با زومجی همراه باشید تا در این مقاله نگاهی به چند مورد از بهترین نرم افزارهای شبیه ساز اندروید بیندازیم و ویژگیهای هریک را باهم مرور کنیم.
احتمالا تاکنون با مشکلاتی مواجه شدهاید که جای خالی بعضی از نرمافزارهای موبایلی را در رایانهی خود احساس کنید. نرمافزارهایی که ممکن است گاهی نسخههای پی سی آنها اصلا وجود نداشته باشند یا در صورت وجود، رایگان نباشند. بهخصوص اگر از اپهای فرعی شبکههای اجتماعی یا اپلیکیشنهای پولی در موبایل خود استفاده میکنید، طبیعی است که نتوانید بهراحتی نسخههای پی سی آنها را پیدا کنید. حتی چنین شرایطی برای تجربهی بازی اندروید در پی سی نیز برقرار است. بهعنوان مثال نصب و اجرای بازی Among Us در موبایل رایگان است، اما برای انجام آن در کامپیوتر باید بازی را خریداری کنید. یا اگر بهطور کامل از دید یک گیمر به قضیه نگاه کنیم، انجام بازیهایی شوتر اندروید مانند کالاف دیوتی موبایل در پی سی، آن هم با استفاده از موس و کیبورد میتواند خواستهی خیلیها باشد.
اگر شما نیز پیش از این بهدنبال نصب و اجرای فایلهای اندروید در کامپیوتر خود بودهاید، پس احتمالا با نرمافزارهای شبیه ساز اندروید آشنایی دارید. نرمافزارهای شبیه ساز درواقع سعی میکنند که تا حد ممکن قابلیتها و ویژگیهای دستگاه اندرویدی را روی رایانهی شما پدید آورند. اما باتوجهبه بعضی از ویژگیهای منحصربهفرد موبایل، چندان دور از انتظار نیست که شبیه سازها توانایی اجرای بعضی از اپلیکیشنها را نداشته باشند. همچنین نباید توقع داشت که تمامی بازیهایی اندروید در این نرمافزارها نصب و اجرا شوند؛ بهخصوص آثاری که بهطور کامل نیاز به لمس صفحه و حسگرهای موبایل دارند. بااینحال بیشتر بازیهای ترند و محبوب مانند پابجی موبایل و Call of Duty Mobile میتوانند اجرای مناسبی را در انواع شبیه سازهای اندروید تجربه کنند.
البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که برای برقراری تعادل و ایجاد شرایطی منصفانه، ممکن است نرمافزارهای شبیه ساز توسط بعضی از بازیهای آنلاین بهعنوان ابزار تقلب شناسایی شوند و حساب بازیکنانی را که از آنها استفاده میکنند مسدود کنند. همین مسئله میتواند دلیل واضحی بر احتیاط کاربران در انتخاب امولاتورها باشد تا ناخواسته اکانت خود را از دست ندهند.
بهترین شبیه ساز اندروید ۲۰۲۱
شبیه سازهایی هم مانند Game Loop وجود دارند که با ایجاد فضایی عادلانه، سعی میکنند تا مانع رخ دادن چنین اتفاقاتی شوند. این به معنایی است که موس و کیبورد بازیکن مانند اتصال کنترلر به موبایل شناخته میشود و سیستم بازی نیز آن را تقلب تشخیص نخواهد داد. بنابراین در بازیهایی مانند کالاف دیوتی موبایل که کنترلر نقش بسیار مهمی را در روند بازی ایفا میکند، تنها با افرادی بازی خواهید کرد که دارای کنترلر هستند یا از شرایط مشابهی بهره میبرند. اینکه بهطور منصفانه در بازیهای آنلاین شرکت کنید یا ابزار شما از سیستم بازی پنهان شوند، به نوع شبیه سازی که انتخاب میکنید بستگی دارد. بهطور کلی شبیه سازهای بسیاری منتشر شدهاند که تغرییا خروجی یکسانی هم دارند؛ اما در جزئیات و گاهی کیفیتی که ارائه میدهند، با یکدیگر متفاوت هستند. نوع رابط کاربری نیز یکی دیگر از مهمترین عوامل چند دستگی کاربران در میان شبیه ساز های مختلف است، که البته در بیشتر موارد به معنای بهتر یا بدتر بودن آنها نیست، بلکه به معنای تنوع خواستهها و سلیقههای کاربران است. در ادامه با زومجی همراه باشید تا مروری داشته باشیم بر چند تا از بهترین شبیه سازهای اندروید، و البته نگاهی هم به قابلیتها و ویژگیهای هرکدام بیندازیم.
همچنین در بخش نظرات نیز میتوانید دیدگاه و تجربیات خود را در رابطه با شبیه ساز های اندروید با ما و دیگر کاربران زومجی درمیان بگذارید.
۱- برنامه BlueStacks
نرمافزار BlueStacks یکی از قدیمی ترین شبیه سازهای اندروید است که قدمت آن به سالها پیش باز میگردد. باتوجهبه آپدیتهای متعددی که بلواستکس در طی این مدت طولانی دریافت کرده است، باید گفت که در حال حاضر این امولاتور تبدیل به یکی از بهروزترین شبیه سازهای اندروید شده است. محیط نرمافزاری بلواستکس مانند موبایلهای اندروید طراحی شده تا کاربران بدون نیاز به آموزش خاصی، بهراحتی با آن ارتباط برقرار کنند. بنابراین اگر با سیستمعامل اندروید آشنا باشید، برنامه BlueStacks شما را سردرگم نخواهد کرد. البته تنظیمات و بخشهایی نیز برای آن تعبیه شده که خارج از محیط اندروید گونهی نرمافزار قرار دارد.
مهمترین و کاربردی ترین بخش بلواستکس، نوار ابزاری است که در سمت راست صفحه قرار گرفته شده است. این بخش خلاصهای از تنظیمات و ابزارهایی است که احتمال دارد کاربر به آنها نیاز پیدا کند. بهعنوان مثال اگر در برنامهای به چرخش صفحه نیاز داشتید، میتوانید با کلیک روی More و در ادامه با انتخاب Rotate صفحهنمایش خود را بچرخانید. همچنین امکانات دیگری مانند اسکرینشات، ضبط صفحهنمایش، Install Apk، تنظیمات صدا و تنظیمات اصلی بلواستکس را نیز میتوان در این بخش مشاهده کرد.
Install Apk یکی از راههای نصب اپلیکیشن در BlueStacks محسوب میشود. اولین و سادهترین راه برای نصب اپلیکیشنهای اندروید در بلواستکس، مراجعه به پلیاستور است؛ اما اگر به هر دلیلی تمایلی به استفاده از پلی استور ندارید، میتوانید با دانلود فایلهای Apk در محیط ویندوز، آنها را با استفاده از بخش Install Apk در شبیه ساز نصب کنید. درنهایت باید گفت که اگر بهدنبال یک شبیه ساز پُرکاربرد و حرفهای میگردید؛ BlueStacks میتواند جزو بهترین گزینههای شما باشد. برای دانلود شبیه ساز اندروید BlueStacks میتوانید به این لینک مراجعه کنید.
۲- برنامه Game Loop
بهترین شبیه ساز اندروید برای پابجی
کالاف دیوتی موبایل، Pubg Mobile و دیگر بازیهای شوتر اندروید، از عوامل مهمی هستند که باعث جذب بازیکنان به شبیه سازهای اندروید میشوند. اما اگر شما هم فقط به قصد تجربهی چنین بازیهایی میخواهید به سراغ امولاتورهای اندروید بروید، احتمالا گزینهای مناسبتر از گیم لوپ پیدا نخواهید کرد. زیرا گیم لوپ توسط شرکت تنسنت ساخته شده و بهطور رسمی از بازیهایی مانند پابجی موبایل و کالاف دیوتی موبایل پشتیبانی میکند. پس اینگونه میتوان نتیجه گرفت که در Game Loop خطر بن شما را تهدید نخواهد کرد و با خیال راحت میتوانید از انجام بازیهای اندروید در پی سی لذت ببرید.
شبیه ساز اندروید گیم لوپ درواقع بهطور کامل روی اجرای بازیها تمرکز دارد؛ به بیانی سادهتر باید گفت که نباید از Game Loop مانند BlueStacks انتظار اجرای نرمافزارهای اندروید را داشته باشید. البته به جز چند اپلیکیشن که شامل تویتر و چند شبکههای اجتماعی مختلف میشوند، دیگر نرمافزارها بهراحتی نصب و اجرا نخواهند شد. هرچند که امولاتور گیم لوپ هم توانایی نصب فایل اندروید خارج از محیط شبیه ساز را هم دارد؛ اما برای نصب بازیها بهتر است که از خود استور امولاتور استفاده کنید تا با مشکلی مواجه نشوید. برای آشنایی بیشتر با گیم لوپ میتوانید به مقاله گیم لوپ چیست زومجی مراجعه کنید.
گیم لوپ بهطور کلی از چهار بخش مختلف به نامهای Rcmd ،Me ،Streaming و Library تشکیل شده است. احتمالا با اختلاف یکی از مهمترین بخشهای گیم لوپ مربوطبه قسمت Streaming میشود که در کمتر امولاتوری میتوان مشابه آن را پیدا کرد. در این قسمت با استفاده از سرورهای Nimo TV میتوانید بهطور زنده استریمهای بازیکنان دیگر را مشاهده یا خود شروع به پخش استریم کنید. حتی میتوانید بهصورت جداگانه اپلیکیشن Nimo TV را از پلی استور دانلود و در موبایل خود نصب کنید تا در زمانهایی که به رایانه دسترسی ندارید، از تماشای استریمها محروم نشوید. Game Loop در زمینهی اجرای بازیها اندروید علمکرد بسیار خوبی دارد و اگر به قصد انجام بازیهای آنلاین بهدنبال شبیه ساز اندروید میگردید، نباید امولاتور اندروید گیم لوپ را در پی سی از دست بدهید. برای دانلود Game Loop باید ابتدا از برنامههای تغییر آی پی استفاده و سپس برنامه را دانلود کنید. گیم لوپ را همچنین میتوانید بهترین شبیه ساز اندروید برای کالاف دیوتی موبایل نیز معرفی کنیم.
۳- برنامه NoxPlayer
NoxPlayer در ساختار کلی خود، شباهت زیادی به امولاتور BlueStacks دارد و سازوکار نسبتا مشابهی را ارائه میکند. نوکس پلیر برخلاف بسیاری از امولاتورهای اندروید، تنها روی یک بخش گیم یا نرمافزار تمرکز ندارد؛ بلکه در هر دو زمینه میتواند کابران را راضی نگه دارد و امکانات مرتبط بسیاری را در اختیارشان قرار دهد. نوار ابزار نوکس پلیر نیز مانند بلواستکس در سمت راست صفحه جای گرفته است؛ در این بخش میتوانید مواردی مانند ضبط ویدیو، چرخش صفحه، تنظیم صدا، استفاده از Gps و بسیاری از قابلیتهای دیگری را نیز مشاهده و در مواقع نیاز، از آنها استفاده کنید. همچنین اگر باتوجهبه اسامی هر یک از قابلیتها، متوجه کار آنها نشدید، تنها کافی است که نشانگر ماوس را روی تصویر مربوطبه هر یک از ویژگیها نگهدارید تا نحوهی کار آنها نمایش داده شود.
NoxPlayer علاوهبر در دسترس قرار دادن گوکل پلی استور، اجازه میدهد تا از محیط ویندوز هم اقدام به نصب اپلیکیشنهای اندروید کنید. به بیانی بهتر باید گفت که درست مانند دستگاههای اندروید، محدودیتی در دانلود یا نصب اپلیکیشنها نخواهید داشت. هرچند که با توجه ماهیت کلی امولاتورها، طبیعی است که اگر در اجرای بعضی از نرمافزارها یا بازیها با مشکل مواجه شوید. دیگر قابلیتی که میتوان در NoxPlayer به آن شاره کرد، سرعت بالا در نصب و اجرای اپلیکیشنها است. اگر تجربهی کار با شبیه سازهای مختلف را داشته باشید، احتمالا میدانید که بعضی از شبیه سازها تا چه اندازه میتوانند عملکرد کُندی داشته باشند. اما شبیه ساز اندروید نوکس پلیر سرعت نسبتا بالاتری در مقایسه با بیشتر امولاتورهای مشابه دارد. NoxPlayer یکی از کاربردیترین امولاتورهای اندروید در پی سی است که در بیشتر بخشها توانایی پاسخ گویی به نیاز کاربران را دارد و تا حد ممکن، شما را نا امید نخواهد کرد. در ادامه برای دانلود شبیه ساز اندروید Nox میتوانید روی لینک کلیک کنید.
۴- برنامه Andy
Andy یکی دیگر از امولاتورهای کاربردی اندروید است که در عین سادگی، امکانات کاملی را در اختیارتان قرار میدهد. امولاتور اندی بیشتر از هرچیزی، بسیار به کلمه ‘شبیه ساز’ وفادار بوده و این موضوع کاملا در رابط کاربری و ساختار کلی این نرمافزار مشهود است. زیرا از لحظهای که با Andy کار میکنید، انگار درحال کارکردن با موبایل اندروید خود هستید و شاید چندان تفاوتی را هم احساس نکنید. درست مانند دستگاههای اندروید، به انواع مرورگرها دسترسی دارید تا هر اپلیکیشنی که نیاز دارید را دانلود و نصب کنید. البته درست مانند زمانیکه موبایل تازهای را خریداری میکنید یا دستگاه اندروید خود را به حالت کارخانه باز میگردانید، باید در شبیه ساز اندروید Andy هم از ابتدا شروع به نصب و راه اندازی نرمافزار اولیه کنید. بهعنوان مثال یکی از اولین گامهای باید در جهت راه اندازی سیستم بردارید، وارد کردن جیمیل و همگام سازی آن با پلی استور است. پس از آن تمامی اپلیکیشنها و بازیهای موجود در پلی استور برای دانلود در دسترس شما قرار میگیرند. یا حتی میتوانید از ابتدا مسیر دیگری را انتخاب کرده و هرچه لازم دارید را در مرورگر جستوجو و دانلود کنید.
همانطور گفته شد، Andy از نظر ساختار دقیقا مانند یک موبایل اندروید است، پس طبیعی است که این امولاتور بهطور کامل از زبان فارسی پشتیبانی کند. شبیه ساز اندروید Andy فاقد پیچیدگی و تنظیمات خاصی است و ابزار آن تنها در چند آیکون قرار گرفته شده در پایین صفحه، خلاصه میشود. Andy بهطور کلی قابلیت خاصی یا ویژهای را در اختیار شما قرار نمیدهد؛ اما همین سادگی دلیلی است که خیلی از کاربران از میان انواع شبیه سازهای به ظاهر پیشرفته، امولاتور اندری را انتخاب میکنند. هرچند که نبود بعضی از تنظیمات و ابزارها، ممکن است به مذاق بعضی از کاربران خوش نیاید؛ اما باید گفت که Andy در حال حاضر یکی از بهترین امولاتورهای اندروید است و سعی میکند تا حد ممکن به نیازهای نرمافزاری و گیمی شما به بهترین شکل پاسخ دهد. در ادامه میتوانید با مراجعه سایت Andy آخرین نسخهی شبیه ساز اندروید Andy را برای ویندوز و مک دانلود کنید.
۵- برنامه LDPlayer
شبیه ساز LDPlayer یکی دیگر از شبیه ساز ها برای اندروید محبوب و شناخته شده برای اجرای بازیها و نرم افزارهای اندروید در پی سی است. شبیه ساز ال دی پلیر علاوهبر اپلیکیشن پلی استور، دارای استور مخصوص به خود با نام LD Store است. در LD Store میتوانید فهرست بلند بالایی از بازیهای قابل اجرا در LDPlayer را مشاهده و در صورت تمایل اقدام به دانلود آنها کنید. این شبیه ساز هم از یک نوار ابزار بهره میبرد که در سمت راست صفحه قرار دارد. درست مانند امولاتورهایی که پیش از این معرفی کردیم، ویژگیهایی مانند ضبط ویدیو، عکس از صفحه، چرخش صفحه و یک بخش برای Install App در LDPlayer نیز وجود دارد. اما ال سی پلیر تعدادی ویژگی منحصربهفرد هم دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
اولین ویژگی مهمی که میتوان به آن اشاره کرد؛ شخصیسازی کیبورد و ماوس برای بازیهای مختلف است. این قابلیت میتواند یک امتیاز با ارزش برای بازیکنان محسوب شود؛ زیرا گاهی ممکن است که به هر دلیلی بعضی از بازیها کلیدهای درستی را برای بازیکن تعریف نکنند و از آن جایی که قابلیت ویرایش و شخصیسازی کیبورد در همهی شبیه سازها موجود نیست، بازیکن با یک مشکل جدی روبه رو میشود. اما LDPlayer نمیگذارد تا مشکلاتی از این دست، در تجربهی گیمی شما خللی ایجاد کند.
Shared Folder ویژگی بعدی این شبیه ساز کاربردی است. بخش Shared Folder به شما اجازه میدهد تا علاوهبر به اشتراکگذاری فایلهای پی سی با شبیه ساز، پوشهها و فایلهای مورد نظر خود را نیز از محیط شبیه ساز به ویندوز انتقال دهید. هرچند که بیشتر شیبه سازها از چنین قابلیتی بهره میبرند، اما روند دستیابی و پیدا کردن فایلها در بعضی موارد، تبدیل به پروسهای بسیار زمانبر میشود. در آخر باید گفت که LDPlayer بستری مناسب برای اجرای بازی های پرجزئیات و انواع نرمافزارهای اندروید در پی سی است. ال سی پلیر درکنار تمامی عنواینی که پیشتر معرفی کردهایم، یک شبیه ساز عالی محسوب میشود و از جنبههای مختلف، میتواند کیفیت خوبی را به شما ارائه کند. برای دانلود شبیه ساز LDPlayer میتوانید روی لینک کلیک کنید.
پرسشهای متداول
بهترین شبیه ساز اندروید برای پابجی موبایل کدام است؟
شبیه ساز گیم لوپ یکی از شناخته شدهترین شبیه سازهای اندروید برای اجرای بازی کالاف دیوتی موبایل روی کامپیوتر است. بااینحال توجه داشته باشید که بهدلیل قوانین حفظ برابری کاربرها، امکان ایجاد مشکلاتی برای حساب کاربری شما در بازی وجود دارد. بنابراین پیش از استفاده از شبیه سازها تحقیق کنید.
سبک ترین شبیه ساز اندروید برای بازی کدام ها هستند؟
در حال حاضر LD Player و گیم لوپ از جمله شبیه سازهای سبک محسوب میشوند. اگر دنبال شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر با رم ۱ میگردید، شاید Memu بتواند کار شما را راه بیندازد.
بهترین سایت برای دانلود شبیه ساز اندروید کدام است؟
تمام شرکتهای ارائهدهنده شبیه ساز، این نرمافزارها را در سایت خود برای دانلود ارائه میدهند. باتوجهبه بهروزرسانی سریع شبیه سازها در سایت اصلی، بهتر است شبیه ساز مورد نظر خود را از سایت رسمی دانلود کنید. برای دانلود شبیه ساز اندروید به مقاله زومجی مراجعه کنید.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی لپ تاپبررسی تخصصی موبایلجعبه گشایی موبایلدیجیتال مارکفروش لپ تاپفروش موبایلقروشگاه اینترنتینقد و بررسی موبایل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.