بررسی سامسونگ گلکسی A32 – ای ۳۲ – دیجیتال مارک

سری A کهکشانی‌های سامسونگ، از مدت‌ها پیش به ابزاری برای عرض‌اندام کره‌ای‌ها در بازار گوشی‌های هوشمند میان‌رده بدل شده است. در بین محصولات خانواده‌ی Galaxy A، گوشی A30 سامسونگ یکی از اصلی‌ترین میان‌رده‌های موفق سامسونگ بود که به‌لطف برچسب قیمت معقول و ویژگی‌های برجسته‌اش با استقبال بسیار خوب کاربران (به‌ویژه در بازار کشورمان) مواجه شد.



گلکسی A30s و گلکسی A31، تلاش‌های بعدی سامسونگ برای بهبود مدل پرطرفدار گلکسی A30 بودند که آن‌ها نیز با استقبال زیادی روبه‌رو شدند؛ اما حالا نوبت به گلکسی A32 رسیده است تا با تکیه بر جایگاه کهکشانی‌های قبلی سری A، نماینده‌ی کره‌ای‌ها در بازه قیمتی ۶ الی ۷ میلیون تومان باشد. درمقایسه‌با نسل گذشته، A32 سامسونگ از دوربین اصلی بزرگ‌تر، طراحی به‌روزتر و نمایشگر AMOLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی بهره می‌برد؛ اما در سایر زمینه‌ها تغییر محسوسی ندارد.

گوشی گلکسی A32 سامسونگ را فروشگاه سایمان دیجیتال برای بررسی دراختیار دیجیتال مارک قرار داده است.

طراحی و ساخت گلکسی A32

تغییر زبان طراحی، نخستین موردی است که با نگاه اولیه به گلکسی A32 متوجه آن خواهید شد؛ طراحی جدیدی که ظاهرا سامسونگ قصد دارد آن را با برخی ویژگی‌های مشترک نظیر چینش دوربین‌ها و بدنه‌ی مکعبی‌تر در تمام مدل‌های جدید گلکسی A به‌کار بگیرد.

عکاسی با گوشی سامسونگ گلکسی A32

همان‌طور که در بررسی گلکسی A52 و گلکسی A72 سامسونگ هم اشاره کردیم، به‌لطف زبان طراحی جدید، میان‌رده‌های تازه‌نفس سامسونگ در پنل پشتی بیشترین تغییر را تجربه می‌کنند. گلکسی A32 در قاب پشتی از ماژول دوربین چهارگانه‌ای میزبانی می‌کند که تنها سه دوربین آن به‌صورت مجزا از هم، بیرون‌زدگی جزئی دارند و برخلاف A52 و A72 از برآمدگی یکپارچه‌ای برای تفکیک دوربین‌ها از سطح بدنه خبری نیست.

برخلاف دو برادر دیگر سری گلکسی A، پوشش براقی که در نمای پشتی گوشی به‌چشم می‌خورد، گلکسی A32 را به‌شدت جاذب آثار انگشت و لکه کرده است؛ بنابراین اگر قصد استفاده از قاب ندارید، همراه داشتن دستمال مایکروفایبر در کنار گلکسی A32 اهمیتی فراوانی خواهد داشت؛ کاش سامسونگ از همان پوشش مات گلکسی ای ۵۲ و ای ۷۲ استفاده می‌کرد!

عکاسی با گوشی سامسونگ گلکسی A32

گلکسی A32 سامسونگ در رنگ‌های مشکی، سفید، آبی و بنفش به‌فروش می‌رسد که ما در دیجیتال مارک، نسخه‌ی مشکی را در اختیار داشتیم. به‌نظر می‌رسد مشکل آزاردهنده‌ی جذب اثرانگشت و کثیفی در رنگ‌های روشن نظیر سفید و آبی، با شدت کمتری رخ می‌دهد.

به‌لطف وزن ۱۸۴ گرمی و ابعاد معقول ۶٫۴ اینچی، گلکسی A32 به‌راحتی در دست جای می‌گیرد و می‌تواند تا مدت‌ها بدون احساس سنگینی در دست کاربر باقی بماند. متأسفانه برخلاف گلکسی ای ۵۲ و ای ۷۲ از گواهی IP برای حصول اطمینان نسبی از مقاومت گوشی در برابر آب یا گردوغبار خبری نیست؛ پس بیش‌از پیش مراقب گوشی‌تان باشید!

کار با گوشی سامسونگ گلکسی A32 در دست

روی فریم پلاستیکی و براقِ دستگاه، کلیدهای پاور و تنظیم صدا در لبه‌ی سمت راست، درگاه دو سیم‌کارت نانو و کارت حافظه‌ی microSD در لبه‌ی سمت چپ و میکروفون دوم در لبه‌ی بالایی دستگاه جاخوش کرده‌اند. لبه‌ی پایینی افزون‌بر بلندگو، درگاه شارژ USB 2.0 Type-C و میکروفون، از جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون نیز میزبانی می‌کند، اما نیازمند توجه است که در جعبه‌ی گلکسی A32 خبری از هندزفری نیست.

نمای جلویی دستگاه چندان دست‌خوش تغییرات اساسی نشده و ما شاهد همان نمایشگر ۶٫۴ هستیم که توسط حاشیه‌ی اندکی در بالا و کناره‌ها به‌همراه حاشیه‌ی نسبتا قطوری در لبه‌ی پایینی احاطه شده است، نمایشگر گلکسی ای ۳۲ بالغ‌بر ۸۴٫۶ درصد از نمای جلو را تحت تصرف دارد. دوربین سلفی همچنان توسط بریدگی قطره‌ای میزبانی می‌شود که پیش‌تر در گلکسی A31 نیز دیده بودیم. از صفحه‌نمایش سامسونگ A32 پوشش گوریا گلس ۵ شرکت کورنینگ محافظت می‌کند.

حسگر اثرانگشت از نوع اپتیکال که دقت و سرعت قابل‌قبولی دارد، زیر پنل OLED قرار گرفته و به‌لحاظ محل قرارگیری درمقایسه‌با نسل پیشین، کمی پایین‌تر آمده است. محل قرارگیری پیشین حسگر اثرانگشت در گلکسی A31، بیش‌از محل قرارگیری کنونی در گلکسی A32 موردپسند ما بود؛ چرا که زحمت کمتری را برای بردن انگشت به‌سوی حسگر طلب می‌کرد.

نمایشگر و اسپیکر گلکسی A32

مطمئنا در نگاه اولیه به مشخصات فنی گلکسی A32 سامسونگ، نمایشگر یکی از بخش‌هایی خواهد بود که توجه شما را به خود جلب می‌کند. پنل ۶٫۴ اینچی Super AMOLED با نسبت تصویر کشیده‌ی ۲۰:۹، وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل، تراکم پیکسلی ۴۱۱ پیکسل‌براینچ و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی، تمام مشخصاتی هستند که یک گوشی هوشمند میان‌رده برای قرارگیری در کانون توجهات بدان نیاز دارد.

تماشای سریال قورباغه روی گوشی سامسونگ گلکسی A32

وضوح و تراکم پیکسلی گلکسی A32 می‌تواند به‌خوبی علاقه‌مندان به فیلم و سریال را از حیث نمایش با‌کیفیتِ تصاویر راضی کند؛ از طرفی نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی آن می‌تواند خبر خوشی برای علاقه‌مندان بازی‌های شوتر اول‌شخص باشد. نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی گلکسی A32 از نوع ثابت است و از بهینه‌سازی نرخ نوسازی نمایشگر با توجه‌به فعالیت‌های کاربر برای کاهش مصرف باتری خبری نیست.

همانند سایر میان‌رده‌های سامسونگ، گلکسی A32 نیز امکان تغییر پروفایل رنگی بین دو حالت Vivid و Natural را به کاربر می‌دهد. حالت Natural پوشش کاملی از فضای رنگی sRGB دارد و حالت Vivid می‌تواند فضای رنگی DCI P3 را کاملا پوشش دهد.

طراحی جلو و صفحه نمایش گوشی سامسونگ گلکسی A32

رنگ‌ها در حالت Vivid (حالت پیش‌فرض) با اندکی اغراق نمایش داده می‌شوند؛ دقت نمایش رنگ‌ها در این حالت به حدود ۵٫۱ رسید و دمای ۶۸۶۰ کلوین رنگ‌ها نتیجه‌ی رضایت‌بخشی محسوب می‌شود. حالت Natural می‌تواند تصاویر را طبیعتی‌تر و واقع‌گرایانه‌تر نمایش دهد. در آزمایش‌های دیجیتال مارک دقت نمایشگر گلکسی A32 به ۳٫۳ رسید و دمای رنگ‌ها در سطح ۶۴۸۷ کلوین قرار می‌گیرد که نتیجه‌ای نزدیک به ایده‌ئال (دمای ۶۵۰۰ کلوین) تلقی می‌شود.

در آزمایش‌های دیجیتال مارک، درصورتی که نیمی از نمایشگر روشن باشد، حداکثر روشنایی میانگین در حالت تنظیم دستی و تنظیم خودکار به‌ترتیب به ۵۸۳٫۵ و ۱۲۰۲٫۵ می‌رسد؛ اما اگر تمام نمایشگر درحال کار باشد، حداکثر روشنایی میانگین در حالت دستی ۵۲۰ نیت و در حالت خودکار به ۱۰۲۱٫۶ کاهش می‌یابد. حداقل روشنایی میانگین گلکسی A32 به ۲٫۲۷ نیت می‌رسد؛ از طرفی خالی از لطف نیست که بدانید بخش‌های پایینی نمایشگر، روشنایی بیشتری از بخش‌های بالایی دارند.

عملکرد نمایشگر سامسونگ گلکسی A32 دربرابر رقبا
محصول ٫ پارامترهاحداقل روشناییحداکثر روشنایی دستیحداکثر روشنایی خودکارنسبت کنتراست Nativeخطای رنگی میانگین
سفیدمشکیسفیدمشکیسفیدحالت پیش‌فرضدقیق‌ترین حالت
گلکسی A32۲٫۲۷۰۵۵۱٫۷۵۰۱۱۱۲۵٫۱۳٫۳ (Natural)
گلکسی A31۳٫۳۵۰۸۵۰۰۱۱۷۰۴٫۸۳ (Natural)
موتو جی ۹ پلاس۳٫۲۷۳٫۷۳۴۳٫۴۳٫۸۹۳۳۶٫۰۸۶٫۳۵٫۶۳٫۶ (Natural)
گلکسی M51۱٫۸۳۰۵۲۸۰۷۶۰۴٫۱۳٫۲ (Natural)
ردمی نوت ۱۰۲٫۵۵۰۶۴۶٫۵۰۱۱۰۵۳٫۲۲٫۳ (Natural)
ردمی نوت ۹۱۴٫۱۵۳۶۰۴٫۴۲۴۸۲۹۵۶٫۶۴٫۷ (Saturated)
ردمی نوت ۹ اس/پرو۰٫۷۳٫۷۵۳۳۳۵٫۲۴۸۰۹۶۵۲٫۲ (Standard)
ردمی نوت ۸ پرو۰٫۷۵۳٫۸۳۸۵۵٫۱۵۳۰۱۰۳۵٫۹۴٫۶ (Standard)
ردمی نوت ۸۱۴٫۷۴۷۰۶۶۱۳۱۰۲۵٫۹۱٫۸ (Standard)
گلکسی A52۲٫۲۶۰۵۸۷۰۱۲۳۰۵٫۳۳٫۲ (Natural)
گلکسی A71۲.۲۰۶۳۲۰۸۱۵۵۳ (Natural)
گلکسی A51۲.۱۰۵۹۰۰۷۰۵۵۳/۳ (Natural)
پوکو X3۲٫۴۱۳٫۹۵۳۵۶٫۴۴٫۶۹۴۴۲۹۴٫۲۴٫۸۱٫۵ (Standard)
پوکو M3۱٫۰۷۱٫۸۲۱۰۱٫۷۵۲۱۱۱۱۶۴٫۲۱٫۶ (Standard)

* دیجیتال مارک تمامی نتایج جدول بالا را با ابزاری مخصوص به‌‌‌دست آورده است.

با وجود دستیابی سامسونگ A32 به روشنایی فوق‌العاده‌ی ۱۲۰۰ نیتی و پوشش کامل فضای رنگی گسترده‌ی DCI P3، پنل این گوشی هوشمند هیچ‌یک از استانداردهای HDR را پشتیبانی نمی‌کند؛ به‌عنوان مثال نمایشگر ای ۳۲ به پخش محتوای HDR در یوتیوب هیچ واکنشی نشان نداده و روشنایی را تغییر نمی‌دهد.

در مجموع باتوجه‌به حداکثر و حداقل روشنایی بسیار عالی گلکسی A32، می‌توانیم آن را یکی از مناسب‌ترین گزینه‌های بازه‌ی اقتصادی برای کار در محیط‌های پرنور و محیط‌های تاریک بدانیم؛ افزون‌بر این، نمایشگر گلکسی A32 به‌دلیل پوشش فضای رنگی DCI P3 درکنار sRGB، دقت رنگی بالا و نمایش متعادل رنگ‌ها، برای کاربرانی که دقت نمایشگر را در اولویت‌های اولیه‌ی خود دارند، گزینه‌ی بسیار جذابی خواهد بود.

برخلاف برادران بزرگ‌تر، در گلکسی A32 خبری از اسپیکرهای استریو نیست و کره‌ای‌ها اکتفا به اسپیکر تک‌کاناله را ترجیح داده‌اند. حجم و کیفیت صدای بلندگوهای گلکسی A32 چندان زیاد نیست و متوسط ارزیابی می‌شود؛ اما مطمئناً برای استفاده‌های روزمره کافی خواهد بود.

نرم‌افزار و رابط کاربری گلکسی A32

اعضای جدید خانواده‌ی A سامسونگ مانند برادر پرچمدارشان، با اندروید ۱۱ و جدیدترین نسخه‌ی رابط کاربری اختصاصی سامسونگ، One UI 3.1 روانه‌ی بازار می‌شوند که گلکسی A32 نیز در همین فهرست قرار می‌گیرد؛ همچنین درنظر داشته باشید سامسونگ وعده‌ی به‌روزرسانی نرم‌افزاری سه‌ساله را نیز به دارندگان کهکشانی‌های جدید داده است.

صفحه نمایش گوشی سامسونگ گلکسی A32

تغییرات One UI 3.1 درمقایسه‌با One UI 3.0 انگشت‌شمار هستند. اضافه شدن Google Discover برای علاقه‌مندان مطالعه‌ی اخبار و مقالات، اضافه شدن اپلیکیشن SmartThings Find برای یافتن دستگاه‌های سامسونگی کاربر و به‌روزرسانی اپلیکیشن Game Launcher برای دسترسی سریع‌تر به بازی‌ها و امکان فعال‌سازی Game Booster برای دسترسی به برخی امکانات حین اجرای بازی نظیر پنهان‌سازی تماس‌ها و پیام‌ها و تخمین مدت‌زمان باقیمانده از شارژ باتری از معدود تغییرات اساسی نسخه‌ی جدید رابط کاربری اختصاصی سامسونگ محسوب می‌شوند. 

عملکرد و باتری گلکسی A32

همچون گلکسی A52، گلکسی A32 نیز در دو نسخه‌ی ۴G و ۵G روانه‌ی بازار شده است که در نسخه‌ی ۴G تراشه‌ی ۱۲ نانومتری هلیو G80 مدیاتک و در نسخه‌ی ۵G تراشه‌ی ۷ نانومتری Dimensity 720 مدیاتک بار پردازشی را به دوش می‌کشند.

بازی با گوشی سامسونگ گلکسی A32

تراشه‌ی هلیو G80 مدیاتک از ۴ هسته‌ی ۲٫۰ گیگاهرتزی Cortex-A75 و ۴ هسته‌ی ۱٫۸ گیگاهرتزی Cortex-A55 بهره می‌گیرد که با واحد گرافیکی Mali-G52 برای پردازش‌های گرافیکی همراهی می‌شود. G80 از حداکثر ۸ گیگابایت رم LPDDR4x با فرکانس ۱۸۰۰ مگاهرتز نیز پشتیبانی می‌کند.

هلیو G80 برای برقراری اتصال دیتا از مودم LTE Cat. 7/13 با سرعت دانلود و آپلود بیشینه‌ی ۳۰۰ و ۱۰۰ مگابیت‌برثانیه بهره می‌برد. پشتیبانی از بلوتوث و وای‌فای ۵ نیز از دیگر ویژگی‌های کلیدی تراشه‌ی میان‌رده‌ی مدیاتک به‌شمار می‌روند.

سامسونگ مدل ۴G گلکسی A32 را در نسخه‌های ۶۴، ۴ | ۱۲۸، ۴ | ۱۲۸، ۶ | ۱۲۸، ۸ عرضه کرده است که ما در دیجیتال مارک، نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی با ۶ گیگابایت رم را برای بررسی در اختیار داشتیم.

عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی سامسونگ گلکسی A32 دربرابر رقبا
مدل‌ها / عملکردنرخ خواندن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ خواندن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
گلکسی A32۲۹۲٫۹۶۱۹۲٫۱۹۴٫۵۴۷۱٫۶۳
گلکسی A31۳۰۰٫۵۲۱۷۷٫۸۹۵٫۱۵۶۹٫۰۹
موتو جی ۹ پلاس۴۸۸٫۶۴۲۲۴٫۷۱۱۵۳٫۲۱۱۹٫۶۵
گلکسی M51۵۰۰٫۴۱۱۸۹٫۸۳۱۰۶٫۵۴۹۲٫۳۶
ردمی نوت ۱۰۵۱۴٫۵۲۶۸٫۶۳۱۳۴٫۹۹۱۲۲٫۸۱
ردمی نوت ۹۳۰۳٫۹۳۲۴۰٫۸۱۶۳٫۵۹۱۳۴٫۴۱
ردمی نوت ۹ اس / پرو۴۸۶٫۶۳۱۷۵٫۳۹۱۲۷٫۱۵۱۱۳٫۶
ردمی نوت ۸۳۰۲٫۴۷۲۳۷٫۸۱۵۹٫۷۳۱۱۴٫۲۳
ردمی نوت ۸ پرو۵۲۵٫۲۱۱۹۵٫۹۷۱۴۹٫۳۵۱۷۲٫۴۳
گلکسی A52۵۰۵٫۲۲۲۶۶٫۹۳۱۳۶٫۹۸۱۳۰٫۸۳
گلکسی A71۴۹۲٫۵۲۱۸۹٫۰۸۱۲۷٫۱۳۱۱۶٫۰۴
گلکسی A51۴۹۵٫۸۳۱۸۱٫۳۵۱۱۳٫۸۸۱۱۳٫۹۷
پوکو X3۴۹۴٫۹۷۲۵۴٫۲۹۱۴۷٫۰۶۱۳۲٫۲۹
پوکو ام ۳۴۹۷٫۳۲۱۷۶٫۴۶۱۳۱٫۴۳۸۶٫۳۴

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را دیجیتال مارک اجرا کرده است.

مقایسه‌ای سطحی از نتایج به‌دست آمده مشخص می‌کند که گلکسی A32 سامسونگ درمقایسه‌با نسل پیشین خود ارتقای چندانی را تجربه نمی‌کند؛ به عبارت دیگر به‌دلیل اختلاف ناچیز ۱۰۰ مگاهرتزی فرکانس هسته‌های کم‌مصرف، A32 همان‌قدری می‌تواند نیازهای سخت‌افزاری شما را رفع کند که گلکسی A31 می‌توانست.

مطالعه زومیت روی گوشی سامسونگ گلکسی A32

باوجوداینکه مدیاتک مدعی است تکنولوژی HyperEngine در تراشه‌ی هلیو G80 می‌تواند گلکسی A32 سامسونگ را به میان‌رده‌ای مناسب بازی بدل کند، رقبای قدری نظیر پوکو X3 و ردمی نوت ۹ پرو می‌توانند به‌راحتی در پردازش بار سخت‌افزاری کاربر جلوی نماینده‌ی کره‌ای‌ها قد علم کنند؛ به‌عنوان مثال گلکسی ای ۳۲ در کاربری‌های روزمره و GPU-محور به‌ترتیب حدود ۳۰ و ۵۰ درصد از پوکو X3 ضعیف‌تر عمل می‌کند.

عملکرد سامسونگ گلکسی A32 دربرابر رقبا
نام و کارایی بنچمارک / محصولAnTutu 8PCMarkSpeedometer 2.0۳DMarkGeekBench 5GFXBench
عملکرد کلیمرورگرپردازنده‌ی مرکزی و گرافیکیپردازنده‌ی گرافیکیپردازنده‌ی مرکزیشبیه‌ساز بازی (نرخ فریم)
Sling Shot Extreme
OpenGL/Metal

Wild Life
Vulkan/Metal

Single Core
Multi Core
Aztec Ruins
Onscreen/1440p
Car Chase
Onscreen/1080p
۱۴۴۰p۱۴۴۰pOpenGLVulkanMetalOpenGLMetal
گلکسی A32
(۹۰ هرتز)
۱۸۲۲۷۰۵۶۵۳۲۶٫۲۱۳۵۵Failed۳۴۶
۱۲۷۸
۵٫۰
۳٫۳
۴٫۴
۲٫۹
۸٫۱
۹٫۳
گلکسی A31Failed۶۲۵۳۱۱۷۹۳۱۳
۱۱۳۴
۷٫۰
۸٫۱
موتو جی ۹ پلاس۲۷۳۸۶۴۷۹۴۲۴۳٫۰۲۶۲۷
OpenGL
۶۴۰
Vulkan
۵۴۹
۱۷۵۹
۱۰
۶٫۷
۹٫۴
۶٫۹
۱۶
۱۷
گلکسی M51۲۴۸۷۴۸۷۳۴۲۴۲٫۶۲۶۶۲
OpenGL
۹۹۰
Vulkan
۵۳۵
۱۷۲۲
۹٫۸
۶٫۷
۹٫۹
۶٫۹
۱۴
۱۷
ردمی نوت ۱۰
(
۹۰ هرتز)
۲۴۰۹۷۹۷۸۹۰۴۰٫۶۱۵۰۲
OpenGL
۴۸۳
Vulkan
۵۴۳
۱۶۸۰
۵٫۷
۳٫۷
۵٫۴
۳٫۶
۸٫۲
۹٫۵
ردمی نوت ۹۱۸۶۶۶۲۸۶۹۳۱۴۰۳
OpenGL
۳۴۴
۱۱۶۵
۸٫۶
۹٫۷
ردمی نوت ۹ اس / پرو۲۵۳۶۳۲۷۸۹۹۲۶۳۳
OpenGL
۵۶۹
۱۶۹۱
۱۶
۱۸
۱۶
۱۸
ردمی نوت ۸ پرو۲۸۱۴۶۷۱۰۲۰۲۲۰۳۸
OpenGL
۴۹۸
۱۶۴۰
۱۳
۱۳
۱۱
۱۱
ردمی نوت ۸۱۶۵۶۱۹۶۷۱۹۱۱۲۴
OpenGL
۳۱۳
۱۳۸۹
Failed۶٫۲
۷٫۰
گلکسی A52
(۹۰ هرتز)
۲۴۱۹۷۰۸۵۱۷۳۹٫۳۲۶۹۲
OpenGL
۱۰۴۱
Vulkan
۵۳۳
۱۵۶۰
۱۰
۶٫۹
۱۰
۷٫۰
۱۵
۱۷
گلکسی A71۲۳۷۶۱۵۷۶۳۰۲۱۴۷
OpenGL
۶۳۸
Vulkan
۵۴۵
۱۷۱۶
۱۰
۶٫۷
۱۵
۱۷
گلکسی A51۱۸۹۰۶۳۵۳۶۸۱۶۳۵
OpenGL
۳۴۶
۱۳۰۶
۹٫۰
۱۰
پوکو X3
(۱۲۰ هرتز)
۲۸۹۶۵۰۸۱۵۳۴۴٫۱۲۸۳۳
OpenGL
۷۱۹
Vulkan
۵۶۵
۱۷۷۸
۱۱
۷٫۴
۱۱
۷٫۵
۱۷
۱۹
پوکو M3۱۸۰۷۶۰۶۰۲۳۲۸٫۵۱۱۹۶
OpenGL
۳۶۷
Vulkan
۳۱۷
۱۴۰۶
۴٫۵
۲٫۹
۴٫۴
۲٫۸
۶٫۴
۷٫۲

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را دیجیتال مارک اجرا کرده است.

گلکسی A32 سامسونگ در زمینه‌ی باتری و شارژر تفاوتی با گلکسی A31 ندارد؛ بنابراین میان‌رده‌ی اقتصادی جدید سامسونگ برای همراهی کاربر، از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی لیتیوم-پلیمری بهره می‌گیرد که شارژ کردن آن با آداپتور ۱۵ واتی درون جعبه، چیزی حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه زمان می‌برد.

باتری سامسونگ گلکسی A32 دربرابر رقبا
محصول ٫ آزمایشنمایشگرباتریویدئو PCMark
Work 2.0
ابعاد و رزولوشنمیلی‌آمپرساعتدقیقه:ساعتدقیقه:ساعت
گلکسی A32
(۹۰ هرتز)
۶٫۴ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰۱۷:۴۲۱۱:۳۷
گلکسی A31۶٫۴ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰۲۱:۲۳۱۶:۰۱
موتو جی ۹ پلاس۶٫۸۱ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰۲۰:۰۰۱۲:۲۶
گلکسی M51۶٫۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۷۰۰۰۳۷:۳۰۱۸:۴۱
ردمی نوت ۱۰۶٫۴۳ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰۲۵:۱۹۱۵:۱۹
ردمی نوت ۹۶٫۵۳ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۲۰۱۶:۳۵۸:۴۱
ردمی نوت ۹ اس / ۹ پرو۶٫۶۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۲۰۱۵:۴۲۱۱:۵۳
ردمی نوت ۸ پرو۶٫۵۳ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۵۰۰۱۴:۰۳۸:۱۱
ردمی نوت ۸۶٫۳ اینچ
۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۶:۲۳۱۱:۰۲
گلکسی A52
(۹۰ هرتز)
۶٫۵ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۵۰۰۱۵:۱۷۱۱:۵۲
گلکسی A71۶٫۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۵۰۰۲۲:۰۰۱۴:۱۳
گلکسی A51۶٫۵ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۴:۴۱۱۰:۰۷
پوکو X3
(۱۲۰ هرتز)
۶٫۶۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۱۶۰۱۳:۲۸۱۲:۱۵
پوکو M3۶٫۵۳ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۶۰۰۰۱۶:۰۷۱۱:۲۴

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را دیجیتال مارک اجرا کرده است.

برای آزمایش شارژدهی گلکسی A32، پس از قطع اتصالات بی‌سیم و تنظیم روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت، ویدئوی معیار دیجیتال مارک را پخش کردیم و میان‌رده‌ی تازه‌نفس سامسونگ، موفق به ۱۹ ساعت ۴۵ دقیقه پخش مداوم با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و ۱۷ ساعت و ۴۲ دقیقه پخش مداوم با نرخ ۹۰ هرتز شد که هر دو نتیجه‌ی بسیار جذابی به‌شمار می‌آیند.

تفاوت شارژدهی سامسونگ گلکسی A32 در نرخ‌های نوسازی ۶۰ و ۹۰ هرتز نمایشگر
گوشینرخ نوسازی / آزمونپخش ویدئوPCMark Work 2.0
گلکسی A31۶۰ هرتز۱۹:۴۵۱۳:۳۶
۹۰ هرتز۱۷:۴۲۱۱:۳۷

در آزمون PCMark گلکسی A32 برای نرخ نوسازی ۹۰ و ۶۰ هرتز، به‌ترتیب نتیجه‌ی ۱۱ ساعت و ۳۷ دقیقه و ۱۳ ساعت و ۳۸ دقیقه ثبت کرد؛ بنابراین چنانچه روشنایی نمایشگر را در حدود ۵۰ درصد نگه دارید، احتمالا می‌توانید با استفاده‌ی روزانه ۵ یا ۶ ساعت و کاربری‌های عادی، تا ۲ روز نیز گلکسی ای ۳۲ را با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز همراه خود داشته باشید.

دوربین گلکسی A32

سامسونگ در گلکسی A32 نیز به ترکیب دوربین‌های عریض، فوق‌عریض، ماکرو و عمق‌سنج وفادار مانده است. در این ترکیب، حسگر ۶۴ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار تشخیص فاز و لنز واید f/1.8 در جایگاه دوربین اصلی، حسگر ۸ مگاپیکسلی با لنز فوق‌عریض، میدان دید ۱۲۳ درجه و دیافراگم f/2.2 در جایگاه دوربین اولتراواید به‌همراه دو حسگر ۵ مگاپیکسلی با لنز‌های f/2.4 در جایگاه دوربین ماکرو و عمق‌سنج نقش ایفا می‌کنند. دوربین سلفی نیز از حسگر ۲۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 بهره می‌برد.

رابط کاربری دوربین گوشی سامسونگ گلکسی A32

یکی از بخش‌های ناامیدکننده‌ی دوربین گلکسی A32، به قابلیت‌های فیلم‌برداری آن بازمی‌گردد؛ چراکه از فیلم‌برداری ۴K‌ خبری نیست و اگر قصد فیلم‌برداری با دوربین این گوشی میان‌رده‌ی سامسونگ را داشته باشید، به HD@30fps و FHD@30fps محدود خواهید بود؛ از طرفی قابلیت‌های فیلم‌برداری با دوربین سلفی نیز به همین ترتیب است.

مقایسه عکس ۱۶ و ۶۴ مگاپیکسلی ثبت شده توسط دوربین گلکسی A32 سامسونگ

همانند بسیاری از رقبا، گلکسی A32 برای حسگر ۶۴ مگاپیکسلی خود از فیلتر رنگی Quad Bayer بهره می‌گیرد و با ترکیب هر ۴ پیکسل مجاور، عکس‌های ۱۶ مگاپیکسلی با پیکسل‌های بزرگ‌تر و روشنایی بیشتر ثبت می‌کند. تصاویر ۶۴ مگاپیکسلیِ گلکسی A32، جزئیات بیشتری در مقایسه‌با تصاویر ۱۶ مگاپیکسلی دارند؛ اما گستره‌ی دینامیکی محدودتر و حجم عکس‌ها بیشتر می‌شود؛ حال این تصمیم کاربر است که در شرایط مختلف بین جزئیات و گستره‌ی دینامیکی کدام‌یک را انتخاب کند.

گالری تصاویر دوربین اصلی در نور مناسب

گالری تصاویر دوربین اصلی در نور کم

دوربین اصلی گلکسی A32، تصاویر را با سطح جزئیات رضایت‌بخش، گستره‌ی دینامیکی متوسط، سطح نویز پایین و رنگ‌های چشم‌نواز ثبت می‌کند. در شرایطی که نور محیط زیاد باشد، جزئیات بخش هایلایت تصویر از دست می‌روند و در برخی مواقع نیز عکس‌ها بیش‌از حالت طبیعی شارپ هستند.

مقایسه تصاویر ثبت شده در حالت Night و Photo در گلکسی A32 سامسونگ

مطابق انتظار همگام با کاهش نور محیط، تصاویر جزئیات خود را از دست می‌دهند و نویز تا حد زیادی افزایش می‌یابد؛ اما به‌لطف حالت Night، می‌توان تا حد قابل توجهی از این مشکلات را رفع کرد.

گالری تصاویر دوربین اولتراواید در نور مناسب

گالری تصاویر دوربین اولتراواید در نور کم

دوربین فوق‌عریض گلکسی A32 فراتر از انتظار نمی‌رود؛ تصاویر جزئیات کمتر، گستره‌ی دینامیکی محدودتر و نویزهای بیشتری درمقایسه‌با دوربین اصلی دارند؛ اما به‌لطف رنگ‌های چشم‌نواز، تصاویر ثبت‌شده با دوربین فوق‌عریض گلکسی A32 رضایتتان را جلب خواهند کرد. برخلاف دوربین اصلی، جزئیات در بخش هایلایت تصاویری که دروبین فوق‌عریض ثبت می‌کند بیشتر است؛ اما بخش‌های تاریک تصویر با جزئیات کافی غریبه هستند.

همان‌طور که انتظار می‌رفت، تفاوت بین تصاویر دوربین اصلی و دوربین فوق‌عریض در تاریکی شب شدیدتر هم می‌شود. در حالت Photo، تصاویری که دوربین فوق‌عریض ثبت می‌کند به‌دلیل سطح جزئیات پایین و نویز بسیار زیاد، تعریف چندانی ندارند؛ اما به‌لطف حضور خوشحال‌کننده‌ی حالت Night در دوربین فوق‌عریض، نویز عکس‌ها تا سطح رضایت‌بخشی کنترل می‌شود و سطح جزئیات، بهبود می‌یابد.

گالری تصاویر دوربین ماکرو

گلکسی A32 سامسونگ برای ثبت تصاویر ماکرو از حسگر ۵ مگاپیکسلی با f/2.4 بهره می‌گیرد که به‌سختی می‌توان عملکرد آن را حتی در شرایط نوری ایده‌ئال مطلوب دانست و بدیهی است که در تاریکی شب، عملاً غیرقابل استفاده تلقی شود.

فرایند تشخیص سوژه در حالت Portrait با اندکی کندی و دقت نه‌چندان بالا صورت می‌گیرد؛ اما اگر دستگاه موفق به تشخیص سوژه شود، جداسازی آن را از پس‌زمینه به‌شکل رضایت‌بخشی انجام می‌دهد. برای فرایند جداسازی، حسگر ۵ مگاپیکسلی تشخیص عمق با f/2.4 درنظر گرفته شده است که در بررسی‌هایمان متوجه شدیم پوشانده‌شدن یا نشدن دریچه‌ی حسگر آن تأثیر به‌سزایی روی تشخیص سوژه ندارد.

گالری تصاویر پرتره و سلفی

کره‌ای‌ها ثبت تصاویر سلفی را در گلکسی A32 به حسگر ۲۰ مگاپیکسلی با f/2.2 محول کرده‌اند. جزئیات، گستره‌ی دینامیکی و رنگ‌ها در سطح رضایت‌بخشی ثبت می‌شوند؛ اما در محیط‌های کم‌نور، جزئیات تا حد زیادی از دست می‌روند و نویزها تصاویر فرا می‌گیرند.

جمع‌بندی

طراحی گلکسی A32 ساده و جذاب است و اگر استعداد بالای آن در جذب لکه را درنظر نگیریم، نمی‌توان اشکال جدی به طراحی وارد کرد. نمایشگر A32 از بهترین‌ها در بازه‌ی قیمتی خود محسوب می‌شود و می‌تواند از حیث دقت رنگ، دمای رنگ، وضوح، نرخ نوسازی و روشنایی کاملا راضیتان کند. اگر به عکاسی با موبایل علاقه دارید، عملکرد دوربین اصلی و اولتراواید گلکسی A32 در روشنایی راضی‌کننده خواهد بود.

طراحی جلوی گوشی سامسونگ گلکسی A32 در دست

گلکسی A32 را نمی‌توان میان‌رده‌ای بی‌نقص یا حتی کم‌نقص دانست؛ چراکه رقبایی نظیر پوکو ایکس ۳، ردمی نوت ۹ پرو و ردمی نوت ۱۰ شیائومی به‌دلیل بهره‌گیری از تراشه‌ی توانمندتر گزینه‌های مناسب‌تری برای علاقه‌مندان به بازی‌های سنگین محسوب شوند.

اگر به‌دنبال میان‌رده‌ای جذاب با نمایشگری کم‌نظیر و دوربینی با عملکرد رضایت‌بخش هستید، گلکسی A32 می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای خرید محسوب شود؛ اما اگر سخت‌افزار و توان پردازشی در اولویت‌های اولیه‌ی شما است، نگاهی به سایر گزینه‌ها خالی از لطف نیست.

شما کاربر عزیز دیجیتال مارک می‌توانید گوشی گلکسی A32 سامسونگ را از طریق فروشگاه سایمان دیجیتال خریداری کنید.

نکات مثبت

  • نمایشگر ۹۰ هرتز OLED با روشنایی عالی
  • عملکرد خوب دوربین در روز
  • شارژدهی بسیار خوب
  • عرضه با اندروید ۱۱ و وعده‌ی ۳ سال پشتیبانی نرم‌افزاری

نکات منفی

  • تراشه‌ی ضعیف‌تر از رقبا
  • عکاسی نه‌چندان خوب در تاریکی
  • فقدان فیلم‌برداری ۴K
  • بدنه‌ی مستعد جذب لکه

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
admin
ارسال دیدگاه