نتایج بنچمارک تراشه کایرین ۹۸۵ به‌کاررفته در گوشی‌های آنر ۳۰ منتشر شد – دیجیتال مارک

چندی پیش شاهد رونمایی از گوشی‌های هوشمند سری آنر ۳۰ بودیم که شامل نسخه استاندارد آنر ۳۰، آنر ۳۰ پرو و آنر ۳۰ پرو پلاس می‌شوند. برخلاف دو نسخه بالارده‌تر دو گوشی آنر ۳۰ پرو و آنر ۳۰ پرو پلاس که مجهز به تراشه کایرین ۹۹۰ ۵G شده‌اند در آنر ۳۰ از تراشه‌ای جدید به نام کایرین ۹۸۵ استفاده شده است.

مقاله‌های مرتبط:

تراشه کایرین ۹۸۵ تاکنون در هیچ‌یک از محصولات هواوی یا آنر استفاده نشده است و همین امر سبب می‌شود که حساسیت‌ها نسبت به عملکرد آن بیشتر شود. شباهت نام دو تراشه کایرین ۹۸۵ و ۹۹۰ به یکدیگر باعث شده تا بسیاری به این باور برسند که از نظر عملکرد نیز دو تراشه راندمان کاری دو تراشه نامبرده به یکدیگر شبیه است؛ اما بنچمارک‌های منتشرشده خلاف این موضوع را ثابت می‌کنند.

برخلاف آنچه تصور می‌شد عملکرد تراشه کایرین ۹۸۵ از کایرین ۹۸۰ نیز ضعیف‌تر است و مابین دو تراشه کایرین ۸۲۰ و کایرین ۹۸۰ قرار می‌گیرد. این موضوع در بنچمارک‌های ثبت شده در انتوتو نشان داده می‌شود. در فهرست منتشرشده از بنچمارک انتوتو می‌توان مقایسه‌ای بین ۵ تراشه کایرین ۸۱۰، ۸۲۰، ۹۸۰، ۹۸۵ و تراشه اسنپدراگون ۷۶۵G را مشاهده کرد.

نموادر بنچمارک انتوتو تراشه کایرین 985

امتیاز مجموع تراشه کایرین ۹۸۰ به ۳۹۷،۵۴۱ می‌رسد؛ اما تراشه کایرین ۹۸۵ تنها توانسته امتیاز ۳۸۶،۰۴۵ را به دست آورد. جالب است بدانید امتیاز تراشه کایرین ۸۲۰ معادل ۳۷۵،۲۷۰ بوده است. در نمودار، امتیاز تراشه اسنپدراگون ۷۶۵G نیز به چشم می‌خورد که توانسته امتیاز ۳۲۲،۸۲۶ را کسب کند.

متاسفانه در نمودار به عملکرد تراشه کایرین ۹۹۰ ۵G اشاره‌ای نشده است و نمی‌دانیم تفاوت آن نسبت به کایرین ۹۸۵ در چه حدی است.

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
admin
ارسال دیدگاه