برخی از خطوط تولید گوشی‌های هواوی به‌حالت تعلیق درآمدند – دیجیتال مارک

گزارش‌هایی ضدونقیض از توقف خطوط تولید گوشی‌‌های هوشمند هواوی در پی اعمال تحریم‌های اخیر علیه این شرکت چینی خبر داده‌اند.

هواوی یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده‌های گوشی هوشمند در دنیا است و میلیون‌ها نفر از محصولات این شرکت استفاده می‌کند. درحالی‌که در چند وقت اخیر همواره شاهد بروز برخی تنش‌ها بین این شرکت و دولت ایالات متحده‌ی آمریکا بودیم، این تنش‌ها هیچ‌وقت به مرحله‌ی تحریم شدید هواوی نرسیده بودند.

بااین‌‌حال، چندی پیش آمریکا با طرح ادعای جاسوسی هواوی برای دولت چین، تحریم‌هایی علیه این شرکت اعمال کرد و به‌دنبال این موضوع، اغلب شرکای آمریکایی هواوی تصمیم به قطع همکاری با این غول چینی گرفتند. درحالی که ادعاهای اخیر از کم‌اثربودن تحریم‌ها خبر می‌دادند، به‌تازگی خبرگزاری South China Morning Post از توقف خطوط تولید گوشی‌های هواوی خبر داده است.

هواوی/ Huawei

این رسانه در بخشی از گزارشش می‌نویسد:

فاکسکان شرکتی تایوانی تولیدکننده‌ی قطعات الکترونیکی که وظیفه‌ی مونتاژ کردن قطعات گوشی‌های هوشمند بسیاری از شرکت‌ها ازجمله اپل و شیائومی را برعهده دارد، در روزهای اخیر، به‌دلیل کاهش سفارش‌های هواوی، چندین خط‌تولید خود را متوقف کرده که مختص به گوشی‌های این شرکت هستند. این اطلاعات از افرادی به‌دست آمده که نخواسته‌اند نامشان فاش شود؛ چراکه محرمانه به‌شمار می‌آید.

مقاله‌های مرتبط:

هواوی موفق شد در سه‌ماهه‌ی نخست سال ۲۰۱۹، همچنان جایگاه خود را در رده‌ی دوم فهرست شرکت‌هایی تثبیت کند که بیشترین تعداد گوشی را فروخته‌اند. بااین‌حال،‌ حفظ این جایگاه برای هواوی و جلوگیری از ورود اپل به رده‌ی دوم در روزهای باقی‌مانده‌ی سال ۲۰۱۹، احتمالا هدفی غیرممکن برای هواوی است. این شرکت در برنامه‌های خود از تلاش برای گرفتن جایگاه سامسونگ (به‌عنوان رهبر بازار) خبر داده بود؛ اما در شرایط فعلی، حفظ جایگاه کنونی نیز تاحدزیادی غیرممکن به‌نظر می‌رسد.

هواوی مدیاپد ام 5 پرو / MediaPad M5 Pro

حفظ جایگاه فعلی هواوی در بازار غیرممکن به‌نظر می‌رسد

اوایل مه۲۰۱۹ بود که مؤسسه‌ی پژوهشی IDC در گزارشی از هواوی تمجید کرده و گفته بود:

هواوی تنها شرکت گوشی‌سازی بود که عملکرد برجسته‌ای در سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۱۹ داشت و تنها شرکت گوشی‌ساز حاضر در فهرست پرمخاطب‌ترین‌های بازار بود که در بازه‌ی مذکور توانست حجم تولیدات خود را افزایش دهد و به‌خوبی جایگاهِ دومی‌اش را تثبیت کند. نکته‌ی تحسین‌برانگیز این است که با بررسی آمار متوجه می‌شویم هواوی توانسته در سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۱۹، رشد تولید سالانه‌ی ۵۰.۳ درصدی را تجربه کند و میزان تولیداتش را به ۵۹ میلیون و ۱۰۰ هزار دستگاه برساند. چنین رقمی سهم ۱۹ درصدی بازار را برای هواوی به‌ارمغان آورد. فاصله‌ی کنونی هواوی با سامسونگ (در رده‌ی نخست) دیگر مثل قبل زیاد نیست و می‌تواند زنگ‌خطر را برای کره‌ای‌ها به‌صدا درآورد.

هواوی به‌وضوح گفته بود قصد دارد تا پایان سال آینده‌ی میلادی،‌ جایگاه سامسونگ را تصاحب کند. ژائو مینگ، مدیرعامل آنر، یکی از زیربرندهای شناخته‌شده‌ی هواوی، در‌این‌زمینه گفته بود:

با درنظرگرفتن شرایط فعلی، خیلی زود است که درباره‌ی عملی‌بودن این هدف سخن به‌میان آوریم. تمامی مشکلات ما را هم ازلحاظ ذهنی و هم ازلحاظ توان کاری قوی‌تر می‌کنند.

هواوی پی 30 پرو / Huawei P30 Pro

گوشی‌های هواوی در چین با مشکل عجیبی روبه‌رو شده‌اند

از زمان اعمال تحریم‌های جدید، بسیاری از تحلیلگران ابعاد ماجرا را مطالعه و عموما به بررسی اثر تحریم‌ها روی قیمت نهایی گوشی‌ها اشاره کرده‌اند. بیشتر تحلیلگران مدعی شده بودند تحریم‌های آمریکا میزان فروش دستگاه‌های هواوی را تحت‌تأثیر قرار داده و آن را کمتر کرده است.

افزون‌براین، گزارش‌های اخیر می‌گویند هواوی با مشکلات دیگری نیز در هنگ‌کنگ دست‌و‌پنجه نرم می‌کند. رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند شمار درخوتوجهی از کاربران هواوی در ادعاهایی عجیب گفته‌اند اخیرا گوشی‌شان دچار مشکل شده و به‌طورناگهانی خاموش و عملا بی‌استفاده می‌شود. طبق منابع همین گزارش‌ها، این مشکلات در پی انتشار به‌روزرسانی نرم‌افزاری هواوی ایجاد شده‌اند. هواوی برای رفع این مشکل نتوانسته به‌سرعت عمل کند. درواقع در فاصله‌ی زمانی بین ایجاد مشکل و ارائه‌ی راهکاری برای حل آن، تنها یک راه برای رفع مشکل وجود داشت و آن اینکه کاربر گوشی را به تنظیمات کارخانه بازگرداند؛ اما چنین کاری برابر بود با پاک‌شدن تمامی اطلاعات.

همان‌طورکه می‌‌توان انتظار داشت، شمار زیادی از مردم در واکنش به این اتفاق، انگشت اتهام را به‌سمت آمریکا نشانه گرفتند و به‌طور‌ویژه به مشکلات اخیر گوگل و هواوی بر سر سیستم‌عامل اندروید اشاره کردند. البته اگر اخبار را پیگیری کرده باشید، می‌دانید محدودیت‌های یادشده شامل گوشی‌های فعلی نمی‌شود. درمقابل، رسانه‌ی آسیاتایمز در گزارشی به‌نقل از فرانسیس فانگ، مدیرعامل افتخاری سازمان فناوری اطلاعات هنگ‌کنگ، نوشته است:

شرایط پیش‌آمده بسیار عجیب بود؛ زیرا مدل‌های مختلفی از دستگاه‌های هواوی را متأثر کرد.

فانگ می‌گوید احتمال دارد این اتفاق به‌دلیل وجود مشکل امنیتی در فایل به‌روزرسانی ارسال‌شده برای این گوشی‌ها ایجاد شده باشد. هواوی درهرصورت روزهای سختی را سپری می‌کند. تحریم‌‌های شرکت‌های آمریکایی علیه این شرکت چینی، توانسته آن را به‌شدت تحت‌‌تأثیر قرار دهد. با گذر زمان، ابعاد این ماجرا و تأثیرات آن روی میزان تولیدات این شرکت بیشتر مشخص خواهد شد.

دیدگاه شما کاربران دیجیتال مارک در‌این‌باره چیست؟

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
admin
ارسال دیدگاه