بررسی هواوی Y9s – دیجیتال مارک در دیجیتال مارک

بدنه‌ای مرکب از شیشه و فلز، حافظه‌ی سریع‌تر و دوربینی با وضوح بیشتر از جمله‌ی مهم‌ترین برتری‌های Y9s نسبت به دو عضو دیگر خانواده‌ی هواوی Y9‌ است.

ظرفیت بازارهای توسعه‌نیافته یا درحال‌توسعه به‌اندازه‌ای وسوسه‌کننده است که شرکت‌های فعال در عرصه‌ی گوشی‌های هوشمند با عرضه‌ی محصولات متنوعی در دسته‌ی اقتصادی و میان‌رده‌ی مقرون‌به‌صرفه در تلاش برای به‌دست‌آوردن سهمی، هرچند اندک از آن‌ها هستند. در همین راستا گروه هواوی طی یک سال گذشته چندین دستگاه را در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف با سخت‌افزاری مشابه به خانواده‌ی محصولاتشان اضافه کرده‌اند.


هواوی Y9s یکی از جدیدترین محصولات مقرون‌به‌صرفه‌ی شرکت چینی به‌حساب می‌آید که با مشخصاتی همچون بدنه‌ی شیشه‌ای، دوربین سه‌گانه، پردازنده‌ی کرین ۷۱۰F، رم ۶ گیگابایتی و حافظه‌ی سریع ۱۲۸ گیگابایتی، هم‌اکنون با قیمت حدودی ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به‌فروش می‌رسد. با بررسی هواوی Y9s همراه دیجیتال مارک باشید.

طراحی

Y9s را می‌توان نسخه‌ای خوش‌ساخت‌تر از هواوی Y9 پرایم ۲۰۱۹ دانست. میان‌رده‌ی اقتصادی نسبتا جدید هواوی در دو سوی خود ورق‌هایی شیشه‌ای می‌بیند؛ ترکیبی که گوشی‌های هوشمند هم‌دسته‌ی Y9s با آن چندان آشنا نیستند، هرچند که از نوع و سازنده‌ی ورق‌های شیشه‌ای یادشده اطلاعی نداریم. برخلاف حدس ابتدایی‌مان با توجه به پوشش مات و لبه‌های براق فریم، این قطعه درست‌مانند Y9‌ پرایم ۲۰۱۹ به‌صورت یکپارچه از جنس آلومینیوم نیست و روکش پلاستیکی نسبتا ضخیمی روی آن وجود دارد.

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

انحنای لبه‌های پنل پشتی Y9s به قرارگیری بهتر آن در دست کمک می‌کند؛ هرچند که وزن ۲۰۶ گرمی و ابعاد ۸/۸ × ۷۷/۲ × ۱۶۳/۱ میلی‌متری دستگاه، حداقل برای کاربرانی با دستان متوسط چندان ارگونومیک نیست و مدیریت گوشی به‌ویژه حین جابه‌جا کردن دست برای دسترسی به لبه‌ی بالایی نمایشگر را به امری چالش‌برانگیز بدل می‌سازد. توجه داشته باشید که وای ۹ اس حدود ۱۰ گرم از برادرش، وای ۹ پرایم ۲۰۱۹ سنگین‌تر است.

وای ۹ اس در دو رنگ براق و لک‌پذیر Midnight Black و Breathing Crystal به‌فروش می‌رسد که رنگ دوم با نمایش طیفی از رنگ‌های بنفش تا آبی کم‌رنگ ما را به یاد هواوی P30 پرو می‌اندازد. دوربین سه‌گانه‌ی وای ۹ اس با چینشی عمودی و اندکی برآمدگی در گوشه‌ی سمت چپ آن قرار دارد و کمی پایین‌تر، فلش LED به‌چشم می‌خورد. برآمدگی دوربین Y9s به‌اندازه‌ای نیست که کار کردن با دستگاه روی سطوح صاف را دشوار سازد.

نمایشگر ۶/۵۹ اینچی وای ۹ اس با گوشه‌های گِردش ۸۴/۷ درصد از نمای جلویی را در اختیار دارد؛ بنابراین حاشیه‌های اطراف نمایشگر به‌جز لبه‌ی چند میلی‌متری پایین، بسیار باریک هستند. دوربین سلفی وای ۹ اس نه داخل بریدگی، نه درون حفره‌ای در دِل صفحه‌نمایش؛ بلکه روی مکانیزم جهنده‌ای سوار شده است که با فراخوانی کاربر از بطن گوشی و لبه‌ی بالایی بیرون می‌آید؛ هرچند که این عمل اندکی به‌کندی صورت می‌گیرد. هواوی به‌صورت رسمی درباره‌ی طول‌عمر مکانیزم و تعداد دفعات ایمن استفاده از آن اطلاعاتی ارائه نمی‌دهد.

کلید پاور وای ۹ اس به‌همراه کلید کنترل صدا، در ارتفاع مناسبی از لبه‌ی سمت راست گوشی قرار گرفته‌اند. طراحان هواوی به‌جای قرار دادن حسگر اثرانگشت در پشت دستگاه، آن را با کلید پاور ادغام کرده‌اند. بدین ترتیب با لمس کلید پاور، فرآیند احراز هویت کاربر صورت می‌گیرد، با یک ثانیه فشردن کلید، دستیار دیجیتال (هم‌اکنون گوگل اسیستنت) فراخوانده می‌شود و با سه ثانیه فشردن کلید پاور نیز گوشی خاموش خواهد شد. هواوی ادعا می‌کند که حسگر اثرانگشت برای شناسایی کاربر تنها به ۰/۳ ثانیه نیاز دارد که با تجربه‌ی ما از کارکرد حسگر در دنیای واقعی منطبق است.

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

درگاه سیم‌کارت‌ و کارت حافظه‌ی microSD (درگاه مشترک با سیم‌کارت دوم) در لبه‌ی بالای وای ۹ اس قرار دارد؛ درحالی‌که دریچه‌ی اسپیکر، پورت شارژ USB 2.0 Type-C و جک ۳/۵ میلی‌متر هدفون لبه‌ی پایین گوشی را اشغال کرده‌اند. مانند اغلب رقبای دیگر موجود در بازار دستگاه‌های اقتصادی، وای ۹ اس نیز به‌صورت رسمی گواهی IP برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار ندارد؛ بنابراین از استفاده‌ی غیرمتعارف از آن باید اجتناب کرد.

نمایشگر و اسپیکر

آیا زمان آن فرا نرسیده است که هواوی از نمایشگر OLED در میان‌رده‌هایش نیز استفاده کند؟ قطعا زمان آن نه تنها فرارسیده بلکه تعلل در این زمینه ممکن است تهدیدی بزرگ برای بازار خوب میان‌رده‌های این شرکت باشد. هواوی از یک نمایشگر IPS LCD با نسبت ۱۹.۵ به ۹ و قطر ۶.۵۹ اینچی استفاده کرده است؛ این رزولوشن و ابعاد، تراکم پیکسل ۳۹۱ پیکس در هر اینچ را به همراه دارد که برای ارائه‌‌ی یک تصویر شارپ کافی است. در نگاه اول این نمایشگر همان حس میان‌رده‌‌های پیشین هواوی را القا می‌کند.

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

در آزمایش‌ روشنایی دیجیتال مارک، هواوی Y9s با رسیدن به روشنایی ۳۱۰ نیت عملکردی متوسط حتی برای یک نمایشگر LCD ارائه می‌کند؛ در تست با الگوی کاملا سفید، روشنایی بخش میانی نمایشگر ۳۲۷ نیت اندازه‌گیری شد. فعال کردن حالت خودکار طبق انتظار، روشنایی حداکثر نمایشگر تغییر محسوسی نمی‌کند. روشنایی رنگ مشکی تقریبا ۲.۹ نیت اندازه‌گیری شد که نسبت به دو گوشی آنر ۹ ایکس و نوا ۵ تی کمی بهتر است اما حرفی برای گفتن در برابر مشکی نمایشگرهای OLED ندارد. ثبت کنتراست ۱۰۵ نیز کاملا با این عملکرد قابل پیش‌بینی بود.

عملکرد نمایشگر محصولات میان‌رده و اقتصادی
محصول / پارامترهاحداقل روشناییحداکثر روشنایی دستیحداکثر روشنایی خودکارنسبت کنتراست Nativeخطای رنگی میانگین
سفیدمشکیسفیدمشکیسفیدحالت استاندارددقیق‌ترین حالت
وای ۹ اس۱/۲۲/۹۳۰۶۲/۹۳۰۶۱۰۵۲/۹۵/۵ (Natural)
گلکسی A51۲.۱۰۵۹۰۰۷۰۵۵۳/۳ (Natural)
نوای ۵ تی۰/۸۴/۷۴۰۰۴/۷۴۰۰۸۵۷/۵۳/۴ (Normal)
آنر ۹ ایکس۲/۲۴/۵۴۴۵۴.۵۴۴۵۹۹۶/۱۱/۹ (Normal)
وای ۹ پرایم ۲۰۱۹۱/۳۴/۴۳۹۱۴/۴۳۹۰۸۹۶/۹۱/۸ (Normal)
موتورولا وان اکشن۳/۴۳/۷۳۴۲۳/۵۳۶۰۱۰۳۶۵/۹ (Natural)
می ۹ لایت۳۰۷۸۰۰۱۰۴۰۳/۹۰/۸ (Standard)
ردمی ۸A۰/۶۱/۵۲۵۰۱/۵۳۱۰۲۰۷۴/۶۲/۴ (Standard)
شاهین ۲۳/۲۳۳۴۰۳۳۴۰۱۱۳۷/۵۷/۵
گلکسی A70۲/۳۰۵۸۰۰۶۷۰۵/۶ (Vivid)۳/۸ (Natural)
ردمی نوت ۸ پرو۰/۷۵۳/۸۳۸۵۵/۱۵۳۰۱۰۳۵/۹۴/۶ (Standard)
ردمی نوت ۸۱۴/۷۴۷۰۶۶۱۳۱۰۲۵/۹۱/۸ (Standard)
شیائومی می ای ۳۴/۳۷۰۵۳۰۰۵۳۰۴/۴۴/۴
شیائومی ردمی ۷۱/۳۵۲/۵۵۲۶۵۲/۵۵۲۶۵۱۰۴۵/۵۴/۳ (Standard)
شیائومی ردمی ۷A۰/۶۲/۹۷۲۶۰۲/۹۷۲۶۰۸۷/۵۵/۳۱/۹ (Standard)
شیائومی Mi 9T۲/۹۰۷۲۰۰۹۴۰۴/۹۱/۶ (Standard)
گلکسی A80۲/۶۵۰۶۶۰۰۹۷۰۵/۳۳/۱ (Natural Mode)
Mi 9 SE۲/۱۰۶۴۲۰۱۰۰۸۴/۸۱/۹ (Standard)
گلکسی A50۲/۳۰۶۶۰۰۸۲۰۵۲/۴ (AMOLED Cinema)
گلکسی M30۲/۴۰۶۳۰۵/۷۲/۹ (Video)
گلکسی M20۲/۸۳/۶۵۳۲۸۸۹/۹۵/۶۵/۶
پی اسمارت ۲۰۱۹۱/۲۳/۷۳۲۰۳/۷۳۲۰۸۶/۵۵/۸۱/۴ (Normal)
پی ۳۰ لایت۰/۶۴۳۰۵۴۳۰۵۷۶۵۲/۴ (Normal)
نوکیا X7۵/۸۳/۴۴۳۰۴/۴۶۵۳۰۱۲۵۱/۶۵/۴ (Dynamic)
نوا ۳۰/۷۵۲/۷۳۵۰۲/۹۵۳۲۵۱۳۰۸/۵۴/۸ (Normal Mode)

* تمامی نتایج جدول بالا را دیجیتال مارک با ابزاری مخصوص به‌‌دست آورده است.

در زیر نور مستقیم خورشید و فضای باز این گوشی نمره‌ی متوسط دریافت می‌کند. اما در فضاهای تاریک و کم‌نور به دلیل کاهش روشنایی تا ۱.۲ نیت و قابلیت Eye Comfort استفاده از Y9s چندان آزاردهنده نخواهد بود و یک پله از رقبا بالاتر می‌ایستد. هواوی در گوشی‌های جدید خود تنها از دو حالت Vivid و Natural استفاده می‌کند. حالت پیش فرض Vivid و پوشش ۸۶.۴ درصدی DCI P3 در آن نشانگر عدم پشتیبانی از این فضای رنگی گسترده است. از طرف دیگر پوشش فضایsRGB در حالت Natural تقریبا کامل (۹۹.۳ درصد) است.

سرمای رنگ سفید در حالت پیش‌فرض نمایشگر رنگ (ٰVivid) مشخص است اما دمای رنگ در این حالت با رسیدن به ۹۷۰۰ کلوین هنوز گرم‌تر از آنچه در نوا ۵ تی دیدیم به نظر می‌رسد. حالت Natural با ثبت خطای رنگ ۲.۹ دقیق‌ترین حالت نمایشگر است و حالت Vivid با ثبت خطای ۵.۹ نسبتا قابل‌قبول ظاهر می‌شود؛ خطای زیر ۳ عموما ایده‌آل محسوب می‌شود اما رسیدن به چنین خطایی در حالت‌های غیر منطبق بر sRGB عموما توسط برخی پرچمداران امکان‌پذیر است.

اسپیکر تک‌کاناله‌ی Y9s از نظر حجم صدا متوسط عمل می‌کند و چیزی فراتر از میان‌رده‌های دیگر بازار ارائه نمی‌کند و در بازتولید صداهای زیر و بم نیز چندان توانمند نیست. خوشبختانه هواوی ویژگی صوتی Histen را در تنظیمات صوتی گنجانده که در زمان اتصال انواع هدفون‌ها قادر به ارائه‌ی صدای فراگیر با شخصی‌سازی مناسب است. 

نرم‌افزار و رابط کاربری

Y9s به‌صورت پیش‌فرض با سیستم‌عامل اندروید ۹ پای و رابط کاربری EMUI 9.1 به‌فروش می‌رسد؛ بنابراین آنچه کاربر تجربه می‌کند، فاصله‌ی بسیاری با اندروید خالص دارد. خوشبختانه وای ۹ اس با سرویس‌های گوگل عرضه می‌شود و دسترسی کاملی به فروشگاه پلی‌استور دارد. از آنجا که Y9 پرایم ۲۰۱۹ با مشخصات فنی مشابه، به‌روزرسانی اندروید ۱۰ را دریافت خواهد کرد، می‌توان امیدوار بود که شرکت سازنده، کاربران وای ۹ اس را نیز خوشحال کند.

از جمله‌ی مهم‌ترین ویژگی‌های EMUI 9.1 می‌توان به فایل‌سیستم EROFS با افزایش ۲۰ درصدی نرخ خواندن تصادفی، ۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی اضافه‌تر نسبت به گذشته، امنیت بیشتر از طریق ایزوله‌سازی حافظه‌ی read-only، قابلیت GPU Turbo 3.0 سازگار با ۲۵ بازی محبوب، کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی پردازنده و بهینه‌سازی تجربه‌ی بازی مداوم و در نهایت اپلیکیشن AR Measure برای سنجش ابعاد اجسام اشاره کرد.

رابط کاربری هواوی Y9s

مانند سایر دستگاه‌های مبتنی‌بر EMUI، در وای ۹ اس به‌صورت پیش‌فرض خبری از منوی اپلیکیشن‌ها نیست؛ اما کاربر می‌تواند از تنظیمات گوشی، این منو را اضافه کند. با سوایپ به سمت راست از داخل نمایشگر، گوگل فید ظاهر می‌شود که اطلاعاتی همچون آب‌وهوا یا اخبار سفارشی‌شده را به‌نمایش می‌گذارد. حسگر اثر انگشت فیزیکی وای ۹ اس، امکان سوایپ برای گشودن مرکز اعلانات را نیز دارد که کاربر را از جابه‌جایی مداوم دست برای دسترسی به لبه‌ی بالایی نمایشگر ۱۹/۵:۹ دستگاه بی‌نیاز می‌سازد.

هواوی در کنار راهکار ناوبری قدیمی اندروید مبتنی‌بر سه کلید هوم، بازگشت و اپلیکیشن‌های اخیر، امکان استفاده از ژست‌های حرکتی را در اختیار کاربر می‌گذارد، بدین‌ترتیب که با سوایپ از کناره‌های پایینی نمایشگر، می‌توان به عقب بازگشت، با سوایپ از لبه‌ی پایین به‌سمت بالا، وارد صفحه‌ی هوم شد یا با مکثی کوتاه، به فهرستی افقی از اپلیکیشن‌های اجرا‌شده‌ دسترسی داشت، سوایپ به‌سمت بالا از گوشه‌ها، گوگل اسیستنت را فرامی‌خواند و در نهایت برای دسترسی به منوی همبرگی اپلیکیشن‌ها نیز باید از کناره‌های بالایی نمایشگر سوایپ کرد. نگارنده راهکار هواوی برای ناوبری را نه‌چندان شهودی و کمی گیج‌کننده می‌داند.

بهره‌گیری از رابط کاربری پرقابلیتی همچون EMUI، سروکله‌زدن با انبوهی از اپلیکیشن‌های اضافه را نیز در پی دارد؛ وای ۹ اس دو گالری عکس، دو پخش‌کننده‌ی موسیقی، دو اپلیکیشن Email و دو فروشگاه اپلیکیشن را به‌صورت پیش‌فرض دارد؛ اما برخلاف سایر محصولات هواوی، خبری از اپلیکیشن‌های جانبی نظیر فیسبوک یا AliExpress در آن نیست. وای ۹ اس اپلیکیشن خاطره‌انگیز رادیو FM را نیز به‌همراه دارد.

دوربین

مجموعه‌ی دوربین‌های پشت و سلفی وای ۹ اس، تفاوتی با نمونه‌های به‌کاررفته در آنر چ۹ ایکس ندارند. دوربین پشتی از ترکیب ماژول اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، ماژول ۸ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید و ماژول عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد و دوربین جلو نیز برای ثبت‌ عکس‌ها یا ویدئوهای سلفی به ماژولی ۱۶ مگاپیکسلی اتکا دارد.

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

نرم‌افزار دوربین وای ۹ اس تفاوتی با میان‌رده‌های دیگر هواوی ندارد؛ با اسکرول روی نوار باریکی می‌توان بین حالت‌های مختلف استفاده از دوربین شامل فیلم‌برداری (با وضوح حداکثری ۱۰۸۰p و نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه)، عکاسی خودکار، پرتره و البته حالت Night جابه‌جا شد؛ مهندسان هواوی حالت مجزایی برای پیاده‌سازی افکت بوکه روی سوژه‌های بی‌جان موسوم به Aperture نیز در نظر گرفته‌اند. با لمس آیکون More روی نوار یادشده می‌توان به تعدادی حالت دیگر، شامل عکاسی حرفه‌ای (با امکان تغییر سطح ایزو، نوردهی و سرعت شاتر)، HDR، اسلوموشن (با وضوح ۷۲۰p و نرخ ۴۸۰ یا ۱۲۰ فریم‌برثانیه) و تایم‌لپس دسترسی داشت.

نمونه‌عکس Y9s با و بدون کمک AI

نمونه‌عکس هواوی وای ۹ اس - AI on

AI on

نمونه‌عکس هواوی وای ۹ اس - AI off

AI off

در لبه‌ی انتهایی رابط کاربری دوربین وای ۹ اس، نوار دیگری با کلیدهای تنظیمات، هوش مصنوعی، فلش و HiVision‌ دیده می‌شود که مورد آخر برای تشخیص سوژه از غذا و کالری آن گرفته تا نقاشی‌های مشهور کاربرد دارد. براساس ادعای هواوی، الگوریتم AI می‌تواند بیش از ۲۲ دسته‌بندی و ۵۰۰ صحنه را به‌صورت بی‌درنگ شناسایی و پارامترهای عکاسی را به‌صورت خودکار تنظیم کند. با فعال‌بودن AI، وای ۹ اس تنها اجازه‌ی ثبت عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی را می‌دهد. براساس تجربه‌ی ما با روشن‌بودن AI، رنگ‌ها اندکی اشباع و گستره‌ی دینامیکی پایدارتر هستند. 

گالری عکس‌های Y9s در طول روز

دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی وای ۹ اس در پس لنزی با F/1.8 و فاقد لرزش‌گیر اپتیکال تصویر قرار دارد. مطابق انتظار، دوربین اصلی از فیلتر Quad Bayer برای تجمیع داده‌های هر ۴ پیکسل مجاور و ثبت عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱/۶ میکرومتری استفاده می‌کند. عکس‌های وای ۹ اس با دوربین اصلی را چه از حیث سطح جزئیات، چه گستره‌ی دینامیکی، می‌توان متوسط ارزیابی کرد و نمی‌توان آن‌ها را در ردیف بهترین‌های دسته‌ی میان‌رده دانست.

عکس واید در برابر اولتراواید با شرایط نوری ایده‌آل

Y9s Wide

واید

Y9s - Ultrawide

اولتراواید


عکس واید در برابر اولتراواید با شرایط نوری ضعیف

Y9s Wide - Night

واید

Y9s Ultrawide Night

اولتراواید


 دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی وای ۹ اس نور محیط را از لنزی با دیافراگم F/2.4 عبور می‌دهد. عکس‌های این دوربین در طول روز از حیث گستره‌ی دینامیکی و سطح جزئیات تا حدودی به دوربین اصلی شباهت دارد؛ اما رنگ‌های آن اندکی سردتر هستند. عکس‌های پرتره‌ی وای ۹ اس با وضوح ۸ مگاپیکسلی ثبت می‌شوند و وظیفه‌ی سنجش عمق برای پیاده‌سازی بهتر افکت بوکه به‌کمک ماژول ۲ مگاپیکسلی صورت می‌گیرد. تفکیک سوژه از پس‌زمینه اغلب مواقع رضایت‌بخش است.

Y9s Bokeh

پرتره با بوکه

Y9s non-Bokeh

پرتره بدون بوکه


به‌لطف حالت Night که سازوکار آن مانند محصولات پرچم‌دار هواوی براساس نوردهی حدود ۴ ثانیه‌ای و تلفیق چندین فریم صورت می‌گیرد، عکس‌های دوربین اصلی وای ۹ اس در تاریکی نیز روشن هستند، نویز نسبتا پایینی دارند و نواحی روشن آن‌ها در مجاورت منابع نور مصنوعی از بین نرفته است؛ اما جزئیات کلی عکس‌ها چندان رضایت‌بخش نیست. دوربین اولتراواید از حالت Night بهره‌ای نمی‌برد و مطابق انتظار در تاریکی عکس‌های ناامیدکنند‌ه‌ای تولید می‌کند.

حالت Night و Photo در برابر یکدیگر

Y9s Night mode

Night

Y9s Photo mode

Photo


گالری عکس‌های Y9s‌ در طول شب

دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی وای ۹ اس از لنز F/2.2 استفاده می‌کند و مانند بسیاری دیگر از گوشی‌های هوشمند، خبری از فوکوس خودکار در آن نیست. عکس‌های سلفی Y9s در روشنایی روز، جزئیات زیاد و رنگ‌هایی جذاب دارند؛ اما الگوریتم نرم‌افزاری آن‌ در زمینه‌ی پیاده‌سازی افکت بوکه و تفکیک سوژه از پس‌زمینه، عملکرد پایدار و مطلوبی به‌نمایش نمی‌گذارد.

سلفی پرتره با و بدون افکت بوکه

Y9s Selfie Bokeh

Y9s Selfie non-Bokeh

کارایی و عملکرد

طی یک سال گذشته، بسیاری از مدل‌های مقرون‌به‌صرفه‌ی گروه هواوی به‌‌دلیل تحریم‌های آمریکا، در بازارهای جهانی با پردازنده‌ی Kirin 710F روانه‌ی بازار شدند و وای ۹ اس نیز از این قاعده مستثنی نیست. متأسفانه در وب‌سایت HISILICON، زیرمجموعه‌ی هواوی و سازنده‌ی تراشه‌های سری Kirin، هیچ اطلاعاتی درباره‌ی کرین ۷۱۰F در دسترس نیست؛ اما ظاهرا برخلاف آنچه نام پردازنده القا می‌کند، کرین ۷۱۰F نسخه‌ای ارتقا‌یافته از کرین ۷۱۰ به‌حساب نمی‌آید و تنها تفاوت آن با مدل یادشده به استفاده از راهکار FCCSP (بسته‌بندی در مقیاس تراشه‌ی Flip Chip) برای بسته‌بندی ماژول‌های پردازنده بازمی‌گردد و در حقیقت پسوند F نیز از نام همین راهکار گرفته شده است.

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

برخلاف پردازنده‌ای همچون اسنپدراگون ۷۱۰ که از هسته‌های قدرتمند‌ترِ A75 و A55 بهره می‌برد، پردازنده‌ی Kirin 710F از ترکیب ۴ هسته‌ی ۲.۲ گیگاهرتزی A73 با ۴ هسته‌ی ۱.۷ گیگاهرتزی A53 به‌عنوان پردازنده‌ی مرکزی استفاده می‌کند. کرین ۷۱۰F برای پردازش‌های گرافیکی نیز از ماژول Mali G51 MP4 کمک می‌گیرد. مشخصات یادشده برای محصولی که جزو دسته‌ی اقتصادی به‌حساب می‌آید، کافی به‌نظر می‌رسد؛ اما بی‌شک بهترین انتخاب ممکن نیست.

کرین ۷۱۰F‌ در برابر رقبا
پارامترها / پردازندهاسنپدراگون ۶۶۵کرین ۷۱۰Fاسنپدراگون ۷۱۰اکسینوس ۹۶۱۱
CPU۴ هسته‌ی Kryo 260 Gold مبتنی بر A73 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز
۴ هسته‌ی Kryo 260 Silver مبتنی بر A53 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز
۴ هسته‌ی Cortex A73 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز
۴ هسته‌ی Cortex A53 با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتز
۲ هسته‌ی Kryo 360 Gold مبتنی بر A75 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز
۶ هسته‌ی Kryo 360 Silver مبتنی بر A55 با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتز
۴ هسته‌ی Cortex A73 با فرکانس ۲.۳ گیگاهرتز
۴ هسته‌ی Cortex A53 با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز
GPUآدرنو ۶۱۰آرم Mali-G51 MP4آدرنو ۶۱۶آرم Mali-G72 MP3
حافظه‌ی رم

۲ کانال ۱۶ بیتی LPDDR4X با فرکانس ۱۸۶۶ مگاهرتز

۲ کانال ۱۶ بیتی
LPDDR4

۲ کانال ۱۶ بیتی LPDDR4X با فرکانس ۱۸۶۶ مگاهرتز
پهنای باند ۱۳.۹۱ گیگابایت‌برثانیه
۴ کانال ۱۶ بیتی LPDDR4X با فرکانس ۱۶۰۰ مگاهرتز
رابط حافظه‌ی ذخیره‌سازیUFS 2.1UFS 2.1UFS 2.1UFS 2.1, eMMC 5.1
ان‌کُد / دی‌کُدان‌کُد ۲۱۶۰p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه
دی‌کُد ۲۱۶۰p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه
ان‌کُد ۱۰۸۰p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه
دی‌کُد ۱۰۸۰p با نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه
ان‌کُد ۲۱۶۰p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه
دی‌کُد ۲۱۶۰p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه
ان‌کُد ۲۱۶۰p با نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه
دی‌کُد ۲۱۶۰p با نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه
مودماسنپدراگون X12
LTE Cat.12/13
دانلود ۶۰۰ مگابیت‌برثانیه
آپلود ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه
LTE Cat.12/13
دانلود ۶۰۰ مگابیت‌برثانیه
آپلود ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه
اسنپدراگون X15
LTE Cat.15/13
دانلود ۸۰۰ مگابیت‌برثانیه
آپلود ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه
LTE Cat.12/13
دانلود ۶۰۰ مگابیت‌برثانیه
آپلود ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه
NPUکوالکام AI Engine نسل سومکوالکام AI Engine نسل سوم
فرایند ساخت۱۱ نانومتری۱۲ نانومتری۱۰ نانومتری۱۰ نانومتری

وای ۹ اس تنها در یک نسخه با رم ۶ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی به‌فروش می‌رسد. وای ۹ اس برخلاف وای ۹ پرایم ۲۰۱۹ از حافظه‌ی سریع‌ترِ UFS 2.1 بهره می‌برد و این موضوع از تفاوت فاحش سرعت خواندن و نوشتن حافظه‌ی آن‌ها نیز نمایان است. چنانچه حافظه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی وای ۹ اس نیازهای شما را برآورده نمی‌کند، به‌لطف درگاه کارت microSD می‌توانید حافظه را تا سقف ۵۱۲ گیگابایت ارتقا دهید.

عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی ابزارهای موبایل میان‌رده و پایین‌رده
مدل‌ها / عملکردنرخ خواندن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ خواندن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
هواوی Y9s۸۱۶/۹۴۱۹۳/۲۳۱۴۲/۸۳۱۵۳/۸۵
گلکسی A51۴۹۵/۸۳۱۸۱/۳۵۱۱۳/۸۸۱۱۳/۹۷
هواوی نوا ۵T۸۰۰/۱۴۳۰۳/۳۴۲۱۰/۳۲۱۵۹/۴۷
آنر ۹X۸۱۴/۳۹۱۹۵/۴۱۵۳/۰۹۱۵۶/۴۹
Y9 پرایم ۲۰۱۹۲۸۱/۰۱۱۹۹/۰۸۴۵/۵۴۷۶/۴۷
موتورولا وان اکشن۴۹۹/۲۴۱۹۰/۰۳۱۱۱/۱۲۱۲۹/۲۲
می ۹ لایت۴۳۰/۲۸۲۴۹/۳۷۱۱۳/۶۱۱۲۲/۲۷
ردمی ۸A۲۷۹/۷۸۱۰۷/۲۷۵۵/۷۳۱۵/۲۱
شاهین ۲۲۹۶/۹۵۱۹۰/۳۷۸۹/۵۶۲۰/۷
گلکسی A70۵۰۳/۳۲۱۹۳/۰۲۱۳۱/۰۷۲۲/۱
ردمی نوت ۸ پرو۵۲۵/۲۱۱۹۵/۹۷۱۴۹/۳۵۱۷۲/۴۳
ردمی نوت ۸۳۰۲/۴۷۲۳۷/۸۱۵۹/۷۳۱۱۴/۲۳
شیائومی می ای ۳۵۰۶/۸۱۱۹۱/۰۴۱۲۶/۴۸۱۰۳/۲۴
شیائومی Mi 9T۴۸۷/۸۱۱۸۹/۹۴۱۲۷/۸۶۹۶/۳۱
گلکسی A80۴۹۷/۱۱۱۹۱/۹۲۱۱۴/۹۴۲۱/۸۷
شیائومی Mi 9 SE۴۸۵/۲۷۱۸۴/۶۴۱۱۸/۳۲۶/۹
سامسونگ گلکسی A50۴۹۴/۸۱۹۲/۵۵۱۰۳/۵۲۱۸/۹۶
سامسونگ گلکسی M30۲۸۰/۳۵۱۰۱/۴۶۶۴/۸۹۶۱/۲
سامسونگ گلکسی M20۳۰۹/۹۷۱۴۳/۶۶۷/۷۷۴۵/۴۷
هواوی پی اسمارت ۲۰۱۹۲۹۷/۵۱۵۹/۸۴۴/۱۵۷۸/۲۴
هواوی پی ۳۰ لایت۳۰۴/۵۱۲۱۶/۱۹۶۵/۷۳۴۹/۰۳
نوکیا X7۲۹۱/۰۲۰۸/۳۵۸۴/۲۱۱۷/۰۶
نوا ۳۸۷۹/۸۳۱۷۶/۵۳۱۵۰/۵۳۱۵۷/۷۶

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را دیجیتال مارک اجرا کرده است.

در منوی تنظیمات Y9s سه پروفایل Power Saving ،Performance و Ultra Power Saving برای مدیریت مصرف باتری به‌چشم می‌خورد که در حالت پیش‌فرض هیچ‌کدام فعال نیستند؛ اما ما برای ارزیابی تأثیر پروفایل Performance برعملکرد گوشی، بنچمارک‌های متداول دیجیتال مارک را با و بدون فعال‌سازی آن اجرا می‌‌کنیم.

جدول بنچمارک‌ ابزارهای موبایل میان‌رده و پایین‌رده
محصول / بنچمارکAnTutu 8۳DMark

PCMark
Work 2.0

GeekBench 5GFXBench
IceStorm
Unlimited
Sling Shot Extreme Overall / Web Browsing Single / MultiAztec Ruins Vulkan – Normal TierManhattan 3.1 Car ChaseT-Rex
Unlimited(Onscreen / Offscreen (FPS
هواوی Y9s
(Perf. mode)
۱۹۲۸۹۰۲۰۷۱۸۹۸۷۷۰۷۹
۷۰۸۲
۳۲۹
۱۳۰۱
۴/۷
۵/۶
۱۲
۱۴
۶/۵
۷/۷
۳۵
۳۹
هواوی Y9s۱۶۷۸۳۳۱۶۶۲۵۹۷۰۵۸۵۸
۵۵۵۴
۳۲۰
۱۳۰۰
۴/۷
۵/۵
۱۰
۱۲
۵/۵
۶/۵
۳۰
۳۴
گلکسی A51۱۸۹۰۶۳۲۳۴۹۰۱۶۳۵۵۳۶۸
۴۵۸۸
۳۴۶
۱۳۰۶
۸/۳
۱۱
۱۴
۱۶
۹/۰
۱۰
۴۲
۴۸
گلکسی A50۱۷۲۷۶۳۱۶۵۲۰۱۳۴۹۵۸۳۹
۵۲۶۹
۷/۹
۹/۷
۱۳
۱۴
۸/۳
۹/۱
۳۷
۴۱
هواوی نوا ۵T
(Perf. mode)
۳۴۳۲۵۶۵۴۵۴۷۴۴۱۰۹۱۳۵
۹۰۵۳
۶۹۳
۲۴۴۳
۲۰
۳۲
۵۰
۵۶
۳۰
۳۳
۶۰
۱۳۶
آنر ۹X
(Perf. mode)
۱۹۱۶۵۷۲۱۲۶۳۹۸۹۷۱۸۱
۷۹۵۴
۳۳۳
۱۳۶۶
۴.۷
۵.۶
۱۲
۱۴
۶.۵
۷.۷
۳۵
۳۹
می ۹ لایت ۱۹۵۶۴۰۲۹۲۲۳۱۹۴۵۶۷۶۳
۶۴۱۱
۳۴۴
۱۴۰۷
۱۱
۱۲‍
۲۱
۲۳
۱۲
۱۳
۵۶
۶۵
وای ۹ پرایم ۲۰۱۹
Perf. mode
۱۷۵۵۶۷۲۱۳۱۱۹۹۴۷۰۰۸
۷۳۹۴
۳۳۳
۱۴۱۵
۴.۵
۵.۶
۱۲
۱۴
۶.۲
۷.۷
۳۴
۳۹
موتورولا وان اکشن۱۸۵۸۲۶۲۳۴۸۲۱۳۵۴۶۶۵۱
۶۴۵۸
۳۴۱
۱۳۶۱
۷.۳
۹.۷
۱۳
۱۴
۷.۹
۹.۳
۳۶
۴۰
شیائومی Mi 9 SE۲۱۹۹۷۱۳۱۶۵۳۲۲۰۹۶۸۷۵
۶۴۷۰
۳۹۴
۱۵۱۵
۱۳
۱۴
۲۴
۲۶
۱۳
۱۵
۵۸
۷۴
شیائومی Mi 9T۲۵۱۳۷۷۳۲۷۵۴۲۳۳۸۷۵۰۸
۷۲۰۴
۵۴۵
۱۷۲۰
۱۳
۱۶
۲۳
۲۷
۱۳
۱۶
۵۸
۷۷
ردمی ۸AFailed۱۳۲۰۴Failed۴۶۱۱
۵۰۷۶
Not Installed۶/۱
۳/۳
۱۴
۶/۴
۷/۱
۳/۵
۳۴
۲۲
شاهین ۲۱۵۵۶۹۸۱۹۰۸۷۱۱۵۳۸۰۵۶
۸۷۱۹
۲۸۵
۱۴۳۲
۶/۹
۷/۵
۱۱
۱۲
۶/۷
۷/۴
۳۳
۳۹
گلکسی A70۱۹۹۶۸۲۲۴۵۲۰۱۱۱۸۷۳۳۷
۶۷۳۴
۵۰۷
۱۶۰۶
Failed۱۳
۱۵
۶/۹
۸/۱
۳۷
۴۱
ردمی نوت ۸ پرو۲۸۱۴۶۷۳۴۰۹۰۲۰۳۸۱۰۲۰۲
۹۵۵۷
۴۹۸
۱۶۴۰
۱۳
۱۳
۱۶
۱۹
۱۱
۱۱
۴۵
۵۲
ردمی نوت ۸ ۱۶۵۶۱۹۲۳۷۸۱۱۱۲۴۶۷۱۹
۶۵۸۳
۳۱۳
۱۳۸۹
Failed۱۲
۱۳
۶/۲
۷/۰
۳۳
۳۶
شیائومی می ای ۳۱۷۳۲۵۲۲۳۶۶۰۱۱۳۲۶۶۲۶
۶۱۶۲
Failed۲۶
۱۳
۱۳
۷/۲
۵۲
۳۶
ردمی نوت ۷۱۷۲۹۷۴۲۶۲۵۷۱۴۱۰۶۳۴۱
۵۹۰۱
۷
۸
۱۳
۱۵
۷/۷
۹/۱
۴۴
۵۰
گلکسی A80۳۷۷۶۲۲۳۹۳۷۰۹۹
۱۵
۱۸
۲۴
۲۵
۱۴
۱۷
۵۹
۸۴
گلکسی M30۱۳۲۲۸۵۸۴۵۱۴۲
۵۳۳۵
۴/۳
۴/۸
۴/۳
۴/۹
۷
۷/۹
۲۲
۲۵
گلکسی M20۱۳۲۴۸۵۸۱۵۱۲۰
۵۳۴۰
۲/۳
۲/۶
۲/۴
۲/۶
۳/۸
۴/۳
۱۲
۱۴
هواوی پی ۳۰ لایت
(Performance)
۲۲۰۶۶۹۷۵۷۰۷۳
۷۶۶۹
۵/۰
۵/۷
۱۳
۱۴
۶/۹
۷/۷
۳۷
۳۵

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را دیجیتال مارک اجرا کرده است.

مطابق انتظار، وای ۹ اس نیز رفتاری مشابه با سایر محصولات خانواده‌ی هواوی دارد؛ مادامی‌که Performance mode غیرفعال باشد، گوشی در بنچمارک‌ها نتیجه‌ای پایین‌تر از رقبای هم‌سطح کسب می‌کند؛ اما با فعال‌سازی این پروفایل، در پاره‌ای از بنچمارک‌ها، شاهد بهبود وضعیت هستیم. وای ۹ اس در زمینه‌ی پردازش‌های CPU-محور عملکردی نزدیک به رقبایش دارد و در زمینه‌ی پردازش‌های گرافیکی با اختلاف نسبتا زیادی از آن‌ها عقب می‌ماند. صرف‌نظر از اعداد و ارقام باید توجه داشت که وای ۹ اس در دنیای واقعی، کاربری با استفاده‌‌های عادی را ناامید نخواهد کرد.

باتری

وای ۹ اس برای تأمین انرژی موردنیاز خود به باتری نسبتا حجیمی با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعت اتکا دارد. تجربه‌ی ما از بررسی دستگاه‌های مختلف نشان می‌دهد که چنین ظرفیتی می‌تواند شارژدهی مناسبی را به‌همراه داشته باشد. هواوی ادعا می‌کند که Y9s تا ۸۰ ساعت پخش موسیقی، ۹ ساعت پخش ویدئو و ۴۰ ساعت مکالمه‌ی ۳G مداوم، کاربر را همراهی خواهد کرد؛ اما این آمار و ارقام تا چه اندازه با واقعیت هم‌خوانی دارد؟ برای یافتن پاسخ، آزمون‌های متداول دیجیتال مارک را روی وای ۹ اس اجرا می‌کنیم.

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

آزمون پخش ویدئو در شرایطی اجرا می‌شود که روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت قرار دارد و کلیه‌ی اتصالات بی‌سیم به‌همراه صدای اسپیکر دستگاه قطع شده‌اند. وای ۹ اس در این شرایط، ویدئوی معیار دیجیتال مارک با وضوح HD را به‌مدت ۱۰ ساعت و ۴۷ دقیقه به‌صورت مداوم پخش کرد که برای محصولی از دسته‌ی اقتصادی، نتیجه‌ای کاملا متوسط ارزیابی می‌شود.

محصول / آزمایشنمایشگرباتریویدئو GFXBenchManhattan 3.1PCMark
Work 2.0
ابعاد و رزولوشنمیلی‌آمپرساعتدقیقه:ساعتطول‌عمر باتری
(دقیقه)
عملکرد طولانی‌مدت
(فریم)
درصد افت عملکرددمای بیشینه
(درجه‌ی سلسیوس)
دقیقه:ساعت
هواوی Y9s۶/۵۹ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۲۹۵/۱
Perf. mode
۷۳۹/۳
Perf. mode
۰/۹∼
Perf. mode
۴۲
Perf. mode
۱۰:۴۷۴۳۵/۷۶۲۴/۱۱۷∼۴۰۸:۴۸
گلکسی A51۶/۵ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۴:۴۱۳۴۸/۵۵۵۱/۸۳۶/۷۳۶/۲۵۱۰:۰۷
نوا ۵T۶/۲۶ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۷۵۰۲۴۴/۸
Perf. mode
۱۳۳۷
Perf. mode
۵۷∼
Perf. mode
۴۷/۵
Perf. mode
۱۳:۳۰۴۵۱/۰۱۰۷۵۶۳∼۴۰۹:۱۲
آنر ۹X۶/۵۹ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۳۰۲.۳
Perf. mode
۷۶۹.۷
Perf. mode
۰/۵∼
Perf. mode
۴۴
Perf. mode
۱۱:۳۱۴۶۶/۵۶۵۲/۵۱۶/۷۴۱۹:۱۱
وای ۹ پرایم ۲۰۱۹۶/۵۹ اینچ
۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۲۴۵/۲
Perf. mode
۷۳۸/۶
Perf. mode
۰/۷∼
Perf. mode
۴۲/۸
Perf. mode
۱۱:۳۰۳۰۹/۵۶۸۷/۳۸/۵∼۴۱۹:۴۲
موتورولا وان اکشن۶/۳ اینچ
۲۵۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۵۰۰۱۰:۴۴۲۷۹/۸۷۷۹/۵۰/۱۹∼۳۷/۶۸:۱۳
می ۹ لایت۶/۳۹ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۳۰۱۷:۵۳۳۶۳/۳۱۲۸۲‍‍‍‍۰∼۳۷/۵۰۱۲:۰۶
ردمی ۸A۶/۲ اینچ
۱۵۲۰ × ۷۲۰ پیکسل
۵۰۰۰۱۴:۱۷۵۵۴/۶۸۱۰/۶۰/۹۱۳۲/۵۰۱۲:۰۷
شاهین ۲۶/۲۹ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۹۵۰۱۱:۴۵۵۰۶/۲۶۷۲/۳۰/۲۵۳۹۷:۱۶
گلکسی ای ۷۰۶/۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۵۰۰۱۶:۴۰۴۴۹/۱۶۳۴/۳۲۴/۶۳۵.۷۱۰:۵۷
ردمی نوت ۸ پرو۶/۵۳ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۵۰۰۱۴:۰۳۴۳۱۱۰۲۵۳۶/۹۴۱/۲۵۸:۱۱
ردمی نوت ۸۶/۳ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۶:۲۳۳۷۸۶۸۹/۵۲/۵۳۷/۵۱۱:۰۲
شیائومی می ای ۳۶/۰۱ اینچ
۱۵۶۰ × ۷۲۰ پیکسل
۴۰۳۰۱۵:۲۵۳۷۸/۶۱۵۵۶۵۳۹۱۲:۴۰
شیائومی Mi 9T۶/۳۹ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۸:۱۱۳۶۸/۹۱۲۴۹۱۱۴۰۱۲:۳۷
گلکسی A80۶/۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۷۰۰۱۶:۳۴۳۱۷/۵۱۲۸۹۸:۲۵
شیائومی Mi 9 SE۵/۹۷ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۰۷۰۱۴:۰۵۳۰۳/۷۱۰۳۰۳۰۴۲۸:۳۶
گلکسی A50۶/۴ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۶:۲۰۵۳۳/۲۴۶۸/۹۱۱:۲۳
گلکسی M30۶/۴ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰۲۰۲۳۴۸۵۷/۶۱۳:۵۳
گلکسی M20۶/۳ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰۱۴:۲۰۲۳۸۸۴۳/۲۱۱:۰۰
پی اسمارت ۲۰۱۹۶/۲۱ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۴۰۰۱۰:۰۶۳۴۱/۲۵۵۴/۸۱۸/۴۴۱۷:۵۲
هواوی پی ۳۰ لایت۶/۱۵ اینچ
۲۳۱۲ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۳۴۰۱۱:۰۶۳۱۰۵۵۸/۹۴۴۴۱۷:۳۷

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را دیجیتال مارک اجرا کرده است.

بنچمارک باتری PCMark با الهام‌گرفتن از کاربری‌های روزمره مانند ویرایش عکس و فیلم یا وب‌گردی می‌تواند معیاری از مدت‌زمان روشن‌ماندن نمایشگر (SoT) با روشنایی ۲۰۰ نیت باشد. در این آزمون وای ۹ اس با ثبت زمان ۸ ساعت و ۴۸ دقیقه نشان می‌دهد که در حالت خوش‌بینانه و کاربری‌های عادی تا فراتر از یک روز نیز همراه کاربر باشد.

برای نمایش تفاوت پروفایل‌های مصرف انرژی Performance و Balanced، آزمون گرافیکی GFXBench را در دو حالت روی Y9s اجرا می‌کنیم. درحالی‌که پروفایل انرژی Performance حدود ۳۲ درصد از مدت‌زمان شارژدهی گوشی در کاربری‌هایی همچون اجرای بازی می‌کاهد، اما پایداری عملکرد به‌میزان چشم‌گیری بهبود می‌یابد. میا‌ن‌رده‌ی اقتصادی هواوی به‌صورت پیش‌فرض با شارژری ۱۰ واتی (۵ ولت/ ۲ آمپر) به‌فروش می‌رسد؛ شارژری که Y9s را ظرف ۳۰ دقیقه به میزان ۲۷ درصد شارژ می‌کند.

جمع‌بندی

برخلاف تصورمان از محصولات خانواده‌ی Y هواوی که عموما در ردیف دستگاه‌های اقتصادی یا به‌عبارت دیگر، «پایین‌رده» قرار می‌گیرند، Y9s در بسیاری از زمینه‌ها در سطح میان‌رده‌های مقرون‌به‌صرفه ظاهر می‌شود؛ بدنه‌ی شیشه‌ای، نمایشگر کاملا تمام‌صفحه (به‌لطف استفاده از مکانیزم جهنده برای دوربین سلفی)، شارژدهی مطلوب، دوربین نسبتا توانمند و عملکرد ایده‌آل در کاربری‌های روزمره از جمله‌ی مهم‌ترین ویژگی‌های وای ۹ اس به‌شمار می‌آیند. 

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

متأسفانه محدودیت‌ها و موانع پیش‌روی هواوی به‌دلیل تحریم‌های‌ آمریکا باعث شده است تا این شرکت محصولی را که در ماه‌های پایانی ۲۰۱۹ روانه‌ی بازار شده است، به پردازنده‌ی بسیار قدرتمندترِ کرین ۸۱۰ و سیستم‌عامل اندروید ۱۰ مجهز نکند؛ مواردی که از نظر نگارنده جزو اصلی‌ترین ضعف‌های وای ۹ اس در برابر رقبای هم‌قیمت به‌شمار می‌آیند.

نکات مثبت

  • بدنه‌ی شیشه‌ای
  • نمایشگر ۶/۵۹ اینچی تمام‌صفحه و عاری از بریدگی
  • شارژدهی مطلوب
  • عملکرد رضایت‌بخش دوربین

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی لپ تاپجعبه گشایی لپ تاپدیجیتال مارکدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیفروش لپ تاپقروشگاه اینترنتینقد و بررسی لپ تاپ
admin
ارسال دیدگاه