مایکروسافت آفیس ۲۰۲۱ (Microsoft Office 2021) معرفی شد در دیجیتال مارک

مایکروسافت ساعاتی پیش دو نسخه‌ی جدید از آفیس را معرفی کرد که یکی از آن‌ها مخصوص کاربران عادی است و دیگری برای کسب و کارهای تجاری طراحی شده. براساس گزارش خبرگزاری ویندوز سنترال، مایکروسافت اعلام کرده است که قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی آفیس ۲۰۲۱ (Microsoft Office 2021) را منتشر کند.

شرکت ردموندی همچنین نسخه‌ای از کانال خدمت‌رسانی بلندمدت آفیس (Office Long-Term Servicing Channel موسوم به LTSC) را معرفی کرده؛ آفیس LTSC مخصوص کسب و کارهایی است که به نسخه‌ی استاتیک آفیس نیازمند هستند. 

آفیس ۲۰۲۱ نسخه‌ای از مجموعه‌نرم‌افزار آفیس است که هیچ نیازی به اشتراک مایکروسافت ۳۶۵ ندارد و از این حیث شبیه آفیس ۲۰۱۹ است. درواقع آفیس ۲۰۲۱ مخصوص کاربران عادی و کسب و کارهای کوچکی است که به قابلیت‌های ارائه‌شده توسط مجموعه‌نرم‌افزار آفیس نیاز دارند اما نمی‌خواهند اشتراک مایکروسافت ۳۶۵ را خریداری کنند.

مایکروسافت اعلام کرده است آفیس ۲۰۲۱ به‌مدت پنج سال تحت پشتیبانی قرار می‌گیرد و با یک بار خریداری، برای همیشه به آن دسترسی خواهید داشت و نیاز به پرداخت هزینه‌ی اضافی نیست. مایکروسافت قصد ندارد قیمت آفیس ۲۰۲۱ را نسبت‌به آفیس ۲۰۱۹ تغییر دهد.

پرسش‌گان (FAQ) کوتاهی که در پست معرفی آفیس ۲۰۲۱ در وب‌سایت مایکروسافت انجام شده است اعلام می‌کند آفیس ۲۰۲۱ روی سیستم‌های عامل ویندوز و مک OS در دسترس قرار می‌گیرد و نسخه‌های ۳۲ و ۶۴ بیتی دارد. رسانه‌ی ویندوز سنترال مدتی پیش مقاله‌ای تهیه کرد که تفاوت‌های بین آفیس ۲۰۱۹ و آفیس ۳۶۵ را ذکر می‌کند. بسیاری از نکاتی که در مقاله‌ی مورداشاره ذکر شده‌اند، به آفیس ۲۰۲۱ نیز قابل‌تعمیم هستند. 

درحال‌حاضر از قابلیت‌های آفیس ۲۰۲۱ و تغییراتی که این نسخه از آفیس نسبت‌به نسخه‌ی فعلی تجربه می‌کند باخبر نیستیم و بنابراین باید منتظر بمانیم تا ردموندی‌ها جزئیات بیشتری را اعلام کنند. خبرگزاری ورج می‌گوید Office LTSC قرار است شامل چیزهایی مثل پشتیبانی از حالت تاریک (Dark Mode)، بهبود برخی قابلیت‌ها برای افراد معلول و… باشد. ورج اضافه می‌کند آفیس ۲۰۲۱ برای کاربران عادی نیز قابلیت‌های مشابهی خواهد داشت. 

جامعه‌ی هدف آفیس LTSC با آفیس ۲۰۲۱ فرق دارد. مایکروسافت می‌گوید آفیس LTSC مناسب دستگاه‌های خاصی است که کاربران عادی از آن‌ها استفاده نمی‌کنند؛ برای مثال دستگاه‌هایی که ممکن است تا سال‌ها توانایی پذیرش به‌روزرسانی‌های قابلیت‌محور (فیچر آپدیت) را نداشته باشند یا دستگاه‌های کنترل فرآیندهای کاری که به اینترنت اتصال ندارند. مایکروسافت می‌گوید که انتظار دارد کسب و کارها از آفیس LTSC برای سناریوهای مختلف استفاده کنند. آفیس LTSC به‌مدت پنج سال پشتیبانی خواهد شد که دو سال کمتر از چیزی است که مایکروسافت پیش‌تر ارائه می‌داد. 

شما کاربران دیجیتال مارک چه دیدگاهی درباره‌ی این خبر دارید؟

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی لپ تاپجعبه گشایی لپ تاپدیجیتال مارکدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیفروش لپ تاپقروشگاه اینترنتینقد و بررسی لپ تاپ
admin
ارسال دیدگاه