وان پلاس ۶ معرفی شد؛ نمایشگر ۶.۲۸ اینچی با بریدگی، دوربین دوگانه با لرزش‌گیر اپتیکال و بدنه شیشه‌ای – دیجیتال مارک

وان‌پلاس ۶ لحظاتی پیش با بدنه‌ی شیشه‌ای، نمایشگر ۶.۲۸ اینچی تمام صفحه، پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ و دوربین دوگانه معرفی شد.

پایانی بر انبوه گمانه‌زنی‌ها و شایعات؛ وان‌پلاس با برگزاری رویدادی در شهر لندن، از جدیدترین پرچم‌دار خود با نام وان‌پلاس ۶ رونمایی کرد. محصول بالارده‌ی چینی‌ها همانند همیشه از مشخصات سخت‌افزاری بسیار قدرتمندی بهره می‌برد. برخلاف نسل گذشته دیگر خبری از بدنه‌ی فلزی نیست و وان‌پلاس ترجیح داده است تا در سال ۲۰۱۸ ترکیبی از فلز و شیشه‌ از نوع گوریلا گلس ۵ را برای پرچم‌دار جدید خود برگزیند. کارل پی، هم‌بنیان‌گذار وان‌پلاس، دلیل انتخاب شیشه برای بدنه‌ی وان‌پلاس ۶ را آنتن‌دهی بهتر، انعطاف‌پذیری و حس خوب آن عنوان می‌کند.

وان پلاس 6 / OnePlus 6

در کنار بدنه‌ی شیشه‌ای، وان‌پلاس، ظاهر پرچم‌دار جدید خود را دستخوش تغییر قرار داده است تا بیش از پیش یارای رقابت با همتایان خود در سال ۲۰۱۸ را داشته باشد؛ بدین ترتیب، وان‌پلاس حاشیه‌های نمایشگر محصول جدید خود را به میزان قابل توجهی باریک‌تر کرده و نمایشگر را تا لبه‌های گوشی پیش برده است؛ البته وان‌پلاس ۶ نیز زبانه‌ی باریکی را در لبه‌ی بالایی خود دارد که در آن از دوربین دوگانه، اسپیکر مکالمه و سنسور مجاورت میزبانی می‌کند.

وان پلاس 6 / OnePlus 6

باریک‌تر شدن حاشیه‌ها باعث شده است تا ابعاد نمایشگر نیز افزایش پیدا کند؛ بدین ترتیب، وان‌پلاس ۶ از نمایشگری ۶.۲۸ اینچی با پنل Optic AMOLED، نسبت تصویر ۱۹:۹ و رزولوشن +FHD یا ۲۲۸۰ × ۱۰۸۰ پیکسل بهره می‌برد. نمایشگر پرچم‌دار جدید وان‌پلاس ۸۳.۸ درصد از نمای مقابل آن را فرا گرفته است و پوششی از جنس گوریلا گلس ۵ از آن محافظت می‌کند. خاطرنشان می‌کنیم که نمایشگر وان‌پلاس ۶ صرف‌نظر از بریدگی لبه‌ی بالا، کاملا تمام‌صفحه نیست و در لبه‌ی پایین آن نیز همانند ال‌جی جی ۷ و هواوی P20، حاشیه‌ی باریکی دیده می‌شود.

وان پلاس 6 / OnePlus 6

در وان‌پلاس ۶ خبری از اسپیکر استریو نیست و چینی‌ها کماکان آن را با اسپیکری تک‌کاناله در لبه‌ی پایینی طراحی کرده‌اند؛ اما خوشبختانه در نسل ششم این گوشی نیز کماکان شاهد وجود جک ۳.۵ میلی‌متر هدفون هستیم. وان‌پلاس ۶ در سه رنگ Mirror Black، Midnight Black و Silk White روانه‌ی بازار خواهد شد که در نسخه‌ی میرور بلک، صفحه‌ی باریکی زیر پوشش شیشه‌ای قرار دارد که به آن عمق می‌بخشد. در نسخه‌ی میدنایت بلک نیز پوششی مات و زبر روی پنل شیشه‌ای گوشی وجود دارد. در نهایت نسخه‌ی سیلک وایت نیز یادآور دوران وان‌پلاس وان خواهد بود. وان‌پلاس در خصوص گواهی مقاومت در برابر آب و گردوغبار اطلاعاتی را به اشتراک نگذاشت؛ اما مدعی شد که وان‌پلاس ۶ در زیر باران قابل استفاده خواهد بود و در اثر سقوط به داخل گِل، دچار آسیب نمی‌شود.

وان پلاس 6 / OnePlus 6

همانند پرچم‌داران گذشته‌ی وان‌پلاس، محصول جدید این شرکت نیز سخت‌افزار بسیار قدرتمندی دارد، وان‌پلاس ۶ از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ با هشت هسته‌ی پردازشی و واحد پردازش گرافیکی آدرنو ۶۳۰ بهره می‌برد که به ادعای کوالکام CPU آن ۳۰ درصد عملکرد بهتر و ۱۰ درصد بهره‌وری بالاتری دارد، ضمن اینکه واحد پردازش گرافیکی آن نسبت به نسل گذشته ۳۰ درصد عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد. وان‌پلاس ۶ در چند نسخه با حافظه‌ی رم ۶ یا ۸ گیگابایتی از نوع LPDDR4X و حافظه‌های ذخیره‌سازی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی با رابط UFS 2.1 روانه‌ی بازار خواهد؛ در حالی که نسخه‌ی با رم ۶ گیگابایت تنها با ۶۴ گیگابایت حافظه عرضه خواهد شد. انرژی مورد نیاز وان‌پلاس ۶ را باتری ۳۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن تأمین خواهد کرد، در حالی که فناوری شارژ سریع Dash Charge امکان شارژ پرسرعت این باتری را تضمین می‌کند.

وان پلاس 6

وان‌پلاس ۶ به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۸.۱ اوریو و رابط کاربری نزدیک به اندروید خالص این شرکت موسوم به OxygenOS 5 روانه‌ی بازار خواهد شد؛ بدین ترتیب این گوشی نخستین محصول وان‌پلاس با پشتیبانی از پروژه تربل خواهد بود، در نتیجه وان‌پلاس ۶ بلافاصله پس از عرضه قادر به دریافت نسخه‌ی پیش‌نمایش دوم از اندروید پی خواهد بود؛ اما OxygenOS قابلیت‌هایی همچون تشخیص چهره، ناوبری با ژست‌های حرکتی، Game Mode، تم تیره، حالت مطالعه، قفل اپلیکیشن و ثبت اسکرین‌شات‌های ممتد را با خود به ارمغان می‌آورد.

وان‌پلاس ۵ نخستین گوشی هوشمند وان‌پلاس با دوربین دوگانه محسوب می‌شد و وان‌پلاس ۵‌تی نیز با چنین دوربینی روانه‌ی بازار شد؛ حال چینی‌ها با وان‌پلاس ۶ نیز این رسم را ادامه می‌دهند. ماژول اصلی دوربین پشتی وان‌پلاس ۶ از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی IMX519 سونی بهره می‌برد؛ در حالی که ماژول دوم از سنسور ۲۰ مگاپیکسلی IMX376K ژاپنی‌ها استفاده می‌کند و هر دو سنسور در پسِ لنز‌هایی با دیافراگم f/1.7 قرار دارند. وظیفه‌ی ثبت تصاویر سلفی نیز بر عهده‌ی سنسور ۱۶ مگاپیکسلی IMX371 سونی با لنز f/2.0 قرار دارد.

چینی‌ها در دوربین سلفی و ماژول اصلی دوربین پشت از لرزش‌گیر الکترونیکی استفاده کرده‌اند؛ اما این بار، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر نیز به ماژول اصلی دوربین پشتی اضافه شده است تا کیفیت تصاویر ثبت‌شده در محیط‌های کم‌نور ارتقاء یابند. 

این مطلب در حال به‌روزرسانی است…

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



admin
ارسال دیدگاه