گوگل تنظیمات برخی دستگاه‌های اندروید پای را از راه دور تغییر می‌دهد – دیجیتال مارک

گوگل، تنظیمات تعدادی از گوشی‌های هوشمند با سیستم عامل اندروید ۹ پای را از راه دور و بدون اطلاع کاربران تغییر داده است.

براساس آخرین خبرها، تعدادی از کاربران گوشی‌های هوشمند پیکسل و برخی دیگر دستگاه‌های اندرویدی با نسخه‌ی اندروید ۹ پای متوجه شدند که خود‌به‌خود، نرم افزار مربوط به ویژگی بهینه‌ساز مصرف باتری یا Battery Saver فعال شده است. 

کاربران متوجه شده بودند که این اتفاق یعنی فعال شدن بهینه‌ساز باتری، زمانی رخ داده که شارژ باتری گوشی تقریبا پر بوده است، و مربوط به زمانی نبوده که باتری در حال تمام شدن است.

گوگل

مقاله‌های مرتبط:

براساس آخرین گزارش منتشرشده از سوی اندروید پلیس، برخی کاربران تصور کرده بودند که علت بروز این مساله، وجود باگی جزئی در آخرین نسخه‌ی سیستم‌ عامل اندروید است. برخی از کاربران هم تصور کرده بودند که خودشان به اشتباه، Battery Saver را روی گوشی فعال کرده‌اند.

 اما همه‌ی اتفاقات از سوی گوگل رخ داده است. شب گذشته، گوگل در پیامی به Reddit اعلام کرد: 

در حال تست ویژگی Battery Saver، در برخی دستگاه‌های اندرویدی بودیم که ظاهرا به اشتباه برخی کاربرانی که قصد نداشتیم در این بررسی تحت تاثیر قرار بگیرند، در تست وارد شده‌اند.

ظاهرا گوگل به‌صورت تصادفی از راه دور، تنظیمات برخی دستگاه‌های اندرویدی را بدون اطلاع کاربران، تغییر داده است. تعدادی از کارمندان وب‌سایت  The Verge نیز گزارش کرده‌اند که چنین تغییراتی را در تنظیمات گوشی هوشمند خود تجربه کرده‌اند. تیم تحقیقاتی پیکسل، بدون آنکه در مورد بروز این مساله عذرخواهی کند، به Reddit گفت: 

تنظیمات بهینه‌ساز باتری را به حالت پیش‌فرض باز گردانده‌ایم. کاربران می‌توانند باتوجه به علاقمندی خود تنظیمات را به‌هر صورتی تمایل دارند، روی دستگاه خود تنظیم کنند.  

با این وجود، تنها گوشی‌های هوشمند پیکسل نبودند که تتظیمات آنها از راه دور تغییر کرده است. برخی دستگاه‌های دیگر از جمله اسنشال فون، وان‌پلاس ۶، گوشی‌های نوکیا و برخی دیگر از دستگاه‌های اندرویدی با اندروید پای (‌حتی نسخه‌ی بتا)‌ از راه دور قابلیت Battery Saver آنها فعال شده است. براساس اعلام Google، وقتی بهینه‌ساز باتری فعال است:

  • تا زمانی که اپلیکشینی توسط کاربر باز نشود، رفرش نخواهدشد. 
  • وقتی نمایشگر خاموش است، سرویس‌های مربوط به موقعیت مکانی متوقف می‌شوند و کار نمی‌کنند.
  • در پس‌زمینه، اپلیکیشن‌ها نمی‌توانند کاری انجام دهند.
  • تاخیر در دریافت برخی نوتیفیکیشن‌ها رخ می‌دهد. 

البته این خبر در حالی منتشر‌ می‌شود که برخی از کاربران اصلا متوجه بروز چنین تغییراتی در گوشی‌های هوشمند خود نشده‌اند.

هر دو شرکت اپل و گوگل، گاهی به‌روزرسانی‌ها و تغییراتی در سیستم عامل iOS و اندروید می‌دهند که کاربران برای ایمنی و امنیت بیشتر دستگاه خود باید آن را دریافت کنند. در سال ۲۰۰۸، استیو جابز در مورد برنامه‌های مخرب به وال‌استریت ژورنال اعلام کرد:

امیدواریم هیچ‌گاه مجبور به مقابله با اپلیکیشن‌های مخرب باشیم، ولی این برنامه‌ها هستند و این در مسئولیت ما است که تا امنیت کاربران خود را در نظر بگیریم و برای چنین اپلیکیشن‌های مخربی برنامه‌‌ی مقابله داشته باشیم.

شاید یکی از دلایل ناراحت شدن برخی کاربران از گوگل این است که گاهی در سکوت برخی برنامه‌های خود را پیش می‌برد، و در مورد آن به کاربران توضیحی نمی‌دهد. کاربران تمایلی ندارند که بدون اطلاع آنها تنظیمات دستگاه اندرویدی‌شان از راه دور تغییر پیدا کند. 

این مطالب صرفا از سایت zoomit کپی برداری شده است و جنبه اموزشی دارد



admin
ارسال دیدگاه