مشخصات فنی ال جی جی ۷ ThinQ فاش شد در دیجیتال مارک

تا معرفی رسمی جی ۷، جدیدترین گوشی هوشمند پرچمدار ال‌جی هنوز چند هفته‌ای باقی مانده است. با این حال، مشخصات فنی کامل این گوشی روز گذشته منتشر شد.

پس از انتشار تصویر رندر رسمی از ال‌جی جی ۷ تین‌کیو، اکنون وب‌سایت اندروید هدلاینز جزئیات قابل توجه بیشتری از مشخصات فنی این گوشی فاش کرده است. این جزئیات به‌همراه اسناد داخلی ال‌جی از سوی یک منبع قابل اطمینان به‌دست این وب‌سایت رسیده؛ اما به‌منظور مخفی نگاه داشتن هویت این منبع، اندروید هدلاینز هیچ تصویری از این اسناد منتشر نکرده است. هرچند پیش از این به برخی از این جزئیات اشاراتی شده بود؛ اما تمام اطلاعاتی که در اینجا به آن‌ها اشاره خواهد شد به‌صورت مستقیم از اسناد به‌دست آمده گرفته شده است و گزارش‌ها یا شایعات پیشین منبع این اطلاعات محسوب نمی‌شوند.

بریدگی برای همه

پیش از همه، به بارزترین ویژگی پرچمدار بعدی ال‌جی که تاکنون محل مناقشات فراوانی بوده است یعنی بریدگی نمایشگر اشاره می‌کنیم. ال‌جی به‌خوبی می‌داند که بریدگی، ویژگی محبوبی برای همگان به‌شمار نمی‌رود؛ در نتیجه این شرکت با زیرکی تلاش داشته است تا این مشکل را از طریق یک ترفند نرم‌افزاری برطرف کند؛ بدین صورت که جی ۷ می‌تواند به کاربران این حق انتخاب را بدهد تا یا از طراحی بدون حاشیه یا به اصطلاح لب‌به‌لب بهره بگیرند یا این بریدگی ناخوشایند را پنهان کنند. به عبارت دقیق‌تر، پنهان‌سازی بریدگی موجب قرارگیری یک نوار مشکی در اطراف بریدگی در قسمت بالای نمایشگر می‌شود، یک حاشیه‌ی مصنوعی در آنجا ایجاد می‌کند و در نهایت فضای کلی نمایشگر را کاهش می‌دهد. به‌صورت طبیعی، بریدگی همچنان میزبان دوربین جلو و اسپیکر تماس خواهد بود؛ اما نوار مصنوعی امکان مشاهده‌ی بریدگی را از بین می‌برد. به عبارت دیگر، هرچند ال‌جی بریدگی را به عنوان یک قابلیت انتخابی تبلیغ می‌کند؛ اما در واقع این گونه نیست. نمایشگر ال‌جی جی ۷ تین‌کیو در هر حالتی همچنان در قسمت بالای خود بریدگی خواهد داشت.

هوشمندی بیشتر

ال‌جی جایگاه هوش مصنوعی را به عنوان هسته‌ی جی ۷ تثبیت می‌کند. در واقع به همین علت این شرکت از عنوان تین‌کیو در نام این گوشی استفاده کرده است. هرچند این نام شاید جذاب‌ترین نام موجود در بازار نباشد؛ اما علت انتخاب آن، تاکید ویژه بر هوش مصنوعی قرارگرفته درون ال‌جی جی ۷ است. پرچمدار هوشمند ال‌جی از آنچه یک گوشی هوشمند می‌تواند انجام دهد، به‌خوبی فراتر می‌رود و یکپارچگی عمیق تجربه‌ی هوش مصنوعی آن با دیگر عناصر دستگاه از جمله دوربین موجب پدید آمدن محصولی متمایز و جذاب برای کاربران شده است.

هوش مصنوعی + دوربین = AI Cam

همان‌طور که قبلا با معرفی گوشی جدید وی ۳۰ اس تین‌کیو مشاهده کردیم، ال‌جی ادغام دوربین و هوش مصنوعی را در جی ۷ را با عبارت دوربین هوش مصنوعی (AI Cam) تبلیغ می‌کند. ال‌جی در جی ۷ بر افزایش توانایی این گوشی در پردازش آنچه می‌بیند و ارائه‌ی پیشنهادات برای ثبت بهترین تصویر ممکن تمرکز کرده است. دوربین هوش مصنوعی جی ۷ به طور ویژه ۴ فیلتر پیشرفته ارائه می‌دهد. این فیلترها براساس جنبه‌هایی نظیر رنگ، کنتراست و اشباع، سطوح مختلفی از بهینه‌سازی را در تصاویر اعمال می‌کنند. علاوه بر این، ال‌جی جی ۷ به‌وسیله‌ی تنظیم نوردهی قادر به متعادل‌سازی نور مستقیم است و همچنین می‌تواند هنگام عکس‌برداری در صورت نیاز به زاویه‌ی عریض تغییر حالت دهد. این دو ویژگی آخر به نحو موثری براساس همان ویژگی نخست عمل می‌کنند؛ بدین معنی که گوشی خودش زمان مناسب برای تنظیم نوردهی یا به‌کارگیری حالت زاویه‌ی عریض را تشخیص  و بر همین اساس پیشنهادهایش را به کاربر ارائه خواهد داد. همچنین، این سطح از هوشمندی در ارائه‌ی پیشنهاد، جی ۷ را قادر به تشخیص اشیای موجود در صحنه از جمله انسان، حیوان، چشم‌انداز و … و تعیین بهترین تنظیمات و ارائه‌ی پیشنهاد براساس این یافته‌ها می‌کند. در همین رابطه، ال‌جی از قابلیت گوگل لنز نیز در جی ۷ پشتیبانی و هنگام عرضه‌ی این گوشی آن را تبلیغ خواهد کرد.

پیکسل‌ها را فراموش کنید

دیگر قابلیت جذاب و قابل توجه دوربین این گوشی، ویژگی «سوپرپیکسل» است که ال‌جی با به‌کارگیری آن تلاش داشته تا توانایی جی ۷ در ثبت تصاویر بهتر در شرایط نوری ضعیف را در معرض نمایش بگذارد. حالت روشن (Bright Mode) در جی ۷ که یک بار دیگر قابلیتی مبتنی بر هوش مصنوعی است، به‌صورت خودکار تاریک بودن محیط را تعیین می‌کند و با شکل دادن یک سوپرپیکسل از طریق ترکیب پیکسل‌ها با یکدیگر واکنش نشان می‌دهد. براساس اعلام ال‌جی، بهره‌مندی از این قابلیت باعث می‌شود که جی ۷ در شرایط نوری بسیار ضعیف عملکرد بسیار بهتری در مقایسه با جی ۶، وی ۳۰ و وی ۳۰ اس تین‌کیو داشته باشد. در واقع، جی ۷ قادر به ثبت و ضبط تصاویر و ویدئوهایی تا چهار برابر روشن‌تر از سری وی ۳۰ و جی ۶ خواهد بود.

بهترین دوربین دوگانه ال‌جی

اندروید هدلاینز تایید می‌کند که ال‌جی در ساخت دوربین اصلی جی ۷ از دوربین دوگانه‌ی ۱۳ مگاپیکسلی جی ۶ و دوربین دوگانه‌ی ۱۳ و ۱۶ مگاپیکسلی سری وی ۳۰ فراتر رفته و از یک ساختار دوگانه با دو دوربین‌ ۱۶ مگاپیکسلی بهره گرفته است. ساختار این دوربین دوگانه شامل یک دوربین استاندارد و یک ماژول زاویه‌ی عریض می‌شود. همان‌طور که پیش از این اشاره شد، کاربران می‌توانند به‌راحتی بین این دو حالت جابجا شوند و سیستم دوربین نیز همیشه گزینه‌ی بهتر را پیشنهاد می‌دهد. دوربین زاویه‌ی عریض مجهز به میدان دید ۱۰۷ درجه‌ای است؛ در حالی که دوربین استاندارد از یک لنز شیشه‌ای و گشادگی دیافراگم f/1.6 بهره می‌گیرد. دوربین استاندارد جی ۷ به‌منظور ثبت رنگ‌های غنی‌تر همانند وی ۳۰ از قابلیت ۱۰bit HDR پشتیبانی می‌کند. با این حال، جی ۷ با استاندارد HDR10 سازگاری کامل دارد؛ بدین معنی که نه‌تنها قادر به ضبط ویدئو با کیفیت HDR10 است؛ بلکه می‌تواند ویدئوها را با همین کیفیت نیز روی نمایشگر خود پخش کند.

استیکرهای سه‌بعدی دوربین، لایو فوتو، حالت پرتره و یک نسخه جدید از گرافی

اگر ویژگی‌های معمول هوش مصنوعیِ ارائه‌شده به‌همراه دوربین شما را راضی نمی‌کند؛ باید بدانید که توانایی‌های دوربین ال‌جی جی ۷ بسیار فراتر از این موارد است و ترفندهای نرم‌افزاری‌های بیشتری در دسترس خواهد بود. کاربران با استفاده از استیکرهای دوبعدی و سه‌بعدی دوربین می‌توانند تصاویر خود را با استیکرهای پویا و متحرک مختلف همراه کنند. برای نخستین بار، سری وی ۳۰ ویژگی گرافی را معرفی کرد و اکنون جی ۷ از نسخه‌ای به‌روز شده از این سرویس با عنوان گرافی ۲ بهره می‌گیرد . در حال حاضر به‌طور کامل مشخص نیست که این نسخه‌ی جدید چه تفاوت بنیادینی با نسخه‌ی پیشین خود خواهد داشت. با این حال،  همانند وی ۳۰، صاحبان جی ۷ نیز قادر خواهند بود تا از بین مجموعه‌ای از تصاویر دست به انتخاب بزنند و اکثر تنظیمات تصویر انتخاب‌شده از جمله ایزو، سرعت شاتر، تعادل رنگ سفید و … را در حالت دستیِ دوربین جی ۷ اعمال کنند. علاوه بر این، ویژگی «لایو فوتو» کماکان در دسترس خواهد بود؛ در نتیجه کاربران می‌توانند پیش و پس از ثبت تصویر اصلی، تصاویر بیشتری ثبت کنند. این تصاویر را می‌توان بعدا مشاهده کرد یا به عنوان یک ویدئوی کوتاه به اشتراک گذاشت یا تنها از بین آن‌ها بهترین تصویر ثبت‌شده را انتخاب کرد. جی ۷ به کمک دوربین دوگانه قادر به ثبت تصاویر در حالت پرتره نیز خواهد بود. در این حالت، پس‌زمینه‌ی تصویر را می‌توان تار کرد و روی سوژه متمرکز شد. با این حال، این، نه‌تنها امکان فعال‌سازی این قابلیت پیش از ثبت تصویر فراهم خواهد بود؛ بلکه پس‌زمینه‌ی تصویر را می‌توان پس از ثبت آن نیز تار کرد. ال‌جی درنظر دارد تا با به‌کارگیری میدان دید عریض‌تر در دوربین اصلی جی ۷، این قابلیت خود را با دیگر رقبا متمایز کند. در نهایت، حالت پرتره تنها مختص دوربین اصلی نخواهد بود و همانند پیکسل ۲، دوربین جلو نیز از این قابلیت پشتیبانی خواهد کرد.

نمایشگری رنگارنگ و روشن‌تر با مصرف انرژی کمتر

ال‌جی می‌خواهد مصرف‌کنندگان علاوه بر اطلاع از قابلیت‌های هوش مصنوعی، بدانند که دوربین‌های جی ۷ قادر به ثبت تصاویر روشن‌تر و رنگی‌تر هستند. این همان دو خصوصیتی محسوب می‌شود که در تبلیغ نمایشگر ال‌جی جی ۷ به‌کار رفته‌اند. با این حال، برخلاف آنکه این دو ویژگی (رنگ و روشنایی) در دوربین‌ها، نتیجه‌ی بهبودهای به‌کلی متفاوت هستند، بهبودهای نمایشگر در این حوزه‌ها به یک تغییر واحد یعنی افزودن پیکسل‌های سفید بیشتر مربوط می‌شود. ال‌جی در شرح این موضوع می‌گوید جی ۷ در مقایسه با گوشی‌های پیشین این شرکت از پیکسل‌های سفید به‌مراتب بیشتری تشکیل شده است. در نتیجه، پرچمدار بعدی ال‌جی از نمایشگری بهره می‌گیرد که تا دو برابر از نمایشگر جی ۶ روشن‌تر است و به نحو قابل توجهی رنگ‌های بیشتری نمایش می‌دهد. هرچند نمایشگر جی ۷ با بهبودهای قابل توجهی همراه شده است؛ اما به‌لطف بهره‌مندی از فناوری +M ال‌جی، در مصرف انرژی تا حد زیادی بهینه خواهد بود. این همان قابلیتی است که معمولا در تلویزیون‌های جدید ال‌جی با هدف تامین همان حجم از پیکسل‌های سفیدِ ارائه‌شده با جی ۷، یافت می‌شود. این بهبود تا حد زیادی به کمک بهره‌گیری از یک الگوریتم منحصربه‌فرد صورت می‌گیرد. این موضوع یک بار دیگر نشان می‌دهد که ال‌جی در ساخت جی ۷ به نحو گسترده‌ای بر استفاده از هوش مصنوعی تاکید داشته است.

صدای رساتر از هر دو طرف

ال‌جی در ساخت جی ۷ از یک فناوری که از آن با عنوان «بوم‌باکس اسپیکر» یاد می‌کند، استفاده کرده است. از نظر فنی، آن‌طور که ال‌جی ادعا می‌کند، جی ۷ می‌تواند درست همانند یک محفظه‌ی تشدید صوت (رزونانس) عمل کند؛ بدین مفهوم که این گوشی سیگنال‌های صوتی  را پیش از خروج به صورت داخلی منعکس می‌کند که نتیجه‌ی این کار در مجموع تولید صدایی عمیق‌تر و بلندتر است. ال‌جی به همین منظور، جی ۷ را در مقایسه با جی ۶ به اسپیکرهای بزرگ‌تری مجهز کرده است. علاوه بر این، جی ۷ به لطف بهره‌مندی از تشخیص صدای میدان دور، صدای کاربران را به نحو بهتری خواهید شنید. این ویژگی ظاهرا به این گوشی امکان می‌دهد تا فرمان‌های صوتی را از فاصله‌ی تقریبا ۵.۱ متری به‌راحتی بشنود.

گوگل اسیستنت در پوشش اختصاصی

ال‌جی جی ۷ از گوگل اسیستنت، دستیار صوتی گوگل پشتیبانی خواهد کرد. این موضوع، نکته‌ی غافلگیرکننده‌ای محسوب نمی‌شود؛ با این حال، ‌‌آن‌طور که اندروید هدلاینز می‌گوید تجربه‌ی اسیستنت در جی ۷ در مقایسه با دیگر گوشی‌های مجهز به این دستیار صوتی، به‌شدت یکپارچه‌تر خواهد بود. این موضوع بدین خاطر است که نسخه‌ی مخصوص گوگل اسیتسنت برای ال‌جی جی ۷ شامل وظایفی انحصاری می‌شود. در اسنادی که اندروید هدلاینز در اختیار دارد، درباره‌ی این وظایف توضیحی داده نشده است. با این حال، ظاهرا در مجموع ۳۲ وظیفه در دسترس خواهد بود. برای مثال، کاربر می‌تواند از اسیستنت بخواهد یک جستجوی تصویری انجام دهد یا یک سلفی با زاویه‌ی عریض از او بگیرد.

جمع‌بندی

ال‌جی جی ۷ تین‌کیو قرار است با ویژگی‌های قابل توجه متعددی همراه باشد. هوش مصنوعی و دوربین به همراه یکدیگر نقطه‌ی قوت این محصول محسوب می‌شوند. با این حال، حتی بدون درنظر گرفتن عناصر هوش مصنوعی، جی ۷ همچنان یک گوشی قدرتمند باقی خواهد ماند. با بهبودهای صورت‌گرفته در زمینه‌ی صدا، به‌نظر می‌رسد که سری جی و وی در حال شبیه شدن بیش از پیش به یکدیگر هستند. این سری از گوشی‌های پرچمدار ال‌جی در حال حاضر توجه خود را بیش از همه به عکس‌برداری و صدا معطوف کرده‌اند. جی ۷ یک بریدگی در قسمت بالای نمایشگر خود دارد که در صورت نیاز می‌توان آن را دید کاربر پنهان کرد؛ از دو دوربین ۱۶ مگاپیکسلی بهره می‌برد و از حالت پرتره در دوربین‌های جلو و عقب پشتیبانی می‌کند و به عنوان آخرین نکته‌ی قابل توجه، به همراه اندروید نسخه‌ی ۸ (اوریو) عرضه خواهد شد.

نظر شما کاربران درباره‌ی جی ۷، جدیدترین پرچمدار ال‌جی چیست؟

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



admin
ارسال دیدگاه