گلکسی F12؛ آیا نرخ نوسازی در نمایشگر مهم‌تر از وضوح است؟ در دیجیتال مارک

اگر مجبور بودید انتخاب کنید، ترجیح می‌‌دادید گوشی‌تان صفحه‌نمایشی شارپ‌تر داشته باشد یا محتوای بصری را روان‌تر نمایش دهد؟ در سال جاری میلادی، علاقه‌مندان به گوشی‌های اقتصادی این سؤال را از خود می‌کنند. به‌نوشته‌ی ورج، وان پلاس نورد N100، موتورولا موتو G50، گلکسی F12 و گلکسی M12 سامسونگ همگی به صفحه‌نمایشی با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز مجهز هستند؛ اما وضوح تصویرشان کمتر از حد معمول است و به ۷۲۰p می‌رسد. ۷۲۰p همان وضوح صفحه‌نمایش گوشی گلکسی نکسوس است که سال ۲۰۱۱ روانه‌ی بازار شد.

درمقایسه‌با آیفون، گوشی‌های اقتصادی جدید پیکسل‌های کمی در صفحه‌نمایش دارند. از زمان عرضه‌ی آیفون ۴ در سال ۲۰۱۰ تاکنون، صفحه‌نمایش تمامی گوشی‌های سری آیفون حداقل ۳۲۶ پیکسل در هر اینچ داشته‌اند. این تراکم پیکسلی به‌حدی است که با چشم غیرمسلح نمی‌توانید در فاصله‌ی عادی پیکسل‌ها را از هم تشخیص دهید. اپل برای این صفحه‌نمایش‌ها از عبارت Retina Display استفاده می‌کند. در اینجا، تراکم صفحه‌نمایش گوشی‌ها بیشتر حدودا ۲۷۰ پیکسل در هر اینچ است. 

اپل هرگز آیفونی تولید نکرده است که صفحه‌نمایشی با نرخ نوسازی زیاد داشته باشد و حتی نرخ نوسازی صفحه‌نمایش جدیدترین پرچم‌دار این شرکت هم ۶۰ هرتز است. نرخ نوسازی زیاد قبلا یکی از قابلیت‌های تحسین‌برانگیز گوشی‌های پرچم‌دار و میان‌رده به‌حساب می‌آمد؛ زیرا باعث می‌شد آنچه در گوشی می‌بینید (نه صرفا بازی)، روان به‌نمایش در بیاید. ناگفته نماند احتمال دارد اپل امسال با آیفون ۱۳ سراغ نمایشگری با نرخ نوسازی زیاد برود.

مقاله‌ی مرتبط:

گوشی‌های گلکسی F12، گلکسی M12، وان پلاس و موتو همگی نشان می‌دهند نرخ نوسازی زیاد قرار نیست قابلیتی پیشرفته باشد. قیمت دو گوشی اشاره‌شده‌ی سامسونگ کمتر از ۱۵۰ دلار است و دستگاه‌های مناسبی هم به‌نظر می‌رسند. هر دو گوشی بر‌پایه‌ی همان پلتفرم گلکسی A12 با دوربین چهارگانه‌اش طراحی شده‌اند؛ بااین‌حال، باتری حجیم‌تر ۶،۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی دارند.

گلکسی F12 و گلکسی M12 در بخش کناری از حسگر اثرانگشت میزبانی می‌کنند. در نگاه اول، پردازنده‌ی هشت‌نانومتری اکسینوس ۸۵۰ ممکن است جدید و پرقدرت به‌نظر برسد؛ اما تفاوت‌های چشمگیری با پردازنده‌های جدید سری ۸۰۰ کوالکام دارد. اکسینوس ۸۵۰ سامسونگ از‌لحاظ قدرت پردازشی عملکردی شبیه به اسنپدراگون ۶۶۵ است که سال ۲۰۱۹ تولید شد. 

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی لپ تاپجعبه گشایی لپ تاپدیجیتال مارکفروش لپ تاپقروشگاه اینترنتینقد و بررسی لپ تاپ
admin
ارسال دیدگاه