مقایسه پیکسل ۳a و ۳a ایکس ال با رقبا – دیجیتال مارک

گوگل با معرفی پیکسل ۳a و ۳a ایکس ال وارد رقابت میان‌رده‌ها شد؛ اما در بازه‌ی قیمتی این دو دستگاه چه رقبایی وجود دارند؟

گوشی‌های گوگل همواره ازلحاظ سرعت اجرا و ویژگی‌های مثل نرم‌افزار دوربین برتری‌هایی درمقایسه‌با رقبا داشته‌اند. به‌علاوه، وقتی محصولی از سری پیکسل را می‌خرید، می‌توانید مطمئن باشید تا سه سال آینده پشتیبانی کامل نرم‌افزاری گوگل را خواهید داشت. باوجوداین، قیمت نسبتا گران این گوشی‌ها سبب می‌شود رقبای آن‌ها پیشنهادهای بهتری ازلحاظ سخت‌افزاری روی میز داشته باشند.

در این مطلب، میان‌رده‌های گوگل، پیکسل ۳a و ۳a XL و رقبای حال حاضر آن‌ها ازجمله نوکیا ۸.۱، گلکسی ای ۷۰، هواوی نوا ۴ و شیائومی می ۹ اس ای را مقایسه می‌کنیم.

طراحی

درحالی‌که تمامی شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند به استفاده از بریدگی بالای نمایشگر روی آورده‌اند، گوگل تصمیم گرفت در میان‌رده‌های خود سلیقه‌ی آن دسته از کاربران را در نظر بگیرد که هنوز نتوانسته‌اند با ناچ ارتباط برقرار کنند. بنابراین، پیکسل ۳a و ۳a ایکس ال، تنها دستگاه‌های موجود در این مقایسه هستند که هیچ‌گونه بریدگی یا حفره (نظیر آنچه در نوا ۴ می‌بینیم) در بالای نمایشگر خود ندارند.

مقاله‌ی مرتبط:

انتخاب گوگل در به‌کارنگرفتن نمایشگر دارای بریدگی در حالی صورت گرفته که در سال ۲۰۱۹، اکثر گوشی‌های میان‌رده بریدگی قطره‌ای برای جای‌گذاری دوربین سلفی دارند. بااین‌حال، هرچند ممکن است نبود ناچ عده‌ای را خوشحال کند، پایین‌آمدن نسبت نمایشگر به بدنه که در نتیجه‌ی بهره‌نبردن از ناچ اتفاق افتاده، موضوع خوشایندی نیست.

Pixel 3a vs 3a XL

نمایشگر

در مورد نوع نمایشگرهای به‌کاررفته، گوگل در هر دو گوشی جدید خود از نمایشگر OLED استفاده کرده است. از بین رقبای گوگل، سامسونگ و شیائومی به‌ترتیب در A70 و Mi 9 SE از پنل‌های سوپر AMOLED، ولی هواوی و نوکیا از پنل‌های IPS استفاده کرده‌اند. استفاده از پنل OLED در میان‌رده‌های گوگل هرچند ازلحاظ کیفیت رنگ و مصرف باتری این محصولات را در جایگاه خوبی قرار می‌دهد، پایین‌بودن رزولوشن در پیکسل ۳a ایکس ال کمی ناامیدکننده به‌نظر می‌رسد؛ به‌طوری‌که این محصول درمقایسه‌با چهار دستگاه دیگر حاضر در این مقایسه کمترین میزان رزولوشن و تراکم پیکسل را دارد.

مقاله‌ی مرتبط:

در بخش پردازنده‌ها، باید رتبه‌ی نخست را برای نوا ۴ با کرین ۹۷۰ کنار گذاشت. کرین ۹۷۰ با بهره‌گیری از چهار هسته‌ی ۲.۴ گیگاهرتز A73 و چهار هسته‌ی ۱.۸ گیگاهرتز A53 ازلحاظ عملکرد در این مقایسه بی‌رقیب به‌نظر می‌رسد. سایر دستگاه‌ها نیز اختلاف زیادی باهم ندارند. باوجوداین، گلکسی A70 با اسنپدراگون ۶۷۵ و نوکیا ۸.۱ با اسنپدراگون ۷۱۰ و Mi 9 SE با اسنپدراگون ۷۱۲ هرچند همگی از لیتوگرافی ۱۰ نانومتری بهره می‌برند، ازلحاظ سرعت پردازش، دست‌کم روی کاغذ بالاتر از دو گوشی گوگل با اسنپدراگون ۶۷۰ قرار می‌گیرند.

هواوی نوا 4 / Huawei Nova 4

هواوی نوا ۴

دوربین

در بخش مقایسه‌ی دوربین، شاید مقایسه از روی اعداد و ارقام چندان کار دقیقی نباشد؛ مخصوصا وقتی پای گوشی‌های گوگل در میان است؛ چراکه نمی‌توان جی‌کم و تمهیدات پردازش تصویر گوگل را نادیده گرفت. باوجوداین، روی کاغذ تمامی دستگاه‌های موجود در‌مقایسه‌با پیکسل ۳a و ۳a XL دوربین‌های به‌مراتب قدرتمندتر با حداقل دو حسگر دارند. برترین دوربین اصلی را می‌توان متعلق به Mi 9 SE با سنسورهای ۴۸ و ۱۳ و ۸ مگاپیکسلی دانست. در بخش دوربین سلفی نیز، شیائومی و نوکیا از حسگر ۲۰ مگاپیکسلی و هواوی از حسگر ۲۵ مگاپیکسلی و سامسونگ از حسگر ۳۲ مگاپیکسلی استفاده کرده‌اند؛ درحالی‌که گوگل به حسگر ۸ مگاپیکسلی بسنده کرده است.

Samsung Galaxy A70 / گلکسی ای ۷۰ سامسونگ

باتری و قیمت

در بخش باتری، سامسونگ با A70 کاملا بی‌رقیب عمل کرده و باتری ۴,۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی را برای این دستگاه در نظر گرفته است. درمقابل، پیکسل ۳a با باتری ۳,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی کمترین ظرفیت باتری را ازآنِ خود کرده است. نکته‌ی مهم در‌این‌زمینه سرعت شارژشدن باتری است. بین دستگاه‌های مقایسه‌شده، تنها سامسونگ گلکسی ای ۷۰ به امکان شارژ سریع ۲۵ واتی مجهز است و سایر گوشی‌ها شارژ ۱۸ واتی را پشتیبانی می‌کنند.

Xiaomi Mi 9 SE / می ۹ اس ای

می ۹ اس ای

درزمینه‌ی قیمت گوشی که شاید هنگام خرید گوشی میان‌رده اهمیت بیشتری می‌یابد، شیائومی Mi 9 SE با قیمت پایه‌ی ۳۰۰ یورویی ارزان‌ترین قیمت را بین رقبا دارد و درمقابل، هواوی نوا ۴ با برچسب قیمت ۴۸۰ یورویی گران‌ترین محصول حاضر در این مقایسه محسوب می‌شود. قرارگرفتن پیکسل ۳a در رتبه‌ی دوم اقتصادی‌ترین گوشی این مقایسه نیز از نکات درخورتوجه است که می‌تواند کاربران علاقه‌مند به گوگل و اندروید خالص را به خرید این دستگاه میان‌رده تشویق کند.

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
admin
ارسال دیدگاه