وان پلاس ۶T در برابر رقبا – دیجیتال مارک

وان پلاس ساعتی پیش با رونمایی از وان پلاس ۶T، رسماً وارد رقابت با رده بالاترین گوشی‌های سال ۲۰۱۸ شد. در ادامه به مقایسه‌ی وان پلاس ۶T با این گوشی‌ها می‌پردازیم.

صنعت گوشی هوشمند در سال ۲۰۱۸ دست‌خوش تحولات متعددی شد. رواج استفاده از دوربین چندگانه یکی از این تحولات عمده به حساب می‌آید. دیگر تحول مهم را می‌توان تکیه و تأکید شرکت‌ها بر استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی دانست. همچنین، تلاش بی‌وقفه تولیدکنندگان در حذف هرچه بیشتر حاشیه‌های دور نمایشگر و انتقال حسگر اثر انگشت به زیر نمایشگر نیز از ترندهای سال جاری به حساب می‌آیند.

شرکت وان پلاس که سابقه‌ی فعالیتی پنج ساله دارد و تا پیش از این هشت گوشی هوشمند را راهی بازار کرده بود، سیاست تبعیت از خواست کاربر را در نهمین محصول خود، وان پلاس ۶T، نیز رعایت کرد تا به نوعی هم رضایت کاربران را جلب کرده باشد هم در بازار رقابت از سایر شرکت‌ها عقب نماند.

مقاله‌های مرتبط:

نگاهی گذرا به رقبای وان پلاس ۶T از جمله آیفون XS مکس، می میکس ۳، هواوی میت ۲۰ پرو، سامسونگ گلکسی نوت ۹، پیکسل ۳ XL و ال‌جی V40 تینکیو نشان می‌دهد که پرچمدار جدید وان‌پلاس هرچند ممکن است چندان شگفت‌آور و هیجان‌انگیز به نظر نیاید، اما از نظر سخت‌افزاری به هیچ عنوان نسبت به رقبا دست و پا بسته نیست.

رقبایی که در بالا از آن‌ها یاد شد، به غیر از آیفون XS مکس با نمایشگر ۶.۵ اینچی و گوگل پیکسل ۳ ایکس ال با صفحه‌نمایش ۶.۳ اینچی، همگی از لحاظ اندازه‌ی نمایشگر تقریبا برابر با وان پلاس ۶T هستند؛ اما آن‌چه باعث تفاوت اندازه‌ی این گوشی‌ها می‌شود نسبت نمایشگر به بدنه است. در این مشخصه می میکس ۳ به لطف بهره‌گیری از مکانیزم کشویی و انتقال دوربین سلفی به صفحه‌ی زیرین با ۹۳.۴ درصد بی‌رقیب محسوب می‌شود؛ اما اگر می میکس ۳ را کنار گذاشته و به مقایسه‌ی وان پلاس ۶T با سایر رقبا بپردازیم باید بگوییم تفاوت چشمگیری بین این گوشی و سایر رقبا دیده نمی‌شود و شرکت چینی با استفاده از بریدگی کوچکی که در بالای نمایشگر جهت تعبیه‌ی دوربین سلفی ایجاد کرده، توانسته است نسبت نمایشگر به بدنه را در حد مطلوبی نگه دارد.

وان پلاس 6T

از شاخصه‌های مهم هر گوشی هوشمند پردازنده‌ی آن است. وان پلاس درست مثل تمامی رقبایی که تراشه‌ی اختصاصی ندارند، اسنپدراگون ۸۴۵ را بهترین گزینه دیده است. از این جهت می‌توان این گوشی را با رقبایی همچون ال‌جی V40 تین‌کیو، گوگل پیکسل ۳ ایکس ال، شیائومی می میکس ۳ یکسان دانست. چینی‌ها این پردازنده را با ۶ یا ۸ گیگابایت رم همراه کرده‌اند تا پردازش بازی‌ها و اجرای همزمان برنامه‌ها در وان پلاس ۶T چیزی از رقبا کم نداشته باشد.

دوربین وان پلاس 6T

در بخش دوربین باید گفت وان پلاس با به‌کارگیری دو سنسور ۱۶ و ۲۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی در سال ۲۰۱۸ شرکتی میانه‌رو به حساب می‌آید. رقبای اصلی وان پلاس ۶T در این بخش هواوی میت ۲۰ پرو با دوربین سه‌گانه‌ی ۴۰/۲۰/۸ مگاپیکسلی و ال‌جی V40 تینکیو با دوربین سه‌گانه‌ی ۱۲/۱۶/۱۲ مگاپیکسلی هستند که سنسورهای متنوع‌تری را در اختیار می‌گذارند. البته وان پلاس سعی کرده است با اضافه کردن ویژگی‌های نرم‌افزاری همچون نایت‌اسکیپ و استودیو مود تجربه‌ی کاربری را در این بخش بهبود ببخشد.

چینی‌ها در بخش باتری نیز میانه‌رو بوده‌اند. آنها با حذف جک هدفون موفق شدند ظرفیت باتری را در محصول جدید خود به ۳۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت برسانند تا پس از میت ۲۰ پرو و گلکسی نوت ۹، رتبه‌ی سوم قوی‌ترین باتری را در این مقایسه به خود اختصاص دهند. آن‌ها همچنین شارژ سریع پنج ولت و چهار آمپری را برای پرچمدار جدید خود در نظر گرفتند تا از این لحاظ نیز نظر کاربران را تأمین کرده باشند.

وان پلاس 6T

شاید برگ برنده‌ی وان پلاس ۶T در برابر رقبا، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر آن باشد. چرا که به غیر از میت ۲۰ پرو که در همه‌ی زمینه‌ها رقیبی جدی به حساب می‌آید، هیچ‌یک از سایر رقبا به این قابلیت مجهز نیستند.

وان پلاس ۶T برخلاف می میکس ۳ و گلکسی نوت ۹ با اندروید ۹.۰ پای عرضه می‌شود و جدیدترین نسخه‌ی Oxygen OS را اجرا خواهد کرد. در ادامه می‌توانید مقایسه‌ی کامل گوشی‌های مورد بحث را مشاهده کنید. همچنین، برای تماشای تصاویر هر یک از این گوشی‌ها می‌توانید به بخش محصولات دیجیتال مارک مراجعه کنید.

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



کلیدواژه : بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
admin
ارسال دیدگاه