جعبه‌گشایی و نگاه نزدیک به آنر ۲۰ پرو در دیجیتال مارک

جعبه‌گشایی و نگاهی نزدیک به آنر ۲۰ پرو، گوشی پرچم‌دار آنر که ضمن بهره‌بردن از سخت‌افزاری قدرتمند، دوربینی مجزا برای ثبت عکس‌های ماکرو نیز دارد.

مقاله‌ی مرتبط:

صف طویل پرچم‌داران آنر برای سال ۲۰۱۹ تمامی ندارد. آنر ۲۰ پرو یکی دیگر از جدیدترین محصولات بالارده‌ی شرکت چینی با مشخصات مشابه آنر ویو ۲۰ به‌شمار می‌آید که جز دوربین و زبان طراحی، تفاوت فاحش دیگری با برادر خود ندارد. ما پیش‌تر آنر ویو ۲۰ را به‌صورت مفصل بررسی کرده بودیم؛ بنابراین& تصمیم گرفتیم به‌جای تکرار صحبت‌های پیشین، صرفا روی بخش‌های متفاوت آنر ۲۰ پرو تمرکز کنیم. درادامه با دیجیتال مارک همراه باشید تا نگاهی به پرچم‌دار جدید آنر بیندازیم.


آنر ۲۰ پرو را دفتر آنر در ایران برای بررسی دراختیار دیجیتال مارک قرار داده است.

شیشه‌ و فلز، المان‌های آشنا و جدایی‌ناپذیر زبان طراحی گوشی‌های هوشمند، در ساخت آنر ۲۰ پرو نیز به‌کار رفته‌اند. پنل‌های شیشه‌ای دو سمت بدنه با دقت بسیاری روی فریم فلزی دستگاه سوار شده‌اند؛ به‌طوری‌که به‌سختی می‌توان متوجه انفصال بین دو المان شد. البته مانند اغلب پرچم‌دارهای اقتصادی، بین پوشش شیشه‌ای نمایشگر و فریم، نوار پلاستیکی نیز دیده می‌شود. پنل پشتی با لبه‌هایی خمیده به‌سمت فریم پیشروی کرده است؛ به‌ همین دلیل، آنر ۲۰ پرو به‌خوبی در دست جای می‌گیرد و حس بسیار خوبی به‌ کاربر القا می‌‌کند.

از رنگ‌های گرادیانی گرفته تا به‌کارگیری بافتی شبیه به شب‌رنگ، آنر برای متمایزساختن طراحی شیشه‌ای محصولاتش به هر کاری دست می‌زند. این‌بار نوبت به راهکاری موسوم به Dynamic Holographic رسیده است که به‌موجب آن، پنل پشتی از سه لایه‌ی رنگ و شیشه و عمق (Depth layer) ساخته می‌شود. صرف‌نظر از دو مورد آشنای ابتدایی، لایه‌ی سوم هزاران منشور بسیار ریز را دربر می‌گیرد که با بارتاب تصادفی نور، ظاهر منحصربه‌فردی به گوشی می‌دهد. البته، هیچ‌یک از موارد یادشده به مفهوم مقاومت گوشی دربرابر لک یا اثرانگشت نیست؛ پس دستمال میکروفایبر همراهتان باشد. در نسخه‌ی آبی گوشی، رنگ بدنه از روشن در بخش‌های میانی به کاملا تیره در لبه‌ها تغییر می‌کند؛ الگویی که ما را به یاد می ۹T‌ شیائومی می‌اندازد. 

آنر 20 پرو / Honor 20 Pro

نمایشگر ۶.۲۶ اینچی آنر ۲۰ تقریبا تمام نمای جلویی آنر ۲۰ پرو را دربر می‌گیرد. این نمایشگر +FHD با گوشه‌های گرد خود از کناره‌ها و لبه‌ی بالا فاصله‌ی بسیار اندکی با فریم دارد و در لبه‌ی پایین نیز به حاشیه‌ای نسبتا قطورِ پنج‌میلی‌متری ختم می‌شود. چینی‌ها دوربین سلفی را درون حفره‌ای روی سطح نمایشگر جای داده‌اند؛ اما برای جلوگیری از نفوذ نور پس‌زمینه‌ی پنل IPS LCD، دور دوربین نیز حاشیه‌ی باریکی به رنگ مشکی وجود دارد که ممکن است برای برخی خوشایند نباشد. طراحان آنر اسپیکر مکالمه و چراغ اعلان را نیز داخل شکاف باریکی در مرز بین صفحه‌نمایش و فریم جای داده‌اند.

آنر 20 پرو / Honor 20 Pro

دوربین چهارگانه‌ی آنر ۲۰ پرو با چینشی عمودی، شامل دوربین تله‌فوتو، استاندارد، اولتراواید و ماکرو در گوشه‌ی سمت چپ قرار گرفته و به‌دلیل بهره‌گیری دو دوربین از لرزش‌گیر اپتیکال، برآمدگی نسبتا زیادی نیز دارد. فریم فلزی آنر ۲۰ پرو در لبه‌ی بالا، میزبان ماژول کاربردی IR Blaster؛ در لبه‌ی پایین، میزبان پورت شارژ USB 2.0 Type-C و اسپیکر تک‌کاناله و میکروفون مکالمه؛ در لبه‌ی سمت چپ، درگاه دو سیم‌کارت و در لبه‌ی سمت راست، میزبان کلیدهای کنترل صدا و پاور یکپارچه با حسگر اثرانگشت است. کلیدهای فیزیکی آنر ۲۰ پرو در محل ایده‌آلی قرار دارند و دسترسی به آن‌ها آسان است. حسگر اثرانگشت گوشی نیز سرعت فوق‌العاده‌ای دارد و تقریبا به‌صورت آنی قفل دستگاه را می‌گشاید.

درست‌ مانند آنر ویو ۲۰ و پرچم‌داران کنونی هواوی، آنر ۲۰ پرو نیز برای تأمین توان پردازشی و گرافیکی موردنیاز خود به پردازنده‌ی هشت‌هسته‌ای و قدرتمند کرین ۹۸۰ اتکا دارد. این پردازنده را هشت گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی همراهی می‌کند. ناگفته نماند وظیفه‌ی تأمین انرژی مصرفی آنر ۲۰ پرو نیز برعهده‌ی باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی گوشی است؛ بنابراین، دستگاه پرچم‌دار جدید آنر چه ازلحاظ عملکردی و چه ازلحاظ شارژدهی، هم‌تراز با آنر ویو ۲۰ خواهد بود. شما می‌توانید برای آگاهی از عملکرد آنر ۲۰ پرو، به بررسی دیجیتال مارک از گوشی پرچم‌دار آنر ویو ۲۰ مراجعه کنید.

آنر 20 پرو / Honor 20 Pro

دوربین اصلی آنر ۲۰ پرو از حسگر ۱/۲ اینچی IMX586 سونی بهره‌ می‌گیرد. این حسگر ۴۸ مگاپیکسلی به‌کمک فیلتر رنگی Quad Bayer هر چهار پیکسل ۰.۸ میکرومتری مجاور را برای ثبت عکس‌هایی واضح‌ با سطح نویز پایین‌تر تجمیع می‌کند و درنهایت، به‌صورت پیش‌فرض عکسی ۱۲ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱.۶ میکرومتری می‌گیرد. دوربین اصلی با سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز و لیزری، در پسِ لنزی با دیافراگم بسیار گشوده‌ی F/1.4 و لرزش‌گیر اپتیکال چهارمحوره قرار دارد.

دوربین تله‌فوتو آنر ۲۰ پرو از حسگر ۸ مگاپیکسلی بسیار کوچک ۱/۴.۴ اینچی و لنزی با دیافراگم F/2.4 تشکیل شده است و به‌لطف فاصله‌ی کانونی ۸۰ میلی‌متری لنز، می‌تواند در مقایسه با دوربین اصلی، عکس‌هایی با بزرگ‌نمایی اپتیکال سه‌برابری ثبت کند. البته، امکان بزرگ‌نمایی هیبریدی پنج‌برابری نیز وجود دارد که به‌ادعای چینی‌ها، افت کیفیت ناچیزی دارد. ناگفته نماند این دوربین نیز از لرزش‌گیر اپتیکال و فوکوس خودکار تشخیص فاز بهره می‌برد. آنر ۲۰ پرو برای ثبت عکس‌های سلفی از دوربین استاندارد و دوربین تله‌فوتو با بزرگ‌نمایی سه‌برابری یا حد میانی آن‌ها با بزرگ‌نمایی دوبرابری بهره می‌برد.

آنر ۲۰ پرو برای ثبت عکس‌های اولتراواید به حسگر ۱۶ مگاپیکسلی فاقد فوکوس خودکار و ابعاد ۱/۳.۱ اینچی اتکا دارد که لنزی ۱۳ میلی‌متری با زاویه‌ی دید ۱۱۷ درجه‌ای و دیافراگم F/2.2 آن را همراهی می‌‌کند. درنهایت، دوربین چهارم با حسگر ۲ مگاپیکسلی و لنز F/2.4 برای گرفتن عکس‌های ماکرو از فاصله‌ی چهار سانتی‌متری به‌کار می‌آید. توجه کنید هیچ‌یک از دو دوربین یادشده لرزش‌گیر اپتیکال ندارند. چینی‌ها وظیفه‌ی ثبت عکس‌های سلفی را نیز به دوربین ۳۲ مگاپیکسلی با لنز F/2.0 و فوکوس ثابت واگذار کرده‌اند.

نمونه‌عکس استاندارد آنر 20 پرو

۱X

نمونه‌عکس آنر 20 پرو با زوم اپتیکال ۳ برابری

۳X

نمونه‌عکس آنر 20 پرو با زوم هیبریدی ۵ برابری

۵X

نمونه‌عکس آنر 20 پرو با زوم دیجیتال ۳۰ برابری

۳۰X

*برای دیدن عکس‌ها در ابعاد بزرگ، روی آن‌ها کلیک کنید.


وجود نور کافی به آنر ۲۰ پرو کمک می‌کند عکس‌هایی با رنگ‌های جذاب و پر از جزئیات و گستره‌ی دینامیکی مطلوب را با دوربین اصلی ثبت کند. این موضوع در طول روز درباره‌ی دوربین تله‌فوتو نیز صدق می‌کند. ما از میزان جزئیات عکس‌ها با بزرگ‌نمایی اپتیکال سه‌برابری و بزرگ‌نمایی هیبریدی پنج‌برابری رضایت داشتیم. ناگفته نماند عکس‌های زوم آنر ۲۰ پرو در شرایط نوری مختلف به‌جای ۸ مگاپیکسل، وضوحی معادل ۱۲ مگاپیکسل دارند؛ بنابراین، می‌توان نتیجه گرفت الگوریتم نرم‌افزاری چینی‌ها از اطلاعات هر دو حسگر برای ثبت عکس‌ها بهره می‌برد. البته، بسته به شرایط نوری، عکس‌‌های یادشده با دوربین اصلی در تاریکی با دیافراگم F/1.4 یا دوربین تله‌فوتو در طول روز با دیافراگم F/2.4 گرفته می‌شوند. برخلاف دو دوربین دیگر، دوربین اولتراواید آنر ۲۰ پرو چه درزمینه‌ی رنگ‌های تولیدی و چه میزان جزئیات و گستره‌ی دینامیکی، عملکرد مطلوبی ندارد.

نمونه‌عکس آنر 20 پرو با حالت Night

Night

نمونه‌عکس آنر 20 پرو با حالت Photo

Photo

*برای دیدن عکس‌ها در ابعاد بزرگ، روی آن‌ها کلیک کنید.


حالت عکاسی Night به آنر ۲۰ پرو کمک می‌کند با هر سه دوربین ازطریق نوردهی طولانی، عکس‌هایی روشن‌تر و با جزئیات بیشتر و نویز کمتری در مقایسه با حالت Photo بگیرد. البته با حالت Night، گوشی اندکی با منابع نوری مشکل دارد و آن‌ها را به‌اصطلاح Overexpose می‌سازد. همان‌طورکه اشاره کردیم، آنر ۲۰ پرو به کاربر اجازه می‌دهد به‌کمک دوربینی ۲ مگاپیکسلی با فوکوس ثابت، عکس‌هایی ماکرو از فاصله‌ی ۴ سانتی‌متری سوژه ثبت کند؛ اما بررسی‌های ما نشان می‌دهد به‌جای استفاده از این دوربین نه‌چندان کاربردی، برای به‌دست‌آوردن جزئیات بیشتر از سوژه، باید از بزرگ‌نمایی قدرتمند آنر ۲۰ پرو مدد گرفت.

نمونه‌عکس آنر 20 پرو با دوربین ماکرو

Macro

نمونه‌عکس آنر 20 پرو 1X

۱X

نمونه‌عکس آنر 20 پرو 3X

۳X

نمونه‌عکس آنر 20 پرو 5X

۵X

*برای دیدن عکس‌ها در ابعاد بزرگ، روی آن‌ها کلیک کنید.


عکس‌های سلفی آنر ۲۰ پرو در شرایط نوری مناسب، جزئیات بسیار و رنگ‌هایی جذاب دارند؛ اما برخلاف دوربین اصلی، درزمینه‌ی گستره‌ی دینامیکی چندان ایده‌آل عمل نمی‌کند و در مواجهه با تابش نور آفتاب، نمی‌تواند جزئیات نواحی پرنور و سایه را گردهم آورد.

شما آنر ۲۰ پرو را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ آیا این گوشی می‌تواند رقیبی شایسته برای پرچم‌داران اقتصادی مانند وان‌پلاس ۷ پرو یا می ۹ باشد؟ لطفا دیدگاه خود را با ما و سایر کاربران عزیز دیجیتال مارک به اشتراک بگذارید.

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی لپ تاپجعبه گشایی لپ تاپدیجیتال مارکدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیفروش لپ تاپقروشگاه اینترنتینقد و بررسی لپ تاپ
admin
ارسال دیدگاه