بررسی آنر ۱۰ – دیجیتال مارک در دیجیتال مارک

آنر ۱۰ به عنوان محصولی جدید از برند آنر، در بازه‌ی قیمتی خود حرف‌های زیادی برای گفتن دارد؛ با بررسی این گوشی همراه باشید.

برند آنر به عنوان یک زیر مجموعه از هواوی از سال ۲۰۱۳ کار خود را به عنوان یک مجموعه‌ی نوپا و با تمرکز بر فروش آنلاین آغاز کرد؛ یک سال بعد، شاهد ورود این برند به بازارهای جهانی بودیم. کمپانی مادر آنر در سال‌های اخیر به دنبال استقلال بیشتر آن بوده است با این حال گوشی‌های آنر همواره میزبان تازه‌های هواوی هستند. محصولات آنر عموما به قیمت مناسب خود شهره هستند و این مساله حتی در پرچمداران این برند نیز دیده می‌شود؛ به بیان دیگر آنر راه عرضه‌ی گوشی‌های ارزان با مشخصات فنی مناسب را که هواوی آغاز کرده است را دنبال می‌کند.

آنر 10 Honor

با گذشت ۵ سال از معرفی برند آنر، این شرکت هنوز به اصول خود پایبند بوده است به طوری که آنر ۱۰ به عنوان پرچمدار گوشی‌های آن با قیمت وسوسه‌کننده‌ای راهی بازار شده است. چینی‌‌ها آنر ۱۰ را به تراشه‌ی بالارده‌ی کرین ۹۷۰ مجهز کرده‌اند که با توجه به زمان عرضه‌ی این گوشی قابل پیش‌بینی‌بود. آنر ۱۰ در بحث طراحی تفاوت زیادی با نسل گذشته کرده است و به خوبی سبک جدید طراحی هواوی در آن مشخص است. پیش از این بارها شبیه تشابه مدل‌های مختلف دو برند هواوی و زیر مجموعه‌ی آن یعنی آنر بوده‌ایم؛ اما برچسب قیمتی و برخی تفاوت‌ها، آنر ۱۰ را به یک گوشی متفاوت از پی ۲۰ تبدیل کرده است. پیش از آغاز بررسی آنر ۱۰ از شما دعوت می‌کنیم نگاهی به مشخصات فنی این گوشی داشته باشید:

آنر ۱۰ توسط روابط عمومی آنر در ایران برای بررسی در اختیار دیجیتال مارک قرار گرفت.

طراحی

بازار گوشی موبایل، پیروی از ترند را لازمه‌ی بقا می‌داند و بی‌رحمانه شرکت‌هایی که از آن‌ها تبعیت نکنند را از گردانه‌ی رقابت خارج می‌کند. نمایشگرهای کشیده در سال ۲۰۱۷ طوفانی در طراحی به پا کردند که در کمتر گوشی جدیدی در سال ۲۰۱۸ شاهد نسبت تصویر ۱۶ به ۹ بودیم. بریدگی بالای نمایشگر و کم کردن حاشیه‌های بالا و پایین آن به عنوان ترند جدید بازار به وفور در محصولات امسال به چشم می‌خورد. بسیاری از منتقدان بریدگی (ناچ) را یک نقص در طراحی می‌دانند اما حقیقت این است که بازار مشکل چندانی با آن ندارد. آنر ۱۰ به مانند پرچمداران سری پی ۲۰ با بریدگی نسبتا کوچکی در بالای نمایشگر روانه‌ی بازار شده است؛ این بریدگی میزبان دوربین سلفی، اسپیکر مکالمه و سنسورهای نور است و چراغ اعلان نیز در بالای بریدگی در حاشیه‌ی نمایشگر قرار گرفته است.

آنر 10 Honor

مدت‌ها از عبور نسبت نمایشگر به بدنه از مرز ۸۰ درصد می‌گذرد و با پیشرفت تکنولوژی نمایشگرها و مواردی مانند حذف جک ۳.۵ میلی‌متری صدا و راهکارهای نوآورانه برای دوربین سلفی این میزان هر روز در حال افزایش است. نمایشگر آنر ۱۰ نزدیک به ۸۰ درصد(۷۹.۹ درصد) از سطح جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است. طراحی جلوی گوشی شباهت زیادی به برادران ناتنی خود یعنی پی ۲۰ و پی ۲۰ پرو دارد و تفاوت اصلی به حسگر اثر انگشت باز می‌گردد. با وجود استفاده از نمایشگر بزرگ‌ ۵.۸۴ اینچی و باتری بزرگ‌تر، وزن و ابعاد دستگاه تغییر محسوسی نسبت به آنر ۹ نکرده است. چینی‌ها از شیشه‌ی ۲.۵D در پنل جلویی بهره گرفته‌اند و خبری از شیشه‌ی ۳D استفاده شده در پرچمداران جدید سری پی نیست. هواوی به صورت رسمی نسخه‌ی گوریلا گلس استفاده شده در آنر ۱۰ را اعلام نکرده است.

چینی‌ها از یک حسگر اولتراسونیک به جای حسگرهای خازنی رایج در آنر ۱۰ استفاده کرده‌اند. این نوع حسگرها قادر به استفاده در زیر شیشه و  نمایشگرها هستند و حتی در صورت خیس بودن انگشتان نیز اثر انگشت کاربر شناسایی می‌شود؛ در بررسی‌های ما عملکرد حسگر با انگشتان خیس تایید شد با این حال در پاره‌ای از مواقع حسگر قادر به شناسایی انگشت ما نبود. حسگر اثر انگشت آنر ۱۰ در زیر بخش شیشه‌ای پایین نمایشگر پنهان شده است و سازنده با نقاط کوچکی منطقه‌ی قرارگیری آن را مشخص کرده است. ایده‌ی استفاده از چنین حسگری با وجود سرعت کمتر آن‌‌ها به نمونه‌های خازنی شایسته‌ی بازار، ممکن است برای برخی از کاربران جالب باشد. در مجموع سرعت حسگر استفاده شده در آنر ۱۰ کمی نسبت به نمونه‌های خازنی کمتر است اما این تفاوت به اندازه‌ای نیست که یک نکته‌ی منفی بزرگ برای گوشی محسوب شود.

آنر 10 Honor

آنر در ساخت پشت گوشی از شیشه استفاده کرده است؛ نسخه‌ی آبی رنگ گوشی بررسی ما که هواوی آن را «Phantom Blue» می‌نامد همانند بسیاری از گوشی‌های تولید شده با بدنه‌ی شیشه‌ای مستعد جذب اثر انگشت است. پشت آنر ۱۰ از ۱۵ لایه‌ شیشه با پوشش‌هایی در مقیاس نانو ساخته شده است؛ نسخه‌ی فانتوم بلو در نگاه مستقیم آبی به نظر می‌رسد اما از نگاه زوایا رنگ پشت دستگاه به بنفش می‌گراید. انحنای مناسب پشت گوشی و فریم فلزی با پوشش مات باعث شده است تا به خوبی در دست جای بگیرد اما همچنان خطر افتادن گوشی از دست کاربر وجود دارد. پیوند شیشه و فریم فلزی گوشی به خوبی صورت گرفته است و همانند دیگر گوشی‌های بالارده‌ی هواوی کیفیت ساخت کلی آنر ۱۰ بالا ارزیابی می‌شود.

حذف جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در سال ۲۰۱۸ با قدرت ادامه دارد اما خبر خوشحال‌کننده حذف نشدن آن در آنر ۱۰ است. علاوه بر دو خط آنتن در لبه‌ی پایینی، اسپیکر اصلی دستگاه و درگاه USB نوع C قرار گرفته نیز در این قسمت قرار گرفته‌اند. کلیدهای تغییر حجم صدا و پاور جای مناسب و استحکام قابل قبولی دارند و فشردن‌ آن‌ها با یک دست نیز در لبه‌ی سمت راست ممکن است. شیار سیم‌کارت نیز در لبه‌ی سمت چپ قرار گرفته است و متاسفانه جایگاهی برای افزایش حافظه در آنر ۱۰ درنظر گرفته نشده است. وجود ماژول مادون قرمز برای کنترل لوازم خانگی و تجهیزات اقدام مثبتی است که آنر آن را در پرچمدار خود فراموش نکرده است. متاسفانه آنر ۱۰ در برابر نفوذ آب مقاوم نبوده و هیچ یک از گواهی‌های آن را دریافت نکرده است.

اسپیکر و تجربه‌ صوتی

چینی‌ها اسپیکر مونو را بر خلاف پرچمداران دیگرشان برای آنر ۱۰ در نظر گرفته‌اند. این اسپیکر در کنار درگاه USB قرار گرفته است و از نظر شفافیت صدا و کم بودن سطح نویز از بهترین نمونه‌های تک اسپیکر بازار است. خوشبختانه اعوجاع یا دیستورشن کم حتی در حجم صدای بالا نیز حفظ می‌شود و اسپیکر در تولید صداهای بم نیز قابل‌قبول عمل می‌کند. برخلاف اسپیکر که بلندی صدای خوبی دارد ، حجم صدای خروجی توسط هدفون‌های رو گوشی و تو گوشی متوسط ارزیابی می‌شود.

آنر 10 Honor

هواوی همانند پی ۲۰ از نسخه‌ی ۴.۲ بلوتوث و فناوری aptX HD برای ارتباط با هدست‌های بلوتوث بهره گرفته است. هواوی تنظیمات صوتی Huawei Histen را نیز بار دیگر به کار گرفته است تا بهترین تجربه‌ی صوتی با هدفون را برای کاربران به ارمغان بیاورد. چهار حالت به صورت کلی در این بخش در دسترس است:

  • Auto: در این حالت گوشی به صورت خودکار و با توجه به محتوا بهترین تنظیمات صدا را انتخاب می‌کند.
  • ۳D Audio: شبیه‌سازی میدان سه‌بعدی صدا
  • Natural: بازتولید طبیعی صدا
  • Standard: مصرف بهینه‌ی انرژی برای افزایش زمان پخش موسیقی همراه با دسترسی به اکولایزر ۱۰ ردیفه

رابط کاربری بخش صدای آنر ۱۰

کیفیت خروجی صدا بسته به هدفون مورد استفاده متغییر است با این حال وجود قابلیت Histen برای شخصی‌سازی کردن پخش موسیقی کاربردی است و امیدواریم شرکت‌های دیگر نیز چنین قابلیت‌هایی را در گوشی‌های خود به کار گیرند. پیش از هر چیز توصیه می‌شود که نوع هدفون خود را برای ارائه‌ی بهترین تجربه انتخاب کنید. ۴ افکت صدای سه‌بعدی به خوبی حس ارائه‌ی صدای فراگیر را به کاربر القا می‌کنند و انتخاب حالت Natural صدای شفافی را ارائه می‌دهد.

نمایشگر

استفاده از نمایشگر ال‌سی‌دی در گوشی‌های هوشمند هنوز به دلیل قیمت پایین‌تر آن‌ها به قوت خود باقی است با این حال شرکت‌ها در ساخت پرچمداران و گوشی‌های گران‌تر خود عموما به نمایشگرهای اولد روی آورده‌اند؛ آنر ۱۰ طبق انتظار به مانند پی ۲۰ از نمایشگر IPS LCD فول اچ‌دی بهره می‌برد و خبری از نمایشگر اولد در آن نیست. نمی‌توان به این تصمیم هواوی خرده گرفت زیرا هنوز بازار نمایشگرهای اولد برای استفاده در گوشی‌های نه چندان گران‌قیمت با چالش‌هایی روبرو است. نمایشگری با گوشه‌های گرد و بریدگی در بالای آن به عنوان یک ترند در تعداد زیادی از گوشی‌های امسال دیده شده می‌شود و آنر ۱۰ نیز به تبعیت از بازار چنین راهی در پیش گرفته است. نمایشگر آنر ۱۰ با نسبت تصویر ۱۹:۹ خود کمی کشیده‌تر از پی ۲۰ است.

آنر 10 Honor

رزولوشن ۲۲۸۰ در ۱۰۸۰ پیکسل نمایشگر آنر ۱۰ تراکم ۴۳۲ پیکسل در هر اینچ را برای آن به ارمغان آورده است؛ به لطف این تراکم پیکسل، تصاویر در نمایشگر آنر ۱۰ و در فواصل معمولی به اندازه‌ی کافی شارپ هستند و مرز پیکسل‌‌ها قابل رویت نیست. چینی‌‌ها امکان تغییر رزولوشن را نیز هم به صورت هوشمند و هم به صورت دستی در گوشی‌های خود به کار گرفته‌اند؛ دو رزولوشن ۱۵۲۰ در ۷۲۰ و ۲۲۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل در دسترس کاربر است. قابلیتی برای نمایش نوار سیاه‌رنگ در کنار بریدگی وجود دارد اما به دلیل روشنایی ۲.۸ نیتی رنگ مشکی، این نوار به خصوص در زوایا به راحتی قابل تشخیص است.

در آزمایش روشنایی دیجیتال مارک که با الگویی ۵۰ درصد سفید و ۵۰ درصد مشکی انجام می‌شود، آنر ۱۰ با روشنایی ۴۱۰ نیتی در حالت دستی (اختلافی ۴۰ نیتی بین بخش بالایی و پایینی نمایشگر وجود داشت) عملکرد متوسطی داشت؛ در حالت خودکار شاهد افت روشنایی نمایشگر به ۳۸۰ نیت بودیم که کمی عجیب به نظر می‌رسد. با توجه به نوع نمایشگر، یکسان بودن روشنایی در الگوی ۱۰۰ درصدی رنگ سفید با الگوی ۵۰ درصد چندان دور از ذهن نبود. کنتراست Native ۱۴۳ که به تقسیم روشنایی رنگ‌های سفید و مشکی بر یکدیگر بدست می‌آید را نه می‌توان بهترین و نه می‌توان بهترین در دنیای ال‌سی‌دی‌ها دانست. شایان ذکر است که تست‌های انجام شده، همگی در حالت رنگ «Normal» بوده و روشنایی با تغییر وضعیت به «Vivid» تا ۵۰ نیت افزایش خواهد یافت.

 رایط کاربری تنظیمات نمایشگر آنر ۱۰

نمایشگر آنر ۱۰ در زیر نور مسقیم خورشید چندان توانمند نیست و به سختی می‌توان آن را با بهترین‌های بازار از این نظر مقایسه کرد؛ آنر ۱۰ حتی از این نظر از گوشی‌های ال‌سی‌دی هم قیمت خود نیز ضعیف‌تر عمل می‌کند. روشنایی حداقل مناسب و قابلیت «Eye Comfort»، گوشی‌های هواوی را تبدیل به یکی بهترین‌های بازار از نظر استفاده در محیط‌های کم‌نور کرده است؛ روشنایی حداقل نمایشگر گوشی مورد بررسی ما ۱.۶ نیت است. همانند دیگر گوشی‌های بالارده و جدید هواوی کاربر با مراجعه به بخش «Color mode & temperature» در تنظیمات نمایشگر قادر به تغییر دمای و گستره‌ی فضای رنگی خواهد بود.

دو حالت رنگی «Normal» و «Vivid» به ترتیب برای ارائه‌ی رنگ‌‌های طبیعی‌تر و متناسب با فضای رنگی sRGB و رنگ‌های اشباع‌تر و پوشش گسترده‌تر فضای رنگی تعبیه شده‌اند. علاوه بر این دو حالت، اسلایدر دو بعدی آشنای دمای رنگ نیز هنوز در گوشی‌های هواوی وجود دارد؛ سه حالت زیر به صورت از پیش تعیین‌شده برای برای راحت‌تر کالیبره کردن در دسترس است:

در تست پوشش فضای رنگی دیجیتال مارک، آنر ۱۰ عملکرد مناسبی از خود نشان داد و حقیقتا رنگ‌ها در آن زنده و باطراوت نمایش داده می‌شوند. در حالت «Normal» شاهد پوشش ۹۶.۵ درصد فضای رنگی sRGB هستیم و کاهش این رقم برای فضاهای رنگی Adobe RGB و DCI P3 به ۷۳.۴ و ۷۴.۸ قابل پیش‌بینی بود. این دو فضای گسترده عموما توسط حالت‌های همچون «Vivid» در گوشی‌ها پوشش مناسب داده می‌شوند؛ با انتخاب این گزینه علاوه بر پوشش کامل فضای رنگی مرسوم sRGB، شاهد پوشش ۹۸.۲ درصدی فضاهای Adobe RGB و DCI P3 هستیم.

عملکرد نمایشگر محصولات بالارده
محصول / پارامترهاحداقل روشناییحداکثر روشنایی دستیحداکثر روشنایی خودکارنسبت کنتراست Nativeخطای رنگ میانگین
سفیدمشکیسفیدمشکیسفیدحالت استاندارددقیق‌ترین حالت
آنر ۱۰۱.۶۳۲.۸۶۴۱۰۲.۸۱۳۸۰۱۴۳۶.۴۴.۴ (Normal)
میت ۲۰ پرو۲۰۶۴۷۰۸۸۰۵.۳۲.۲ (Normal)
آیفون XS Max۲.۴۰۹۴۰۰۹۴۰۱.۹۱.۹
موتو زد ۲ فورس۱۲.۳۰۶۰۵۰۷۷۰۳.۹۳.۶ (Vibrant)
گلکسی نوت ۹۲.۳۰۵۸۰۰۱۰۲۳۶.۳۲.۷ (AMOLED photo)
وان پلاس ۶۲.۶۰۶۹۴۰۱۰۴۰۷۲.۷ (DCI-P3)
اکسپریا ایکس‌زد ۲ کامپکت۵۲.۱۵۶۰۰۲.۱۳۶۰۰۲۸۰.۵۴.۳۴.۳ (Standard Mode)
پیکسل ۲ ایکس‌ال۵۰۵۹۷۰۵۹۷۲.۸۲.۲ (Natural)
پی ۲۰ پرو۳.۴۲۰۵۶۵۰۸۱۳۱.۳۱.۳ (Normal Mode)
گلکسی اس ۹ پلاس۲.۲۰۶۲۵۰۱۰۴۳۶.۶۱.۸ (AMOLED photo)
گلکسی اس ۹۲.۴۰۶۴۵۰۱۱۱۵۶.۸۱.۸ (AMOLED photo)
وان پلاس ۵تی۲.۵۰۶۴۳۰۶۴۴۷.۱۲.۱ (sRGB Mode)
گلکسی اس ۸ پلاس ۲۰۱۸۲.۵۳۰۵۶۸۰۷۹۵
گلکسی ای ۸ ۲۰۱۸۲.۶۰۰۵۷۰۰۷۶۳
آنر ۹۲.۴۸۳.۸۷۴۷۹۳.۸۷۴۸۰۱۲۴
میت ۱۰ پرو۲.۲۶۰۶۰۵۰۸۵۰۳.۴
نوکیا ۸۱.۸۱۱.۱۱۵۵۲۱.۱۳۵۵۹۴۹۷
آیفون ۱۰۲.۴۳۰۷۵۰۰۹۳۰۲.۴۲.۴
میت ۱۰۱.۲۷۳.۱۷۳۱۵۳.۹۳۵۰۲۱۲۷۶۶ (Normal Mode)
آیفون ۸۲.۵۶۱.۸۴۵۵۰۱.۹۵۶۵۸۳۳۷
آیفون ۸ پلاس۲.۲۶۱.۶۴۵۲۹۱.۸۷۶۲۹۳۳۶
اکسپریا ایکس‌زد وان۵.۲۱.۰۳۴۳۲۱.۱۴۷۳۴۳۰۲.۹۲.۹ (Standard Mode)
ال‌جی وی ۳۰۳.۷۱۰۵۹۱۰۷۰۶۵.۳
گلکسی نوت ۸۲.۸۵۰۷۳۸۰۱۰۷۴۲.۳

* کلیه‌ی نتایج بدست آمده حاصل از آزمایش‌های دیجیتال مارک در شرایط یکسان آزمایشگاهی است.

دقت رنگ نمایشگر به خصوص در گوشی‌های بالارده، معیار مهمی برای مقایسه‌‌ی کیفیت نمایشگر به شمار می‌رود. وقتی برای اولین بار به نمایشگر آنر ۱۰ نگاه می‌کنید در هر دو حالت اصلی Normal و Vivid شاهد سرد بودن رنگ‌ها به خصوص رنگ سفید خواهید بود. کمترین خطای رنگ در آزمایش‌‌های ما مربوط به حالت Normal و فضای رنگی sRGB بود؛ البته خطای میانگین ۴.۴ با استفاده از حالت Warm از اسلایدر دمای رنگ تا ۱.۲ نیز کاهش پیدا می‌کند که رقم بسیار مناسبی برای یک گوشی محسوب می‌شود. خطای نمایش رنگ در حالت Vivid نیز در دو فضای رنگی sRGB و DCI P3 به ترتیب ۶.۴ و ۹.۴ بدست آمد؛ فعال بودن حالت Warm تاثیر چندانی در خطای میانگین در این حالت نداشت.

رابط کاربری

آنر ۱۰ طبق انتظار با به اندروید نسخه‌ی ۸.۱ اندروید اوریو و رابط کاربری هواوی یعنی EMUI مجهز شده است. در بررسی‌های پیشین بارها به این نکته اشاره کرده‌ایم که نظرات در مورد رابط کاربری هواوی متفاوت است؛ عده‌ای به قابلیت‌های متنوع آن علاقه‌مند هستند و عده‌‌ای نیز ظاهر و انیمیشن‌های رابط کاربری را نقطه‌ی ضعف آن می‌دانند. اگر پیش از این کاربر گوشی‌های هواوی باشید قطعا رابط کاربری آنر ۱۰ برای شما غریب نخواهد بود. جدای از ظاهر نه چندان زیبای رابط کاربری، EMUI 8 را باید یکی از با امکانات‌ترین نمونه‌ها در گوشی‌های اندرویدی دانست. یکی از کلیدی‌ترین ویژگی‌های EMUI 8 به ادعای هواوی، استفاده از الگوریتم ماشین برای تحلیل چگونگی استفاده از گوشی و بهبود عملکرد آن است.

رابط کاربری آنر ۱۰

موتور هوش مصنوعی هواوی موسوم HiAi و واحد NPU در پس این رابط کاربری فعالیت می‌کنند؛ استفاده از هوش مصنوعی در بهینه‌سازی مصرف باتری، بهبود کیفیت تماس‌ها و راه‌اندازی اپلیکیشن‌ها تنها مواردی از کاربردهای هوش مصنوعی در آنر ۱۰ است. استفاده از واحد پردازش عصبی اختصاصی در پردازنده‌ی Kirin 970، به ادعای هواوی باعث سرعت بیشتر راه‌اندازی اپلیکیشن‌ها و ثبات عملکرد گوشی در طولانی‌مدت خواهد شد. هواوی با انتشار موتور هوش مصنوعی خود، دست توسعه‌دهندگان را برای استفاده از آن اپلیکیشن‌ها باز گذاشته است. دسته‌بندی عکس‌ها، انتخاب بهترین سناریوها برای عکاسی و کنترل مصرف انرژی گوشی ابتدایی‌ترین کاربردهای هوش مصنوعی محسوب می‌شوند؛ بنابراین کاربردهای بکر و پیشرفته‌تری برای هوش مصنوعی وجود دارد که هواوی و توسعه‌دهندگان را برای اجرا فرا می‌خوانند.

آنر 10 Honor

قرارگیری حسگر اثر انگشت در جلوی گوشی‌های هواوی به معنای امکان استفاده از آن برای ناوبری در اندروید است. در حالت استفاده از حسگر اثر انگشت به‌عنوان کلیدهای ناوبر، یک بار لمس حسگر نقش کلید بازگشت را ایفا می‌کند و سوایپ به سمت چپ یا راست روی حسگر، اپلیکیشن‌‌های اخیر را نمایش خواهد داد. در چنین شرایطی، لمس و نگاه داشتن انگشت روی حسگر عملکردی شبیه به کلید هوم خواهد داشت. امکان افزودن داک شناور برای ناوبری و همچنین کلید نرم‌افزاری در نوار ناوبری نیز آنر ۱۰ وجود دارد؛ این داک شناور را می‌توان در هر نقطه‌ای در صفحه قرار داد. ژست‌های حرکتی مربوط به قابلیت اسپلیت اسکرین، ژست‌های گرفتن اسکرین‌شات و ژست‌های کشیدنی (استفاده از نوشتن یکی از حروف الفبای انگلیسی با مفصل انگشت برای اجرای یک اپلیکیشن‌ خاص) به‌طور کامل در بررسی گوشی‌های پیشین هواوی معرفی شده است.

رابط کاربری آنر ۱۰

قابلیت Face Unlock همانند گوشی‌های سری پی ۲۰ سریع بوده و در شرایط نوری ضعیف نیز قابل استفاده است؛ بسیاری از شرکت‌های سازنده گوشی، استفاده از دوربین سلفی و داده‌های آن را برای بازگشایی قفل گوشی به دلیل بی‌نیاز بودن به تجهیزات خاص در پیش گرفته‌اند؛ سنسورهای تشخیص سه‌بعدی چهره در محصولات کمی مانند میت ۲۰ پرو و آیفون‌های اپل به کار گرفته شده است و امنیت به مراتب بالاتری نسبت به راهکار مرسوم دارند. از نظر سرعت و دقت بازگشایی قفل گوشی شاهد همان عمکلرد سریع سری پی ۲۰ هستیم اما همچنان وان‌پلاس در این بخش سریع‌ترین نمونه‌‌ی بازار است. کاربر قادر به انتخاب بازگشایی قفل به‌صورت دو یا تک مرحله‌ای است؛ در صورت انتخاب حالت دو مرحله‌ای، کاربر با نگاه کردن به گوشی قادر به مشاهده‌ی اعلان‌ها و سپس سوایپ و باز کردن قفل گوشی خواهد بود. به لطف افزایش روشنایی نمایشگر در محیط‌های کم‌نور، تشخیص چهره در تاریکی نیز ممکن است.

دوربین

هواوی با سری پی ۲۰ به جهانیان نشان داد که دوربین دیگر نقطه ضعفی برای گوشی‌های این شرکت نخواهد بود بلکه با توسعه‌ی راهکارهایی می‌توان محصولی استثنایی در بخش عکاسی تولید کرد. با ورود هرچه بیشتر الگوریتم‌های هوش‌مصنوعی در گوشی‌های هوشمند، تصاویر کم‌نویزتر، عکاسی ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر از هر زمان دیگری شده است. آنر ۱۰ از بحث دوربین شباهت‌هایی با پی ۲۰ دارد اما با کمی دقت می‌توان به تفاوت‌های آن‌ها عملکرد و مشخصات فنی پی برد. آنر ۱۰ از دو دوربین با سنسورهای رنگی ۱۶ مگاپیکسلی و ۲۴ مگاپیسل مونوکروم (سیاه‌وسفید) بهره می‌برد که پیش از این در پرچمداران سری پی نیز شاهد آن بودیم.

آنر 10 Honor

متاسفانه خبری از حک شدن نام لایکا در پشت گوشی نیست و شاهد لنزهای این شرکت خوش‌نام در آنر ۱۰ نیستیم؛ سری میت و سری پی از مدت‌‌ها پیش با این شرکت برای توسعه‌ی دوربین‌های خود همکاری می‌کنند؛ هر دو دوربین با لنزهایی با f/1.8 همراه شده‌اند و به دلیل استفاده نشدن از لنز تله فوتو امکان زوم اپتیکال بدون افت کیفیت وجود ندارد و کاربران می‌بایست تنها به زوم هیبریدی اکتفا کنند. فقدان لرزشگیر اپتیکال (OIS) به عنوان اصلی‌ترین راهکار برای خنثی کردن لرزش‌‌های دست بیش از هر چیز در عکاسی شبانه و فیلم‌برداری به چشم می‌آید؛ آنر ۱۰ همچنین فاقد EIS یا همان لرزشگیر الکترونیکی در فیلم‌برداری است. شاید با برچسب قیمتی یک گوشی مانند آنر ۱۰ فقدان OIS، نقطه‌ی ضعف بزرگی محسوب نشود اما برخی رقبا به لنزهای با لرزشگیر اپتیکال مجهز شده‌اند.

آنر 10 Honor

رابط کاربری دوربین شباهت زیادی به دیگر گوشی‌های هواوی دارد؛ بالای کلید شاتر، آیکون تغییر دوربین و پیش‌نمایش عکس گرفته شده شاهد نواری برای تعیین حالت‌های عکاسی هستیم. با استفاده از قابلیت Apperture، کاربر می‌تواند حین عکاسی یا پس از ثبت تصویر، دیافراگم را به‌صورت نرم‌افزاری بین بازه‌ی f/0.95 تا f/16 تغییر دهید؛ تفاوت اصلی این حالت با پرتره در تمرکز آن روی تغییر دیافراگم است، در حالی که حالت پرتره بیشتر روی زیباسازی و نوردهی‌ها برای ثبت تصاویر بوکه تدارک دیده است. علاوه بر حالت‌های مرسوم Photo و Video گزینه‌ای با نام More در رابط کاربری دوربین به چشم می‌خورد که برخی از آن‌ها به قرار زیر است:

  • AR Lens: افزودن اشکال مجازی به تصویر
  • Pro: تغییر ایزو، اکسپورژ، سرعت شاتر و فوکوس در این بخش در اختیار کاربر است
  • Night Shot: برای ثبت تصاویر با اکسپوژر و کنتراست بهتر در شب
  • Panorama: عکاسی پانوراما با رزولوشن طولی ۳۲۰۰ پیکسل
  • Monochrome: استفاده از حسگر مونوکروم برای ثبت تصاویر سیاه و سفید
  • Light painting: ثبت نور و حرکات آن با باز نگاه داشتن شاتر
  • HDR: استفاده از حداکثر توان برای ثبت تصاویر HDR

سوایپ به سمت بالا و پایین در رابط کاربری آنر ۱۰ برای تغییر دوربین به سلفی و بلعکس استفاده می‌شود. قدرت گرفتن تراشه‌ها در بخش هوش مصنوعی بیش از هر بخش دیگری روی عکاسی تاثیر  گذاشته است؛ به لطف تراشه‌ی کرین ۹۷۰ آنر ۱۰ قادر به تشخیص بیش از ۵۰۰ سناریوی عکاسی در ۲۲ شاخه‌ی اصلی است؛ با فعال کردن AI توسط آیکون قرار گرفته در صفحه‌ی اصلی رابط کاربری، آنر ۱۰ به خوبی قادر به تشخیص سوژه‌ها و محیط‌ها برای بهینه‌سازی تصاویر است. به ادعای سازنده، این قابلیت گسترده‌ی دینامیکی، جزئیات، فوکوس و کنتراست بهتر در تصاویر را به همراه دارد.

آنر 10 Honor

کیفیت تصاویر در صورت غیر فعال بودن AI از نظر کنتراست و جزئیات در حد مطلوبی قرار دارند؛ در حالت فعال بودن AI رنگ‌ها اشباع‌تر از حالت استاندارد هستند و جزئیات و کنتراست نیز بهینه‌تر به نظر می‌رسد. نویز هر دو حالت عکاسی اندک است و در این رده‌ی قیمتی در بین بهترین‌ها قرار می‌گیرد. استفاده از حالت AI شما به نوعی از فعال کردن HDR بی‌نیاز می‌کند به این معنی که گوشی به صورت هوشمند در صورت نیاز اقدام به بهبود هایلایت‌ها می‌کند. خوشبختانه تصاویر گرفته شده با آنر ۱۰ در روز به اندازه‌ی کافی شارپ هستند. تصاویر پرتره از نظر جداسازی مرزها مناسب ارزیابی می‌شوند و مشکل چندانی در جداسازی سوژه‌های نه چندان دشوار و پس‌زمینه مشاهده نشد؛ افکت بوکه به خوبی گوشی‌‌های پرچمداری همچون پیکسل‌های گوگل و آیفون طبیعی به نظر نمی‌رسند اما در زمره‌ی بهترین‌های این بازه‌ی قیمتی قرار می‌گیرند.

نمونه‌ی عکس‌ با AI روشن و خاموش

آنر ۱۰ - فعال بودن AI

عکس با AI روشن

آنر ۱۰ - غیر فعال بودن AI

عکس با AI خاموش


عکس‌ها در آنر ۱۰ از ترکیب داده‌های سنسور رنگی و سیاه‌وسفید بدست می‌آیند؛ سنسور مونوکروم برای افزایش گسترده دینامیکی و جزئیات وارد عمل می‌شود. عکس‌های گرفته شده با سنسور مونوکروم از جزئیات قابل‌قبولی برخوردار هستند. عکاسی در شب بر خلاف گوشی‌های سری پی ۲۰ نقطه‌ی قوتی برای آنر ۱۰ نیست اما کیفیت کلی عکس‌های گرفته شده در زمان فعال بودن AI برای یک گوشی ۴۰۰ یورویی در حد مناسبی قرار دارد. تصاویر نویز چندان بالایی ندارند اما جزئیات تصاویر به اندازه‌ی برخی از رقبا در شب بالا نیست. اگر کمی صبور باشید و عکاسی در شب برایتان مهم باشد، عکس‌های مناسبی از نظر رنگ، جزئیات و اکسپوژر با حالت «Night Mode» ثبت خواهید کرد؛ لرزش دستان و نبود لرزش‌گیر اپتیکال تصویر در هنگام باز بودن شاتر اصلی‌ترین مانع شما برای گرفتن عکس مناسب در این حالت است.

گالری نمونه‌ی عکس‌های آنر ۱۰


دوربین سلفی آنر ۱۰ دقیقا همان نمونه‌ی ۲۴ مگاپیکسلی استفاده شده در پی ۲۰ و پی ۲۰ پرو است. هواوی بار دیگر از لنزی با فوکوس ثابت در گوشی‌های بالارده‌ی خود بهره گرفته است که عکاسی سلفی آن را کمی سخت‌تر از دوربین‌های با فوکوس خودکار کرده است. عکس‌های گرفته شده با دوربین سلفی آنر ۱۰ به شرط قرارگیری چهره در نقطه‌ی فوکوس از جزئیات و رنگ‌های قابل‌قبولی برخوردار هستند. سلفی‌های شبانه نیز متوسط ارزیابی می‌شوند اما توصیه ‌می‌کنیم برای ثبت جزئیات بیشتر از نمایشگر برای شبیه‌سازی فلش استفاده کنید. متاسفانه خبری از فیلم‌برداری ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه در آنر ۱۰ نیست و همانند پی ۲۰ و پی ۲۰ پرو به دلیل محدودیت پردازنده کرین ۹۷۰ تنها قادر ثبت ویدئوهای ۳۰ فریم بر ثانیه با چنین رزولوشنی است. رنگ‌ها، جزئیات و کنتراست ویدئوهای گرفته شده با دوربین اصلی مناسب ارزیابی می‌شود اما گاهی نبود لرزشگیر آزاردهنده می‌شود.

بازده و عملکرد

آنر ۱۰ برای انجام پردازش‌های محول‌شده به کرین ۹۷۰ اتکا دارد؛ SoC پرچم‌دار هواوی در سال گذشته که با لیتوگرافی ۱۰ نانومتری تولید می‌شود و برای نخستین‌بار در گوشی‌های میت ۱۰ و میت ۱۰ پرو به‌کار گرفته شده است. از آنجا که پیش‌ از این در بررسی میت ۱۰ پرو به جزئیات پیرامون کرین ۹۸۰ پرداخته‌ایم، در بررسی پیش رو صرفا به ارائه‌ی مشخصات کلی آن بسنده می‌کنیم. مانند نسل گذشته، پردازنده‌ی مرکزی داخل کرین ۹۷۰ از دو کلاستر چهار هسته‌‌ای تشکیل می‌شود که یکی از آن‌ها با چهار هسته‌ی ۲.۴ گیگاهرتزی Cortex-A73 وظیفه‌ی پردازش‌های سنگین را برعهده دارد؛ در حالی که کلاستر دوم به‌مدد چهار هسته‌ی ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A53 تسک‌های سبک را انجام می‌دهد. واحد پردازش گرافیکی کرین ۹۷۰ موسوم به Mali-G72MP12 با فرکانس ۸۵۰ مگاهرتزی کار می‌کند و به‌ادعای چینی‌ها به‌ترتیب ۲۰ و ۵۰ درصد بهبود در عملکرد و بهره‌وری انرژی را نسبت به کرین ۹۶۰ به‌ارمغان می‌آورد.

آنر 10 Honor

کرین ۹۷۰ نخستین تراشه‌ی موبایل دنیا محسوب می‌شود که از یک واحد پردازش عصبی مجزا (NPU) برای پردازش‌های مربوط به هوش مصنوعی بهره می‌برد، این واحد قابلیت‌هایی همچون تشخیص سریع‌تر تصاویر، تشخیص صدا و پردازش طبیعی زبان را ممکن می‌کند که می‌‌توان از آن برای تشخیص سوژه در نرم‌افزار دوربین و تنظیم پارامترهای عکاسی استفاده کرد. آنر ۱۰ در کنار پردازنده‌ی ۱۰ نانومتری خود، از ۴، ۶ یا ۸ گیگابایت (نسخه‌ی GT) حافظه‌ی رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی استفاده می‌کند. ما برای بررسی نسخه‌ی ۴ گیگابایتی آنر ۱۰ را در اختیار داشتیم. شما می‌توانید عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی Honor 10 از حیث سرعت خواندن و نوشته دیتا را در جدول زیر مشاهده کنید:

عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی ابزارهای موبایل پرچم‌دار
مدل‌ها / عملکردنرخ خواندن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ خواندن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
آنر ۱۰۸۵۰.۰۵۱۹۶.۱۱۱۴۶.۷۳۱۶۳.۸۸
هواوی میت ۲۰ پرو۸۵۵.۰۹۱۹۳.۸۱۱۵۳.۰۵۱۳۶.۵۳
آیفون XS Max۱۶۴۲۵۲۵
موتو زد ۲ فورس۷۰۵.۷۸۲۰۱.۹۲۱۵۹.۰۲۸۲.۳۵
گلکسی نوت ۹۸۱۷.۷۷۱۹۴.۹۲۱۳۱.۰۵۲۱.۴
وان‌پلاس ۶۷۲۳.۱۵۲۰۳.۶۹۱۳۴.۶۵۲۱.۹۷
اکسپریا ایکس‌زد ۲ کامپکت۶۹۶.۸۹۱۹۴.۹۲۱۵۲.۷۳۱۶.۸۱
پیکسل ۲ ایکس‌ال۷۲۹.۳۲۲۱۲.۹۲۱۷۶.۷۸۲۳.۶
هواوی پی ۲۰ پرو۸۲۳.۹۳۱۹۳.۸۱۴۲.۲۱۱۵۵.۰۹
گلکسی اس ۹ پلاس۸۲۰.۶۳۲۰۷.۱۷۱۳۱.۲۷۲۲.۶۸
گلکسی اس ۹۸۱۷.۹۴۲۰۵.۶۷۱۳۱.۱۲۲۳.۱۵
وان‌پلاس ۵‌تی۷۵۰.۲۸۲۰۵.۴۱۱۳۶.۶۱۹.۴۸
آنر ۹۲۸۱.۷۲۹۷.۷۱۲۸.۳۸۱۳.۸۵
هواوی میت ۱۰ پرو۸۳۵.۰۶۲۲۰.۹۶۱۷۵.۷۴۱۷۲.۶۲
نوکیا ۸۶۸۹.۱۷۲۰۴.۳۳۱۴۶.۷۲۱۴.۳۴
هواوی میت ۱۰۸۲۴.۰۵۲۰۶.۱۳۱۷۷.۴۷۱۵۷.۶۱
اکسپریا ایکس‌زد وان سونی۶۷۶.۹۲۲۰۶.۴۹۱۵۷.۸۹۱۴.۸۱
ال‌جی وی ۳۰۶۸۱.۶۵۱۵۸.۳۶۷۱.۷۶۱۱.۱
اچ‌تی‌سی یو ۱۱۷۱۶.۴۱۱۶۲.۴۲۹۰.۹۵۶۵.۶۳
گلکسی نوت ۸۷۹۰.۸۶۲۰۳.۹۱۱۲۳.۶۶۱۴.۲
گلکسی اس ۸ پلاس۷۷۲.۶۶۱۷۹.۱۱۱۲۲.۹۴۱۴.۸

*کلیه‌ی بنچمارک‌های ذکر شده در این جدول توسط دیجیتال مارک اجرا شده است.

اما آنر ۱۰ به‌موجب پردازنده‌ای از سال ۲۰۱۷، چه نمایشی را در حضور پرچم‌داران قدرتمند ۲۰۱۸ ارائه می‌دهد؟ پس از ارائه‌ی اطلاعات مختصری درباره‌ی مشخصات سخت‌افزاری این گوشی هوشمند در ادامه به آزمایش عملکرد این گوشی هوشمند می‌پردازیم. 

*کلیه‌ی بنچمارک‌های ذکر شده در این جدول توسط دیجیتال مارک اجرا شده است.

بنچمارک‌ها به ما نشان می‌دهند که آنر ۱۰ عملکردی نزدیک به پی ۲۰ پرو دارد و در برابر میت ۲۰ پرو، قدرتمندترین پرچم‌دار اندرویدی دنیا، حرفی برای گفتن ندارد؛ اما توجه داشته باشید که بنچمارک‌ها تنها در بازه‌های زمانی کوتاه بازدهی گوشی‌ را ارزیابی می‌کنند و نمی‌توانند معیار مناسبی برای سنجش کارکرد مداوم گوشی باشند، از این رو ما برای شبیه‌سازی چنین وضعیتی، دو تست استرس انتوتو و اجرای مداوم بنچمارک ۳DMark را روی آنر ۱۰ پیاده کردیم.

در آزمون نخست، بنچمارک انتوتو به‌مدت ۱۵ دقیقه، گوشی را به‌صورت کلی تحت فشار قرار می‌دهد و در نهایت نتیجه‌ را د قالب نمودارهایی به‌نمایش می‌گذارد، همان‌طور که مشاهده می‌کنید، CPU طی این آزمون در اغلب موارد ۱۰۰ درصد عملکرد خود را به‌نمایش می‌گذارد، در حالی میت ۲۰ پرو حتی در حالت Performance، ۸۰ درصد از توانایی پردازنده‌ی مرکزی را به‌کار می‌گرفت؛ البته نمودار دمای باتری، نشان از صعود حرارت به‌حدود ۵۰ درجه‌ی سلسیوس دارد که بسیار بالا محسوب می‌شود.

Honor 10 - Antutu Stress Test

حال برای شبیه‌سازی حالتی مانند اجرای مداوم یک بازی سنگین، تست Sling Shot Extreme OpenGL ES 3.1 را ۱۰ بار به‌صورت مداوم روی آنر ۱۰ اجرا می‌کنیم، در طول این آزمون دمای گوشی به‌شدت بالا می‌رود، به‌طوری که حین اجرای تست، گوشی چند بار در این خصوص، پیغام خطا می‌دهد؛ اما باز هم عملکرد واحد گرافیک در حد معقولی می‌ماند و افت شدیدی را تجربه نمی‌کند؛ در حالی که میت ۲۰ پرو پس از کسب چند امتیاز حدود ۴۰۰۰ به همسایگی امتیاز ۲۰۰۰ سقوط می‌کرد.

Honor 10 - Sling Shot Extreme Stress Test

آنر ‍۱۰ با وجود بهره‌گیری از سخت‌افزار سال گذشته، کماکان عملکرد مطلوبی را در طیف گسترده‌ای از کاربری‌ها از اپلیکیشن‌های روزمره گرفته تا بازی‌های سنگین به‌نمایش می‌گذارد؛ اما باید توجه داشته باشید که تحت فشار قرار دادن دستگاه، دمای آن را به‌شدت بالا می‌برد. در نهایت باید بگوییم که ما از تجربه‌ی خود در اجرای بازی‌هایی همچون Asphalt 9 ،Fortnite و PUBG Mobile بسیار رضایت داشتیم.

باتری

تمام انرژی مورد نیاز آنر ۱۰ را باتری ۳۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن تأمین می‌کند که دقیقا با ظرفیت باتری هواوی پی ۲۰ برابری می‌کند؛ اما حدود ۱۵ درصد کمتر از ظرفیتی است که پی ۲۰ پرو ارائه می‌دهد. نمایشگر +FHD و پردازنده‌ی بهینه‌ی به‌کاررفته در پرچم‌دار آنر نشان از آن دارد که با باتری یادشده می‌توان شارژدهی متوسط روبه‌بالایی را از آن انتظار داشت؛ برای ارزیابی عملکرد باتری به سراغ آزمون‌های متداول دیجیتال مارک می‌رویم.

آنر 10 Honor

ابتدا با غیرفعال‌سازی کلیه‌ی اتصال‌های بی‌سیم و تنظیم روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت، در حالی دستگاه به‌صورت کامل شارژ شده است، ویدیویی با رزولوشن HD را به‌صورت مداوم تا لحظه‌ی خاموش‌شدن گوشی پخش می‌کنیم، در این آزمون، آنر ۱۰ با ثبت زمان ۱۱ ساعت و ۷ دقیقه، عملکردی متوسط و نه‌چندان شگفت‌انگیز را از خود به‌نمایش گذاشت.

محصول / تستنمایشگرباتریویدیو GFXBench
Manhattan 3.1
PCMark
Work 2.0
GeekBench
ابعاد و رزولوشنمیلی‌آمپرساعتساعتBattery LifeTime
(min)
LongTerm Performance
(Frame)
ساعتامتیاز
مدت‌زمان
آنر ۱۰۵.۸۴ اینچ
۲۲۸۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۴۰۰۱۱:۰۷FailedFailed۷:۰۶۲۷۳۵
۴:۳۴
هواوی میت ۲۰ پرو
(Performance)
۶.۳۹ اینچ
۳۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۲۰۰۲۵۹.۳۱۲۳۰
هواوی میت ۲۰ پرو۶.۳۹ اینچ
۳۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۲۰۰۱۴:۱۷۳۳۲.۵۱۳۸۱۹:۴۰۶۱۸۰
۱۱:۴۲
آیفون XS Max۶.۵ اینچ
۲۶۸۸ × ۱۲۴۲ پیکسل‌براینچ
۳۱۷۴۱۴:۳۱۲۷۳.۲۵۲۷۲۵
موتو زد ۲ فورس۵.۵ اینچ
۲۵۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۲۷۳۰۱۴:۲۵۲۲۷.۲۱۰۱۷۱۱:۰۸۴۰۷۸
۷:۱۳
گلکسی نوت ۹۶.۴ اینچ
۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۴:۱۰۱۶۲.۴۱۶۱۹Failed*۴۳۰۰
۷:۱۰
وان‌پلاس ۶۶.۲۸ اینچ
۲۲۸۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۳۰۰۱۵:۵۰۱۸۱.۸۱۶۴۶۸:۰۳۴۰۵۳
۷:۰۸
اکسپریا ایکس‌زد ۲ کامپکت۵.۰ اینچ
۲۱۶۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۲۸۷۰۱۰:۴۰۱۶۰.۷۲۴۴۲۸:۴۴۴۰۸۶
۷:۰۴
پیکسل ۲ ایکس‌ال۶.۰ اینچ
۲۸۸۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۳۵۲۰۱۲:۲۵۲۳۱.۷۹۹۳.۸۷:۵۹۵۲۵۷
۸:۵۳
هواوی پی ۲۰ پرو۶.۱ اینچ
۲۲۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۴:۱۰۱۹۷.۴۹۳۳.۷۹:۱۹۳۳۵۰
۵:۳۵
گلکسی اس ۹ پلاس۶.۲ اینچ
۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۳۵۰۰۱۴:۱۷۱۸۷.۶۸۶۰.۷Failed
گلکسی اس ۹۵.۸ اینچ
۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۳۰۰۰۱۲:۳۰۱۵۴.۸۸۸۴.۷۶:۴۲
وان‌پلاس ۵تی۶.۰۱ اینچ
۲۱۶۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۳۰۰۱۷:۱۳۱۴۰.۳۲۰۷۵۸:۳۴
آنر ۹۵.۱۵ اینچ
۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۳۲۰۰۱۱:۰۶۱۵۸.۳۱۰۲۴۶:۳۷
هواوی میت ۱۰ پرو۶.۰ اینچ
۲۱۶۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۶:۴۰۲۲۶.۲۸۴۸.۲۸:۳۶
نوکیا ۸۵.۳ اینچ
۲۵۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۳۰۹۰۱۰:۵۵۱۹۶.۸۱۰۴۲۸:۱۳
آیفون ۱۰۵.۸ اینچ
۲۴۳۶ × ۱۱۲۵ پیکسل
۲۷۱۶۱۴:۴۰۲۴۲.۲۱۵۶۱
هواوی میت ۱۰۵.۹ اینچ
۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۳:۱۶۹:۴۰
آیفون ۸۴.۷ اینچ
۱۳۳۴ × ۷۵۰ پیکسل
۱۸۲۱۹:۳۵۱۲۲۳۹۹۵
آیفون ۸ پلاس۵.۵ اینچ
۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۲۶۹۱۱۳:۱۰۱۷۱۲۰۵۱
اکسپریا ایکس‌زد وان۵.۲ اینچ
۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۲۷۰۰۱۱:۳۷۱۸۰.۳۱۶۱۰۶:۳۲
ال‌جی وی ۳۰۶.۰ اینچ
۲۸۸۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۳۳۰۰۱۲:۳۰۲۳۷.۷۸۰۲.۳۸:۲۵
گلکسی نوت ۸۶.۳ اینچ
۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۳۳۰۰۱۳:۴۸۱۷۳.۱۸۳۳.۷۶:۴۱

*کلیه‌ی بنچمارک‌های ذکر شده در این جدول توسط دیجیتال مارک اجرا شده است.

حال نوبت به آزمون‌های نرم‌افزاری می‌رسد، ابتدا تست Work 2 – Battery از بنچمارک PCMark را اجرا می‌کنیم؛ آزمونی که شبیه‌سازی پردازش‌های روزمره، مانند وب‌گردی یا ویرایش عکس، شارژدهی را در دنیای واقعی شبیه‌سازی می‌کند، در این تست آنر ۱۰ موفق به ثبت زمان ۷ ساعت و ۶ دقیقه شد که نتیجه‌ی قابل احترامی به‌حساب می‌آید.

در گام بعدی آزمون باتری Manhattan 3.1 از بنچمارک GFXBench‌ اجرا می‌کنیم که با ۳۰ بار اجرای مداوم یک محتوای گرافیکی سنگین، پارامترهایی همچون افت تعداد فریم‌های پردازش‌شده، شارژدهی و دمای دستگاه را به‌تصویر می‌کشد، متاسفانه با وجود چندین بار تلاش ما، آنر ۱۰ با نمایش پیغامی، اجرای آزمون را به‌دلیل بالا رفتن بیش از حد دما، متوقف کرد.

آنر ۱۰ در آزمون باتری GeekBench نیز که شارژدهی را با تحت فشار قرار دادن پردازنده‌ی مرکزی می‌سنجد، عملکرد شگفت‌انگیزی ندارد و در بهترین حالت، می‌توان آن را دسته‌ی «متوسط» قرار داد. صرف‌نظر از اعداد و ارقام، پرچم‌دار چینی‌ها در استفاده‌های روزمره، شامل وب‌گردی، استریم موسیقی و پخش ویدیوهای کوتاه، می‌تواند تا یک روز کاربر را همراهی کند، ضمن اینکه شارژر SuperCharge با توان ۲۲.۵ واتی (۴.۵ ولت و ۵ آمپری) آنر ۱۰ می‌تواند آن را ظرف مدت ۳۰ دقیقه به‌میزان ۶۵ درصد شارژ کند که عملکرد بسیار خوبی به‌حساب می‌آید.

Honor 10 GFXBench Battery Test Failure

جمع‌بندی

آنر به عنوان زیر مجموعه‌ای از شرکت بزرگ هواوی، وظیفه‌ی حفظ جایگاه این شرکت در بازار گوشی‌های پرچمدار و میان‌رده‌ی اقتصادی را بر عهده دارد. آنر ۱۰ به عنوان محصول سال ۲۰۱۸ آنر با پردازنده‌‌ای قدرتمند با پایداری مناسب، طراحی الهام گرفته از پی ۲۰ و عقب‌گردهایی نسبت به این گوشی همراه بوده است؛ با در نظر گرفتن برچسب قیمتی پایین‌تر این گوشی نسبت به پی ۲۰ تمام این عقب‌گردها منطقی به نظر می‌رسند. دوربین این گوشی عکس‌های شایسته‌ای در طول روز ثبت کرده و عکاسی آن در محیط‌های تاریک نیز با توجه به قیمت آن قابل قبول است. باتری آنر ۱۰ از نظر همانند پی ۲۰ عملکرد متوسطی از خود ارائه می‌دهد اما بهره‌مندی از شارژر ۲۲.۵ واتی و سریع در این گوشی ما را خشنود کرد.

آنر 10 Honor

روشنایی نمایشگر LCD آنر ۱۰ به مانند دیگر گوشی‌های این رده چندان بالا نیست. کنتراست، دقت رنگ، عمق رنگ مشکی و تنظیمات خوب نمایشگر تا حدودی روشنایی پایین را جبران می‌کند. طراحی جلوی آنر ۱۰ شما را به یاد پی ۲۰ خواهد انداخت و پشت آن نیز همانند نسل گذشته از شیشه‌ای با بافتی در مقیاس نانو ساخته شده است. در پایان باید گفت آنر ۱۰ برخی از ویژگی‌های پی ۲۰ را به ارث برده است اما برای حفظ قیمت رقابتی برخی از آن‌ها مانند دوربین و نمایشگر ضعیف‌تر از این پرچمدار سری پی انتخاب شده‌اند. 

نکات مثبت

  • تراشه‌ قدرتمند و عملکرد پایدار
  • کیفیت مناسب صدای خروجی از اسپیکر
  • دوربین توانمند به خصوص در روشنایی روز
  • شارژ سریع ۲۲.۵ واتی

نکات منفی

  • روشنایی نه چندان بالای نمایشگر
  • شارژدهی متوسط 
  • مقاوم نبودن در برابر نفوذ آب
  • فقدان درگاه حافظه

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی لپ تاپجعبه گشایی لپ تاپدیجیتال مارکدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیفروش لپ تاپقروشگاه اینترنتینقد و بررسی لپ تاپ
admin
ارسال دیدگاه