اگر به یاد داشته باشید، سامسونگ حسگری از سری ISOCELL معرفی کرد که رزولوشن آن از ۱۰۰ مگاپیکسل میگذرد و شیائومی اولین شرکتی بود که این حسگر را روی گوشی هوشمند استفاده کرد. بر اساس گزارشها، سامسونگ روی حسگری با رزولوشن ۲۰۰ مگاپیکسل کار میکند و شیائومی باز هم اولین مشتری برای به کار گرفتن آن خواهد بود.
GSMArena گزارش میدهد که حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ از مشخصات سختافزاری بسیار جالبی بهره میبرد؛ برای مثال، افشاگری با نام کاربری Ice Universe مدعی شده است که سایز پیکسل حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ به ۰٫۶۴ میکرومتر میرسد که کوچکترین مقدار در میان حسگرهای عرضهشده برای گوشی هوشمند و گجتهای قابلحمل است.
در گزارشهای قبلی گفته شد که اندازهی حسگر جدید سامسونگ ۱/۱.۳۷ اینچ و در مقایسه با مدل GN2 (۱/۱.۱۲ اینچ)، کوچکتر است ابعاد حسگر ۲۰۰ مگاپیکسل سامسونگ تقریباً برابر حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی HM3 (سایز حسگر ۱/۱.۳۳ اینچ، سایز پیکسل ۰٫۸ میکرومتر) است.
طبق این گزارش، انتظار میرفت ZTE اکسون ۳۰ اولین گوشی هوشمندی باشد که حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ را به همراه خواهد داشت؛ اما با انتشار گزارشهای جدید، احتمال صحت این خبر کاهش یافت. البته همچنان میتوان به اطلاعات گزارش قبلی استناد کرد.
حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ میتواند با ادغام چهار پیکسل در یک پیکسل، رزولوشن تصویر ثبتشده را به ۵۰ مگاپیکسل کاهش بدهد و درنتیجه حجم تصویر ثبتشده کاهش یابد و فضای کمتری در حافظه اشغال کند. سایز پیکسل مؤثر حسگر ۱٫۲۸ میکرومتر عنوان شده است و حتی امکان ادغام نرمافزاری ۱۶ پیکسل در ۱ پیکسل وجود دارد تا رزولوشن نهایی تصویر به ۱۲٫۵ مگاپیکسل کاهش یابد.
البته، باید صبر کرد و دید آیا اطلاعات منتشرشده، توسط مقامات رسمی سامسونگ تأیید خواهد شد یا خیر. مدلهای فعلی حسگرهای ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ دارای قابلیت بزرگنمایی دیجیتال ۲ و ۳ برابر بهصورت نیتیو و بدون افت کیفیت هستند؛ بنابراین دور از انتظار نیست که مدل ۲۰۰ مگاپیکسلی بتواند از بزرگنمایی دیجیتال با نرخ بالاتری برخوردار باشد.
مقالههای مرتبط:
نکتهٔ دیگری که اهمیت فراوانی دارد فرمتهایی است که حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ میتواند فیلمبرداری کند. در حال حاضر برای ضبط ویدئو در فرمت ۱۶K به حسگری با رزولوشن ۱۳۳ مگاپیکسل نیاز است؛ اما پردازندههای فعلی قادر به پردازش چنین فرمتی نیستند. در واقع توانمندترین تراشههای بازار حتی از پس پردازش ۸K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه برنمیآیند و میتوان گفت هنوز سالها تا عرضهٔ پردازندهای با توانایی پردازش فرمت ۱۶K فاصله داریم.
سؤال دیگری که وجود دارد، ابعاد فیزیکی حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ است. اصولاً چنین حسگری باید از پیکسلهای بسیار کوچکی استفاده کند؛ در غیر این صورت با حسگری بسیار بزرگ مواجه خواهیم شد که برآمدگی قابل توجهی نسبت به پنل پشتی دارد. چنین اتفاقی با حسگر GN2 در شیائومی می ۱۱ اولترا رخ داده است.
درهرصورت برای نتیجه گرفتن بسیار زود است و باید صبر کرد و دید چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. در حال حاضر حتی مشخص نیست کدامیک از گوشیهای هوشمند شیائومی از حسگر ۲۰۰ مگاپیکسل سامسونگ استفاده خواهد کرد؛ اما دور از انتظار نیست که یکی از پرچمداران این شرکت چینی باشد.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.