شایعهای داغ از تولید گوشی تاشدنی سونی حکایت دارد؛ آیا ژاپنیها قصد دارند با یک گوشی تاشدنی، مجددا حضور قدرتمندی را در بازار تجربه کنند؟
بعد از رونمایی گوشی تاشدنی فلکسپای در ماه اکتبر گذشته، انتظار میرفت که شرکتهای مطرح فعال در حوزهی گوشیهای هوشمند کمکم با معرفی و عرضهی محصولاتی هیجانانگیز، بازار گوشیهای تاشدنی را قبضه کنند. بااینحال بروز برخی رخدادها، عملی شدن چنین اتفاقی را بهتأخیر انداخت. چند روز پیش از عرضهی رسمی گلکسی فولد بود که سامسونگ در بیانیهای از بهتعویق افتادن عرضهی این گوشی ۱٬۹۸۰ دلاری بهدلیل برخی مشکلات فنی تا تاریخی نامشخص خبر داد.
هواوی هم که با رونمایی گوشی میت ایکس نشان داده بود که در بازار گوشیهای تاشدنی حرفهای زیادی برای گفتن دارد، اعلام کرد فعلا نمیخواهد گوشی ردهبالای گرانقیمتش را روانهی بازار کند و عرضهی آن را تا سه ماه به تأخیر انداخت. گزارشهای اخیر حاکی از آن هستند که سامسونگ توانسته مشکلات بهوجودآمده در تولید گلکسی فولد را رفع کند، بااینحال به دلایل مشخصی اطمینان داریم که عرضهی این گوشی به اینزودیها قرار نیست اتفاق بیافتد و کرهایها عجلهای برای این کار ندارند.
مقالههای مرتبط:
دیجی کو، مدیرعامل بخش موبایل سامسونگ، هفتهی گذشته در اظهارنظری جالب اعتراف کرد که آنها برای عرضهی گوشی تاشدنی کمی عجله کردهاند و نمیخواهند این اشتباه را مجددا تکرار کنند.
درحالی که دیگر شرکتهای گوشیساز که در حال ساخت گوشی تاشدنی هستند بهدقت حرکات سامسونگ و هواوی را تحتنظر دارند، ظاهرا باید بهزودی شاهد حضور یک شرکت گوشیساز شناختهشدهی دیگر در بازار تاشدنیها باشیم. ساعاتی قبل کاربری به نقل از منابعی مؤثق در توییتر نوشت که سونی نیز کار روی گوشی تاشدنی اختصاصی خود را آغاز کرده است. طبق گفتههای مطرحشده در توییت موردبحث، نمونههای اولیهی ساختهشده از این دستگاه، مجهز به نمایشگر ساخت الجی دیسپلی (LG Display) هستند و از دوربینی با توانایی زوم ۱۰ برابری بهره میگیرند. درضمن گفته شده است که این گوشی از باتری با ظرفیت ۳٬۲۲۰ میلیآمپرساعت استفاده میکند. بهرهمندی گوشی تاشدنی سونی از این باتری در نگاه اول کمی عجیب به نظر میرسد، اما نباید فراموش کنیم که این دستگاه هنوز در مراحل اولیهی تولید و توسعه قرار دارد.
مورد دیگر اینکه در حال حاضر در این نمونههای پیشتولیدی، از تراشهی میانردهی اسنپدراگون ۷۲۵۰ بهعنوان قلب تپندهی دستگاه استفاده شده است، بااینحال شکی نداریم که اگر گوشی تاشدنی سونی به مرحلهی نهایی تولید برسد، به پردازندهی پرچمدار اسنپدراگون ۸۵۵ و مودم ۵G اسنپدراگون X50 مجهز میشود. ظاهرا گوشی تاشدنی سونی قرار است از نسل پنجم شبکههای ارتباطی هم پشتیبانی کند.
بانک محصولات دیجیتال مارک:
گوشی تاشدنی سونی ظاهرا قرار است از نوعی طراحی جالب و جدید بهره بگیرد. بهعبارتی گوشی تاشدنی سونی احتمالا دارای ظاهری شبیه به پتنتهای اولیهی سامسونگ خواهد بود و میتوان از طریق وارد کردن فشار خارجی به طرفین گوشی، آن را از حالت تاشده خارج کرد. در پتنت موردبحث سامسونگ، گوشی به یکسری رِیل مجهز میشود تا از طریق آنها کاربر بتواند بهسادگی با کشیدن طرفین گوشی، به نمایشگر بزرگتری دسترسی پیدا کند. بدین طریق در زمانی کوتاه، گوشی به یک تبلت تبدیل میشود.
افزون بر اینها، فردی که جزئیات مربوطبه گوشی سونی را افشا کرده، مدعی شده است که در صورت درست پیش رفتن فرایند تولید، این گوشی در اواخر دسامبر ۲۰۱۹ (آذر – دی ۱۳۹۸) یا اوایل سال آیندهی میلادی عرضه خواهد شد.
تصویری از پتنت سامسونگ
نباید فراموش کنیم که تولید گوشی با این نوع طراحی مشکلات و محدودیتهای خودش را نیز دارد. بدون شک ذرات ریز و همچنین گردوغبار میتوانند بهسادگی به درون درزهای این گوشی نفوذ و کارکرد کشویی آن را مختل کنند؛ در نتیجه گوشیساز باید به فکر راه چاره باشد.
همانطور که سامسونگ با گوشی گلکسی فولد متوجه شد نفوذ کوچکترین جسم خارجی به درون گوشی میتواند آن را شدیدا دچار مشکل کند. مدتی پیش بود که یک روزنامهنگار فعال در حوزهی تکنولوژی مدعی شد گلکسی فولدی که سامسونگ برای او فرستاده، دارای نوعی برآمدگی عجیب در نمایشگر داخلیاش بوده است. وی صراحتا اعلام کرد که این اتفاق پس از نفوذ یک جسم کوچک خارجی از طریق یک منفذ در نزدیک لولا به درون گوشی رخ داده است. گفته میشود که سامسونگ برای کاهش خطر بروز این اتفاق، منفذ یادشده در نزدیکی لولا را اندکی کوچکتر از قبل کرده است.
گرچه سونی بهدفعات سعی کرده با اتخاذ برخی تصمیمات در ساخت گوشیهایش، توجه افکار عمومی را دوباره به سمت خود جلب کند، اما در این زمینه موفق نبوده و با شرکتهای بزرگ بازار فاصلهی درخورتوجهی دارد.
ممکن است نام احتمالی گوشی تاشدنی سونی، اکسپریا F باشد
روند نزولی سونی در زمینهی درآمد از طریق فروش گوشی، تحلیلگران را بر آن داشت تا آیندهی روشنی برای این شرکت پیشبینی نکنند و از سونی بخواهند کمکم به فکر ترک بازار گوشیهای هوشمند باشد. اوایل امسال بود که در شایعهای اعلام شد سونی میخواهد تا سال ۲۰۲۰ میلادی، نیمی از کارکنان بخش موبایل خودش را از کار برکنار کند. در همان زمان بود که در گزارشاتی اعلام شد سونی تعداد دستگاههای عرضهشده به بازار اروپا و شرق آسیا را محدود کرده است.
سونی برای اینکه نشان دهد از اشتباهات درس گرفته و این بار قصد دارد دوران تازهای را در این حوزه تجربه کند، پرچمدار جدیدش را با نامی غیرمنتظره معرفی کرد (اکسپریا وان). سونی پرچمدارش را به نمایشگری با نسبت تصویر ۲۱:۹ مجهز کرد تا از این طریق جذابیت تماشای محتوای بصری برای کاربران دوچندان شود. نمایشگر ۶.۵ اینچ AMOLED این دستگاه وضوح ۳۸۴۰x۱۶۴۴ پیکسل را به نمایش میگذارد و از تراکم پیکسلی درخورتوجه ۶۴۳ پیکسل در هر اینچ بهره میگیرد.
تولید یک گوشی تاشدنی برای شرکتی که بخش موبایلش درآمدزایی چندانی ندارد و حتی در برخی گزارشها به ضرردهی آن اشاره شده است، کمی عجیب بهنظر میرسد. اما نباید فراموش کنیم که سونی نشان داده قصد ندارد به این سادگیها پا پس بکشد و همچنان به حضور در بازار گوشیها و موفقیت در آن، اصرار دارد. اگر شایعهی ساخت گوشی تاشدنی سونی رنگ حقیقت به خود بگیرد، به این نتیجه میرسیم که سونی قصد دارد واقعا معادلات را در بازار گوشیهای هوشمند عوض کند.
دیدگاه شما کاربران دیجیتال مارک در این رابطه چیست؟ حقیقی بودن این شایعه را تا چه ممکن میدانید؟ بهنظر شما گوشی تاشدنی سونی میتواند این شرکت را دوباره بر سر زبانها بیاندازد؟
این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد
بررسی تخصصی موبایلخرید اینترنتی موبایلفروشگاه موبایل دیجیتال مارکمعرفی برترین گوشی های موبایلموبایل اپل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.