درحالی که افشاگران متعددی مدعی شده بودند اپل قصد دارد در ماه مه لپتاپ جدید سری مکبوک پرو را با صفحهنمایش ۱۴ اینچ معرفی کند، اما این شرکت در نهایت روز گذشته از طریق انتشار بیانیهای مطبوعاتی به رونمایی مدل ۲۰۲۰ مکبوک پرو ۱۳ اینچ پرداخت. تغییراتی که مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ بهخود دیده تا آنحدی که انتظار داشتیم رادیکالی نبودند. با اینحال لپتاپ موردبحث همچنان سختافزار توانمند و طراحی مدرنی دارد و مزیتهایی متعدد به کاربران ارائه میدهد.
اپل طی چند سال اخیر همواره از کیبورد دارای مکانیسم پروانهای در لپتاپهایش استفاده میکرد که انتقادات فراوانی را بههمراه داشت. کوپرتینوییها سرانجام بههنگام رونمایی مکبوک پرو ۱۶ اینچ ۲۰۱۹ در این لپتاپ از مجیک کیبورد استفاده کردند؛ مجیک کیبورد اپل از مکانیسم سوئیچ قیچی استفاده میکند که در آن کلیدها مسیری یک میلیمتری را میپیمایند. مکانیسم سوئیچ قیچی مشکلات پیشین را رفع کرده است و تجربهی تایپ لذتبخشی را فراهم میکند.
بسیاری از افشاگران مدعی شده بودند که مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ نیز قرار است به مجیک کیبورد مجهز شود؛ این اتفاق در نهایت رخ داد تا اپل عصر لپتاپهای دارای کیبورد پروانهای را به اتمام برساند. اهالی کوپرتینو طی یک بازهی زمانی ۶ ماهه، بهطور کلی با کیبورد پروانهای خداحافظی کردند؛ بهگونهای که امروزه هیچ لپتاپی از سوی اپل با کیبورد دارای مکانیسم پروانهای بهفروش نمیرسد.
مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ به حداکثر ۳۲ گیگابایت حافظهی رم بههمراه حداکثر ۴ ترابایت حافظه ذخیرهسازی از نوع SSD مجهز شده است و نمایشگر آن روشنایی ۵۰۰ نیت دارد. برخی کانفیگهای این لپتاپ با پردازندههای نسل دهمی جدید اینتل عرضه میشوند که از واحد پردازش گرافیکی Iris Plus بهره میگیرند. اگر برایتان سؤال است که مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ چه تفاوتها و شباهتهایی با مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ و مکبوک ایر ۲۰۲۰ دارد، در ادامه دیجیتال مارک را همراهی کنید.
مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ (در سمت راست) و مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ (در سمت چپ)
کیبورد
اپل در مکبوک پرو ۲۰۲۰ و مکبوک ایر ۲۰۲۰ از کیبورد جدید دارای مکانیسم سوئیچ قیچی استفاده کرده است، درحالی که مکبوک پرو ۱۳ اینچ سال گذشته از کیبورد پروانهای بهره میگیرد. کسانی که پیشتر مکبوک پرو داشتهاند و بهدفعات زیادی از طریق آن به تایپ کردن پرداختهاند، بدون شک هنگام تایپ با مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ تفاوت عملکرد را احساس خواهند کرد. اپل طی چند سال اخیر تلاش کرد در هر نسل برخی بهبودها در مکانیسم پروانهای اعمال کند، اما انتقادات هیچگاه به اتمام نرسیدند. انتقادات بهحدی زیاد شدند که اپل مجبور شد بهطور کلی کیبورد پروانهای را کنار بگذارد و مکانیسم سوئیچ قیچی را در قالب «مجیک کیبورد» ارائه دهد.
در مکانیسم سوئیچ قیچی مجیک کیبورد، کلیدها عمق حرکتی ۱ میلیمتری طی میکنند. بهعلاوه بهبودهای دیگری که در مجیک کیبورد اعمال شده است باعث میشود مکانیسم سوئیچ قیچی بسیار قابلاتکاتر از مکانیسم پروانهای باشد. تکتک کلیدها پوششی لاستیکی دارند تا بدین ترتیب از ورود ذرات ریز یا گردوغبار به داخل کیبورد و تداخل کارکرد آن جلوگیری شود. این پوشش لاستیکی همچنین باعث میشود تجربهی تایپ کردن بهبود پیدا کند.
در مجیک کیبورد پس از مدتها شاهد اضافه شدن یک کلید فیزیکی اضافه هستیم؛ این کیبورد برخلاف کیبورد پروانهای از کلید فیزیکی Escape بهره میگیرد. در مدلهای پیشین لپتاپهای اپل، کلید Escape بهصورت مجازی از طریق نوار لمسی (تاچ بار) ارائه میشد. افزون بر موارد یادشده، در مجیک کیبورد اپل کلیدهای جهتدار بهفرم حرف T برعکس قرار داده شدهاند تا دسترسی به آنها سادهتر باشد. در کیبوردهای پیشین، چهار کلید جهتدار در قالب سه کلید با اندازهی کامل ارائه میشدند که استقبال خوبی از آنها بهعمل نیامد. در کیبورد پیشین، کلیدهای جهت راست و چپ اندازهای کامل داشتند و نیمی از کلید وسط به جهت بالا و نیمی دیگر به جهت پایین اختصاص داده شده بود. از این پس در مجیک کیبورد هر چهار کلید اندازهای نصف کلیدهای معمولی دارند. از لحاظ تئوری فضای اضافی بالای کلیدهای جهت راست و چپ باعث میشود دسترسی به آنها سادهتر از قبل باشد و کاربر به اشتباه روی کلیدی دیگر ضربه نزند.
مکبوک ایر ۲۰۲۰ اپل
پردازندهی مرکزی
یکی از کلیدیترین تغییراتی که مکبوک پرو ۱۳ اینچ بهخود دیده، بهرهمندی آن از پردازندههای مرکزی نسل دهمی اینتل است. در مدل پیشین شاهد استفاده از پردازندههای نسل هشتمی بودیم. البته در نظر داشته باشید که کانفیگ پایهی مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ با پردازندهی نسل دهمی عرضه نمیشود؛ در واقع این پردازنده تنها در برخی کانفیگهای لپتاپ جدید وجود دارد.
مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ بهصورت پیشفرض از پردازندههای اینتل سری Core i5 استفاده میکرد. یکی از این پردازندهها فرکانس پردازشی پایهی ۱/۴ گیگاهرتز داشت و بهلطف فناوری Turbo Boost فرکانس آن در حالت تقویتشده به ۳/۹ گیگاهرتز میرسید. درضمن در برخی کانفیگهای مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ پردازنده Core i5 وجود داشت که فرکانس پردازشی پایه و تقویتشدهی بهترتیب ۲/۴ و ۴/۱ گیگاهرتز را ارائه میداد. ناگفته نماند که هر دو پردازنده چهار هستهی پردازشی داشتند. کاربر همچنین میتوانست مدل قدرتمندتری از مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ را با پردازندهی Core i7 چهار هستهای تهیه کند؛ این پردازنده فرکانس پردازشی پایهی ۱/۷ گیگاهرتز و فرکانس پردازشی تقویتشدهی ۴/۵ گیگاهرتز داشت. قویترین کانفیگ دستگاه نیز با پردازندهی چهار هستهای Core i7 دارای فرکانس پایه و تقویتشدهی بهترتیب ۲/۸ و ۴/۷ گیگاهرتز در دسترس قرار میگرفت.
برخی کانفیگهای مکبوک پرو ۲۰۲۰ اپل به پردازندهی نسل دهمی اینتل مجهز شدهاند
تمامی پردازندههایی که در کانفیگهای مختلف مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ استفاده شدند مربوط به نسل هشتم و بهطور دقیقتر خانوادهی کافی لیک اینتل (Intel Coffee Lake) بودند. با اینحال اپل تصمیم گرفته است در کانفیگهای مختلف مدل ۲۰۲۰ مکبوک پرو ۱۳ اینچ هم از پردازندههای نسل هشتمی و هم از پردازندههای نسل دهمی استفاده کند. مدلهای ارزانقیمتتر مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ با همان پردازندهی نسل هشتمی مدل ۲۰۱۹ در دسترس قرار میگیرند. بر این اساس کانفیگ پایهی مدل ۲۰۲۰ از پردازندهی چهار هستهای Core i5 با فرکانس پایهی ۱/۴ گیگاهرتز و فرکانس تقویتشدهی ۳/۹ گیگاهرتز استفاده میکند. همچنین در یکی دیگر از کانفیگها امکان استفاده از پردازندهی چهار هستهای Core i7 نسل هشتمی با فرکانس پایهی ۱/۷ گیگاهرتز و فرکانس تقویتشدهی ۴/۵ گیگاهرتز فراهم شده است.
نخستین کانفیگ مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ با پردازندهی نسل دهمی اینتل، از تراشهی چهار هستهای Core i5 با فرکانس پایهی ۲ گیگاهرتز و فرکانس تقویتشدهی ۳/۸ گیگاهرتز استفاده میکند. کانفیگی دیگر از مکبوک پرو جدید با پردازندهی نسل دهمی چهار هستهای سری Core i7 قابلتهیه است. پردازندهی این کانفیگ فرکانس پایهی ۲/۳ گیگاهرتز و فرکانس تقویتشدهی ۴/۱ گیگاهرتز دارد. گرچه استفادهی مجدد از پردازندهی نسل هشتمی در برخی کانفیگها ممکن است کاربران را به وجد نیاورد، اما در هر صورت بهرهمندی شماری از کانفیگها از پردازندهی نسل دهمی اینتل اتفاقی مهم بهشمار میآید. این پردازندهها نسبتبه نسل هشتمی بهبودهایی درخورتوجه بهخود دیدهاند و قدرت پردازشی بیشتری ارائه میدهند.
پردازندههای نسل دهمی اینتل مزیت دیگری نیز نسبتبه قبل دارند: عملکرد در زمینهی پردازشهای گرافیکی. تراشههای نسل هشتمی بهکاررفته در برخی کانفیگهای مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ دارای پردازندهی گرافیکی Iris Plus Graphics 645 هستند که پیشتر در مدل ۲۰۱۹ شاهد آن بودهایم. با اینحال کانفیگهای مجهز به تراشهی نسل دهمی از پردازندهی گرافیکی قدرتمندتر Iris Plus Graphics استفاده میکنند که طبق ادعای اپل، ۸۰ درصد عملکرد پردازشی بهتری از خود نشان میدهد.
تمامی اینها درحالی است که مکبوک ایر ۲۰۲۰ از سه کانفیگ با پردازندههای نسل دهمی استفاده میکند. کانفیگ اول پردازندهی Intel Core i3 دو هستهای نسل دهمی با فرکانس ۱/۱ گیگاهرتز دارد، کانفیگ دوم به پردازندهی Intel Core i5 چهار هستهای نسل دهمی با فرکانس ۱/۱ گیگاهرتز مجهز شده است و در کانفیگ سوم شاهد استفاده از Intel Core i7 چهار هستهای نسل دهمی با فرکانس ۱/۲ گیگاهرتز هستیم.
مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ اپل
حافظهی رم
اپل برای ارائهی قدرت پردازشی هرچه بیشتر از سوی لپتاپ جدیدش تصمیم گرفته است حداکثر حافظهی رم آن را نیز بهمیزان درخورتوجهی ارتقاء دهد. مدل پایهی مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ همچون مدل پایهی سال ۲۰۱۹ از ۸ گیگابایت حافظهی رم استفاده میکند که با پرداخت ۱۰۰ دلار اضافی، امکان تهیهی حافظهی رم ۱۶ گیگابایتی آن فراهم میشود. ناگفته نماند که اپل در سال ۲۰۱۹ برای تهیهی رم ۱۶ گیگابایتی، ۲۰۰ دلار اضافه از کاربران دریافت میکرد. در کانفیگهای قدرتمندتر مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰، ۱۶ گیگابایت رم را ارائه میشود که امکان ارتقاء آن به حداکثر ۳۲ گیگابایت وجود دارد. از طرفی مکبوک ایر ۲۰۲۰ اپل از ۸ یا ۱۶ گیگابایت حافظهی رم استفاده میکند.
افزون بر این موارد، کانفیگ قویتر مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ از حافظهی رم سریعتر استفاده میکند. کانفیگهای پایینردهی مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ بههمراه تمام کانفیگهای مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ مجهز به حافظهی رم LPDDR3 با فرکانس ۲٬۱۳۳ مگاهرتز هستند؛ درحالی که کانفیگهای قدرتمند مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ از حافظهی رم LPDDR4X با فرکانس ۳٬۷۳۳ مگاهرتز استفاده میکنند. استفاده از این نوع حافظهی رم باعث افزایش قدرت لپتاپ بههنگام انجام کارهای سنگین میشود.
حافظهی ذخیرهسازی
مکبوک پرو ۲۰۲۰ نسبتبه مدل ۲۰۱۹ از لحاظ حافظهی ذخیرهسازی نیز بهبود درخورتوجه بهخود دیده است. کانفیگ پایهی مدل ۲۰۱۹ دارای ۱۲۸ گیگابایت حافظهی رم بود. درضمن کاربر میتوانست کافینگهای دیگر را با ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی SSD تهیه کند. درضمن کسانی که تمایل داشتند میتوانستند با پرداخت هزینهی اضافی به حداکثر ۲ ترابایت حافظهی ذخیرهسازی از نوع SSD دسترسی پیدا کنند.
نسل جدید لپتاپهای ۱۳ اینچ سری مکبوک پرو دارای کانفیگ پایه با ۲۵۶ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی SSD است. کاربر همچنین میتواند کانفیگهایی با ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت حافظه تهیه کند. مدل پیشین حداثکر ۲ ترابایت حافظهی ذخیرهسازی ارائه میداد، اما این میزان در مدل ۲۰۲۰ به ۴ ترابایت رسیده است. اپل کانفیگهای مختلف مکبوک ایر ۲۰۲۰ را با ۲۵۶ گیگابایت یا ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت یا ۲ ترابایت SSD روانهی بازار میکند.
مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ اپل
تغییرات جزئی
اپل برخی تغییرات دیگر نیز در مدل ۲۰۲۰ مکبوک پرو ۱۳ اینچ اعمال کرده است که در نگاه اول ممکن است چندان به چشم نیایند اما میتوانند تجربهی کاربری را تا حدی بهبود بخشند. مکبوک پروها بهطور کلی از فرمولی جوابپسداده استفاده میکنند، با اینحال اپل تلاش کرده بهبودهایی نیز در آن اعمال کند. کانفیگهای قدرتمندتر مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ بهشکل بهتری از نمایشگرهای خارجی پشتیبانی میکنند. این لپتاپها میتوانند محتوای بصری را روی یک صفحهنمایش ۶K با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز یا دو صفحهنمایش ۴K با نرخ نوسازی مشابه بهنمایش بگذارند. کانفیگهای ضعیفتر مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ بههمراه کانفیگهای مختلف مدل ۲۰۱۹ میتوانند محتوا را روی یک صفحهنمایش ۵K با نرخ ۶۰ هرتز یا دو صفحهنمایش ۴K با همین نرخ بهنمایش درآورند.
اسپیکرهای استریو همچنان در مدل ۲۰۲۰ نیز بهچشم میخورند، با اینحال اپل میگوید این اسپیکرها در مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ صدای استریوی گستردهتری را ارائه میدهند و از استاندارد دالبی اتموس (Dolby Atmos) هم پشتیبانی میکنند. بهعلاوه در مدل ۲۰۲۰ نیز از سه میکروفون مشابه با مدل ۲۰۱۹ استفاده شده، اما نحوهی چینش میکروفونها متفاوت است. مدل ۲۰۲۰ مکبوک پرو ۱۳ اینچ اندکی ضخامت بیشتری دارد که البته بههیچوجه بهچشم نخواهد آمد. بهعلاوه پهنای همهی کانفیگهای مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ مثل هم است و کانفیگهای ۲۰۲۰ بهمیزان بسیار کمی سنگینتر هستند.
شباهتها
در مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ شاهد استفاده از صفحهنمایشی ۱۳/۳ اینچ IPS با نور پسزمینهی LED هستیم که وضوحی معادل ۲٬۵۶۰ در ۱٬۶۰۰ پیکسل را ارائه میدهد. این صفحهنمایش فضای رنگی گستردهی P3 را پوشش میدهد، از فناوری True Tone پشتیبانی میکند و روشنایی ۵۰۰ نیت را بهنمایش میگذارد. از طرفی مکبوک ایر ۲۰۲۰ صفحهنمایشی ۱۳/۳ اینچ از نوع IPS LCD با روشنایی ۴۰۰ نیت دارد.
بهعلاوه بسته به کانفیگی که تهیه میکنید، دو درگاه از مجموع چهار درگاه دستگاه از نوع تاندربولت ۳ هستند. ناگفته نماند کانفیگهای مجهز به پردازندهی نسل هشتمی دو درگاه و کانفیگهای مجهز به پردازندهی نسل دهمی چهار درگاه دارند. با اینحال مکبوک ایر ۲۰۲۰ با دو درگاه تاندربولت ۳ عرضه میشود.
هر سه لپتاپ موردبحث دارای وایفای ۸۰۲.۱۱ac، بلوتوث ۵، وبکم ۷۲۰p FaceTime HD و جک ۳/۵ میلیمتری هدفون هستند. همچنین در هر دو لپتاپ سری مکبوک پرو شاهد استفاده از باتری ۵۸ واتساعتی هستیم که با یک بار شارژ تا ۱۰ ساعت دوام میآورد. بهعلاوه شارژری که با لپتاپ عرضه میشود از نوع ۶۱ وات است و از درگاه USB-C بهره میبرد. از طرفی طبق گفتههای اپل، مکبوک ایر ۲۰۲۰ با یک بار شارژ تا ۱۱ ساعت بههنگام وبگردی دوام میآورد. در کنار موارد یادشده، همهی این لپتاپها دارای تراشهی امنیتی T2 هستند.
مقالههای مرتبط
قیمت
اپل کانفیگهای پایهی مدل ۲۰۱۹ مکبوک پرو ۱۳ اینچ را با قیمت ۱٬۲۹۹ و ۱٬۴۹۹ و ۱٬۷۹۹ و ۱٬۹۹۹ دلار به بازار عرضه کرده بود. این شرکت تصمیم گرفته است کانفیگهای ۲۰۲۰ را نیز دقیقا بههمین شیوه قیمتگذاری کند. بر همین اساس، کانفیگهای مجهز به پردازندهی نسل هشتمی و دو درگاه تاندربولت ۳ قیمتی معادل ۱٬۲۹۹ و ۱٬۴۹۹ دلار دارند، درحالی که کانفیگهای مجهز به پردازندهی نسل دهمی و چهار درگاه تاندربولت ۳ با قیمت ۱٬۷۹۹ و ۱٬۹۹۹ دلار عرضه میشوند.
البته این قیمتها تا حد زیادی بر اساس قطعات مختلف تغییرپذیر هستند. برای مثال اپل کانفیگی ۱٬۴۹۹ دلاری عرضه میکند که اگر ۳۰۰ دلار بیشتر هزینه کنید، میتوانید در آن به استفاده از پردازندهی نسل هشتمی Core i7 بهجای Core i5 بپردازید. این کانفیگِ ارتقاءیافته در نهایت ۱٬۷۹۹ دلار قیمت خواهد داشت. از طرفی میتوانید بهجای تهیهی این کانفیگ، با پرداخت همینمقدار پول، کانفیگ مجهز به پردازندهی نسل دهمی Core i5 را تهیه کنید که از پردازندهی گرافیکی Iris Plus استفاده میکند و حافظهی رم پرسرعتتری دارد. این کانفیگ نسل دهمی همچنین به دو درگاه تاندربولت ۳ بیشتر مجهز شده است. ناگفته نماند اپل مکبوک ایر ۲۰۲۰ را با قیمت پایهی ۹۹۹ دلار عرضه کرد.
مقایسهی مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰، مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ و مکبوک ایر ۲۰۲۰ اپل | |||
---|---|---|---|
پارامتر / نام لپتاپ | مکبوک ایر ۲۰۲۰ | مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۲۰ | مکبوک پرو ۱۳ اینچ ۲۰۱۹ |
قیمت پایه | ۹۹۹ دلار | ۱٬۲۹۹ دلار (کانفیگ مجهزبه پردازندهی نسل هشتمی اینتل و دو درگاه تاندربولت ۳) ۱٬۷۹۹ دلار (کانفیگ مجهزبه پردازندهی نسل دهمی اینتل و چهار درگاه تاندربولت ۳) | ۱٬۲۹۹ دلار |
ابعاد | ۳۰۴/۱ در ۲۱۲/۴ در ۱۶/۱ میلیمتر | ۳۰۴/۱ در ۲۱۲/۴ در ۱۴/۹ میلیمتر | ۳۰۴/۱ در ۲۱۲/۴ در ۱۴/۹ میلیمتر |
وزن | ۱/۲۷ کیلوگرم | ۱/۴۰ کیلوگرم | ۱/۳۷ کیلوگرم |
پردازندهی مرکزی | Intel Core i3 دو هستهای نسل دهمی با فرکانس ۱/۱ گیگاهرتز Intel Core i5 چهار هستهای نسل دهمی با فرکانس ۱/۱ گیگاهرتز Intel Core i7 چهار هستهای نسل دهمی با فرکانس ۱/۲ گیگاهرتز | Intel Core i5 چهار هستهای نسل هشتمی با فرکانس ۱/۴ گیگاهرتز Intel Core i7 چهار هستهای نسل هشتمی با فرکانس ۱/۷ گیگاهرتز Intel Core i5 چهار هستهای نسل دهمی با فرکانس ۲/۰ گیگاهرتز Intel Core i7 چهار هستهای نسل دهمی با فرکانس ۲/۳ گیگاهرتز | Intel Core i5 چهار هستهای نسل هشتمی با فرکانس ۱/۴ گیگاهرتز Intel Core i5 چهار هستهای نسل هشتمی با فرکانس ۲/۴ گیگاهرتز Intel Core i7 چهار هستهای نسل هشتمی با فرکانس ۱/۷ گیگاهرتز Intel Core i7 چهار هستهای نسل هشتمی با فرکانس ۲/۸ گیگاهرتز |
پردازندهی گرافیکی | Intel Iris Plus Graphics | Intel Iris Plus Graphics 645 Intel Iris Plus Graphics | Iris Plus Graphics 645 Iris Plus Graphics 655 |
حافظهی رم | ۸ یا ۱۶ گیگابایت | ۸ یا ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت | ۸ یا ۱۶ گیگابایت |
اتصالات | وایفای ۸۰۲.۱۱ac و بلوتوث نسخهی ۵ | وایفای ۸۰۲.۱۱ac و بلوتوث نسخهی ۵ | وایفای ۸۰۲.۱۱ac و بلوتوث نسخهی ۵ |
حافظهی ذخیرهسازی | ۲۵۶ گیگابایت یا ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت یا ۲ ترابایت SSD | ۲۵۶ گیگابایت یا ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت یا ۲ ترابایت یا ۴ ترابایت SSD | ۱۲۸ گیگابایت یا ۲۵۶ گیگابایت یا ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت یا ۲ ترابایت SSD |
صفحهنمایش | ۱۳/۳ اینچ از نوع IPS LCD با روشنایی ۴۰۰ نیت | ۱۳/۳ اینچ از نوع IPS LCD با روشنایی ۵۰۰ نیت و پشتیبانی از فضای رنگی گستردهی P3 | ۱۳/۳ اینچ از نوع IPS LCD با روشنایی ۵۰۰ نیت و پشتیبانی از فضای رنگی گستردهی P3 |
درگاه | دو عدد تاندربولت ۳ و جک ۳/۵ میلیمتری هدفون | دو یا چهار عدد تاندربولت ۳ (اولی برای کانفیگهای مجهز به پردازندهی نسل هشتمی و دومی برای کانفیگهای مجهز به پردازندهی نسل دهمی) و جک ۳/۵ میلیمتری هدفون | دو یا چهار عدد تاندربولت ۳ (بسته به کانفیگ) و جک ۳/۵ میلیمتری هدفون |
روش احراز هویت | تاچ ID | تاچ ID | تاچ ID |
نوار لمسی (تاچ بار) | خیر | بله | بله |
باتری | حداکثر ۱۱ ساعت شارژدهی بههنگام وبگردی | حداکثر ۱۰ ساعت شارژدهی بههنگام وبگردی | حداکثر ۱۰ ساعت شارژدهی بههنگام وبگردی |
رنگبندی | خاکستری، نقرهای، طلایی | خاکستری، نقرهای | خاکستری، نقرهای |
شما کاربران دیجیتال مارک چه دیدگاهی درمورد این لپتاپها دارید؟
قیمت بهروز، مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان و آگاهانهی انواع لپتاپهای اداری و گیمینگ نیاز دارید را در بخش محصولات دیجیتال مارک بیابید. در این بخش، علاوهبر مشخصات فنی دقیق لپتاپهای ایسوس، لپ تاپهای ایسر، مکبوکهای اپل، انواع لپتاپ لنوو و محصولات دل و اچ پی و پاسخ به سوالات شما، امکان مقایسهی دو یا چند محصول درکنار گالری تصاویر رسمی محصولات دردسترس شما خواهد بود.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی لپ تاپجعبه گشایی لپ تاپجعبه گشایی موبایلدیجیتال مارکدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیفروش موبایلقروشگاه اینترنتیلنوونقد و بررسی لپ تاپنقد و بررسی موبایل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.