ششمین دوره الکام استارز، رویداد جانبی نمایشگاه الکامپ، از امروز آغاز به کار کرد و تا ۲ بهمن ادامه دارد. این رویداد امسال بهعلت همهگیری کرونا مجازی و در سطح محدودی، در موزه ارتباطات حضوری برگزار میشود. الکام استارز سه بخش «الکامپیچ» و «پاویون شتاب» و «آوردگاه سرمایه» دارد که سازمان نظام صنفی رایانهای با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف حمایت از استارتاپها و کسبوکارهای نوآور و مشاوره و جذب سرمایه برای آنها برگزار میکند. در رویداد امسال، ۷۰ تیم در بخش الکامپیچ در حوزههای مختلف از ابری گرفته تا خدمات بانکی و آموزشی و توانبخشی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
بهگزارش روابطعمومی ایرانسل، این شرکت بهعنوان حامی اصلی در ششمین دوره الکام استارز حضور دارد. در این رویداد، ایرانسللبز بهعنوان نماینده ایرانسل در هیئتداوری الکامپیچ حضور دارد تا زمینه همکاری با تیمهای مستعد را فراهم کند. همچنین، «شتابدهنده کهکشان»، مرکز نوآوری ایرانسل، در پاویون شتاب حاضر است و خدمات مشاوره و آمادهسازی تیمها برای حضور در مراحل پیششتابدهی و شتابدهی را دراختیار استارتاپها قرار میدهد. شتابدهنده کهکشان مجوز معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری را دارد و از مهرماه فعالیتش را ذیل مرکز نوآوری ایرانسل آغاز کرد.
بیژن عباسیآرند، مدیرعامل ایرانسل، با ارسال پیامی برای ششمین دوره الکام استارز، از تیمهای استارتاپی دعوت کرد تا با این شرکت همکاری مشترکی آغاز کنند. عباسی آرند نوشت:
یکی از رسالتهای ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، بازکردن فضا برای ایدههای نو است و باتوجهبه تجربه موفق ایرانسل در سرمایهگذاری روی شرکت اسنپ، امیدواریم بتوانیم به شکلگیری و گسترش چندین اسنپ دیگر در ایران کمک کنیم. هدفگذاری انجامشده برای مرکز نوآوری ایرانسل این است که هم در حوزه نیازمندیهای خود ایرانسل و بومیسازی آن فعالیت و چالشهای داخلی را حل کند و هم بخشی برای ایجاد کسبوکار جدید و توسعه اشتغال درکنار کسبوکار ایرانسل ایجاد کند. بنابراین باتوجهبه فضایی که در الکامپیچ فراهم شده است، تیمهای استارتاپی این فرصت را دارند تا با معرفی کسبوکار خود برای پنل داوری، از نظرات و تجربیات اعضای ایرانسل بهرهمند شوند و درصورت مرتبطبودن زمینه فعالیت، با ایرانسل همکاری مشترکی آغاز کنند.
مدیرعامل ایرانسل درادامه به ظرفیت مرکز نوآوری ایرانسل اشاره کرد و افزود:
مرکز نوآوری ایرانسل ظرفیت پذیرش ۱۲ تیم استارتاپی را در هر دوره شتابدهی دارد و برگزاری ۶ دوره شتابدهی در سه سال آینده در این مرکز برنامهریزی شده است. ایرانسل امیدوار است با حمایت از پرورش ایدههای جدید و سرمایهگذاری روی آنها در راستای شکلدهی به کسبوکارهای نوپا و ارائه خدمات جدید و کمک به توسعه اقتصاد دیجیتال کشور، گام مؤثری بردارد. در همین راستا، با حضور ایرانسللبز در بخشهای الکامپیج و پاویون شتاب در ششمین دوره رویداد الکاماستارز، از شرکتکنندگان در این رویداد حمایت خواهد کرد.
مرکز نوآوری ایرانسل در قالب مجموعه «ایرانسل لبز (Irancell Labs)» و با هدف فرصتآفرینی در زمینه فناوریهای برتر بهمنظور خلق ارزش و رفاه انسانها و توسعه سبک زندگی دیجیتال با رویکرد «نوآوری باز» تشکیل شده است. مجموعه ایرانسل لبز شامل سه بخش «تحقیق و توسعه»، «مرکز نوآوری ایرانسل» و «آکادمی ایرانسل» است و از سال گذشته با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل با جامعه دانشگاهی و کمک به مراکز علمی و استارتاپها و شرکتهای فناور تأسیس شده است. چشمانداز این مجموعه پیشگامبودن در توسعه منابع انسانی و زیرساختهای تحقیقاتی اقتصاد دانشبنیان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستیابی به جایگاه برترین مجموعه ملی در زمینه خلق محصولات و خدمات این حوزه است.
نخستین نوآوردگاه (استارتاپویکند) این مرکز از ۱۶ تا ۱۸ آبان و دومین نوآوردگاه از ۲۰ تا ۲۲ آذر در «شتابدهنده کهکشان» واقع در «ایستگاه نوآوری شریف» برگزار شد. از مجموع ۵۵ ایده دریافتی در نوآوردگاه اول و ۳۰ ایده دریافتی در نوآوردگاه دوم بهترتیب ۱۰ و ۱۲ تیم برای رویداد حضوری دعوت شدند. اولین دوره پیششتابدهی این مرکز هم از ۱۱ دی آغاز شد. در این دوره، چهار تیم استارتاپی در زمینه سلامت دیجیتال و سه تیم استارتاپی در زمینه خدمات سبک زندگی دیجیتال و یک تیم در زمینه VoD حضور دارند. طول دوره پیششتابدهی سه ماه است و درپایان تیمهایی که کمینه محصول قابلارائه (MVP) آنها تأیید شده باشد، وارد مرحله شتابدهی خواهند شد.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی لپ تاپبررسی نوت بوکخرید ایسوس یا لنووراهنمای خرید اپ تاپ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.