سال ۱۳۹۹ با کرونا و نوسانات اقتصادی، متفاوت با همیشه پیش رفت؛ برخی کسبوکارهای آنلاین با تداوم رکود، سالی بسیار دشوار پشت سر گذاشتند و برخی دیگر با افزایش نیازمندیهای آنلاین و تغییر رفتار کاربران به رشد دو تا ۱۰ برابری رسیدند.
این سال، برای ابر آروان سال تثبیت موقعیت محصولات و بازار بود؛ سالی که با کرونا و دورکاری بهسختی اما باکیفیت گذشت. با رشد نزدیک به دو برابری مشتریان، ابر آروان تلاش گستردهای برای توسعهی زیرساخت صرف کرد. گسترش و تقویت پاپسایتها در نقاط مهم ایران و جهان، افزایش سه برابری منابع پردازشی، توسعهی سه برابری منابع دیتاسنتری و ساخت دیتاسنتر اختصاصی بامداد در غرب تهران از مهمترین فعالیتهای ابر آروان بوده است.
آروان در سال ۱۳۹۹، تلاش جدی در بازار بینالملل داشت. با افزایش تعداد کشورهایی که از محصولات ابر آروان استفاده میکنند و سه برابر شدن ضریب نفوذ ابر آروان، رشد مشتریان بینالمللی آروان از ۵ هزار مشتری عبور کرد. مسیری که تا تحقق رؤیاهای آروانی فاصله دارد؛ اما با جدیت تمام پیگیری میشود. یک پله صعود در میان پراستفادهترین عرضهکنندگان CDN و قرارگیری در بین DNS-سرورهای پرترافیک دنیا، جدیدترین دستاوردهای ابر آروان در نخستین روزهای سال ۲۰۲۱ شد.
آمار ترافیکی ابر آروان، نشان میدهد با استقبال بسیار بالای کاربران از سامانههای بورسی و سرمایهگذاری، همچنین خرید خودرو، این دو دسته خدمت آنلاین در بین پرترافیکترین وبسایتها در سال ۱۳۹۹ قرار گرفتهاند؛ خدمات الکترونیک دولتی به واسطهی کرونا افزایش پیدا کرده است و سامانههای نوبتدهی آنلاین خدمات درمانی هم به جمع پرترافیکترین سامانهها وارد شدند. در آخر، خدمات سفر که تا سال گذشته با اقبال بالایی روبهرو بودند، در سال ۱۳۹۹ به آخرین رتبه در بین این سامانههای پرترافیک رسیدند.
بر اساس ترکیب دادههای حوزههای کسبوکاری که از بستر ابری آروان خدمت میگیرند، سامانههای آنلاین سفارش غذا و تاکسی توانستند از رکود عبور و به رکودشکنی جدیدی در سال ۹۹ دست پیدا کنند.
سامانههای بورسی و فروش خودرو با پیکهای مقطعی رکوردشکنی کردند. فروشگاههای آنلاین رشد دوبرابری، سامانههای نوبتدهی آنلاین خدمات درمانی رشد سهبرابری و سوپرمارکتهای آنلاین رشد ۱۰ برابری را رقم زدند.
این در حالی است که سامانههای فروش بلیت سفر و رزرو هتل در بهترین حالت توانستند به ترافیک سال گذشتهشان دست پیدا کنند و سال کرونا را در رکود سپری کردند.
اما دشواری کسبوکارهای آنلاین در سال ۱۳۹۹ تنها از کرونا و مشکلات اقتصادی متأثر نبود. اطلاعات سامانهی رادار نشان میدهد در یک سال گذشته، کمتر از یکدهم درصد قطع کامل اینترنت رخ داده است. اما با ۸۸۷۱ دقیقه اختلال، زیرساخت اینترنت کشور ۵ درصد از کل سال با اختلال مواجه بوده است.
برای دانلود گزارش کامل ابر آروان اینجا کلیک کنید.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.