پرچمداران گرانقیمت طبق نظر کاربران دیجیتال مارک، مشخصات فنی متناسب با قیمتشان نداشته و خرید آنها منطقی نیست.
پرچمداران بهترین، لوکسترین و گرانقیمتترین گوشیهای یک شرکت محسوب میشوند از این رو توجه زیادی را به سمت خود جلب میکنند. محبوبیت این سری از گوشیها به قدری زیاد شده است که دیگر شرکتهای بزرگ به ارائهی تک مدل از آنها اکتفا نمیکنند و مدلهای متنوعی از پرچمداران توسط آنها هر ساله روانهی بازار میشود؛ آنچه که بین تمام این مدلها تقریبا یکسان است، خاص بودن آنها و قدرتمندشان نسبت به دیگر ساختههای شرکت است. اما آیا پرداخت هزینهی بالایی مانند ۱۰۰۰ دلار و معادل آن به پول کشورمان برای خرید چنین محصولی منطقی است؟ این مساله در نظرسنجی هفتهی گذشتهی دیجیتال مارک به رای گذاشته شد که میتوانید نتیجهی دقیق آن را در ادامه مشاهده کنید.
در نظرسنجی هفتهی گذشته ۱۶۱۹ کاربر شرکت کردند که از این میان ۶۰۳ نفر معادل ۳۷.۲۵ درصد نه تنها هزینهی دریافتی برای یک پرچمدار را با قیمت آن متناسب ندانستهاند بلکه خرید چنین محصولاتی را نیز منطقی نمیدانند. ۵۳۷ نفر از شرکتکنندگان معادل ۳۳.۱۷ درصد نیز با وجود متناسب ندانستن قیمت و ویژگیهای پرچمداران، خرید آنها را برای کسانی که توان پرداخت این هزینه را دارند منطقی میدانند. با یک محاسبهی ساده میتوان به این نتیجه رسید که ۷۰.۴۲ درصد از شرکتکنندگان پرچمداران را گرانتر از قیمت واقعی آنها میدانند.
۳۶۳ نفر از کاربران شرکتکننده در نظرسنجی معادل ۲۲.۴۲ درصد از آنها به گزینهی «ویژگیهای ارائه شده توسط پرچمداران با هزینهی دریافتی متناسب است با این حال خرید چنین محصولاتی با این قیمت منطقی نیست» رای دادند. گزینهی چهارم و پایانی نیز با مضمون تناسب قیمت پرچمداران و ویژگیهای آنها و منطقی بودن خریدشان تنها ۷.۱۶ (۱۱۶ نفر) درصد از آرا را به خود اختصاص داد. در مجموع ۲۹.۵۸ درصد از کاربران قیمت پرچمداران را با ویژگیهای آنها متناسب میدانند.
گروهی از کاربران مسالهی برند را به عنوان اصلیترین دلیل پرداخت هزینهی بالا برای یک گوشی میدانند و برخی مسیر چینیها را به عنوان بازیگران نوپای دنیای موبایل صحیح میدانند. دوربین سرآمد، عملکرد عالی و آپدیتهای نرمافزاری توسط برخی کاربران به عنوان برتریهای اصلی پرچمداران مطرح شد؛ البته عملکرد عالی و بهروزرسانیهای بیشتر و بهتر دیگر به پرچمداران محدود نمیشود و گوشیهایی مانند وانپلاس و پوکوفون اف وان با پرداخت هزینهای کمتر، توان رقابت با پرچمداران را دارند. تعدادی از شرکتکنندگان نیز مسالهی گرانی ارز را به عنوان عامل اصلی منطقی نبودن خرید چنین گوشیهایی مطرح میکنند؛ جهش قیمت ارز در کشورمان قدرت خرید محصولات پرچمدار را به شدت کاهش داده است با این حال برخی قیمت این گوشیها را حتی در خارج از کشور نیز بالا و غیر منطقی میدانند. قیمت گوشی موبایل در طی سالیان اخیر پیوسته رو به افزایش بوده است از این رو نگرانیهایی از ادامهی این روند وجود دارد.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
admin
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.