مقایسه میت بوک ایکس پرو هواوی با مک بوک پرو اپل؛ دو دستگاه از دو دنیای متفاوت

میت‌بوک ایکس پرو لپ‌تاپ ویندوزی از گروه‌ الترابوک‌ها محسوب می‌شود که شرکت چینی هواوی تولید کرده است. وزن سبک درکنار نمایشگر ۱۳.۹ اینچی این دستگاه با حاشیه کم، در نگاه اول توجه بسیاری از افراد را به‌ خود جلب می‌کند. بسیاری از کاربران معتقدند هواوی برای طراحی میت‌بوک ایکس پرو از مک‌بوک پرو اپل الهام گرفته است. اینکه چقدر این گفته صحیح است، موضوعی نیست که بخواهیم امروز به‌ آن بپردازیم و نتیجه‌گیری درباره‌ی آن را به شما می‌سپاریم.

امروز قصد داریم با مقایسه‌ی دقیق میت‌بوک‌ ایکس پرو با مک‌بوک پرو، این دو دستگاه را چه ازحیث قدرت و چه ازحیث زیبایی بررسی کنیم و ببینیم کدام‌یک عملکرد بهتری داشته‌اند.

صفحه‌نمایش

هواوی میت بوک ایکس پرو / Huawei Matebook X Pro

مهم‌ترین بخش میت‌بوک ایکس پرو هواوی، صفحه‌نمایش براق ۱۳.۹ اینچی‌اش است که روشنایی ۴۵۰ نیتی را با نسبت تصویر ۳‌ به‌ ۲ و رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ با چگالی ۲۶۰ پیکسل در هر‌ اینچ ارائه می‌کند. نسبت این صفحه‌نمایش به بدنه ۹۱ درصد است که اگرچه پیش‌تر در بسیاری‌ از لپ‌تاپ‌های ویندوزی نمونه آن را مشاهده کرده بودیم، حاشیه‌های باریک و قرارگیری نمایشگر در کانون توجهات، همواره برای کاربران جذاب و دلنشین بوده است. این موضوع، به‌ویژه برای کاربران مک‌بوک، متفاوت‌تر جلوه می‌کند؛ زیرا لپ‌تاپ‌های اپل از ابتدا تاکنون از حاشیه‌های به‌نسبت زیادی در طراحی خود استفاده می‌کردند. 

مقاله‌های مرتبط:

افزون‌براین، میت‌بوک ایکس پرو زاویه‌ دید بهتری از مک‌بوک پرو دارد. این ویژگی درکنار روشنایی ۴۵۰ نیتی صفحه‌نمایش، لپ‌تاپ هواوی را از منظر نمایشگر با فاصله‌ای زیاد جلوتر از مک‌بوک پرو قرار می‌دهد. با‌‌وجود‌این، رنگ‌ها در نمایشگر میت‌بوک ایکس پرو اندکی اشبا‌ع‌شده به‌نظر می‌رسند که احتمالا برخی‌ از کاربران چنین چیزی را بپسندند؛ اما قطعا عده‌ زیادی در نگاه نخست به آن خرده خواهند گرفت. 

با‌ تمام این‌ اوصاف، اگر بخواهیم ساده بگوییم، پس از اینکه نمایشگر میت‌بوک ایکس پرو را از نزدیک مشاهده کنید، صفحه‌نمایش مک‌بوک پرو برایتان قدیمی و شاید کهنه به‌نظر برسد؛ با‌این‌حال، خبر خوشحال‌کننده این است که اهالی کوپرتینو به اهمیت حاشیه‌های باریک برای صفحه‌نمایش پی برده‌اند و پس‌ از آیفون ۱۰ و آیپد پرو ۲۰۱۸، این‌بار باید منتظر بازطراحی اساسی برای مک‌بوک در آینده‌‌ی نزدیک باشیم. 

نکته‌‌ی مهم دیگر به لمسی‌بودن صفحه‌نمایش میت‌بوک ایکس پرو مربوط می‌شود. اگرچه اپل و طرفدارانش یکی از مخالفان سرسخت به‌کارگیری رابط لمسی در رایانه‌ها هستند، با توجه‌ به فراگیری گوشی‌های هوشمند لمسی در سال‌های اخیر و عادت‌کردن کاربران به آن‌ها، بی‌شک صفحه‌نمایش لمسی لذت استفاده از دستگاه را دوچندان خواهد کرد. 

اگر اپل روزی برای مک‌بوک صفحه‌نمایش لمسی در نظر بگیرد، انتظار می‌رود برای جلوگیری از تکان‌خوردنِ نمایشگر براثر اصابت انگشت، دقت و ظرافت بسیاری به‌خرج دهد. در این زمینه، هواوی توانسته با میت‌بوک ایکس پرو تا حدی از تکان‌‌خوردن جلوگیری کند؛ اما هنوزهم با لمس صفحه‌نمایش می‌توان تکان‌خوردنِ ریزِ نمایشگر در جای خود را مشاهده کرد. 

دوربین

هواوی میت بوک ایکس پرو / Huawei Matebook X Pro

کاهش حاشیه‌های نمایشگر در دنیای لپ‌تاپ نیز به‌مانند گوشی‌های هوشمند با مسئله ای اساسی رو‌به‌رو است؛ مسئله‌ای بنام دوربین مکالمه. چینی‌ها برای غلبه بر این مسئله، شیوه‌‌ی جدیدی انتخاب کرده‌اند. هواوی در میت‌بوک ایکس پرو، دوربین مکالمه‌ی تصویری را در قسمت کیبورد جای‌گذاری کرده است. این دوربین را به‌صورت پیش‌فرض نمی‌توان دید؛ اما اگر قصد داشته باشید از آن استفاده کنید، باید کلید مخصوص آن را فشار دهید که بین کلید‌های F6 و F7 قرار دارد تا کلید بالا‌ بیاید و درنتیجه، دوربین ظاهر شود. 

از دیدگاه امنیتی، راهکاری که هواوی انتخاب کرده خیال کسانی را راحت می‌کند که دائما نگران رصد‌شدن فعالیت‌هایشان هستند؛ اما مکانی که این شرکت برای قراردادن دوربین انتخاب کرده است، چندان ایده‌آل به‌نظر نمی‌رسد. 

شاسی

هواوی میت بوک ایکس پرو / Huawei Matebook X Pro

از صفحه‌نمایش که بگذریم، به شاسی و بدنه‌ی اصلی می‌رسیم که در این بخش، میت‌بوک ایکس پرو مدرن‌تر از مک‌بوک پرو به‌نظر می‌رسد. هواوی حتی پا را فراتر گذاشته و گوشه‌های بدنه را نیز گرد و صیقلی کرده است؛ کاری که پیش‌تر اهالی کوپرتینو با آیفون و آیپد انجام داده بودند؛ اما هرگز از طراحی‌ این‌چنینی برای سری محصولات مک بهره نبرده بودند. درنتیجه، با میت‌بوک مدرنی رو‌به‌رو می‌شویم که زیبایی چشم‌نوازی دارد؛ اما اگر صفحه‌نمایش را ببندیم و دستگاه را به‌صورت بسته رها کنیم، بدنه‌‌ی نمایشگر با بدنه‌‌ی زیرین دستگاه ظاهر یکپارچه‌ای را از گوشه‌ها تشکیل نمی‌دهد. 

کیفیت ساختِ کلی میت‌بوک ایکس پرو چشمگیر است. تولیدکنندگان رایانه‌های شخصی برای رسیدن به جایگاه فعلی راه طول‌و‌درازی را طی کرده‌اند؛ راهی که نقش مایکروسافت در شکل‌گیری آن چشم‌پوشیدنی نیست. البته آنچه گفته شد، به‌معنی بی‌کیفیتی بدنه‌ی مک‌بوک پرو نیست؛ بلکه برعکس، حسی که با لمس‌کردن بدنه‌ی مک‌بوک منتقل می‌شود، ابدا حسی نیست که بتوان آن را در دیگر محصولات تجربه کرد. نکته‌‌ی مهم دیگر لک‌پذیری کمتر بدنه‌‌ی مک‌بوک پرو است.

کیبورد

هواوی میت بوک ایکس پرو / Huawei Matebook X Pro

کیبورد میت‌بوک ایکس پرو به‌واسطه‌ی اینکه عمق بیشتری دارد، لذت تایپ بیشتری برای کاربران به‌ارمغان می‌آورد. اگر بخواهیم بین کیبورد مک‌بوک پرو و لپ‌تاپ هواوی مقایسه‌ای کنیم، قطعا کیبورد میت‌بوک ایکس پرو عملکرد بهتری دارد. 

همان‌طورکه احتمالا می‌دانید، اپل با استفاده از مکانیزم پروانه‌ای در کیبورد مک‌بوک‌های خود، با شکایت بسیاری از مشتریانش مواجه شده است. عمق کمِ کلید‌ها که لذت تایپ را از کاربران سلب می‌کند و خرابی‌های پی‌در‌پی‌ که دامن‌گیر مصرف‌کنندگان مک‌بوک شده است، همگی لپ‌تاپ اپل را ازنظر کیبورد چندین قدم عقب‌تر از رقیب ویندوزی خود، یعنی میت‌بوک ایکس پرو هواوی، قرار می‌دهد. 

با‌این‌حال، نور پس‌زمینه کیبورد در مک‌بوک کیفیت بهتری دارد و تقسیم یکنواخت آن در تمامی کلید‌ها در تاریکی شب زیبایی خاصی به‌دستگاه می‌بخشد. نکته‌‌ی مهم در این بخش، پخش‌نشدن نور از زیر کلید‌ها است که توجه کوپرتینویی‌ها به جزئیات را نشان می‌دهد. 

ترکپد

مک بوک پرو ۱۳ ۲۰۱۸ / Macbook Pro 13 2018

با وجود پیشرفت‌های زیادی که تولیدکنندگان لپ‌تاپ‌های ویندوزی در سال‌های اخیر به آن رسیده‌اند، هنوز ترکپد این دستگاه‌ها چندین‌ قدم از رقیب اپلی‌شان عقب‌تر است. میت‌بوک ایکس پرو نیز از این قائده مستثنی نیست؛ البته این گفته ابدا به‌معنی عملکرد بدِ ترکپد لپ‌تاپ‌ هواوی نیست؛ بلکه صرفا کیفیت و کارایی آن را دربرابر ترکپد به‌کاررفته در مک‌بوک پرو می‌سنجد. کوپرتینو‌یی‌ها به‌اندازه‌ای در ساخت ترکپد به بلوغ و کمال رسیده‌اند که حتی نوعی مستقل از آن را برای کاربران iMac روانه‌‌ی بازار ساخته‌‌اند.

صحبت از ترکپد شد، بد نیست به استفاده از فناوری فورس‌تاچ (حساس دربرابر میزانِ فشار) در ترکپد مک‌بوک پرو اشاره کنیم که نمونه‌‌ی مشابه آن را نمی‌توان در لپ‌تاپ‌های ویندوزی یافت. مهاجرت اپل به‌سمت تولید این ترکپد‌ها در چند سال پیش، فاصله‌‌ی بین لپ‌تاپ‌های ویندوزی و مک‌بوک‌ها را بیش‌از‌پیش در این‌ زمینه افزایش داد. 

در میت‌بوک ایکس پرو اگر در نواحی بالایی ترکپد پیمایش و کلیک کنید، احتمال واکنش نشان‌ندادن دستگاه بسیار زیاد است؛ در‌حالی‌که چنین موضوعی ابدا برای مک‌بوک پرو صدق نمی‌کند و هرجایی از ترکپد که کلیک کنید، عملکرد یکسانی خواهید دید. 

حسگر اثرانگشت

مک بوک پرو ۱۳ ۲۰۱۸ / Macbook Pro 13 2018

میت‌بوک ایکس پرو دستگاهی سازگار با ویندوز هلو (Windows Hello) است. هواوی در این لپ‌تاپ از حسگر اثرانگشتی استفاده کرده که با دکمه‌‌ی پاور یکپارچه شده است. عملکرد این حسگر سریع و چابک ارزیابی می‌شود؛ زیرا به‌محض لمسِ آن، در کمتر از یک ثانیه شاهد قفل‌گشایی دستگاه خواهیم بود. 

در‌ آن‌ سو، اپل حسگر اثرانگشت را تنها به مدل‌های دارای تاچ‌بار محدود کرده است که البته قیمت گران‌تری در مقایسه با مدل پایه دارند. یکپارچگی حسگر اثرانگشت که اپل آن را تاچ‌آیدی می‌نامد، با راهکار پرداختی اپل‌پی،‌ این امکان را فراهم کرده تا افراد بدون‌ اینکه مدام در درگاه‌های بانکی مشغول‌ به واردکردن رمز کارت‌هایشان باشند، تنها با یک اشاره‌‌ی انگشت خرید‌های خود را پرداخت کنند. با‌ تمامی‌ این‌ اوصاف، از منظر عملکرد هر دو دستگاه رضایت کاربران را به‌خوبی جلب می‌کنند. با توجه‌ به قرارگیری دوربین مکالمه تصویری در قسمت بالایی صفحه‌نمایش، فیس‌آیدی قطعا راهکار سریع‌تری در مقایسه‌ با تاچ‌آیدی محسوب می‌شود. شاید در آینده شاهد راهیابی فیس‌آیدی به مک‌بوک‌ها نیز باشیم.

صحبت از تاچ‌بار شد، خوب است به این بخش نیز اشاره‌ای کنیم. با وجود مانور‌ تبلیغاتی فراوان کوپرتینو‌نشین‌ها روی تاچ‌بار، این بخش استفاده‌ چندان کاربردی‌ای ندارد؛ بنابراین نمی‌توان آن را مزیتی رقابتی در مقایسه با دیگر دستگاه‌های بازار دانست. 

بلندگو‌ها

هواوی میت بوک ایکس پرو / Huawei matebook x Pro

میت‌بوک ایکس پرو با بلندگوی چهارگانه روانه‌ بازار شده است که دو تویینر در قسمت بالایی و دو وافر در قسمت پایینی دستگاه قرار دارد. بلندگو‌های لپ‌تاپ هواوی از حجم رضایت‌بخشی برخوردار هستند؛ اما احساس می‌شود بلندگو‌های مک‌بوک پرو صدای واضح‌تر و شفاف‌تری تولید می‌کنند. صدای تولیدی از بلندگو‌های مک‌بوک پرو تا نیمه تفاوت چندانی با دیگر دستگاه‌ها ندارد؛ اما اگر حجم صدا را به بیش از ۵۰‌ درصد افزایش دهید، آن‌گاه تفاوت را به‌وضوح می‌توانید حس کنید. 

مشخصات فنی

میت‌بوک ایکس پرو درست مانند مک‌بوک پرو پیکربندی‌های مختلفی دارد. در این بخش، تنها مدل پرچم‌دار هر دو لپ‌تاپ را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم. 

بنچمارک

میت‌بوک ایکس پرو که در این مقاله برای مقایسه استفاده شده است، از پردازنده‌ نسل هشتم اینتل Core i7 8550U بهره می‌برد. این تراشه‌‌ی چهارهسته‌ای فرکانس کاری ۱.۸۰ هرتزی را در حالت عادی دارد؛ در‌حالی‌که درشرایط سنگین، این فرکانس تا ۴ گیگاهرتز افزایش پیدا می‌کند. در‌ سوی مقابل، مک‌بوک ۱۳ اینچی به پردازنده‌‌ی نسل هفتم Core i7 با دو هسته‌ی پردازشی مجهز است.

جدول بنچمارک‌های لپ‌تاپ
لپ‌تاپ / بنچمارکGFXBench۳DMarkBasic
GeekbenchGeekbench OpenCLPCMark8PCMark 10CineBench
Aztec Ruins
High Tier – Offscreen
Sky DiverFire StrikeCloud GateMultiSingledGPUGPUCreativeWorkHomeCPUOpenGL
MacBook Pro ۱۳ (۲۰۱۸) ۱۴۱۶.۹۳Frames
Metal
۱۷۳۸۰۴۷۱۹۵۲۷۲۹۷۰۱۳۵.۸۵
Huawei MateBook X Pro۱۴۶۹.۳۷Frames
DirectX 12
۷۱۸۵۲۳۲۱۹۲۲۵۱۳۹۶۰۴۸۴۶۴۱۰۲۹۲۳۰۰۶۴۷۱۵۴۲۴۶۳۳۷۲۳۴۸۸۵۳۴۹۱.۸۷

* بنچ‌مارک‌های ذکر شده در این جدول را دیجیتال مارک اجرا کرده است.

حافظه‌ی ذخیره‌سازی فلش

ازنظر سرعت خواندن و نوشتن، حافظه‌ فلشِ میت‌بوک ایکس پرو به‌راحتی مک‌بوک پرو را شکست می‌دهد؛ با‌این‌حال، اگر بخواهیم از جنبه‌‌ی پایداری این موضوع را بسنجیم، شرایط متفاوت می‌شود. سرعت خواندن و نوشتنِ پایداری که در مک‌بوک پرو شاهد هستیم، میت‌بوک ایکس را در جایگاه پایین‌تری از لپ‌تاپ اپل قرار می‌دهد. 

باتری

هواوی در تبلیغات خود از شارژدهی ۱۲ ساعته باتری میت‌بوک ایکس پرو سخن می‌گفت؛ باوجوداین، ازآنجاکه این اعداد همگی در شرایط آزمایشی و کنترل‌شده به‌دست می‌آیند، در اغلب مواقع با نتایج حقیقی تفاوت دارد. برای اینکه عمر باتری میت‌بوک ایکس پرو و مک‌بوک پرو را بسنجیم، شاخصه‌های زیر را رعایت کردیم:

  • شارژ باتری تا ۱۰۰ درصد
  • روشنایی نمایشگر روی ۵۰ درصد
  • تنظیم بلندی صدا روی صفر درصد
  • نور پس‌زمینه کیبورد روی صفر درصد
  • به‌غیر از برنامه‌های ضروری، تمامی اپلیکیشن‌ها در حالت بسته
  • استفاده از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض برای اجرای آزمایش (مرورگر اج برای ویندوز و سافاری برای MacOS)
  • استفاده از جدیدترین نسخه‌‌ی سیستم‌عامل

نخستین آزمایش پخش ویدئو به‌صورت آفلاین بود. برای هر دو دستگاه از یک ویدئو با کیفیت ۴K‌ استفاده و پخش آن تا‌ جایی ادامه داده شد که باتری به‌اتمام برسد. همان‌طورکه مشاهده می‌کنید، هر دو لپ‌تاپ عملکردی عالی‌ از خود به‌جای گذاشتند و بیش‌ از ۱۰ ساعت شارژدهی کردند؛ با‌این‌حال، مک‌بوک پرو توانست با فاصله‌ای اندک پیروز شود.

تست باتری

برای آزمایش بعدی، فهرست‌پخشی از یوتیوب را روی هر دو دستگاه اجرا کردیم که ۲۰۰ ویدئو را در خود جای داده بود. برای اتصال به‌ اینترنت از وای‌فای استفاده شد. هر دو دستگاه پیش‌ از پایان فهرست‌پخش، شارژ باتری‌شان به‌اتمام رسید؛ اما نتیجه‌‌ی کار بسیار رضایت‌بخش ارزیابی می‌شود. این‌بار در آزمایش پخش آنلاین ویدئو‌ها، لپ‌تاپ هواوی عملکرد بهتری از خود نشان داد و توانست نزدیک‌ به ۱۰ ساعت دوام بیاورد و درمقابل، مک‌بوک پرو اپل فقط ۹ ساعت توانست به پخش ویدئو‌ها ادامه دهد. 

تست باتری آنلاین

نتایج مذکور همگی در حالی به‌دست‌ آمده‌اند که هیچ‌گونه فشاری برای پردازش روی سخت‌افزار وارد نبوده است؛ بنابراین، احتمالا اعداد و ارقام بالا بسته‌ به نوع مصرف متفاوت باشند. 

نرم‌افزار

مک بوک پرو ۱۳ ۲۰۱۸ / Macbook Pro 13 2018

میت‌بوک ایکس پرو از سیستم‌عامل ویندوز بهره می‌برد و اپل از سیستم‌عامل MacOS. ازحیث یکپارچگی ظاهری، سیستم‌عامل مک عملکرد بسیار بهتری در مقایسه با ویندوز از خود برجای می‌گذارد. با وجود تلاش‌های مایکروسافت در طول سال‌های گذشته برای یکپارچه‌سازی زبان طراحی سیستم‌عامل خود، هنوز ویندوز فاصله‌‌ی زیادی ازحیث طراحی با MacOS دارد. فارغ از موضوع مذکور، به‌دلیل جامعه‌‌ی کاربری وسیع‌تر دستگاه‌های ویندوزی، برنامه‌های بیشتری برای این سیستم‌عامل وجود دارد؛ از‌این‌رو، دانشجویان و متخصصان غیرکامپیوتری خیلی راحت‌تر می‌توانند نرم‌افزار‌های مهندسی را روی رایانه‌های ویندوزی استفاده کنند. 

افزون‌بر این موضوع، سیستم‌عامل ویندوز بهترین گزینه‌ برای دوست‌داران بازی‌های ویدئو‌یی است. کتابخانه‌های وسیع سیستم‌عامل ردموندی‌ها برای بازی‌ها و اقبال گسترده‌‌ی توسعه‌دهندگان از ویندوز موجب شده است عموم گیمر‌ها بدون استثنا پلتفرم ویندوز را به‌عنوان تنها پلتفرم دسکتاپ برای بازی انتخاب کنند. البته، سیستم‌عامل را می‌توان موضوعی سلیقه‌ای دانست و برای کاربری که سال‌ها با سیستم‌عامل ویندوز کار کرده و به‌نوعی بزرگ شده است، مهاجرت به MacOS احتمالا در روز‌های ابتدایی یکی‌ از عذاب‌آورترین تجربه‌ها خواهد بود. این موضوع برای مهاجران از مک به ویندوز نیز صدق می‌کند. 

جمع‌بندی

تا زمانی‌ که میت‌بوک ایکس پرو را از نزدیک مشاهده نکرده باشید، مک‌بوک پرو برایتان مدرن جلوه می‌کند؛ اما همین‌که چشمتان به ظاهر لپ‌تاپ هواوی بیفتد، قطعا نظرتان ۱۸۰ درجه عوض خواهد شد و چه‌بسا طراحی مک‌بوک پرو را قدیمی و منسوخ ببینید. با‌این‌حال، این گفته تنها ازنظر طراحی صدق می‌کند و ازنظر عملکرد، مک‌بوک هیچ کم‌و‌کسری نخواهد داشت. 

میت‌ بوک ایکس پرو / مک بوک پرو

در روزگاری نه‌چندان‌ دور، تعداد زیادی از کاربران به‌سبب طراحی زیباتر لپ‌تاپ‌های اپل، استفاده‌ از مک‌بوک با ویندوز (ازطریق بوت‌کمپ) را به خرید لپ‌تاپ ویندوزی ترجیح می‌دادند؛ اما از زمان ورود مایکروسافت به‌ حوزه‌‌ی سخت‌افزار و تولید محصولات اختصاصی با برند سرفیس، شرایط به‌‌کلی دستخوش تغییر شده و هم‌اکنون از سازنده‌های رایانه‌های ویندوزی محصولاتی را می‌بینیم که بعضا حسادت طرفداران سرسخت اپل را نیز برمی‌انگیزد. 

میت‌ بوک ایکس پرو / مک بوک پرو

با‌ تمامی‌ این‌ اوصاف، تا وقتی قصد داشته باشید از سیستم‌عامل ویندوز استفاده کنید، میت‌بوک ایکس پرو در نظرتان جذاب جلوه می‌کند؛ اما اگر ساخته‌‌ی نرم‌افزاری ردموندی‌ها در نظرتان یکی از منفور‌ترین محصولات محسوب می‌شود، آن‌گاه زیباترین طراحی‌ها نیز نمی‌تواند نظرتان را تغییر دهید؛ زیرا همواره دستگاه در پسِ سیستم‌عامل پنهان می‌ماند. 

میت‌ بوک ایکس پرو / مک بوک پرو

با توجه‌ به اینکه تولیدکنندگان لپ‌تاپ به‌سمت ساخت دستگاه‌هایی با حاشیه‌ی کم صفحه‌نمایش رفته‌اند، انتظار می‌رود در آینده‌‌ی نزدیک، اهالی کوپرتینو نیز در لپ‌تاپ‌هایشان به کاهش حاشیه‌های نمایشگر روی بیاورند تا از‌ این‌ منظر، فاصله با تولیدات ویندوزی به حداقل برسد. 

با وجود تمام ویژگی‌های مثبت مک‌بوک پرو، نمی‌توان از برخی ایرادهای آن چشم‌پوشی کرد. مکانیزم ناکارآمد کیبوردِ این دستگاه موسوم به پروانه‌ای، تجربه‌‌ی تایپ دلچسبی برای کاربران فراهم نمی‌کند و تاچ‌بار در اغلب مواقع در حاشیه قرار دارد و نیازی به آن احساس نمی‌شود و پافشاری روی درگاه USB Type-C افراد را به استفاده از دانگل‌ مجاب می‌کند. 

اینکه درپایان بین میت‌بوک ایکس پرو و مک‌بوک پرو، کدام دستگاه از نظرتان جذاب باشد، فقط‌‌و‌‌فقط به نیاز و نوع استفاده‌تان از دستگاه بستگی دارد و نمی‌توان به‌طور قاطع‌ برتری دستگاهی را در مقایسه با دیگری اعلام کرد.

شما کدام‌یک از این دو لپ‌تاپ را برای استفاده ترجیح می‌دهید؟ دیدگاهتان را درباره‌ی این موضوع با ما و دیگر کاربران دیجیتال مارک به‌اشتراک بگذارید.

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : جعبه گشایی لپ تاپجعبه گشایی موبایلدیجیتال مارکدیجیتال مارک برترین فروشگاه اینترنتیفروش موبایلقروشگاه اینترنتیلنوونقد و بررسی لپ تاپنقد و بررسی موبایل
admin
ارسال دیدگاه