دردسرهای مرتبط با تهیهی مودمهای ارتباطی از شرکتهایی همچون کوالکام باعث شده است تا اپل کار روی تراشههای ارتباطی اختصاصی خود را شروع کند.
وابستگی به دیگر تولیدکنندگان برای تهیهی مودمهای ارتباطی، از جمله مواردی است که اپل را به دردسر انداختهاند. برای پایان دادن به مواردی از جمله اجبار به تهیهی تراشههای ارتباطی از چند منبع، گرفتار شدن در درگیریهای قانونی و مواجه شدن با ممنوعیت فروش، اهالی کوپرتینو بهدنبال طراحی مودمهای اختصاصی خودشان هستند. در حال حاضر پروژهی طراحی مودم، تحت نظارت جانی سروجی، معاون ارشد واحد فناوریهای سختافزاری اپل کلید خورده است.
سروجی از سال ۲۰۰۸ مشغول فعالیت در اپل بوده و طراحی تراشهی فوقالعادهی سری A در کنار تراشهی اختصاصی ایرپاد را در کارنامهی خود دارد. نکتهی قابلتوجه دیگر این است که کوپرتینونشینها در سندیهگو، همان جایی که مقر اصلی کوالکام در آن واقع شده، نسبت به انتشار آگهی جهت جذب نیروی متخصص اقدام کردهاند.
احتمالا تا سالهای ۲۰۱۹ و حتی ۲۰۲۰ اپل همچنان برای تأمین مودمهای ارتباطی به دیگر تولیدکنندگان وابسته خواهد بود. مودمهای آینده نهتنها باید با استاندارد ۴G هماهنگ باشند، بلکه باید از استاندارد جدید ۵G هم پشتیبانی کنند؛ با این حساب، برای طراحی تراشههای ارتباطی، اپل به صدها میلیون دلار پول و چندین سال وقت نیاز دارد.
مقالهی مرتبط:
درنهایت همین هزینهی چندصد میلیون دلاری میتواند از نظر مالی به نفع ساکنان کوپرتینو باشد. کوالکام برای هرکدام از مودمهای خود مبلغ ۳۰ دلار از اپل دریافت میکرد و علاوهبر این از اپل تقاضا کرده بود تا مبلغ ۷ دلار و ۵۰ سنت را هم بهعنوان حق مالکیت معنوی، به ازای هر تراشه پرداخت کند. حاصلنشدن توافق میان اپل و کوالکام درنهایت به یک درگیری قانونی تمامعیار و انگیزهای برای طراحی مودمهای اختصاصی تبدیل شد.
استفاده از مودمهای اختصاصی در پردازندههای اپل میتواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند. در حال حاضر در تراشههای اسنپدراگون کوالکام، اکسینوس سامسونگ و کرین هواوی از مودمهای اختصاصی استفاده میشود و همین مسئله به بهینهسازی مصرف انرژی در این تراشهها کمک میکند.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.