وانپلاس ۷ پرو و وانپلاس ۷ پس از مدتها انتظار شب گذشته رونمایی شدند؛ اما آیا این گوشیها عرصه را برای پرچمداران گرانقیمت بازار تنگتر از گذشته خواهند کرد؟
وقتی به گذشتهی وانپلاس نگاه میکنیم، بهراحتی ردپای دو مؤلفه در ساختههای این شرکت نمایان است: ۱. قیمت رقابتی محصولات وانپلاس است که ارزش خرید آنها را افزایش میدهد؛ ۲. کیفیت درخورتوجه ارائهی داشتهها درعین حذف برخی مؤلفهها که عموما با رضایت کاربران همراه بوده است. بر کسی پوشیده نیست که بهمرورزمان و در مدت نزدیک به ۱۰ سال، قیمت گوشیها در همهی ردهها با افزایش نسبی روبهرو شده است؛ بهطوریکه امروزه مشاهدهی برچسب قیمتی بیش از ۱,۰۰۰ دلار در دنیای پرچمداران عجیب نیست.
مقالههای مرتبط:
امسال برخلاف دورههای قبل، وانپلاس دو گوشی را همزمان برای علاقهمندان بهارمغان آورده است. وانپلاس ۷ پرو بهنوعی پاسخ این شرکت به برخی ضعفهای نسل گذشته است و نسخهی معمولی نیز به سنّت پایین نگهداشتن قیمت پایبند مانده است. وانپلاس ۷ پرو با افزایش قیمت ۱۰۰ دلاری درمقایسهبا ۶T وارد بازار خواهد شد. باتوجهبه این افزایش قیمت، این سؤال مطرح میشود: «چینیها چه قدمهای روبهجلویی در این پرچمدار جدید برداشتهاند؟» وانپلاس ۷ و ۷ پرو هر دو به تراشهی اسنپدراگون ۸۵۵ مجهز شدهاند و در دو مدل ۱۲۸ و ۲۵۶ روانهی بازار میشود. در بخش حافظهی رم، سه انتخاب ۶، و و ۱۲ گیگابایتی پیش روی خریداران ۷ پرو خواهد بود و نسخهی معمولی نیز در مدلهای ۶ و ۸ گیگابایتی عرضه میشود. باتوجهبه سابقهی درخشان وانپلاس، انتظار میرود با یکی از قویترین گوشیهای اندرویدی بازار روبهرو باشیم. بااینحال، به وانپلاسهای پیشین چه نقدهایی وارد بود و چینیها چه تدارکی برای رفع آنها دیدهاند؟
مقالههای مرتبط:
دوربین، پاشنهی آشیل سالهای اخیر گوشیهای وانپلاس، طبق اعلام وبسایت معتبر DxOMark جهش درخورتوجهی داشته و کسب امتیاز ۱۱۱ نیز گواهی بر این موضوع است. دوربین سلفی با مکانیزم پاپآپ دست وانپلاس را برای رهایی از بریدگی بالای نمایشگر و طراحی چشمنوازتر باز گذاشته است. نمایشگر گوشیهای وانپلاس نیز جزو مواردی محسوب میشد که با وجود عملکرد رضایتبخش برای رقابت با دیگر پرچمداران به تغییر بزرگی نیاز داشت؛ ازاینرو، سرانجام رزولوشن +QHD سرانجام راه خود را به گوشیهای جدید وانپلاس باز کرده است. باوجوداین، چینیها به این موضوع اکتفا نکرده و پنلی با نرخ بهروزرسانی ۹۰ هرتز را برای اولینبار در محصولی غیرگیمینگ بهکار بستهاند.
وانپلاس همچنان به استفاده از شارژ بیسیم و کسب گواهیهای IP برای مقاوت دربرابر نفوذ آب اعتقادی ندارد. وانپلاس امیدهای دوستداران جک ۳.۵ میلیمتری صدا را نیز به یأس تبدیل کرد و هر دو نسخه از آن بیبهره خواهند بود. شیار کارت حافظه دیگر غایب ۷ پرو محسوب میشود که با وجود ظرفیت پایهی ۱۲۸ گیگابایتی هنوز برای عدهای نقص محسوب میشود. هیچ محصولی حتی در دنیای پرچمداران بینقص نیست و رقابت همواره روی نقصهای کمتر استوار است؛ ازاینرو، پیش از انتخاب محصول نقصها و ویژگیهای مثبت باید مدنظر قرار بگیرد.
وانپلاس ۷ پرو برای رقابت با همهی پرچمداران کنونی روانه بازار میشود و اینبار محصول این شرکت گرانتر و کاملتر از هر زمان دیگری شده است. شما برگ برندهی وانپلاس ۷ پرو را چه میدانید؟ از دیدگاه شما، پرچمداران کنونی بازار چه برتریهایی درمقایسهبا محصول جدید وانپلاس دارند؟ انتظار شما از وانپلاس ۷ پرو چیست؟ آیا تصمیم وانپلاس مبنیبر ارائهی دو محصول را صحیح میدانید؟ ارزش خرید کدامیک از پرچمداران بازار را بیشتر از رقبا ارزیابی میکنید؟ شما میتوانید علاوهبر شرکت در نظرسنجی زیر، دیدگاههای خود دربارهی محصول جدید وانپلاس را با دیگر کاربران بهاشتراک بگذارید.
قیمت مدلهای پایهی گوشیهای فوق به قرار زیر است:
- وانپلاس ۷ پرو: مدل ۱۲۸ با رم ۶ گیگابایت ۶۶۹ دلار
- اکسپریا وان: مدل ۶۴ گیگابایت ۹۹۹ دلار
- گلکسی اس ۱۰ پلاس:مدل ۱۲۸ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم ۹۹۹ دلار
- پی ۳۰ پرو: مدل ۱۲۸ گیگابایت ۹۰۰ یورو
- آیفون ۱۰ اسمکس: مدل ۶۴ گیگابایت ۱۰۹۹ دلار
قیمت بهروز و مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان و آگاهانهی گوشی هوشمند نیاز دارید، در بخش محصولات دیجیتال مارک میتوانید جستوجو کنید. در این بخش، علاوهبر مشخصات فنی دقیق، امکان مقایسهی دو یا چند محصول درکنار گالری تصاویر رسمی محصولات دردسترس شما خواهد بود.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.