هواوی P40 در برابر رقبا – دیجیتال مارک

هواوی عصر امروز با برگزاری مراسمی آنلاین به‌صورت رسمی از اعضای جدید گوشی‌های خانواده‌ی P40 پرده‌برداری کرد. بدین ترتیب خانواده‌ی پی ۴۰ هواوی شامل چهار گوشی پی ۴۰ لایت،‌ پی ۴۰ معمولی، پی ۴۰ پرو و پی ۴۰ پرو پلاس (Huawei P40 Pro Plus) است. دو مدل قدرتمندتر رقبایی نظیر گلکسی اس ۲۰ اولترا و شیائومی می ۱۰ پرو را دربرابر خود می‌بینند. مدل معمولی نیز رقبایی همچون آیفون ۱۱ پرو و گلکسی نوت ۱۰ دارد.

مقاله‌ی مرتبط:

هواوی پی ۴۰ برای نمایش محتوای بصری از صفحه‌نمایشی با پنل OLED استفاده می‌کند. این صفحه‌نمایش اندازه‌ای معادل ۶/۱ اینچ دارد و در بخش بالایی آن شاهد حفره‌ای کپسولی برای میزبانی از دوربین سلفی هستیم. براساس اعلام هواوی، نمایشگر P40 وضوحی معادل ۲٬۳۴۰ در ۱٬۰۸۰ پیکسل دارد و تراکم ۴۲۲ پیکسل را در هر اینچ ارائه می‌دهد.

گلکسی اس ۲۰ به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین رقبای هواوی پی ۴۰ به‌نمایشگری موسوم‌به داینامیک AMOLED مجهز شده است و وضوح ۳٬۲۰۰ در ۱٬۴۴۰ پیکسل را با نسبت تصویر ۲۰:۹ ارائه می‌دهد. نمایشگر ۱۲۰ هرتز گلکسی اس ۲۰ از استاندارد HDR10 پلاس هم پشتیبانی می‌کند.

Huawei P40 / هواوی پی ۴۰

هواوی پی ۴۰

گلکسی نوت ۱۰ یکی دیگر از نمایندگان سامسونگ برای رقابت با هواوی پی ۴۰ به‌شمار می‌آید. این گوشی که تاریخ عرضه‌ی آن به سال گذشته‌ی میلادی برمی‌گردد، نمایشگری داینامیک AMOLED با اندازه‌ی ۶/۳ اینچ و وضوح ۲٬۲۸۰ در ۱٬۰۸۰ پیکسل دارد. نمایشگر نوت ۱۰ همچون اس ۲۰ از HDR10 پلاس پشتیبانی می‌کند.

آیفون ۱۱ پرو به‌عنوان پرچم‌دار سال گذشته‌ی اپل به‌نمایشگر سوپر رتینا XDR OLED با اندازه‌ی ۵/۸ اینچ، وضوح ۲٬۴۳۶ در ۱٬۱۲۵ پیکسل و تراکم ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ مجهز شده است. شیائومی می ۱۰ و وان‌پلاس ۷T دیگر رقبای P40 به‌شمار می‌آیند که در آن‌ها به‌ترتیب از نمایشگر های سوپر AMOLED و فلوئید AMOLED استفاده شده است. نمایشگر هر دو گوشی از نرخ نوسازی ۹۰ هرتز بهره می‌گیرد.

گوشی جدید هواوی با ۱۷۵ گرم وزن، سبک‌تر از آیفون ۱۱ پرو، شیائومی می ۱۰ و وان‌پلاس ۷T است،‌ اما وزن بیشتری نسبت‌به گوشی‌های گلکسی اس ۲۰ و گلکسی نوت ۱۰ دارد. عضو معمولی خانواده‌ی P40 هنگام عرضه، دارای سیستم‌عامل اندروید ۱۰ با جدیدترین نسخه از رابط کاربری EMUI خواهد بود، اما همان‌طور که می‌شد حدس زد، در این گوشی خبری از سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های گوگل نیست. هواوی P40 کارهای مختلف را با اتکا به پردازنده‌ی کرین ۹۹۰ ۵G پردازش می‌کند. این تراشه که مبتنی‌بر لیتوگرافی ۷ نانومتر پلاس است هشت هسته‌ی پردازشی دارد.

گلکسی اس ۲۰ / Galaxy S20

سامسونگ گلکسی اس ۲۰

سامسونگ گوشی‌های گلکسی اس ۲۰ و گلکسی نوت ۱۰ را با دو مدل پردازنده روانه‌ی بازار کرده است. مدل اس ۲۰ از اکسینوس ۹۹۰ یا اسنپدراگون ۸۶۵ استفاده می‌کند و مدل نوت ۱۰ به یکی از دو پردازنده‌ی اکسینوس ۹۸۲۵ یا اسنپدراگون ۸۵۵ مجهز شده است. آیفون ۱۱ پرو از پردازنده‌ی قدرتمند A13 Bionic بهره می‌گیرد و شیائومی می ۱۰ و وان‌پلاس ۷T به‌ترتیب به پردازنده‌های اسنپدراگون ۸۶۵ و اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس مجهز شده‌اند.

طبق اعلام رسمی هواوی، گوشی P40 از ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی استفاده می‌کند؛ کاربر درصورت تمایل می‌تواند حافظه‌ی ذخیره‌سازی گوشی را از طریق کارت نانومموری ارتقاء دهد. گلکسی اس ۲۰ دارای ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی است، نوت ۱۰ از ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم با ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی استفاده می‌کند، آیفون ۱۱ پرو ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۶۴ یا ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی دارد و در می ۱۰ پرو از ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی استفاده شده است. درنهایت وان‌پلاس ۷T از ۸ گیگابایت رم در کنار ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی بهره می‌برد.

آیفون 11 پرو مکس / iPhone 11 Pro Max

اپل آیفون ۱۱ پرو

مهم‌ترین نکته درمورد گوشی‌های سری P هواوی همواره به دوربین آن‌ها مربوط می‌شود. گرچه چینی‌ها اصلی‌ترین فناوری‌های دوربین خودشان را در مدل پرو پلاس به‌کار گرفته‌اند، اما مدل معمولی نیز از دوربینی قدرتمند استفاده می‌کند. در پنل پشتی هواوی P40 شاهد دوربین سه‌گانه هستیم. دوربین اصلی دستگاه حسگری ۵۰ مگاپیکسلی با اندازه‌‌ای بزرگ‌تر از حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی گلکسی اس ۲۰ اولترا دارد. دوربین دوم از حسگر ۸ مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو بهره می‌گیرد و در نهایت در دوربین سوم شاهد حسگری ۱۶ مگاپیکسلی با لنز فوق عریض هستیم. افزون بر این موارد، پنل جلویی پی ۴۰ میزبان دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است.

شیائومی می ۱۰ / xiaomi mi 10

شیائومی می ۱۰

سامسونگ نیز همچون هواوی بهترین حسگرهای خودش را در قدرتمندترین مدل سری گلکسی اس ۲۰ جای داده است، اما مدل معمولی نیز از دوربینی توانا بهره می‌گیرد. پنل پشتی گلکسی اس ۲۰ معمولی میزبان سه دوربین با حسگرهای ۱۲، ۶۴ و ۱۲ مگاپیکسلی است. دو حسگر آخر به‌ترتیب دارای لنزهای تله‌فوتو و فوق عریض هستند. گلکسی نوت ۱۰ نیز از سه دوربین با حسگرهای ۱۲، ۱۶ و ۱۲ مگاپیکسلی بهره می‌گیرد. آیفون ۱۱ پرو میزبان سه دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با لنزهای عریض، فوق عریض و تله‌فوتو است. 

شیائومی، می ۱۰ را به چهار دوربین اصلی مجهز کرده است. این گوشی از حسگری ۱۰۸ مگاپیکسلی به‌عنوان دوربین اصلی استفاده می‌کند. می ۱۰ همچنین سه حسگر دیگر با وضوح ۱۳، ۲ و ۲ مگاپیکسلی دارد که دو حسگر اول به‌ترتیب دارای لنزهای فوق عریض و ماکرو هستند و از حسگر آخر برای تشخیص عمق تصاویر استفاده می‌شود. وان‌پلاس ۷T همچون دیگر گوشی‌های این مقایسه (به‌جز می ۱۰) به مجموعه‌دوربین سه‌گانه مجهز شده است؛ دوربین‌های این گوشی ۴۸، ۱۶ و ۱۲ مگاپیکسلی هستند و به‌ترتیب به لنزهای عریض، فوق عریض و تله‌فوتو مجهز شده‌اند.

oneplus 7t / وان پلاس ۷ تی

وان‌پلاس ۷T

هواوی P40 به باتری غیرقابل‌تعویض ۳٬۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده است و از فناوری شارژ سریع ۲۲/۵ وات بهره می‌گیرد. این گوشی حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگرش دارد و از بلوتوث نسخه‌ی ۵/۱ پشتیبانی می‌کند. در ادامه می‌توانید نظاره‌گر مقایسه‌ی عمیق بین هواوی P40 با گلکسی اس ۲۰، گلکسی نوت ۱۰،‌ آیفون ۱۱ پرو، شیائومی می ۱۰ و وان‌پلاس ۷T باشید. اگر به مقایسه‌های محصولات الکترونیکی نظیر گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها علاقه دارید از شما دعوت می‌کنیم وارد بانک محصولات دیجیتال مارک شوید.

شما کاربران محترم دیجیتال مارک چه دیدگاهی دراین‌زمینه دارید؟

قیمت به‌روز، مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان‌ و آگاهانه‌ی گوشی موبایل نیاز دارید را در بخش محصولات دیجیتال مارک بیابید. در این بخش، علاوه‌بر مشخصات فنی دقیق و پاسخ به سوالات شما، امکان مقایسه‌ی دو یا چند محصول درکنار گالری تصاویر رسمی محصولات دردسترس شما خواهد بود.  شما می‌توانید برای اطلاع از آخرین قیمت گوشی سامسونگ، گوشی شیائومی، گوشی هواوی و آیفون‌‌های اپل از بخش محصولات دیجیتال مارک استفاده کنید.

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
admin
ارسال دیدگاه