آیفون ۱۰ اس و آیفون ۱۰ اس مکس اپل معرفی شدند؛ نمایشگر ۵.۸ و ۶.۵ اینچی OLED و پردازنده هفت نانومتری A12 – دیجیتال مارک

اپل لحظاتی پیش نسل جدید گوشی‌های هوشمند خود را با نام‌های آیفون XS و آیفون XS مکس، نمایشگرهای ۵.۸ و ۶.۵ اینچی OLED در کنار پردازنده‌ی هفت نانومتری A12 معرفی کرد.

سرانجام اپل لحظاتی پیش با رونمایی از جدیدترین گوشی‌های هوشمند مورد انتظار خود، به یک سال انتشار بی‌وقفه و مداوم شایعات و گمانه‌زنی‌های گوناگون پایان داد. کوپرتینونشین‌ها جایگزین آیفون ۱۰ را در دو نسخه‌ی ۵.۸ و ۶.۵ اینچی با نام‌های آیفون ۱۰ اس و آیفون ۱۰ اس مکس رونمایی کردند که نسخه‌ی بزرگ‌تر ابعاد فیزیکی تقریبا یکسانی با آیفون ۸ پلاس ۵.۵ اینچی دارد.

پرچمداران جدید اپل همانند نسل گذشته از نمایشگر OLED با نام تجاری سوپر رتینا استفاده می‌کنند؛ اما نرخ نوسازی تصویر در آن‌ها با ۱۲۰ هرتز افزایش یافته است و گستره‌ی داینامیک نیز نسبت به گذشته افزایشی ۶۰ درصدی را نشان می‌دهد. نمایشگر آیفون ۱۰ اس و ۱۰ اس مکس از هر دو استاندارد دالبی‌ویژن و HDR10 پشتیبانی می‌کنند. نمایشگر iPhone Xs رزولوشنی مشابه با نسل گذشته را ارائه می‌دهد؛ اما نسخه‌ی ۶.۵ اینچی ۱۲۴۲ × ۲۶۸۸ پیکسل را در بطن خود دارد. نمایشگر آیفون‌های ۲۰۱۸ را اسپیکرهای استریویی همراهی می‌کنند که طبق ادعای اپل، صدای فراگیرتر و ۵۰ درصد بلندتری را ارائه می‌دهند.

از نقطه‌نظر طراحی، آیفون‌های جدید اپل تفاوت چندانی با نسل گذشته ندارد و از همین روز اضافه‌شدن حرف S به‌انتهای نام آیفون ۱۰ منطقی به‌نظر می‌رسد. همانند گذشته بریدگی کوچکی در بالای نمایشگر وجود دارد که از ماژول‌های مربوط به Face ID، اسپیکر و سایر سنسورها میزبانی می‌کند؛ اما این بار میزان مقاومت آیفون در برابر آب و گردوغبار با استاندارد IP68 هم‌خوانی دارد؛ به‌طوری که طبق اعلام اپل، گوشی‌های جدید این شرکت می‌توانند به‌مدت ۳۰ دقیقه، فشار آب در عمق ۲ متری را تحمل کنند. Apple‌ نسل جدید پرچم‌دار خود را علاوه‌بر رنگ‌های خاکستری و نقره‌ای، در رنگ طلایی نیز روانه‌ی بازار خواهد کرد.

قلب تپنده‌ی آیفون ۱۰ اس و ۱۰ اس مکس، پردازنده‌ی اختصاصی جدید اپل موسوم به A12 Bionic است، این تراشه پس از کرین ۹۸۰ یکی دیگر از نخستین پردازنده‌های هفت نانومتری دنیا محسوب می‌شود و ۶.۹ میلیارد ترانزیستور را در بطن خود دارد. پردازنده‌ی جدید اپل از ۶ هسته‌ی پردازشی، شامل ۲ هسته‌ی قدرتمند و ۴ هسته‌ی کم‌مصرف استفاده می‌کند. هسته‌های قدرتمند A12 Bionic نسبت به A11 حدود ۱۵ درصد سریع‌تر و ۴۰ درصد بهینه‌تر است؛ در حالی که هسته‌های کم‌مصرف، حدود ۵۰ درصد بهینه‌تر از گذشته عمل می‌کنند.

پردازنده‌ی جدید اپل همانند گذشته، موتور عصبی هشت هسته‌ای مجزایی را برای پردازش‌های مربوط به یادگیری ماشین دارد؛ اما عملکرد این موتور، ارتقاء فاحشی را نسبت به نسل قبل تجربه می‌کند؛ بدین ترتیب که موتور عصبی A11 قادر به انجام ۶۰۰ میلیارد عملیات در ثانیه بود؛ در حالی که در نسل جدید این عدد به ۵ تریلیون عملیات را در هر ثانیه انجام می‌دهد. واحد پردازش گرافیکی A12 چهار هسته را در بطن خود دارد و نسبت به گذشته ۵۰ درصد قدرتمندتر است. به‌لطف ماژول مدیریت حافظه‌ی جدید A12، آیفون‌های جدید اپل در نسخه‌ی ۵۱۲ گیگابایتی نیز قابل سفارش خواهند بود.

اپل طبق عادت گذشته، اشاره‌ای به ظرفیت باتری در دستگاه‌های جدید خود نکرد و تنها روی افزایش ۳۰ دقیقه‌ای طول عمر باتری iPhone Xs نسبت به گذشته تاکید داشت و ادعا کرد که آیفون Xs مکس بزرگترین باتری تاریخ آیفون را در بطن خود دارد و ۹۰ دقیقه عمر بیشتر را نسبت به نسل قبل به ارمغان می‌آورد. برای نخستین بار در تاریخ اپل، آیفون‌های جدید این شرکت از دو سیمکارت پشتیبانی می‌کند؛ اما به‌ استثناء چین، در سایر نقاط دنیا قابلیت دو سیمکارت از طریق ترکیب یک سیمکارت فیزیکی و یک eSIM میسر خواهد بود.

آیفون ۱۰ اس همانند نسل قبل از دوربینی دوگانه با ترکیب دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی که در پسِ لنز‌های واید و تله‌فوتو با دیافراگم f/1.8 و f/2.4 قرار گرفته‌اند؛ البته سنسور اصلی نسبت به گذشته ارتقاء یافته است. دوربین دوگانه‌ی آیفون ۱۰ اس را فلش TrueTone بهبودیافته‌ای همراهی می‌کند که اکنون سیستم تشخیص لرزش نیز دارد. در نمای جلوی هر دو گوشی نیز۷ دوربین سلفی ۷ مگاپیکسلی آن‌ها با لنز f/2.2 قرار دارد.

به‌مدد پردازنده‌ی سیگنال تصویر جدید در تراشه‌ی A12 Bionic، اکنون دوربین آیفون ۱۰ اس در زمینه‌ی کاهش افکت Red Eye و ثبت تصاویر پرتره نیز بهتر از گذشته عمل می‌کند. اپل قابلیتی جدید موسوم به Smart HDR نیز برای دوربین iPhone Xs معرفی کرد که با ثبت تصاویر اضافه از هایلایت‌ها و سایه‌های تصویر، سپس استفاده از موتور عصبی برای ترکیب بهینه‌ی آن‌ها، تصاویر HDR باکیفیتی را تولید می‌کند.

این مطلب‌ در حال به‌روزرسانی است…

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



admin
ارسال دیدگاه