عضو هیأت مدیرهی شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه اکنون پهنای باند در تمام کشور قابل دسترس است، اعلام کرد بیش از ۸۰ درصد وبسایتهای داخلی در داخل کشور میزبانی میشوند.
به گزارش مهر، بهزاد اکبری اضافه کرد طی سالهای اخیر، توسعهی مناسبی با در نظر قرار دادن زیرساختهای ارتباطی شبکه ملی اطلاعات صورت گرفته است. اکبری تصریح کرد:
از سال ۹۵ که متوسط سرانهی مصرف ترافیک دیتا در کشور ۸٫۱ گیگابایت در ماه بود، این میزان در حال حاضر به ۱۷٫۵ گیگابایت در ماه رسیده است و به عبارتی، ما از سال ۹۵ بهطور متوسط رشد ۸۰ درصدی سالیانه را در مصرف ترافیک دیتا شاهد بودهایم.
اکبری خاطرنشان میکند که متوسط رشد جهانی ترافیک دیتا حدود ۲۵ درصد و در خاورمیانه ۳۵ درصد است که همین امر نشان میدهد ایران رشد زیادی در ترافیک دیتا تجربه کرده است. عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت اضافه کرد: «متناسب با توسعهی لایهی دسترسی در بخش زیرساختهای ارتباطی، در لایهی شبکه «بک بن» هم توسعههای خوبی انجام شده استِ بهنحوی که در سال ۹۴ حدود ۶۵۰ گیگابیت ظرفیت شبکه بک بن ارتباطات زیرساخت کشور بوده که این میزان در سال ۹۹ به ۳۰ ترابیت بر ثانیه رسیده است.»
بهزاد اکبری در مورد رشد حوزهی دسترسی ارتباطات بینالملل در کشور اظهار کرد که در سال ۹۲ حدود ۸۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت وجود داشت که این مقدار رشد قابل توجهی داشته و به بیش از ۴ ترابیت بر ثانیه رسیده است؛ اکبری اضافه میکند که هم به لحاظ ظرفیتی و هم به لحاظ تنوع مسیر، حوزهی دسترسی ارتباطات بینالملل با رشد همراه بوده است.
اکبری دیگر حوزهی رشد را میزبانی داخلیُ یعنی محتوا و خدمات داخل کشور عنوان میکند. او در اینباره میگوید: «ما از معدود کشورهایی هستیم که بیش از ۸۰ درصد از سایتهای ایرانی را در داخل کشور میزبانی میکنیم. شاید معدود کشورهایی مثل چین و آمریکا چنین وضعیتی داشته باشند.» بااینحال او بخش زیرساختهای اطلاعاتی و مراکز داده در کشور را دارای کمبودهای زیاد میداند که در کنار تحریمها و محدودیتهای ناشی از آن، مشکلات را بیشتر کرده است.
اکبری، مهمترین مشکل در صنعت مراکز داده را مشکلات اقتصادی و فنی توصیف میکند؛ بهگونهای که هر سازمان دولتی و خصوصی تصور کرده بهتر است خود به دنبال ایجاد یک مرکز داده مستقل برای فعالیت برود که این موضوع با تحولات ارزی قابل توجیه نیست.
عضو هیأت مدیرهی شرکت ارتباطات زیرساخت، یک مشکل دیگر را کمبود مراکز داده با مقیاس بالا و عدم حضور در بازارهای جهانی عنوان میکند. اکبری گفت:
مسئلهی دیگر، حضور در بازارهای جهانی است که با وجود موقعیت استراتژیک و خوبی که در منطقه داریم، این صنعت فقط در داخل کشور ارائهی خدمت میکند و در بازارهای جهانی سهمی نمیبرد.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.