براساس جدیدترین اخبار فاششده، مایکروسافت احتمالا در حال آزمایش پروتوتایپ رایانههای سرفیس پرو با پردازندههای آرم است.
شمار زیادی از شرکتهای سازندهی نوتبوکها به پلتفرم ویندوز ۱۰ روی پردازندههای آرم تمایل نشان دادهاند و برخی از آنها حتی دستگاههایی را نیز که مجهز به تراشههای اسنپدراگون شرکت کوالکام هستند، روانهی بازار کردهاند.
مایکروسافت، شرکتی که لپتاپهای باکیفیت سری سرفیس پرو را تولید میکند، تاکنون بهصورت رسمی به استفاده از تراشههای اسنپدراگون در لپتاپهایش اشارهای نکرده است. بااینحال، اخبار جدید فاششده از داخل این شرکت، حاکی از آن است که ردموندیها بهدنبال استفاده از پردازندههای آرم در دستگاههایشان هستند.
گزارش جدید منتشره از سوی رسانهی Thurrott، مدعی است که مایکروسافت هماکنون پردازندههای آرم را روی چندین پروتوتایپ سرفیس پرو مورد بررسی و آزمایش قرار میدهد تا نحوهی عملکرد آنها را بسنجد. این دستگاهها نخستین بار است که بهجای پردازندههای ساخت اینتل، به پردازندههای آرم تجهیز شدهاند.
با نگاهی کلی به این ماجرا، میتوانیم اینگونه فرض کنیم که مایکروسافت قصد دارد در آینده، سرفیس پرو را با دو تراشه روانهی بازار کند؛ درواقع این شرکت حداقل فعلا قصد ندارد تراشههای آرم را بهطور کلی جایگزین تراشههای اینتل کند. بهاحتمال قوی، تراشههای اسنپدراگون در مدلهای ضعیفتر سرفیس پرو استفاده خواهند شد؛ از طرفی تراشههای ساخت اینتل، قلب تپندهی سرفیس پروهای بالارده را تشکیل خواهند داد. درواقع تراشههای اسنپدراگون به مایکروسافت کمک خواهند کرد تا لپتاپهایش را در دست شمار بیشتری از کاربران قرار دهد و کمکم بهسمت بازار دستگاههای بهنسبت پایینرده هم حرکت کند.
از طرفی کوالکام مدتی پیش به معرفی تراشهی اسنپدراگون ۸cx پرداخت. این شرکت به هنگام رونمایی تراشهی موردبحث، مدعی شد که عملکرد آن در حدواندازهی پردازندههای نسل هشتمی سری Core i5 U اینتل است و این یعنی لپتاپهای مجهز به اسنپدراگون ۸cx توان بالایی در پردازش وظایف خواهند داشت. با درنظرگرفتن این حقیقت که مایکروسافت فعلا در این رابطه تصمیم قطعی نگرفته و مراحل آزمایشی را سپری میکند، نمیتوانیم تاریخ عرضه احتمالی سرفیس پرو مجهز به پردازندهی آرم را حدس بزنیم. حتی امکان دارد چنین محصولی اصلا ساخته نشود.
شایعهی جذابی که مدتها است در فضای مجازی شاهد نقلشدن آن هستیم، احتمال بازطراحی سری سرفیس پرو در سال آیندهی میلادی است. اگر این مدلِ بازطراحیشده از پردازندهی اینتل بهره بگیرد، امیدواریم از ویژگیهای دیگری نیز نظیر تاندربولت ۳ پشتیبانی کند؛ همهکارهبودن تاندربولت، میتواند بسیار مفید و کاربردی باشد.
موضوع مهم دیگر این است که در ابتدا انتظار میرفت مایکروسافت، سرفیس گو را با تراشهی آرم روانهی بازار کند؛ اما این اتفاق رخ نداد و ردموندیها دوباره ترجیح دادند از محصولات اینتل استفاده کنند. شایعات میگویند که مایکروسافت پس از انجام برخی بررسیها، متوجه شده پردازندههایی نظیر اسنپدراگون ۸۵۰ برای استفاده در لپتاپهای مجهز به ویندوز ۱۰ بیش از حد کند هستند، اما شاید نسل بعدی این تراشه قدرتمندتر و بهنیهتر باشد. افزون بر این موارد، بهرهگیری از تراشههای آرم میتواند عمر باتری بهتری برای سرفیس پرو مایکروسافت (Microsoft Surface Pro) به ارمغان بیاورد.
دیدگاه شما کاربران دیجیتال مارک در این زمینه چیست؟ بهنظر شما استفاده از تراشههای آرم در سرفیس پرو، چهتأثیری روی این لپتاپ و مواردی مثل قیمت آن خواهد گذاشت؟
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
ایسوسبررسی تخصصی لپ تاپبررسی تخصصی موبایلجعبه گشایی لپ تاپجعبه گشایی موبایلدیجیتال مارکدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیفروش موبایلنقد و بررسی لپ تاپنقد و بررسی موبایل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.