گلکسی اس ۱۰ در تولد ده سالگی سری گلکسی اس معرفی شد تا رقیبی جدی برای پرچمدارهای سایر شرکتها از جمله اپل و گوگل باشد.
روز گذشته کرهایها طی رویدادی از چندین محصول جدید خود رونمایی کردند. گلکسی اس ۱۰ دهمین پرچمدار خانوادهی گلکسی اس از جمله محصولاتی بود که نگاههای زیادی را به خود معطوف کرد. در ادامه به مقایسهی قابلیتهای پرچمدار جدید سامسونگ با تعدادی از مهمترین گوشیهای پرچمدار موجود یعنی اپل XS مکس، هواوی میت ۲۰ پرو، الجی V40 تینکیو، گوگل پیکسل ۳ ایکس ال و وانپلاس ۶T میپردازیم.
ابعاد و نمایشگر
گلکسی اس ۱۰ را باید یکی از خوشدستترین پرچمدارهای موجود لقب داد. این ادعا تنها بهدلیل نمایشگر ۶.۱ اینچی اس ۱۰ نیست؛ بلکه به طراحی سامسونگ نیز مرتبط است. البته که اس ۱۰ نسبت به آیفون XS مکس ۶.۵ اینچی، میت ۲۰ پرو و V40 تینکیو و وان پلاس ۶ تی ۶.۴ اینچی و گوگل پیکسل ۳ ایکس ال ۶.۳ اینچی نمایشگر کوچکتری دارد؛ اما دلیل اصلی افزایش نسبت نمایشگر به بدنه و کاهش طول دستگاه را میتوان استفاده از حفره در بالای نمایشگر دانست.
از لحاظ ضخامت، شاید نتوان اس ۱۰ را باریکترین پرچمدار حاضر خواند اما قطر ۷.۶ میلیمتری این دستگاه آن را در ردیف دستگاههای پرچمدار باریک قرار میدهد. دستگاهی که از میت ۲۰ پرو با ۸.۶ میلیمتر و وان پلاس ۶T با ۸.۲ میلیمتر ضخامت خیلی باریکتر است؛ هرچند که به باریکی V40 تینکیو با ضخامت ۷.۶ میلیمتر نیست.
گفتنی است نمایشگر تمامی مدلهای مورد مقایسه از انواع پنلهای OLED بوده و از این جهت تفاوت چندانی در کیفیت یا مصرف باتری نمایشگر با یکدیگر ندارند.
پردازنده
مقالههای مرتبط:
از مدلهایی که بالاتر ذکر شد، وان پلاس ۶T، گوگل پیکسل ۳ XL و الجی V40 تینکیو از تراشهی اسنپدراگون ۸۴۵ استفاده میکنند. از آنجایی که گلکسی اس ۱۰ به نسل جدید این تراشه یعنی اسنپدراگون ۸۵۵ مجهز شده است، میتوان اس ۱۰ را پیروز رقابت با سه محصول مذکور دانست؛ اما در مورد هوای میت ۲۰ پرو که از تراشهی اختصاصی و هفت نانومتری کرین ۹۸۰ بهره میبرد و آیفون XS مکس که به تراشهی اختصاصی و هفت نانومتری A12 Bionic مجهز است، نمیتوان رأی قطعی صادر کرد؛ چرا که تراشههای اختصاصی هواوی و اپل نیز همانند اسنپدراگون ۸۵۵ هم از لحاظ قدرت پردازش هم بهینگی مصرف باتری عملکرد فوقالعادهای دارند.
دوربین
در بخش دوربین اصلی، تنها دو محصول یعنی الجی V40 تینکیو و هواوی میت ۲۰ پرو همپای اس ۱۰ از دوربین سهگانه برخوردار هستند و سایر موارد از یک یا دو حسگر برای دوربین اصلی استفاده کردهاند.
نکتهی جالب اینکه ترکیب دوربین اس ۱۰ تقریبا همان ترکیب دوربینی است که در الجی V40 تینکیو شاهد بودیم و تنها نوع سنسورهای بهکاررفته کمی متفاوت هستند. الجی نیز همانند سامسونگ از دو حسگر ۱۲ مگاپیکسلی و یک حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با کارکرد مشابه استفاده کرده است و نتیجتا عملکردی نسبتا مشابه با اس ۱۰ ارائه میدهد.
در مورد هواوی میت ۲۰ پرو وضعیت کاملا متفاوت است. شرکت چینی با ترکیب سه حسگر ۴۰، ۲۰ و ۸ مگاپیکسلی کیفیت متفاوتی را عرضه کرد که همچنان جزو بهترینهای بازار به حساب میآید. بنابراین، باید برندهی بلامنازع این بخش را میت ۲۰ پرو بدانیم.
شاید قضاوت در مورد باتری بدون انجام تست در شرایط یکسان کار درستی نباشد؛ اما تا جایی که به ظرفیت باتری مربوط است، اس ۱۰ در جایگاه سوم ضعیفترین باتری در این مقایسه قرار میگیرد؛ یعنی تنها باتری ۳۱۷۴ میلیآمپرساعتی آیفون XS مکس و باتری ۳۳۰۰ میلیآمپرساعتی الجی V40 تینکیو هستند که ظرفیت کمتری نسبت به باتری ۳۴۰۰ میلیآمپرساعتی اس ۱۰ دارند. در این بخش نیز هواوی میت ۲۰ پرو با باتری ۴۲۰۰ میلیآمپرساعتی دارای بیشترین ظرفیت باتری است.
مقالههای مرتبط:
در خصوص قیمت، همانطور که تقریبا همیشه پرچمداران اپل بالاترین قیمتها را داشتهاند، اینبار نیز آیفون XS مکس اپل با برچسب قیمت ۱۲۵۰ یورویی گرانترین محصول این مقایسه است.
از آیفون XS مکس که بگذریم، تنها گوگل پیکسل ۳ XL است که کمی از اس ۱۰ گرانتر است؛ این یعنی، گلگسی اس ۱۰ با تمام ویژگیهای جذاب آن در رتبهی سومین پرچمدار گران موجود قرار میگیرد. ارزانترین پرچمدار، طبق معمول از چین است و وان پلاس ۶T که تنها ۴۸۰ یورو قیمت دارد این عنوان را به خود اختصاص میدهد.
نظر شما در مورد گلکسی اس ۱۰ و جایگاه آن بین گوشیهای پرچمدار موجود چیست؟ دیدگاههای خود را با دیجیتال مارک به اشتراک بگذارید.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.