نفوس ایکس وان لایت یکی از گوشیهای پایینرده و خوشقیمت بازار است که توسط شرکت تیپی لینک و با برند Neffos تولید میشود.
از زمان نفوذ شرکتهای چینی به بازار گوشی هوشمند مدت زیادی میگذرد؛ شرکتهایی که زمانی با تولید گوشیهایی با کیفیتی پایینتر از رقبا و قیمتی نازل سعی در جلب توجه قشر کمدرآمد جامعه داشتند، اکنون به بازیگران اصلی صنعت گوشی هوشمند بدل شدهاند. در این بین شرکت TP-Link که نزدیک به دو سال از ورود آن به جمع تولیدکنندگان گوشی هوشمند میگذرد، مدتی است که با عرضهی گوشیهای متنوع با برچسب قیمتی مناسب، سعی در جلب نظر کاربران ایرانی دارد.
شرکت TP-LINK که بیشتر آن را بهعنوان سازندهی ادوات و تجهیزات شبکه میشناسیم، در سال ۲۰۱۵ با پایهگذاری برند جدیدی به نام Neffos کار خود را در حوزهی ساخت گوشی هوشمند آغاز کرد، این شرکت اوایل سال گذشتهی میلادی از نخستین گوشیهای هوشمند خود با نامهای Neffos C5L ،Neffos C5 Max و Neffos C5 رونمایی کرد. چینیها اوایل سال جاری میلادی از گوشیهای سری Neffos X1 نیز رونمایی کردند. در ادامه با دیجیتال مارک همراه باشید تا به بررسی گوشی پایینرده و خوشساخت Neffos X1 Lite بپردازیم.
گوشی نفوس ایکس وان لایت توسط دفتر تیپی لینک در ایران برای بررسی در اختیار دیجیتال مارک قرار گرفته است. این گوشی با قیمت حدودی ۵۵۰ هزار تومان در بازار ایران عرضه شده است.
مشخصات فنی
مشخصات فنی نفوس ایکس وان لایت | |
---|---|
نمایشگر | ۵ اینچی، اچدی IPS LCD |
پردازنده | مدیاتک MTK MT6750، هشت هستهای ۴ هستهی Cortex A53 با فرکانس ۱.۵ گیگاهرتزی + ۴ هستهی Cortex A53 با فرکانس ۱.۰ گیگاهرتز |
حافظهی ذخیرهسازی | ۱۶ گیگابایت با قابلیت ارتقاء از طریق درگاه MicroSD |
حافظهی رم | ۲ گیگابایت |
سیستمعامل | اندروید ۷.۰ نوقا |
دوربین اصلی | ۱۳ مگاپیکسل، دیافراگم f/2.0، فوکوس خودکار تشخیص فاز |
دوربین سلفی | ۵ مگاپیکسل، میدان دید ۸۴ درجه |
سیمکارت | نانوسیم |
باتری | ۲۵۵۰ میلیآمپر ساعت |
ابعاد | ۸.۵×۷۱.۲×۱۴۲.۶ میلیمتر |
وزن | ۱۳۸ گرم |
حسگر | حسگر اثر انگشت، قطبنما، ژیروسکوپ، شتابسنج، حسگر تشخیص نور محیط، حسگر مجاورت |
طراحی
از یک گوشی پایینرده و ارزانقیمت نباید انتظار طراحی نوآورانه و سطح بالا داشت؛ با این حال نفوس ایکس وان لایت چندان هم در بحث ظاهر و طراحی بد عمل نکرده است. طراحی گوشی و کیفیت ساخت آن برای چنین بازهی قیمتی کاملا رضایتبخش است. با در نظر گرفتن کلیدهای ناوبری خازنی، این گوشی تیپی لینک را در بحث حاشیههای اطراف نمایشگر موفق میدانیم. خوشبختانه ابعاد دستگاه برای یک گوشی با نمایشگر ۵ اینچی مناسب است؛ ابعاد این گوشی ۱۴۲.۶ در ۷۱.۲ در ۸.۵ میلیمتر و وزن آن ۱۳۸ گرم است.
دو مورد از سه کلید ناوبری خازنی دستگاه از نظر ظاهری مشابه یکدیگر هستند و احتمال خطا در استفاده از آنها وجود دارد. خوشبختانه تیپیلینک چراغ اعلان نیز برای گوشی در نظر گرفته است که در زمان شارژ شدن و دریافت اعلان شما را آگاه میسازد. تیپی لینک از شیشهی ۲.۵D در این گوشی ارزانقیمت استفاده کرده است؛ خوشبختانه این شیشه بهخوبی با کنارههای دستگاه پیوند خورده است. خبری از درگاه USB نوع C در ایکس وان لایت نیست و اسپیکر و میکروفون گوشی در طرفین درگاه میکرو USB این گوشی قرار گرفتهاند.
پشت دستگاه چه از نظر جنس و چه از نظر طراحی شما را راضی خواهد کرد. لبههای پشتی گوشی با انحنای مناسبی همراه شدهاند که قرارگیری آن را در دست کاربر ساده میکند. جنس قاب پلاستیکی پشت دستگاه به گونهای انتخاب شده است تا احتمال لغزش گوشی در دست به حداقل ممکن برسد. تیپی لینک کلیدهای پاور و تغییر حجم صدا را در لبهی سمت راست و درگاه ورودی سیمکارتها و کارت حافظه را در لبهی سمت چپ جایگذاری کرده است. امکان استفادهی همزمان از سیمکارت دوم و کارت حافظه در Neffos X1 Lite وجود ندارد. تیپی لینک این گوشی ارزانقیمت را با ۱۶ گیگابایت حافظهی داخلی عرضه کرده است؛ با این حال امکان افزایش حافظه تا ۱۲۸ گیگابایت از طریق کارت حافظه وجود دارد.
خوشبختانه شاهد استفاده از حسگر اثر انگشت در این گوشی اقتصادی هستیم که تنها به ۰.۲ ثانیه زمان برای باز کردن قفل گوشی نیاز دارد. حسگر اثر انگشت در پشت دستگاه و در زیر دوربین قرار گرفته است؛ محل حسگر، کاربر را در استفاده از آن به زحمت نمیاندازد. فرآیند شناساندن انگشت به گوشی بهسادگی و با سرعت بالایی انجام میشود و ما در استفادهی روزمرهی خود از آن مشکل خاصی حس نکردیم. علاوه بر باز کردن قفل گوشی با این حسگر، کاربر قادر به استفاده از آن برای باز کردن قفل اپلیکیشنها و گرفتن عکس نیز خواهد بود.
تیپی لینک، نفوس ایکس وان لایت را در دو رنگ خاکستری و طلایی عرضه میکند. در پایان باید گفت کیفیت ساخت و طراحی این گوشی با توجه به برچسب قیمتی در نظر گرفتهشده برای آن رضایتبخش و مناسب است.
نمایشگر
نفوس ایکس وان لایت به یک نمایشگر اچدی از نوع IPS LCD مجهز شده است. رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ این نمایشگر ۵ اینچی، تراکم ۲۹۳.۷ پیکسل در هر اینچ برای آن به ارمغان میآورد. پیش از بررسی ایکس وان لایت انتظار رنگهای باطراوت از نمایشگر این گوشی نداشتیم و در عمل نیز رنگهای به نمایش درآمده در این نمایشگر چندان چشمنواز نیستند؛ با این وجود اگر قیمت محصول را به عنوان یک فاکتور مهم در نظر بگیریم، نمایشگر ایکس وان لایت شما را راضی خواهد کرد.
یکی از ویژگیهای بارز نمایشگرهای IPS زاویهی دید مناسب آنها است؛ با این وجود شاهد چنین چیزی در نفوس ایکس وان لایت نیستیم. همانند بسیاری از گوشیهای چینی، ایکس وان لایت هم دارای یک نوار مشکی در کنارههای نمایشگر است که در زمان روشن بودن گوشی به زیبایی آن لطمه میزند.
برای ارزیابی روشنایی و کنتراست نمایشگر نفوس ایکس وان لایت، آن را در آزمایشگاه دیجیتال مارک مورد بررسی قرار دادیم. حداکثر روشنایی نمایشگر این گوشی در حالت تنظیم دستی، ۲۸۳ نیت به دست آمد و ما تفاوت چندانی بین دو حالت تنظیم دستی و خودکار مشاهده نکردیم. نمایش رنگ مشکی در این نمایشگر با بازهی قیمتی گوشی همخوانی دارد و رضایتبخش است. حداقل روشنایی ۵.۷۶ نیتی نمایشگر X1 Lite چندان برای استفاده در محیطهای کمنور مناسب نیست؛ خوشبختانه در تنظیمات نمایشگر شاهد بخشی با نام «Eye protection mode» برای کاهش نور آبی هستیم.
نسبت کنتراست Native نمایشگر این گوشی از سری نفوس تیپی لینک برابر با ۶۷.۷ است. طبق نتایج بهدستآمده در آزمایشها و بررسیهای ما، استفاده از گوشی در زیر نور مستقیم خورشید چندان آسان نخواهد بود.
اسپیکر
لبهی پایین نفوس ایکس وان لایت از اسپیکر میزبانی میکند. اگرچه ممکن است در نگاه اول تصور کنید این گوشی از اسپیکر دوگانه بهره میبرد؛ اما تنها در پس دریچهی سمت راست، اسپیکر گوشی قرار دارد و دریچهی سمت چپ نقش میکروفون را ایفا میکند. اسپیکر Neffos X1 Lite بلندی صدای چندانی ندارد و در حقیقت میتوان را پایینتر از حد متوسط ارزیابی کرد؛ اما در کمال تعجب، کیفیت صدای خروجی در حد بسیار مطلوبی است و از این حیث نمیتوان ایراد چندانی از گوشی پایینردهی تیپیلینک گرفت.
دوربین
تیپی لینک در گوشی هوشمند نِفوس ایکس وان از وجود سنسور ۱۳ مگاپیکسلی در پشت گوشی برای دوربین اصلی استفاده کرده است. دوربین نفوس ایکس وان لایت از وجود دیافراگم f/2.0 در کنار فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز بهره میبرد. بهطور حتم دوربین نفوس ایکس وان لایت یارای رقابت با خوبهای بازار ندارد و میتوان آن را گزینهای ایدهآل بین گوشیهای هوشمند پایینرده خواند. علت این موضوع را بیشتر باید به قیمت این گوشی نسبت داد. تیپی لینک در دوربین سلفی از وجود دوربین ۵ مگاپیکسلی بهره میبرد که زاویهی دید آن ۸۴ درجه است و به گفتهی تیپی لینک، این گوشی از قابلیتی با عنوان Real Time Beauty بهره میبرد که در زمان ثبت تصاویر سلفی، کیفیت این تصویر را بهبود میبخشد.
اپلیکیشن دوربین تیپی لینک نفوس ایکس وان لایت از تنظیمات بسیار سادهای بهره میبرد. با اجرای اپلیکیشن دوربین میتوان در نوار بالایی، آیکونهای مربوط به فعال کردن اچدیآر، سوئیچ کردن بین دوربین اصلی و سلفی، تنظیمات فلش و تایمر را مشاهده کرد. ضمنا در این نوار میتوان نسبت تصویر را بین یک به یک، ۱۶ به ۹ و ۴ به ۳ تغییر داد. با کشیدن انگشت روی پنجرهی اصلی اپلیکشن دوربین از سمت چپ به راست، قابلیتهایی نظیر پانوراما، ویدیوی تایملپس و همچنین ویدیوی اسلوموشن برای کاربر به نمایش گذاشته میشود.
در صورتی که انگشت را از راست به چپ بکشیم، فیلترهای دوربین برای کاربر به نمایش گذاشته میشود. در نوار پایین نیز کلید شاتر، سوئیچ کردن به حالت ویدیو و همچنین دسترسی به تصاویر ثبتشده وجود دارد. با توجه به اینکه این دوربین از حالت تشخیص چهره برخوردار است، میتوان تعداد چهرههای کادر را برای شناسایی بهتر تا ۱۰ نفر از طریق نوار اسلایدر قرارگرفته در بالای کلید شاتر مشخص کرد. در صورتی که انگشت خود را بهصورت ممتد روی کلید شاتر نگه داریم، ویژگی عکسبرداری ممتد فعال میشود که طی آن میتوان بهصورت ممتد تا ۴۰ تصویر را ثبت کرد.
نفوس ایکس وان لایت در زمانی که عکسبرداری در محیطی کمنور انجام شود، ضعف خود را بیش از پیش نمایان میکند؛ اما نمیتوان این موضوع را ایراد بسیار بزرگی برای گوشی هوشمندی در این ردهی قیمتی عنوان کرد.
نمونهی تصاویر ثبتشده با نفوس ایکس وان لایت
نرمافزار
نفوس ایکس وان لایت به رابط کاربری تیپی لینک موسوم به NFUI 2.0 مجهز شده است. این رابط کاربری مبتنی بر اندروید ۷.۰ نوقا تفاوت چندانی با اندروید خالص ندارد و به همین دلیل شاهد عملکرد روان آن در بخشهای مختلف هستیم. در ادامه به معرفی برخی قابلیتهای این رابط کاربری میپردازیم.
NFUI 2.0 فاقد اپ دراور است و متأسفانه امکان افزودن آن به رابط کاربری وجود ندارد. تیپی لینک برای جلوگیری از تکراری شدن رابط کاربری گوشیهای خود، امکان تغییر پوسته را نیز در آن قرار داده و ۶ پوسته برای این بخش در نظر گرفته شده است. همچنین میتوان مواردی مانند تصاویر پسزمینه، تصاویر زنده، تصویر لاک اسکرین و فونتها را تغییر داد. خوشبختانه ۷ ترنزیشن مختلف نیز برای جابهجایی بین صفحات در نظر گرفته شده است.
سوایپ به سمت پایین در صفحهی خانه، اعلانها را نمایش خواهد؛ کاربر همچنین برای فعال کردن ژست حرکتی گرفتن اسکرینشات و قابلیت روشن کردن نمایشگر با دو ضربه انگشت، باید به بخش «Smart setting» در قسمت تنظیمات مراجعه نماید. در این بخش از تنظیمات امکان اضافه کردن یک دکمهی شناور میانبرها و تغییر حساسیت تاچ نمایشگر نیز وجود دارد.
تیپی لینک در کنار اپلیکیشنهای متداول اندروید، مواردی همچون اپ مدیریت فایل، قطبنما و نوتبرداری خود را نیز در رابط کاربری این گوشی استفاده کرده است. در پایان باید گفت رابط کاربری NFUI 2.0 از نظر تنوع امکانات شانسی در مقابل رقبای خود ندارد؛ با این حال روان بودن رابط کاربری نفوس ایکس وان لایت برگ برندهی آن در مقابل رقبایش خواهد بود.
بازده و عملکرد
تیپی لینک، وظایف پردازشی را در گوشی نفوس ایکس وان لایت، بر عهدهی سیستم-روی-یک-چیپ ۶۴ بیتی و هشت هستهای MT6750 مدیاتک گذاشته است. این تراشهی میانرده مبتنی بر لیتوگرافی ۲۸ نانومتری است؛ بنابراین نمیتواند از لحاظ بهرهوری و مصرف انرژی با نمونههای ۱۴ و ۱۶ نانومتری رقابت کند.
هستههای پردازشی از نوع Cortex A53 آرم هستند و در قالب دو کلاستر چهار هستهای با فرکانس ۱.۵ و ۱.۰ گیگاهرتز، کنار هم قرار گرفتهاند. واحد پردازش گرافیکی تراشهی MT6750، مدل Mali T-860 MP2 آرم با فرکانس ۵۲۰ مگاهرتز است که توانایی پشتیبانی از نمایشگری با حداکثر رزولوشن اچدی و پخش ویدیوهایی با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه به این پردازنده میدهد. مدیاتک مودم التیایی Cat.6 را نیز برای تراشهی میانردهی خود در نظر گرفته است.
تراشهی MT6750 از حافظههای رم ۴ گیگابایتی از نوع LPDDR3 تککاناله با فرکانس ۶۶۷ مگاهرتز پشتیبانی میکند؛ اما تیپی لینک ترجیح داده است گوشی پایینردهی نفوس ایکس وان لایت را به حافظهی رم دو گیگابایتی مجهز کند. این تراشه از حافظههای ذخیرهسازی eMMC 5.1 نیز پشتیبانی میکند. گوشی پایینردهی چینیها از حافظهی ذخیرهسازی ۱۶ گیگابایتی بهره میبرد؛ البته امکان ارتقاء حافظه از طریق درگاه MicroSD تا سقف ۱۲۸ گیگابایت نیز وجود دارد.
جدول بنچمارک ابزارهای موبایل میانرده و پایینرده | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
تلفن / تبلت | AnTutu 6 | ۳DMark IceStorm Unlimited | PCMark Work2.0 | GeekBench4 Single/Multi | GFXBench Manhattan 3.1/OffScreen | GFXBench CarChase/OffScreen | GFXBench T-Rex/OffScreen | Vellamo Browser/Metal | CFBench v1.3 |
Neffos X1 Lite | ۴۰۹۰۵ | ۷۱۷۸ | ۳۲۹۱ | ۶۰۴ | ۸.0FPS | ۳.۹FPS | ۲۱FPS | ۲۴۰۳ | ۳۵۶۲۸ |
۶۲۰۴۸ | Failed | ۴۸۱۶ | ۹۰۸ | ۵.۱FPS | ۳.۱FPS | ۱۹FPS | ۳۸۲۹FPS | ۵۶۲۳۷ | |
۴۵۳۷۲ | ۹۵۰۷ | ۳۶۳۰ | ۶۷۱ | ۱۰.0FPS | ۵.۲FPS | ۲۰FPS | ۲۳۸۵ | ۳۴۱۳۰ | |
Nokia 6 | ۴۴۸۳۳ | ۹۴۴۴ | ۳۶۷۱ | ۶۴۷ | ۲.۵FPS | ۴.۵FPS | ۱۵FPS | ۱۲۱۸ | – |
۵۶۶۹۱ | ۱۱۶۱۹ | ۴۳۲۳ | ۷۸۷ | ۴.۶FPS | ۳.0FPS | ۱۹FPS | ۲۶۷۱ | ۶۴۶۹۳ | |
۸۵۸۹۰ | ۱۷۶۵۸ | ۴۴۵۶ | ۱۴۱۹ | ۶.0FPS | ۶.۳FPS | ۳۳FPS | ۳۹۲۶ | ۷۴۶۸۹ | |
۶۰۵۰۶ | ۱۳۰۷۰ | ۳۹۶۹ | ۷۶۵ | ۹.0FPS | ۵.۲FPS | ۳۳FPS | ۳۲۹۰ | ۵۹۶۸۹ | |
۵۹۹۴۹ | ۱۳۴۰۶ | ۳۷۸۳ | ۷۶۶ | ۴.۹FPS | ۵.۲FPS | ۲۷FPS | ۳۳۱۰ | ۵۸۲۸۴ | |
۶۳۴۵۸ | ۱۵۶۸۷ | ۴۲۴۶ | ۸۳۵ | ۳.۶FPS | ۲.۳FPS | ۸.۹FPS | ۴۳۵۲ | ۶۶۳۴۹ | |
۴۰۱۵۳ | ۵۰۴۷ | ۳۱۲۴ | ۶۵۴ | ۲.۳FPS | ۱.۸FPS | ۷.۲FPS | ۲۵۷۸ | ۳۱۳۷۹ | |
۳۳۳۵۳ | ۴۸۲۱ | ۳۲۶۷ | ۵۹۰ ۱۶۶۲ | ۱.۷FPS ۳.۸FPS | NOT Supported | ۶.۷FPS ۱۱FPS | ۲۴۷۲ | ۲۵,۳۹۴ | |
Huawei Honor 8 | ۸۸۷۳۹ | ۱۷۹۳۹ | – | – | – | – | – | ۴۹۱۶ | ۷۵۲۵۰ |
Huawei Nova Plus | ۶۲۵۰۸ | ۱۴۰۲۴ | – | – | – | – | – | ۳۲۰۶ | ۹۳۴۰۴ |
Xperia XA Ultra | ۴۹۰۹۶ | ۱۱۱۲۴ | – | – | – | – | – | ۳۳۲۴ | ۵۹۱۶۳ |
Huawei P9 Lite | ۵۳۰۴۱ | ۱۱۸۰۸ | – | – | – | – | – | ۳۳۶۸ | ۶۲۷۱۰ |
Galaxy C5 | ۴۸۱۰۲ | ۱۱۳۴۵ | – | – | – | – | – | ۳۲۵۸ | ۲۸۹۶۹ |
Neffos C5 Max | ۳۶۵۹۵ | ۶۷۷۲ | – | – | – | – | – | ۲۶۴۲ | ۴۳۳۲۴ |
Moto G4 Plus | ۴۷۲۸۶ | ۱۱۵۸۹ | – | – | – | – | – | ۳۳۲۵ | ۲۹۶۸۹ |
Galaxy A9 2016 | ۶۳۵۸۹ | ۱۷۲۳۵ | – | – | – | – | – | ۳۰۴۵ | ۴۲۵۸۹ |
همانطور که از نتایج بنچمارکها پیدا است، نفوس ایکس وان لایت عملکردی مشابه گوشیهایی نوکیا ۵ و گلکسی جی ۷ پرایم از خود به نمایش میگذارد؛ بنابراین در دنیای واقعی میتوان از این گوشی انتظار عملکردی روان در کاربریهای روزمره، نظیر وبگردی، استفاده از اپلیکیشنهای پیامرسان و شبکههای اجتماعی داشت.
باتری
وظیفهی تأمین انرژی Neffos X1 Lite برعهدهی یک باتری با ظرفیت ۲۵۵۰ میلیآمپر ساعت است. از آنجایی که با گوشی هوشمندی با نمایشگر اچدی و پردازندهی میانرده طرف هستیم؛ به نظر میرسد که انتخاب این ظرفیت برای نفوس ایکس وان لایت، تصمیم معقولی باشد؛ اما این گوشی میانرده در دنیای واقعی چه عملکردی از خود نشان میدهد؛ آیا میتواند به لحاظ شارژدهی با سایر میانردههای موجود در بازار رقابت کند؟ برای یافتن پاسخ این سؤالات، آزمایشهای دیجیتال مارک برای ارزیابی شارژ باتری گوشی میانردهی تیپی لینک را اجرا کردیم.
دیجیتال مارک، شارژدهی گوشی هوشمند را با چهار آزمون مختلف بررسی میکند. ابتدا ویدیویی با رزولوشن اچدی، در شرایطی بهصورت مداوم تا زمان خاموش شدن دستگاه انجام میشود که میزان روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت تنظیم شده است و تمام ارتباطات بیسیم قطع شدهاند (حالت هواپیما). در آزمایش بعدی الگوریتم وبگردی روی دستگاه متصل به شبکهی وایرلس با شدت روشنایی ۲۰۰ نیت نمایشگر اجرا میشود و این آزمایش نیز تا زمان خاموش شدن گوشی ادامه دارد.
و در نهایت بنچمارک PCMark و GFXBench روی گوشی اجرا میشوند که نمونهی اول، یکی از گزینههای توانمند در شبیهسازی استفادهی روزمرهی کاربران از گوشیها است و دیگری ترکیبی از توانایی پردازشی را در کنار شارژدهی بررسی میکند. گوشیهای موبایل باید قادر به ارائهی نتایجی مناسب در هر دو بخش باشند. برخی از برندها با اورکلاک پردازنده، توان پردازشی بالایی به ارمغان میآورند؛ اما هنگام شرایط کاری سنگین، باتری گوشی بهسرعت خالی خواهد شد.
نام گوشی هوشمند | نمایشگر | ظرفیت (mah) | ویدیو (h) | GFXBench Manhattan 3.1 Battery LifeTime | GFXBench Manhattan 3.1 LongTime Performance | وبگردی (h) | PCMark (h) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Neffos X1 Lite | ۷۲۰p / “5.0 | ۲۵۵۰ | ۱۰:۰۰ | ۲۹۴.۸min | ۴۹۵.0Frame | TBA | TBA |
Huawei Nova 2 Plus | ۱۰۸۰p / “5.5 | ۳۳۴۰ | ۱۱:۴۰ | ۲۸۸.۲min | ۳۱۴.۱Frame | – | – |
Nokia 5 | ۷۲۰p / “5.2 | ۳۰۰۰ | ۱۵:۴۰ | – | ۹:۲۰ | ||
Nokia 6 | ۱۰۸۰p / “5.5 | ۳۳۴۰ | ۱۲ | ۱۱:۲۰ | ۹:۱۵ | ||
Huawei Honor 6X | ۱۰۸۰p / “5.5 | ۳۳۴۰ | ۱۱:۰۰ | ۱۰:۳۰ | ۱۰:۱۹ | ||
(Samsung Galaxy A8 (2016 | ۱۰۸۰p / “5.7 | ۳۳۰۰ | ۱۲:۱۰ | ۱۲:۳۰ | – | ||
(Samsung Galaxy A7 (2017 | ۱۰۸۰p / “5.7 | ۳۶۰۰ | ۱۹:۱۰ | ۱۶:۳۰ | ۱۲:۵۲ | ||
(Samsung Galaxy A5 (2017 | ۱۰۸۰p / “5.2 | ۳۰۰۰ | ۱۲:۴۰ | ۱۴:۲۰ | ۶:۵۵ | ||
Xioami Redmi 4 Prime | ۵.۰″ / ۱۰۸۰p | ۴۱۰۰ | ۱۰:۱۰ | ۱۶:۱۵ | ۸:۳۴ | ||
Samsung Galaxy J7 Prime | ۵.۵″ / ۱۰۸۰p | ۳۳۰۰ | ۱۴:۱۰ | – | ۹:۰۷ | ||
Samsung Galaxy J5 Prime | ۷۲۰p / “5.0 | ۲۴۰۰ | ۱۶:۳۰ | – | ۹:۱۴ | ||
Huawei Mate 9 | ۵.۹″ / ۱۰۸۰p | ۴۰۰۰ | ۱۴:۱۵ | ۱۲:۵۰ | ۹:۲۲ | ||
Huawei Honor 8 | ۵.۲″ / ۱۰۸۰p | ۳۰۰۰ | ۹:۰۰ | ۱۰:۴۰ | – | ||
Huawei Nova Plus | ۵.۵″ / ۱۰۸۰p | ۳۳۴۰ | ۱۱:۰۰ | ۱۰:۵۰ | – | ||
Motorola Moto Z | ۵.۵″ / QHD | ۲۶۰۰ | ۸:۵۰ | ۶:۵۰ | – | ||
Xiaomi Mi 5s | ۵.۱۵″ / ۱۰۸۰p | ۳۲۰۰ | ۱۳:۰۰ | ۱۲:۱۰ | – | ||
Apple iPhone 7 | ۴.۷″ / ۷۵۰p | ۱۹۶۰ | ۹:۲۰ | ۱۰:۰۰ | – | ||
Sony Xperia XZ | ۵.۲″ / ۱۰۸۰p | ۲۹۰۰ | ۹:۰۰ | ۹:۲۰ | – | ||
Apple iPhone 7 Plus | ۵.۵″ / ۱۰۸۰p | ۲۹۰۰ | ۱۴:۲۰ | ۱۲:۰۰ | – | ||
Sony Xperia XA Ultra | ۶.۰″ / ۱۰۸۰p | ۲۷۰۰ | ۸:۵۰ | ۸:۰۰ | – | ||
Huawei P9 Lite | ۵.۲″ / ۱۰۸۰p | ۳۰۰۰ | ۱۱:۰۰ | ۱۱:۳۰ | – | ||
Samsung Galaxy C5 | ۵.۲″ / ۱۰۸۰p | ۲۶۰۰ | ۸:۲۰ | ۹:۰۰ | – |
همانطور که مشاهده میکنیم، نفوس ایکس وان لایت در تست پخش ممتد ویدیو، توانست رکورد ۱۰ ساعت را ثبت کند که زمان بسیار خوبی محسوب میشود. این گوشی در تستهای بنچمارک GFXBench نیز موفق شد گوشی نوا پلاس ۲ را پشت سر بگذارد. نفوس ایکس وان لایت، بهلحاظ شارژدهی عملکرد بسیار مناسبی دارد. نمایشگر اچدی و پردازندهی کممصرف این گوشی باعث میشوند در کاربریهای روزمره بهراحتی بتوان تا دو روز از آن استفاده کرد.
جمعبندی
تیپی لینک با گوشی نفوس ایکس وان لایت، بازار گوشیهای پایینرده را هدف قرار داده است. بهطور معمول این دسته از گوشیهای هوشمند از طراحی قدیمی، کیفیت ساخت پایین و مشخصات سختافزاری ضعیفی بهره میبرند تا بدین ترتیب شرکت سازنده بتواند قیمت تمامشدهی محصول خود را تا حد امکان پایین آورد. طبیعتا نفوس ایکس وان لایت نیز از این قاعده مستثنا نیست؛ اما تیپی لینک تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا در حد امکان، محصولی جذاب روانهی بازار کند.
اگرچه نفوس ایکس وان لایت برخلاف بسیاری از پرچمداران و میانردههای کنونی از بدنهی فلزی یا شیشهای بهره نمیبرد؛ اما تیپی لینک، آن را به بدنهای باکیفیت مجهز کرده است؛ بهطوری که بههیچوجه حین در دست گرفتن این گوشی، حس ناخوشایندی نخواهید داشت. از سوی دیگر سختافزار این گوشی در کنار باتری ۲۵۵۰ میلیآمپر ساعتی آن در کاربردهای روزمره، نظیر استفاده از پیامرسانها و وبگردی ناامیدتان نخواهد کرد.
نکات مثبت
- کیفیت ساخت مناسب
- حسگر اثر انگشت سریع
- عملکرد روان
نکات منفی
- روشنایی پایین نمایشگر
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
sonyاپل xاچ پیایسرایفون 8ایفون xایکسجعبه گشایی موبایلدیجیتالدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیسامسنوگسرفیسسونیفروش موبایلنقد و بررسی موبایلنوت 8
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.