اپل در حال توسعهی نسل جدید مکبوک و آیمک است که در آنها از تراشهای شبیه به T2 استفاده میشود. این تراشه پیشتر در آیمک پرو مورد استفاده قرار گرفته بود.
تقریبا تمام شرکتها به سمت طراحی تراشهی اختصاصی و استفاده از آن در محصولات خود حرکت میکنند. اپل اولین شرکتی بود که طراحی اختصاصی خود را سال ۲۰۰۷ در نسخه اول آیفون مورد استفاده قرار داد. پس از آن محصولات جدید و قدیمی این شرکت یک یه یک میزبان تراشههای اختصاصی بیشتری شدند تا جایی که پیشبینی میشود پردازندهی اینتل نیز از رایانههای اپل کنار گذاشته شود!
بر اساس گزارش وبسایت بلومبرگ، اپل در حال توسعهی نسل جدید لپتاپها و رایانههای مک است که در آنها از تراشهای شبیه به T2 استفاده میشود. این تراشه پیشتر در آیمک پرو مورد استفاده قرار گرفته است. نسخه قبلی این تراشه (T1) در مکبوک پرو ۲۰۱۶ استفاده شده بود.
این گزارش همچنین اضافه میکند که آیپد جدید تا انتهای سال ۲۰۱۸ ارائه خواهد شد. جزئیات بیشتری از این تراشه در دسترس نیست و اطلاعات موجود از مقاله بزرگتری در بخش تراشه اپل استخراج شده است.
گزارش بلومبرگ بهطور دقیق مشخص نمیکند کدام دسته از محصولات ارتقاء عمده خواهند داشت؛ اما میگوید اپل حداقل سه مدل -شامل دو لپتاپ و یک رایانه رومیزی- جدید با بهرهگیری از تراشه اختصاصی اپل در دست توسعه دارد.
نامزد اول برای دریافت تراشه T2، مک پروی ماژولار است؛ چرا که این تراشه پیشتر روی دستگاه حرفهای دیگر اول قرار گرفته است. اما از سوی دیگر آیمک نیز میتواند گزینهی دریافت این تراشه باشد. اپل قبلا اعلام کرده است که مک پرو در دست توسعه قرار دارد؛ اما هیچ تضمینی نداده است که ۲۰۱۸ زمان ارائه این محصول باشد.
اما در مورد گزینههای لپتاپ، بنابه گزارشهای قبلی مکبوک پرو تغییر جدید بهروزرسانی عمدهای نخواهد داشت، بنابراین یکی از دو دستگاه نامزد برای دریافت تراشه میتواند مکبوک رتینا باشد.
تراهش T1 اکنون روی لپتاپهای مکبوک پرو حضور دارد و وظیفهی آن مدیریت تاچبار و تاچ آیدی و میزبانی از Secure Enclave (محفل امن) است. اما تراشه T2 آیمک پرو بلندپروازانهتر است. وظیفه این تراشه، امنیت هسته سیستم عامل با استفاده از بوت امن، عمل به عنوان کنترلکننده حافظههای SSD، پردازش سیگنالهای تصویر برای دوربین FaceTime و برخی وظیفههای دیگر است.
همانطور که گفته شد، به نظر نمیآید نسخه بهروزشدهی آیپد تا پایان سال عرضه شود. ممکن است اپل نسخه A11 پردازنده را برای نسل بعدی به کار نگیرد و مستقیما به سراغ پردازنده A12X برود. اپل در نسخه قبلی آیپد پرو از تراشه A10 استفاده کرده است و انتظار نمیرود محصول پایان سال ۲۰۱۸ آن دارای پردازنده قدیمی A11 باشد. طبق روال همیشه، پردازنده نسخه جدید آیفون که تابستان ۲۰۱۸ معرفی میشود، A12 خواهد بود.
نسخه کامل مقاله بلومبرگ جزئیات بیشتری از مشتقات تراشههای اپل ارائه میدهد. اپل در کنار تراشه T2 که بهعنوان هسته پردازشی کمکی در مک مورد استفاده قرار میگیرد، در حال طراحی تراشههای گوناگون برای استفاده در آیفون، آیپد و اپل واچ است. روزی خواهد رسید که اپل قادر به طراحی یک واحد پردازش مرکزی (CPU) کامل برای استفاده بهعنوان پردازنده مرکزی در رایانههای مک باشد. البته این گذار از معماری x86 به ARM بسیار پیچیده و حساس خواهد بود.
بلومبرگ میگوید اپل در ماههای اخیر به شکار مهندسان کوالکام پرداخته است. این امر نشان میدهد اپل قصد ساخت تراشه مودم باند و پایه اختصاصی خود را دارد؛ البته بهصورت مخفیانه! کوالکام سالها تأمینکنندهی انحصاری تراشههای ارتباط سلولی LTE برای آیفون و آیپد بوده است.
از زمان ارائهی آیفون ۷ تاکنون، کوالکوام و اینتل سفارشهای اپل برای مودمهای LTE را بین خود تقسیم کردهاند. گفته میشود که از چهار ماه آخر ۲۰۱۸ به بعد، دیگر هیچ نسخهای از آیفون با تراشههای کوالکام تولید نخواهد شد.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
sonyآیمکاپل xاچ پیایسرایفون 8ایفون xجعبه گشایی موبایلسامسنوگسرفیسسونیفروش موبایلنقد و بررسی موبایلنوت 8
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.