لنوو سری ThinkPad X1 را با پردازنده‌های نسل هشت اینتل، نمایشگر HDR و الکسا به‌روز کرد

لنوو شب گذشته، نسخه‌ی ارتقاءیافته‌ی لپ‌تاپ‌های خانواده‌ی ThinkPad X1 را با پردازنده‌های نسل هشت اینتل و نمایشگر HDR رونمایی کرد.

سری محصولات ThinkPad لنوو یکی از به‌یاد‌ماندنی‌ترین خانواده‌های لپ‌تاپ‌ به‌شمار می‌رود؛ این لپ‌تاپ‌ها عموما به‌ خاطر زبان طراحی خاص و کیفیت بالای خود بین کاربران مشهور هستند. چینی‌ها پیش‌تر نسخه‌ی ارتقاءیافته‌ی لپ‌تاپ‌های سری T، L و X را رونمایی کرده بودند؛ اما این بار نوبت به محصولات پریمیوم ThinkPad X1 رسیده است. 

تینک‌پد ایکس وان کربن (نسل ۶)

ThinkPad X1 Carbon، لپ‌‌تاپی پریمیوم به‌شمار می‌رود که زبان طراحی آن نسبت به نسل پیشین تغییر چندانی نکرده است؛ بنابراین در نسل ششم این محصول نیز شاهد لپ‌تاپی باریک و سبک هستیم که به‌گونه‌ای از الیاف کربن ساخته شده است که چینی‌ها موفق به دریافت گواهی MIL-STD 810G برای مقاومت آن در برابر شرایط محیطی دشوار شده‌اند.

اما بیشترین تغییرات نسل ۶ ایکس وان، در زمینه‌ی کارایی و عملکرد بوده است. این لپ‌تاپ اکنون از پردازنده‌های چهارهسته‌ای نسل هشتم اینتل بهره می‌برد و گران‌قیمت‌ترین نسخه‌ی آن به پردازنده‌ی Core i7، حافظه‌ی رم ۱۶ گیگابایتی و یک ترابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی PCIe بهره می‌برد؛ ضمن اینکه طبق ادعای لنوو، شارژدهی باتری آن حدود ۱۵ ساعت خواهد بود.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

نسل جدید تینک‌پد ایکس وان کربن مطابق معمول، از نمایشگری ۱۴ اینچی بهره می‌برد؛ اما این پنل نسبت به گذشته، تغییرات قابل توجهی تجربه کرده است؛ به‌عنوان مثال، نسخه‌ی گران‌قیمت این لپ‌تاپ از نمایشگری با رزولوشن WQHD یا ۱۴۴۰×۲۵۶۰ پیکسل بهره می‌برد و از استاندارد دالبی‌ویژن اچ‌دی‌آر برای نمایش رنگ‌هایی پویا پشتیبانی می‌کند، ضمن اینکه روشنایی این نمایشگر بالغ بر ۵۰۰ نیت است. نسخه‌ی فول اچ‌دی‌ تینک‌پد ایکس وان نیز اکنون از پنلی لمسی بهره می‌برد.

لنوو برای افزایش هرچه بیشتر امنیت لپ‌تاپ، قابلیت ThinkShutter Camera Privacy را به آن اضافه کرده است که به کاربر اجازه می‌دهد روی وب‌کم را بپوشاند. تینک‌پد ایکس وان کربن از حسگر اثر انگشت برای قابلیت WIndows Hello و دوربین مادون قرمز برای قابلیت تشخیص چهره بهره می‌برد.

چینی‌ها ترکیب پورت‌های X1 Carbon را نیز بهبود داده‌اند. نسل جدید این لپ‌تاپ از دو پورت تاندربولت ۳، دو پورت USB-A 3.0، یک پورت HDMI فول‌سایز در کنار درگاه میکرو‌اس‌دی در کنار پورت مکانیکی برای اتصال داک بهره می‌برد. لنوو نسخه‌ای از این لپ‌تاپ را با Global LTE-A عرضه خواهد کرد.

ایکس وان کربن به یک میکروفون میدان گسترده نیز مجهز شده است که قابلیت‌هایی همچون Wake on Voice، کنترل از طریق صدا و برقراری تماس را ممکن می‌کند. قابلیت ردگیری حرکت چشم Glance، ناوبری بهبودیافته در حالت اتصال چندین مانیتور را ممکن می‌سازد. لنوو لپ‌تاپ جدید خود را با دستیار دیجیتال الکسا نیز یکپارچه کرده است که امکاناتی همچون دسترسی راحت‌تر به موسیقی ، کنترل لوازم هوشمند خانه و ۱۵۰۰ مهارت الکسا را فراهم می‌کند.

چینی‌ها برچسب قیمتی ۱۷۱۰ دلاری برای ایکس وان کربن در نظر گرفته‌اند و آن را از ماه ژانویه‌ روانه‌ی بازار خواهند کرد.

تینک‌پد ایکس وان یوگا (نسل سوم)

محصول بعدی، نسل سوم ThinkPad X1 Yoga، لپ‌تاپ ۲ در ۱ و ۳۶۰ درجه‌ی پریمیوم لنوو است. این لپ‌تاپ نیز از همان زبان طراحی نسل پیشین تبعیت می‌کند؛ بنابراین در نسل جدید شاهد لولایی با قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه و قلم ThinkPad Pen Pro هستیم. همانند گذشته، ایکس وان یوگای جدید گواهی MIL-STD 810G را به‌ دلیل مقاومت بالاتر در برابر شرایط محیطی دشوار نسبت به لپ‌تاپ‌های تبدیل‌شدنی مرسوم دریافت کرده است. نسل جدید ایکس وان یوگا نیز به جدیدترین نسل از پردازنده‌های سری Core اینتل مجهز شده است و بالاترین نسخه‌ی آن از ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و یک ترابایت SSD بهره می‌برد. چینی‌ها برای این لپ‌تاپ نیز عمر باتری ۱۵ ساعته را وعده داده‌اند.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

گران‌قیمت‌ترین نسخه‌ی این لپ‌تاپ از نمایشگری ۱۴ اینچی با رزولوشن WQHD، پشتیبانی از دالبی‌ویژن اچ‌دی‌آر و روشنایی ۵۰۰ نیت بهره می‌برد؛ البته لنوو نسخه‌ای فول اچ‌دی و لمسی را نیز برای آن دسته از افرادی که نیازی به رزولوشن بالا و رنگ‌های پویا ندارند، در نظر گرفته است. در حال حاضر مشخص نیست که آیا در نسل سوم نیز شاهد استفاده از پنل OLED خواهیم بود یا خیر.

ایکس‌وان یوگا نیز از قابلیت امنیتی ThinkShutter Camera Privacy و قابلیت اختیاری دوربین مادون قرمز برای سیستم تشخیص چهره‌ی Windows Hello بهره می‌برد. چینی‌ها حسگر اثر انگشت را همانند مدل‌های پیشین به این محصول اضافه کرده‌اند. لپ‌تاپ تبدیل‌شدنی سری تینک‌پد از دو پورت USB-A 3.0، دو پورت تاندربولت ۳، یک پورت HDMI و یک درگاه میکرو‌اس‌دی استفاده می‌کند؛ ضمن اینکه امکان سفارش این لپ‌تاپ با LTE در کنار وای‌فای ۸۰۲.۱۱ac اینتل وجود دارد. لنوو میکروفون میدان گسترده‌ را نیز جهت استفاده از قابلیت‌های Wake on Voice و الکسا برای ایکس وان یوگا در نظر گرفته است.

لنوو لپ‌تاپ تینک‌پد ایکس وان یوگا را از ماه جاری میلادی و با قیمت پایه‌ی ۱۸۹۰ دلار روانه‌ی بازار خواهد کرد.

تینک‌پد ایکس وان تبلت (نسل سوم)

در نهایت نوبت به نسخه‌ی ارتقا‌ءیافته‌ی تبلت ۲ در ۱ و جداشدنی ThinkPad X1 Tablet می‌رسد. برخلاف دو محصول قبلی، لنوو طراحی این تبلت را به‌طور کامل مورد بازنگری قرار داده و آن را به محصولی رقابتی بدل کرده است. نخستین تغییرات قابل مشاهده، مربوط به نمایشگر ۱۳ اینچی جدید و بدنه‌ای با طراحی مدرن است. نمایشگر این محصول همانند خانواده‌ی سرفیس، از پنلی با نسبت تصویر ۳:۲ و رزولوشن ۲۰۰۰×۳۰۰۰ پیکسل (۲۷۷ پیکسل بر اینچ) بهره می‌برد که وضوح بالاتری نسبت به نسخه‌ی ۱۳.۵ اینچی سرفیس بوک ۲ برای آن به ارمغان می‌آورد. ایکس وان تبلت، همانند دو برادر دیگر خود، از استاندارد دالبی‌ویژن اچ‌دی‌آر برای نمایش پویاتر رنگ‌ها پشتیبانی می‌کند.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet

ابعاد نسل جدید ایکس‌وان تبلت با وجود بهره‌گیری از نمایشگری بزرگ‌تر، مشابه نسل پیشین است. وزن این محصول در حالت تبلت معادل ۸۶۰ گرم و در حالت اتصال کیبورد، ۱.۲۶ کیلوگرم است. ایکس‌وان تبلت از همان بدنه‌ی مقاوم نسل پیشین بهره می‌برد و گواهی MIL-STD 810G را دریافت کرده است. پایه‌ی این تبلت برخلاف نسل پشین اکنون از بخش میانی تبلت باز می‌شود و لنوو طراحی کیبورد آن را نیز بهبود داده است.

پورت‌ ‌USB-A از این تبلت حذف شده و دو پورت آینده‌نگرانه‌ی تاندربولت ۳ جایگزین آن شده است؛ اما درگاه میکرو اس‌دی و نانوسیم از نسل پیشین بدون تغییر مانده‌اند و در نسل جدید نیز وجود دارند. لنوو امکان سفارش نسخه‌ی مجهز به LTE را در کنار وای‌فای ۸۰۲.۱۱ac فراهم کرده است. ThinkPad X1 Tablet اکنون از جدیدترین قلم Lenovo Pen Pro با حساسیت به ۴۰۹۶ سطح فشار پشتیبانی می‌کند. چینی‌ها دوربین مادون قرمز جدیدی برای سیستم تشخیص چهره‌ی Windows Hello در کنار حسگر اثر انگشت، برای تبلت بالارده‌ی خود در نظر گرفته‌اند.

تینک‌پد ایکس‌وان تبلت از ماه جاری میلادی و با قیمت ۱۶۰۰ دلار برای فروش در دسترس خواهد بود.

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : sonyاپل xاچ پیالکساایسرایفون 8ایفون xاینتلپردازندههایجعبه گشایی موبایلسامسنوگسرفیسسونیفروش موبایلنقد و بررسی موبایلنوت 8
admin
ارسال دیدگاه