در واپسین ساعات ۲۰۲۰ بهسر میبریم؛ سالی که بیش از آنکه با ما یار باشد، تا توانست در جبههی مخالفمان جنگید، کرونا، کرونا و کرونا، امسال تیتر بسیاری از اخبار منتشرشده در دیجیتال مارک و سایر خبرگزاریها بهنوعی این واژهی لعنتی (!) را در خود داشت؛ چه اخباری که به آمار ابتلا و مرگ ناشی از کرونا مربوط میشدند، چه آنهایی که چالشهای انسانی، اقتصادی و اجتماعی ناشی از دنیاگیری کرونا را بهتصویر میکشیدند.
با وجود تمام چالشها و مشکلاتی که در سال ۲۰۲۰ به بار آمد، افتخار میکنیم که توانستیم همچون سالهای گذشته به رسالت خود عمل کنیم و با انتشار سریع اخبار، مقالات جامع و بررسیهای تخصصی شما کاربران عزیز را در جریان تازههای فناوری قرار دهیم و از سوی دیگر به شما در یافتن بهترین قیمت برای محصول موردنظرتان کمک کنیم.
در میان انواع محتوای منتشرشده در دیجیتال مارک، بررسیهای تخصصی محبوبیت بسیار زیادی در نزد شما کاربران عزیز دارند؛ چه آنهایی که با هدف خرید محصولی بهخصوص بهدنبال دیدن عملکرد آن در دنیای واقعی هستند، چه افرادی که میخواهند با قابلیتها و عملکرد محصول برند محبوبشان بیشتر آشنا شوند. از همین رو ما در دیجیتال مارک همواره در تلاش برای بهبود کیفیت بررسیهایمان هستیم.
در سال ۲۰۲۰ دیجیتال مارک با انتشار ۹۰ بررسی متنی، بهصورت میانگین هر ۴ روز با یک مقالهی جامع جدید، میزبان علاقهمندان به بررسی گجتهای حوزهی فناوری بود. درشرایطیکه برای سال آینده بهدنبال بهبود کیفی و کمی هرچه بیشتر بررسیها و گسترش تنوع محصولات مورد بررسی هستیم از شما دعوت میکنیم تا در مقالهی پیشرو با دیجیتال مارک همراه باشید تا به پربازدیدترین بررسیهای یک سال گذشته نگاهی بیاندازیم.
در سال ۲۰۲۰ دو گوشی گلکسی S20 اولترا و آیفون SE 2020 هرکدام به دلایلی متفاوت در کانون توجهات بودند؛ یکی با ابعاد غولپیکر، دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی، زوم فضایی ۱۰۰ برابری و قیمت نجومیاش، دیگری بهلطف طراحی نوستالژیک، سختافزار قدرتمند و برچسب قیمتی اقتصادیاش! محبوبیت خانوادهی گلکسی S و قیمت جالبتوجه آیفون SE 2020 باعث شد تا بررسی این دو گوشی توجه کاربران عزیز دیجیتال مارک را بهاندازهای مشابه جلب کنند.
نقاط ضعف و فوت گلکسی S20 اولترا
نکات مثبت
- نمایشگر AMOLED با روشنایی فوقالعاده و رنگهای چشمنواز
- تجربهی کاربری کمنظیر بهمدد نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نمایشگر
- عملکرد فوقالعادهی مجموعهی دوربین اصلی در طول روز و شب
- بزرگنمایی با افت اندک جزئیات تا سقف ۱۰ برابر
- فیلمبرداری ۴K با هر سه دوربین پشتی
نکات منفی
- برآمدگی زمخت دوربین، برآمدگی زمخت دوربین و برآمدگی زمخت دوربین!
- ارگونومی نامناسب گوشی براثر وزن زیاد و ابعاد غولپیکر آن
- افت چشمگیر عملکرد تحت بارهای پردازشی مداوم
- فروش جداگانهی شارژر ۴۵ واتی
- قیمت بسیار زیاد
نقاط ضعف و فوت آیفون SE 2020
نکات مثبت
- طراحی ارگونومیک، سبک و مقاوم در برابر آب و گردوغبار
- قدرتمندترین گوشی میانردهی بازار
- عملکرد عالی عکاسی و فیلمبرداری در طول روز و رضایتبخش در طول شب
- پشتیبانی نرمافزاری کمنظیر
- اسپیکرهای استریو با خروجی صدای مطلوب
نکات منفی
- طراحی قدیمی و حاشیههای بسیار قطور نمایشگر
- شارژدهی متوسط
- فروش جداگانهی شارژر سریع و عرضه با شارژر ۵ واتی
- فقدان حالت Night
تعداد بازدیدهای بررسی گلکسی S20 اولترا: ۲۰۸٬۲۸۹ بازدید
تعداد بازدیدهای بررسی آیفون SE 2020: ۲۱۲٬۷۵۵ بازدید
هواوی نوا ۵T جزو آخرین گوشیهای هوشمند شرکت چینی با سرویسهای گوگل بهشمار میآید، همین عامل بهتنهایی میتواند توجهات را به این دستگاه جلب کند. از سوی دیگر مواردی همچون تراشهی قدرتمند Kirin 980، بدنهی خوشساخت شیشهای و برچسب قیمتی معقول از جملهی موارد دیگری هستند که بر جذابیت میانردهی هواوی میافزایند.
نکات مثبت
- طراحی متفاوت و کیفیت ساخت بسیار خوب
- توان پردازشی در سطح پرچمدار
- شارژدهی نسبتا خوب باتری
- دوربین توانمند
- شارژر سریع ۲۲/۵ واتی
نکات منفی
- دقت پایین نمایشگر
- عرضه با اندروید ۹
- خلأ درگاه کارت حافظه
تعداد بازدیدهای بررسی هواوی نوا ۵T: ۲۴۶٬۷۶۴ بازدید
در سالهای اخیر دستگاههای میانردهی سامسونگ از خانوادهی گلکسی A به محبوبیت بسیار بالایی نزد کاربران ایرانی دست یافتهاند. گلکسی A50 نیز از این موضوع مستثنی نیست. میانردهی جذاب کرهایها بهلطف مواردی همچون نمایشگر AMOLED، شارژدهی بسیار خوب و دوربینی توانمند، در دورهی خود جزو محبوبترین گوشیهای هوشمند بازار ایران بود.
نکات مثبت
- نمایشگر OLED با روشنایی بالا و دقت خوب
- رابط کاربری بهینهشده One UI و اندروید ۹ پای
- پردازندهی قدرتمند
- شارژدهی خوب باتری
- جایگاه اختصاصی برای کارت حافظه
- دوربین سلفی توانمند در روز
نکات منفی
- عملکرد نهچندان خوب دوربین در شب بهخصوص دوربین اولتراواید
- فقدان شارژر سریع در جعبه دستگاه
- غیرقابل اتکا بودن حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر
- فقدان چراغ اعلان
تعداد بازدیدهای بررسی گلکسی A50: ۲۶۱٬۱۶۲ بازدید
دوربین اصلی توانمند، تراشهی اسنپدراگون ۷۳۰، نمایشگر AMOLED و شارژدهی فوقالعاده گلکسی A71 را به یکی از شایستهترین میانردههای حالحاضر ایران بدل میسازد؛ دستگاهی که به گواه بخش محصولات دیجیتال مارک جزو پرفروشترین گوشیهای کشور نیز بهحساب میآید. در هر صورت ما مواردی همچون عملکرد دوربین ماکرو را جزو نقاط ضعف گلکسی A71 میدانیم.
نکات مثبت
- شارژدهی فوقالعاده
- عملکرد بسیار خوب دوربین اصلی در طول روز
- نمایشگر Super AMOLED بسیار روشن با رنگهای جذاب
- شارژر سریع ۲۵ واتی همراه دستگاه
نکات منفی
- فقدان دوربین تلهفوتو و عملکرد ضعیف دوربین ماکرو
- بدنهی پلاستیکی
تعداد بازدیدهای بررسی گلکسی A71: ۲۷۷٬۳۲۸ بازدید
شیائومی Mi 9T گوشی هوشمندی که بررسی آن را در سال ۲۰۱۹ منتشر کردیم، جایگاه ششم بررسی پربازدید دیجیتال مارک در سال ۲۰۲۰ را دراختیار دارد؛ دلیل چنین اتفاقی را میتوانیم مواردی همچون بدنهی شیشهای خوشساخت، نمایشگر تمامصفحهی عاری از بریدگی با دوربین سلفی پاپآپ، پردازندهی توانمند، شارژدهی بسیار خوب و دوربین رضایتبخش شیائومی Mi 9T یا ردمی K20 بدانیم.
نکات مثبت
- نمایشگر AMOLED عاری از بریدگی و روشن
- پردازندهی قدرتمند و عملکرد بسیار روان
- دوربین سهگانه و سلفی توانمند
- شارژدهی بسیار خوب
- جک ۳.۵ میلیمتری هدفون!
نکات منفی
- وزن زیاد
- وجود قطعهی مکانیکی در طراحی دستگاه
- فقدان درگاه کارت حافظه
تعداد بازدیدهای بررسی شیائومی Mi 9T: ۳۱۱٬۸۵۹ بازدید
ردمی نوت ۹ یکی از پرفروشترین گوشیهای هوشمند بازار ایران است که با قیمتی بسیار اقتصادی، عملکرد رضایتبخشی در زمینهی عکاسی و شارژدهی دارد؛ اما از نظر ما عملکرد پردازنده و سرعت شارژ باتری آن چندان مطلوب نیست. از سوی دیگر جایگزینی بدنهی شیشهای نسل گذشته با بدنهی پلاستیکی در ردمی نوت ۹ را یکی از موارد ناراحتکننده در طراحی آن میدانیم.
نکات مثبت
- شارژدهی چشمگیر باتری
- عملکرد رضایتبخش مجموعهی دوربین در طول روز
- جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون و درگاه مجزای کارت حافظه
نکات منفی
- پردازندهی نهچندان توانمند
- سرعت اندک شارژ باتری
- جایگزینی بدنهی شیشهای نسل گذشته با پلاستیک
تعداد بازدیدهای بررسی ردمی نوت ۹: ۳۲۲٬۹۷۱ بازدید
در سالی که چالشهای اقتصادی مردم ایران به اوج خود رسیده، متأسفانه آیفون ۱۱ پرو (و برادرش آیفون ۱۱ پرو مکس) تنها پرچمداری است که در فهرست ۵ بررسی پربازدید دیجیتال مارک قرار میگیرد. توجه داشته باشید که ما بررسی این گوشی هوشمند را در سال ۲۰۱۹ منتشر کردهایم؛ دلیل چنین محبوبیتی را در وهلهی نخست، عرضهی سالیانهی نسبتا دیرهنگام پرچمداران اپل، سپس جامعهی کاربران و طرفداران وفادار آن و عملکرد کلی کمنظیر آیفون ۱۱ پرو میدانیم.
نکات مثبت
- توان پردازشی خارقالعاده
- عملکرد عالی دوربین در طول روز و شب
- شارژدهی بسیار عالی
- روشنایی فوقالعادهی نمایشگر با رنگهایی دقیق
نکات منفی
- عملکرد ناامیدکنندهی دوربین اولتراواید در تاریکی
- قیمت پایهی نسبتا زیاد برای دستگاهی با حافظهی ۶۴ گیگابایتی
- اضافهنشدن پورت USB-C برخلاف دستگاههای دیگر اکوسیستم اپل
تعداد بازدیدهای بررسی آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس: ۳۷۳٬۵۲۷ بازدید
بهگواه آمار و ارقام بخش محصولات دیجیتال مارک، گلکسی A51 پرفروشترین گوشی هوشمند سامسونگ در سال ۲۰۲۰ بود؛ دستگاهی که بهنظر ما ارگونومی بسیار خوب، نمایشگر چشمنواز، شارژدهی مناسب و دوربین رضایتبخشی دارد؛ اما در زمینهی توان پردازشی ضعیفتر از رقبا ظاهر میشود. میانردهی پرفروش سامسونگ با اختلافی فاحش درمقایسهبا آیفون ۱۱ پرو مکس در جایگاه سوم بررسیهای پرمخاطب دیجیتال مارک قرار میگیرد.
نکات مثبت
- ارگونومی و وزن مناسب
- نمایشگر AMOLED با روشنایی خوب و رنگهای چشمنواز
- عرضه بهصورت پیشفرض با اندروید ۱۰ و رابطکاربری One UI 2.0
نکات منفی
- پردازندهی ضعیفتر از رقبا
تعداد بازدیدهای بررسی گلکسی A51: ۵۷۳٬۲۹۵ بازدید
ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو با شباهتهای بسیار زیاد و تفاوتهای اندک، جایگاه دومین بررسی پربازدید دیجیتال مارک را در سال ۲۰۲۰ به خود اختصاص دادهاند. دو میانردهی جذاب شیائومی ویژگیهای مثبتی همچون بدنهی شیشهای، پردازندهی توانمند، دوربین راضیکننده و شارژدهی عالی را با قیمتی مناسب در اختیار کاربر میگذارند؛ اما میتوان عملکرد نهچندان خوب دوربینها در تاریکی و سرعت شارژ کند باتری در نسخهی ردمی نوت ۹ اس را جزو نقاط ضعف آنها دانست.
نکات مثبت
- بدنهی شیشهای و خوششاخت
- پردازندهی میانردهی توانمند
- عملکرد راضیکنندهی مجموعهی دوربین هر دو گوشی در طول روز
- شارژدهی عالی باتری
- شارژ ۳۰ واتی مدل ردمی نوت ۹ پرو
نکات منفی
- عملکرد نهچندان رضایتبخش دوربین اصلی و فاجعهبار دوربین اولتراواید در تاریکی
- سرعت شارژ نسبتا کُند مدل ردمی نوت ۹ اس
تعداد بازدیدهای بررسی ردمی نوت ۹ اس و ردمی نوت ۹ پرو: ۶۷۱٬۲۵۶ بازدید
سلطان بلامنازع بازار موبایل ایران در دو سال گذشته، با اختلافی فاحش جایگاه پربازدیدترین بررسی دیجیتال مارک در سال ۲۰۲۰ را نیز در چنگ خود دارد. ردمی نوت ۸ و ردمی نوت ۸ پرو بهلطف برچسب قیمتی بسیار مناسبشان و ویژگیهای مثبتی همچون نمایشگر روشن، عملکرد مناسب دوربین، بدنهی شیشهای و توان پردازشی رضایتبخش تراشه در صدر فهرست علاقهمندیهای کاربران ایرانی جای دارد.
نکات مثبت
- نمایشگر روشن
- استفاده از گوریلا گلس ۵ در بدنه
- عملکرد مناسب دوربین در روشنایی روز
- شارژدهی بسیار خوب
- قدرت پردازشی مناسب ردمی نوت ۸ پرو
نکات منفی
- فریم پلاستیکی
- نمایش تبلیغات در بدنهی MIUI
تعداد بازدیدهای بررسی ردمی نوت ۸ و ردمی نوت ۸ پرو: ۱٬۲۴۱٬۵۰۲ بازدید
سخن آخر
گذشته از آمار و ارقام خیرهکنندهی بازدیدها، دو نکتهی تفکربرانگیز دیگر را نیز میتوان از فهرست بررسیهای پربازدید دیجیتال مارک دریافت: مورد نخست به محبوبیت روزافزون گوشیهای هوشمند بازمیگردد؛ بهطوری که حتی بین ۲۰ بررسی پربازدید دیجیتال مارک نیز محصولی غیر از موبایل جایی ندارد! مورد دوم به وضعیت ناراحتکننده و اسفناک حاکم بر کلیهی بازارهای کشورمان بهویژه بازار موبایل مربوط میشود؛ از فهرست ۱۰-تایی بالا پرواضح است که عموم مردم ایران نهتنها دیگر توان خرید دستگاههای پرچمدار را ندارند؛ بلکه به مطالعه یا تماشای بررسیهای چنین محصولاتی نیز تمایل چندانی نشان نمیدهند.
رغبت و انرژی ما به انتشار بررسیهای باکیفیت و پرشمار ارتباط تنگاتنگی با شور و اشتیاق کاربران عزیز دیجیتال مارک به مطالعه و تماشای آنها دارد. امیدواریم سال ۲۰۲۱ نقطهی آغازی بر گشایش اقتصادی در ابعاد کشوری و افزایش قدرت خرید مردم باشد؛ بهگونهای که ۳۶۴ روز پس از امروز، فهرست ۱۰-تایی پربازدیدترین بررسیهای دیجیتال مارک در سال ۲۰۲۱، نه دستگاههای اقتصادی و میانرده، بلکه پرچمداران تمامعیار را دربرگیرد.
شما کاربران عزیز دیجیتال مارک چه دیدگاهی دربارهی بررسیهای پربازدید دیجیتال مارک دارید؟ آیا دستگاه موردعلاقهی شما در این فهرست دیده میشود؟ لطفا نظرات خود را با ما و دیگر کاربران بهاشتراک بگذارید.
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.