بررسی لپ تاپ E5180 لنوو در دیجیتال مارک

لنوو در ارایه‌ی لپ‌تاپ‌های اقتصادی با ظاهر و عملکرد مناسب، زبانزد خاص و عام است. حال این شرکت نسل جدید لپ‌تاپ‌های اقتصادی و میان‌رده‌ی سری E51 خود را به بازار عرضه کرده است که امروز در دیجیتال مارک به بررسی مدل E51-80 می‌پردازیم.

پس از معرفی پردازنده‌های ارزان، کم مصرف همراه با عملکرد مناسب سری U اینتل، اکثر کاربران به خرید لپ‌تاپ‌های مجهز به این سری از پردازنده‌ها تمایل نشان دادند. این مساله باعث شد تا بازار لپ‌تاپ‌های قدرتمند مانند سابق از محصولات متنوعی برخوردار نباشد و سازندگان تمرکز خود را بیشتر بر رده‌ی محصولات کم مصرف و سبک‌تر گذاشته‌اند. لنوو نیز در این راستا لپ‌تاپ سری میان‌رده‌ی E‌ خود را بروز کرده و با نسل جدید پردازنده‌ی اینتل به بازار عرضه کرده است.

لنوو E5180 با بدنه‌ی فلزی با‌کیفیت، نمایشگر مات، پردازنده‌ی کم‌مصرف و توانمند اینتل i5 6200U، کیبورد همیشه عالی لنوو، ۸ گیگابایت حافظه‌‌ی رم و ۱ ترابایت حافظه‌ی‌ ذخیره‌سازی، عرضه شده است تا تمامی نیاز‌‌های کاربران عادی را رفع کند.

لنوو E5180

لپ‌تاپ E5180 توسط شرکت بهین تکنولوژی برای نقد و بررسی در اختیار دیجیتال مارک قرار گرفته است.

مشخصات فنی Lenovo E5180

  • ابعاد: ۳۸۰ در ۲۴۲ در ۲۴.۷ میلی‌متر
  • پردازنده: اینتل Core i5-6200U با فرکانس پردازشی ۲.۳ تا ۲.۸ گیگاهرتز
  • حافظه کش: ۳ مگابایت
  • نمایشگر: ۱۵.۶ اینچی TFT LED-backlit LCD با رزولوشون ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل و روکش مات
  • پردازنده گرافیکی: AMD Radeon R5 M330 با ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم
  • بلندگو: بلندگو‌های داخلی استریو
  • حافظه رم: ۸ گیگابایت از نوع DDR4
  • حافظه ذخیره سازی داخلی: ۱ ترابایت با سرعت ۵۴۰۰ دور بر دقیقه
  • وزن: ۲.۳ کیلوگرم
  • درگاه‌های ارتباطی: ۲ عدد USB 3.0 به همراه ۱ عدد USB 2.0، شیار کارت SD، خروجی هدفون / میکروفون، HDMI، درگاه شبکه و خروجی VGA
  • باتری: ۴ سلولی لیتیوم-یون (۳۲ وات ساعت)
  • کیبورد: سایز کامل همراه با بخش مخصوص شماره‌ها
  • قیمت از ۱٫۷۲۰٫۰۰۰ تومان با گارانتی بهین تکنولوژی

طراحی

لپ‌تاپ E51-80 لنوو از همان زبان طراحی ساده و شیک که در تمام لپ‌تاپ‌های لنوو نیز شاهد آن هستیم پیروی می‌کند. این لپ‌تاپ، بدنه‌ی پلاستیکی مات و البته مستحکمی دارد که در گوشه‌ی پشتی آن لوگوی لنوو حک شده است. رنگ یکنواخت و ماتِ بدنه‌ی پشتی به همراه لوگوی ساده‌ی لنوو جلوه‌ی خوبی به این لپ‌تاپ ۱۵ اینچی داده است. باتری این لپ‌تاپ جدا می‌شود و از آنجایی که ضخامت باتری، کمی بیشتر از ضخامت لپ‌تاپ است، به شکلی طراحی شده که نقش پایه را نیز برای این دستگاه ایفا کند تا شیب ملایمی در دستگاه ایجاد شده و تایپ کردن با آن ساده‌تر شود.

Asus E5180

کل بدنه‌ی دستگاه به رنگ مشکی مات است و استفاده از نمایشگر مات نیز باعث شده است تا هارمونی بسیار خوبی در طراحی کلی این لپ‌تاپ ایجاد شود.

این لپ‌تاپ دارای دو لولای باریک فلزی است که استحکام بسیار خوبی دارند. در نسل قبلی این لپ‌تاپ لولا استحکام کافی نداشت و وقتی درب لپ‌تاپ باز بود، نمایشگر با ضربه‌ای کوچک به لرزه در می‌آمد. لنوو این لولا را بهبود بخشیده و حالا بسیار پایدار و محکم شده تا نه تنها باز و بسته کردن درب لپ‌تاپ ساده شود، بلکه صفحه نمایش در هنگام استفاده استوار باقی بماند.

طراحی ساده اما شیک با لولای مستحکم

 این موضوع بسیار اهمیت دارد، چرا که اکثر لپ‌تاپ‌هایی که لولاهای باریک دو تکه دارند، پایدار نیستند و پس از مدتی استفاده مشکلات مختلفی را برای کاربران ایجاد می‌کنند. اما خوشبختانه لنوو در این باره بسیار خوب عمل کرده است. نکته‌ی مهم و جالب توجه‌ی دیگر در باره‌ی لولای این لپ‌تاپ آن است که درِ دستگاه با یک دست باز می‌شود و برخلاف بسیاری از لپ‌تاپ‌های بازار، مخصوصا لپ‌تاپ‌های این بازه‌ی قیمتی، تنها کافی است که قسمت بالای لپ‌تاپ را با یک دست به سمت بالا بکشید، در لپ‌تاپ باز شود. در اکثر لپ‌تاپ‌های این بازه‌ی قیمتی باید حتما با یک دست قسمت پایین لپ‌تاپ را نگاه داشته و با دست دیگر قسمت بالا را باز کنید.

Lenovo E5180 لپ تاپ

لپ‌تاپ E51-80 مجهز به درایو اپتیکال DVD است که هنوز هم در بازار ایران، تقاضا برای آن وجود دارد. استفاده از درایوهای اپتیکال به دلیل ارائه انواع دیگر حافظه بسیار کم شده است، اما همچنان کاربرانی وجود دارند که لپ‌تاپ بدون درایو اپتیکال تهیه نمی‌کنند. به شخصه طی دو سال اخیر یک بار هم نیاز به چنین درایوی پیدا نکرده‌ام و ترجیح می‌دهم لپ‌تاپِ باریک‌تر و سبک‌تری داشته باشم تا اینکه لپ‌تاپ مورد نظرم به درگاه اپتیکال مجهز باشد. به هر حال تجهیز لپ‌تاپ به درایو اپتیکال باعث شده است تا ضخامت دستگاه به ۲۴.۷ میلی‌متر و وزن آن به ۲.۳ کیلوگرم برسد.

در قسمت بالای صفحه کلید فضای خالی وجود دارد که در آن تنها یک دکمه‌ی پاور قرار داده شده است. صفحه کلید این لپ‌تاپ نیز همچون دیگر بخش‌های دستگاه به رنگ مشکی است. قسمت زیر صفحه کلید و بخشی که دست‌ها در هنگام تایپ کردن روی آن قرار می‌گیرد از جنس پلاستیک مستحکم‌تری ساخته شده است تا به مرور زمان، ظاهر دستگاه از بین نرود و اثر دست‌ها بر روی آن قرار نگیرد. استفاده از نوار قرمز رنگ بر روی دکمه‌های تاچ‌پد و همچنین نوشته‌های برخی از کلیدها باعث شده تا طراحی دستگاه از مشکی خالص خارج شود و جلوه‌ی بهتری به خود بگیرد.

لپ تاپ لنوو E5180

لنوو در قسمت سمت راست و پایین صفحه کلید یک سنسور اثر انگشت نیز قرار داده است که به کمک نرم‌افزار واسط می‌توان از آن برای ورود به سیستم‌عامل بدون نیاز به وارد کردن رمز عبور استفاده کرد. این سنسور به سخت‌افزار واسط برای رمزگذاری مجهز نیست و انتظار هم نمی‌رود در لپ‌تاپ با این بازه‌ی قیمت چنین قابلیت امنیتی اضافه شود. اما به هر حال از این سنسور می‌توان برای ورود به سیستم به نیاز به وارد کردن رمز عبور استفاده کرد. عملکرد سنسور نیز عموما بدون اشتباه و دقیق است و تنها کافی است انگشت مورد نظر و ثبت شده خود را بر روی آن بکشید تا اسکن و تایید شود.

لپ تاپ لنوو E5180

لپ‌تاپ E51 از نظر تنوع درگاه‌های ورودی و خروجی، خوب عمل کرده است. این لپ‌تاپ دو درگاه USB 3.1، یک USB 2.0، یک HDMI، یک اترنت، یک کارت خوان حافظه و یک خروجی VGA دارد. درگاه ورودی برق یک درگاه ترکیبی است که از طریق آن می‌توان داک استیشن خارجی لنوو را نیز به دستگاه متصل کرد. به عنوان مثال به این درگاه می‌توانید داک ۱۷۰ دلاری Onelink ThinkPad Pro را متصل کرده تا درگاه‌های USB بیشتر و همچنین دیسپلی پورت، DVI و اترنت جداگانه در اختیار داشته باشید که در این لپ‌تاپ بعید است کسی به آن‌ها نیاز داشته باشد.

صفحه کلید و تاچ‌پد

لنوو برعکس قاب پشتی نمایشگر، در قسمت صفحه کلید از روکش مات بهره برده تا این بخش از لپ‌تاپ که به صورت مداوم در حال تماس با دست‌ها است، به راحتی قاب پشتی کثیف نشود. صفحه کلید E5180 از نوع کامل به همراه کلید‌های اعداد است که مناسب استفاده در نرم‌افزار‌های مهندسی یا مالی است. صفحه‌کلید‌های لنوو با طراحی اختصاصی این شرکت، همواره از نقاط قوت لپ‌تاپ‌های این شرکت بوده‌‌اند. البته نبودِ نورِ پس‌زمینه یکی از ضعف‌های E5180 در بخش صفحه کلید است. البته عموما لپ‌تاپ‌های این بازه‌ی قیمتی از این ویژگی برخوردار نیستند.

لپ تاپ لنوو E5180

صفحه کلیدی نرم با عمق مناسب اما بدون نور پس زمینه

صفحه کلید لپ‌تاپ عمق مناسبی دارد و کلید‌ها نرم هستند که این موارد مهم‌ترین پارامتر‌های انتخاب یک صفحه‌کلید خوب به شمار می‌روند. طراحی اختصاصی کلید‌‌های لنوو نیز باعث می‌شود تا عملیات تایپ کردن با این صفحه کلید بیش از پیش راحت شود. کلید‌های جهت یابی با اندازه‌ی بزرگ در کنار کلید‌های اعداد، کاربری خوبِ صفحه کلیدِ لنوو E5180 را موجب شده‌اند. اگر ویرایش اسناد جزو کاربری‌های اصلی شما است، این لپ‌تاپ به خوبی نیاز‌های شما را برآورده خواهد کرد. طراحی جزیره‌ای کلیدها نیز باعث می‌شود تا مایعات و گرد و غبار نتوانند به راحتی وارد دستگاه شوند. کاربری کلید‌های Fn هم ایده‌آل است و تمامی نیاز‌ها را پوشش می‌دهد.

لنوو لپ تاپ E5180

ترک‌پد یک تکه‌ی E5180 نیز عملکرد مناسبی دارد و واکنش خوبی به تمامی لمس‌ها نشان می‌دهد. ژست‌های مختلف چندلمسی در محیط ویندوز ۱۰ با سرعت و دقت بالایی انجام می‌شوند. ترک‌پد لپ‌تاپی که در اختیار ما قرار داده شده بود از دقت بالایی برخوردار بود و به لمس‌ها واکنش دقیق و صحیحی نشان می‌داد.

نمایشگر و اسپیکر

لپ‌تاپ‌های ۱۵ اینچی، درصد بالایی از نمونه‌های عرضه شده به بازار را تشکیل می‌دهند، به طوری که براساس برخی گمانه‌ زنی‌ها، نیمی از محصولات عرضه شده به بازار، جزو این گروه هستند. این موضوع در بازار ایران بیشتر به چشم می‌خورد به نحوی که نمونه‌های ۱۴ و ۱۳ اینچی به سختی پیدا می‌شوند.  E5180 نیز از یک صفحه‌ی نمایش ۱۵.۶ اینچی بهره می‌برد و نسبت تصویر آن هم ۱۶ به ۹ است. علت محبوبیت این سایز، اندازه‌ی متوسط صفحه‌ی نمایش در کنار مصرف انرژی متعادل است. اما متاسفانه رزولوشن این نمایشگر ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل است. سال‌ها از معرفی این میزان از تراکم پیکسل می‌گذرد و با این حال سازنده‌‌ها هنوز در لپ‌تاپ‌های میان‌ و پایین‌رده‌ی خود از این نوع از نمایشگر‌ها استفاده می‌کنند. رزولوشن این نمایشگر با استاندارد‌های سال ۲۰۱۶ قابل توجیح نیست و به راحتی می‌توان به تفکیک پیکسل‌های آن با چشم غیرمسلح پرداخت. با این وجود در حال حاضر اکثر لپ‌تاپ‌ها از این نوع از نمایشگر‌ها بهره می‌برند و اگر کاربر سخت‌گیری نباشید، می‌توانید با این نمایشگر کنار بیایید.

لنوو E5180 لپ تاپ صفحه نمایش

پنل به کار برده شده در این لپ‌تاپ از نوع TN است و زوایای دید نسبتا محدودی دارد. دلیل استفاده از پنل TN زمان پاسخ‌دهی بسیار پایین‌تر این پنل‌ها در مقایسه با IPSها است. البته نمایشگر به کار رفته در لپ‌تاپ میان‌رده‌ی لنوو نسبت به سایر رقبای خود اعم از اچ‌پی در زاویه‌ی دید برتری‌های محسوسی دارد و شاهد تغییر عجیب رنگ‌ها در آن‌ نیستیم. اما اگر از لپ‌تاپ برای طراحی یا موارد دیگر استفاده کنید بهتر است نمایشگر لپ‌تاپ IPS و تراکم پیکسلی آن بیشتر باشد. لنوو در E5180 از روکش مات برای نمایشگر استفاده کرده است. این موضوع باعث شده است تا انعکاس نور محیط در نمایشگر این لپ‌تاپ کاهش قابل توجهی نسبت به رقبا خود داشته باشد. اما این موضوع منجر به کاهش شدید روشنایی و نمایش سرد رنگ‌ها شده است. روشنایی حداکثری صفحه نمایش E5180 برابر ۲۲۰ نیت است که تنها برای استفاده در محیط‌های داخلی مناسب است. برای مقایسه بد نیست بدانید که گوشی‌‌های موبایل روشنایی دو برابر و در بعضی موارد مانند آیفون، تا سه برابر روشنایی بیشتری دارند و به ۶۰۰ نیت می‌رسند. 

به طور کلی صفحه‌ی نمایش مورد استفاده در این لپ‌تاپ با توجه به قیمت آن شاید بد نباشد، اما اگر قیمت آن کمی بالاتر و صفحه‌نمایش آن بهتر بود، توجیه خرید بالاتری داشت.

بلندگوهای لنوو E5180 هیچ تفاوتی با نسل قبل خود ندارند و سیستم صوتی این لپ‌تاپ از دو اسپیکر استریو تشکیل شده است. این بلندگوها شدت صدای مناسبی داشته و برای لپ‌تاپ‌های میان‌رده خوب ارزیابی می‌شوند. با این حال ممکن است برخی از کاربران به دلیل کمبود میزان باس بلندگوها از آن‌ها خرده بگیرند. باید توجه داشت که عموما لپ‌تاپ‌ها بلندگوهای توانمندی ندارند و حتی نمونه‌ی گران‌تر نیز در این بخش حرف زیادی برای گفتن ندارند.

نرم‌افزار

لپ‌تاپ E5180 فاقد سیستم عامل است و کاربر ابتدا باید اقدام به نصب سیستم عامل بر روی لپ‌تاپ کند. نبود سیستم‌عامل بر روی این لپ‌تاپ باعث کاهش قیمت آن می‌شود و از آنجایی که کپی‌رایت در ایران وجود ندارد، بسیاری از کاربران به دنبال لپ‌تاپ بدون سیستم‌عامل هستند. از طرفی کاربران توزیع‌های گنو / لینوکس هم ترجیح می‌دهند مبلغی بابت سیستم‌عامل ویندوز پرداخت نکنند و لپ‌تاپ‌های اینچنینی گزینه‌ی مناسبی برای آن‌ها به شمار می‌رود.

البته   DVDدرایور این لپ‌تاپ توسط شرکت بهین تکنولوژی روی پک ارایه می‌شود.

لپ تاپ لنوو E5180

بازده و عملکرد

لپ‌تاپ‌ها میان‌رده از توانایی پردازشی بالایی برخوردار نیستند و از سری پردازنده‌های کم‌مصرف U‌ اینتل بهره می‌برند. این پردازنده‌ها با انرژی مصرفی بسیار اندک و دمای کاری پائین، در سال‌های اخیر افزایش توان خوبی را تجربه کرده‌اند و اکنون به راحتی از پس تمامی کار‌های روزمره برمی‌آیند.

عملکرد متوسط و سرعت مناسب در اجرای برنامه‌ها

لپ تاپ لنوو E5180 از آخرین نسل پردازنده‌های Core i شرکت اینتل با کد ۶۲۰۰U بهره می‌برد که دو هسته پردازشی همراه با دو هسته مجازی آن با سرعت حداکثری ۲.۳ گیگاهرتز و ۳ مگابایت حافظه‌ی کش L3، مدیریت عملکرد و بازده دستگاه را به دوش می‌کشند. در حداکثر شرایط کاری، پردازنده این دستگاه به فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز می‌رسد. این میزان قدرت پردازنده تعبیه شده در لپ‌تاپ لنوو علاوه بر اجرای تمامی کار‌های روزانه و عادی، توانایی اجرای نرم‌افزارهای نیمه سنگین و بازی‌های قدیمی را نیز دارد. پردازنده این نوت‌بوک با گرافیک HD 520 اینتل مجتمع شده است. این پردازنده‌ی گرافیکی مجتمع اینتل در سری پردازنده‌های اسکای‌لیک به کار رفته و توانایی بسیار بالایی دارد. اگر از لپ‌تاپ خود تنها در کاربری‌های معمولی استفاده می‌کنید، نیازی به پردازنده‌های گرافیکی مجزا نخواهید داشت؛ زیرا نمونه‌ی مجتمع اینتل حتی توانایی پخش انواع و اقسام ویدیو‌های ۴K را نیز دارد. با این حال لنوو گرافیک AMD Radeon R5 M330 با ۲ گیگابایت حافظه‌ی اختصاصی در لپ‌تاپ E5180 قرار داده است. البته این موضوع بدین معنی نیست که E5180 توانایی اجرای انواع و اقسام بازی‌ها را خواهد داشت؛ زیرا پردازنده‌ی گرافیکی R5 M330 نمونه‌ی ابتدایی AMD به شمار می‌رود.

لپ تاپ لنوو E5180 بازده

در ادامه می‌توانید نتایج بنچمارک‌های دیجیتال مارک که روی لپ‌تاپ E5180 لنوو اجرا شده را مشاهده کرده و با سایر محصولات بررسی شده در دیجیتال مارک مقایسه کنید:

 همانطور که مشاهده می‌کنید، لنوو E5180 در بنچمارک‌ها عملکرد متوسطی داشته و فاصله‌ی زیادی با محصولات قدرتمند و مخصوص بازی دارد. این لپ‌تاپ با پیکربندی‌های مختلف روانه‌ی بازار می‌شود مدل ۴ گیگابایت رم با ۵۱۲ گیگابایت دیسک سخت قیمت حدود ۱.۷ میلیون و مدل ۸ گیگابایت با یک ترابایت دیسک سخت نیز با قیمت حدود ۱.۹ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شوند.

در مدل بهتر با مقدار ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و یک ترابایت دیسک سخت، به این زودی‌ها نیاز به ارتقای حافظه‌های دستگاه خود نخواهید داشت. اکثر لپ‌تاپ‌های رده‌ بالای حال حاضر از مقدار اندکی حافظه‌ی SSD به همراه دیسک سخت بهره می‌برند تا با نصب ویندوز روی آن، عملکرد و تجربه‌ی کاربری در محیط سیستم عامل ارتقای قابل توجهی داشته باشد. متاسفانه E5180 از این قابلیت برخوردار نیست. سرعت ۵۴۰۰ دور بر دقیقه‌ دیسک سخت این دستگاه نیز همانند نمونه‌ی به کار رفته در تمامی لپ‌تاپ‌ها است و نباید انتظار نرخ سرعت بالای انتقال داده‌ها را از آن داشت. در ادامه شما را به مشاهده‌ی نتایج تست انجام شده از سرعت خواندن اطلاعات روی لنوو E5180 دعوت می‌کنیم.

 Maximum MB/sMinimum MB/sAverage MB/s
Lenovo E5180۱۱۴.۵۳۷.۶۸۶.۷
Asus K550VX۱۳۲.۲۵۲.۹۱۰۰
Surface Book۸۴۶.۷۲۰۶.۴۶۳۲.۹
Surface Pro 4۳۳۶.۷۳۰۲.۸۳۲۱.۲
Asus Transformerbook T100TAL۱۰۰.۱۷۴.۴۸۹.۵
Aspire Aspire E15۱۱۲.۳۴۶.۷۸۷.۱
Aspire V15 Nitro۱۱۳.۱۲۶.۴۸۷.۴
HP ENVY 15-K007NE۱۱۶.۴۵۵.۶۹۱.۴
Microsoft Surface 3۱۱۵.۹۷۴.۵۱۰۱.۲
ASUS ROG G551JM۲۹۴.۷۱۸۵.۸۲۶۳
HP Pavilion 15 P062۱۱۰۴۳.۶۸۶.۱
Asus Zenbook UX303L۴۲۶.۶۳۴۴.۳۳۸۸.۹
Lenovo Flex 2۱۱۶.۲۴۸.۵۸۶.۶
Lenovo Yoga 2 Pro۳۲۶.۷۲۰۷.۸۲۴۰.۶
Lenovo ThinkPad Tablet 2۵۴.۲۲۳.۹۵۰.۵
ET2321 INTH۱۹۰.۲۲۳۱۳۸.۵
Asus N550JV۱۰۷.۵۱۸.۳۸۰.۵
Acer Aspire S7 2013۹۳۲.۶۷۶۶.۶۹۱۵.۸

باتری

یکی از ارکان اصلی لپ‌تاپ‌ باتری آن است که متاسفانه به جز تعدادی از سازندگان اعم از اپل، به آن اهمیت به مراتب کمتری نسبت به سایر اجزای لپ‌تاپ داده می‌شود. در حالی که E5180 از پردازنده‌‌‌ی کم‌مصرف i5 6200U بهره می‌برد، لنوو ترجیح داده است تا از باتری ۴ سلولی لیتیوم یونی در این لپ‌تاپ استفاده کند. این ظرفیت باتری به هیچ وجه توانایی قدرت‌نمایی در این بخش را ندارد و تنها شارژدهی متوسط را برای کاربر به ارمغان می‌آورد. لنوو ادعا کرده است E5180 توانایی شارژدهی تا ۵ ساعت را دارد. شاید در صورت خاموش کردن تمامی اتصالات و تنظیم نور نمایشگر روی پایین‌ترین حد خود، صحت این ادعا تایید شود.

باتری لپ تاپ لنوو E5180

در آزمایش پخش فیلم استاندارد دیجیتال مارک یک فیلم اچ‌دی را آنقدر پخش می‌کنیم تا باتری دستگاه از ۱۰۰ درصد به صفر برسد. با توجه به کاربری E5180، این تست یکی از معیار‌های اصلی برای بررسی باتری این دستگاه به شمار می‌رود. در این آزمایش که در حین اجرای آن تمام اتصالات مثل وای‌فای خاموش بوده و نور صفحه نمایش روی ۵۰ درصد تنظیم می‌شود، E5180 لنوو توانست حدودا ۲۴۵ دقیقه (معادل با ۴ ساعت و ۵ دقیقه) دوام بیاورد. این میزان عمر باتری برای یک لپ‌تاپ مالتی مدیا، متوسط ارزیابی می‌شود. اما یکی از مشکلات این لپ‌تاپ، نور کم صفحه نمایش آن است که قرار دادن آن در ۵۰ درصد در شرایط نوری قوی محیط، استفاده از آن را بسیار مشکل می‌کند.

باتری با شارژدهی متوسط

در آزمایش Battery Eater نیز همانطور که انتظار می‌رفت، این لپ‌تاپ عملکرد متوسطی داشت و این موضوع نشان می‌دهد که لازم است همواره شارژر دستگاه را به همراه داشته باشید. در این آزمایش E5180 توانست ۹۴ دقیقه دوام بیاورد.

جمع‌بندی

لپ‌تاپ E5180 جزو گزینه‌های مناسب در بازه‌ی قیمتی زیر ۲ میلیون تومان است. این لپ‌تاپ از کیفیت ساخت مناسب، طراحی ساده و جذاب بهره می‌برد و ترک‌پد و صفحه کلید آن نیز عالی است تا به راحتی بتوانید از آن برای تایپ کردن یا تولید محتوا بهره ببرید.

لنوو لپ تاپ

از نظر سخت‌افزاری و قدرت و بازده، این لپ‌تاپ با وجود استفاده از پردازنده‌ی سری U، نیازی اکثر کاربران را پوشش می‌دهد مخصوصا که یک کارت گرافیک اختصاصی نیز با پردازنده‌ی Core i5 اینتل جفت شده است تا حتی استفاده از آن در بسیاری از نرم‌افزارهای گرافیکی و همچنین بازی‌های ویدیویی سبک را میسر کند. با این حال صفحه‌نمایش لپ‌تاپ چنگی به دل نمی‌زند و باتری آن نیز نسبت به سایز بزرگ، رزولوشن پایین صفحه نمایش و همچنین پردازنده‌ی کم مصرف، پایین‌تر از حد انتظار است.

لپ‌تاپ E5180 با گارانتی بهین تکنولوژی با قیمت ۱.۷ میلیون تومان برای مدل ۴ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت دیسک سخت و همچنین قیمت ۱.۹ میلیون تومان برای مدل ۸ گیگابایت رم و یک ترابایت حافظه‌ی ذخیره سازی در بازار عرضه می‌شود.

شما میتوانید از بخش لپتاپ در دیتابیس محصولات دیجیتال مارک برای مشاهده و مقایسهی قیمت و مشخصات فنی لپتاپهای مختلف از جمله ایسوس، ایسر، اپل، دل، لنوو و اچپی استفاده کنید.

نکات مثبت

  • بدنه‌ی باکیفیت
  • طراحی شیک و ساده
  • صفحه کلید و تاچ‌پد بسیار خوب
  • نمایشگر مات

نکات منفی

  • نور و رزولوشن کم صفحه نمایش
  •  باقی ماندن اثر انگشت روی بدنه

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی لپ تاپبررسی نوت بوکخرید ایسوس یا لنووراهنمای خرید اپ تاپ
admin
ارسال دیدگاه